Влез

View Full Version : Тъпо ми е..

bReAk3R
06-21-2012, 20:43
Поредната тема от мен в този раздел... Незнам до кога ще се вайкам.. Незнам до кога ще съм така... До кога ще чакам другите първи и ще изпускам огромни за мен шансове... Като за начало проблемът ми е че съм прекалено срамежлив... Прекалено е меко казано. До сега относно темата "Любов" съм могъл да имам точно 3 големи връзки, но моят срам да действам... Моята стеснителност.. Докъде могат да ме докарат? Изпуснах 2 момичета, в момента има 3то. Вчера на 20ти юни бях на едно събитие, наречено "Голямото пръскане". Предполагам знаете го... Всеки се пръска с всеки на дадено място, ей така просто за големия кеф. Там още като дойде едно момиче... Аз просто се залисах отсякъде... Не спрях да я гледам... Но после се отплеснах малко... После се оказа, че се включи в събитието... Пръскахме си се с нея и други такива... После свърши и отидохме до едни фонтани вътре около тях, а горе имаше места за сядане - да седнеш и да ги гледаш, докато си лафиш с приятели. Тя се настани там с още 2 момичета май бяха, 1 от които беше с гадже, 2рата беше седнала до тях и си говореха общо, а "моята" беше се отдръпнала като баш самотница... Гледах я постоянно пак... После като се качвах оттам да сядам до едни приятели, които също бяха се настанили да си лафят, тя нещо ме заговори, след което се запознахме и й взех фейсбука. Все някаква крачка, но пак се започна от нея, нали? Ами ако не ме беше питала за име и други такива? Това да го оставим... Сега още повече ми харесва... Един ден се мина, но "чувството" се увеличи... Исках и покана в фейса, прие ме и се притеснявах да й пиша.. "Ами сега какво да й напиша?, С какво да започна? Ами ако сбъркам нещо?".. Но все пак й писах нещо... После пък не намерих кво да я питам и изгасих страниците... Всичко в мен... А тя е най-прекрасното момиче, което съм виждал някога... Очи, коса... Нещо, което не забелязвам в другите момичета... Момичето, в което не гледам само 2-3 неща, както в други.. (вие се сещате за кои 2-3 неща става дума).. Сега пък най-добрия ми приятел ще ми я открадне... Пише си с нея в момента.. Ами ако избере него.. Незнам вече какво да правя с това притеснение... Ще мога ли да продължа... Доста се филмирам, ама ми е омръзнало прекалено... И ако има някакви начини да се променя, или някакви идеи какво да й пиша и как ... Моля да ми кажете... А всъщност приятеля ми току-що ми каза, че я карал да ми пише. Ще видим..
Благодаря ви...

DisappointedDreamer
06-21-2012, 20:48
Такива теми бол. Бива ли отново да повтаряме едно и също?

Chacho
06-21-2012, 20:51
Сега иди си удари една чикия, кротни се малко и й пиши утре да излезете. Ако ли не, си обръсни едната вежда. Предпочиташ да говориш за това, как се подреждаш постоянно, вместо да си приемеш неуспехите и да се опиташ да поправиш бъдещите. Забрани си да се обясняваш пред себе си така, само си затриваш времето. Мери се само на действия.

bReAk3R
06-21-2012, 21:37
Chacho, половината от поста ти кво общо имаше? Ква една вежда? Ква чикия :D Пич.. :D Хях..

Оказа се, че приятелят ми й писал за да я накара да ми пише, лол. Писа ми и за пръв път се бях толкова отпуснал пред непознато момиче. За какви ли неща не си писахме... За излизането незнам дали имам смелост все още... Ще ми е за пръв път такова нещо..

Chacho
06-21-2012, 21:41
Половината от поста ми, както и другата половина, те съветват да спреш да отделяш внимание на всички тия излишни подробности. Кефи те, искаш да се получи нещо, покани я да излезете и се пробвай. Не ги мисли детайлите.

bReAk3R
06-21-2012, 21:56
Проблема е, че незнам как да действам там... При такава обстановка. До сега по такъв начин неща не съм развивал и... Иначе се престраших и за мн неща и пиша... Бъзици има, комплименти и други. Може да има и някой НЕГ.

bReAk3R
06-21-2012, 22:17
Най-много се очудих как така се навих да й плесна комплимент :D Друг път на момиче, което съм виждал на живо не съм го правил...

heartshapedbox
06-22-2012, 07:19
Браво за комплимента.
Сега дишай дълбоко и се успокой малко.
Не е голямата работа, пишеш си с някакво момиче. Няма да е последната,така че свиквай.
Никой от нас не се е родил с вграден безупречен подход към противоположния пол, всичко това се придобива с опит.
Сега ти е времето да се научиш. Ако продължаваш да пропускаш възможностите си, ще станеш на 20 и все така няма да знаеш как да постъпваш.
Не се впрягай толкова, не може да планираш всичко. Просто действай.

bReAk3R
06-22-2012, 07:53
Тия всичките сополи вчера бях депресиран напрао от състоянието си относно темата и затова ги ръсих такива филмирани...

Не мога да планирам, знам, но някак си ми се иска, защото така имам повече доверие, че няма да сбъркам някъде и няма да забравя за нещо... Най-тъпото е, че наистина искам някъде да я поканя да излезем, но ще ми е за пръв път, тъй като други пъти не е ставало по такъв начин и незнам какъв е реда...Няма откъде да знам и къде би било най-удачно да я поканя. Тъй като разбрах доста неща за нея снощи... Нямам представа и относно реда на теми (разговор).. :D И вероятно ще съм и много притеснен по време на това.. и куп други :D ..

AnzaRe
06-22-2012, 09:47
Ей това се наричат приятели :)

uhateme99
06-22-2012, 10:10
Ей това се наричат приятели :)

Да, тоя пич е прав. :)

bReAk3R
06-22-2012, 10:14
Прав е, но нещо по темата? Вярно е, че само се повтарят темите за което се извинявам, ама супер тъпо ми беше снощи и не се занимавах да търся теми да действам, а си излях всичко тук.. След което приятеля ми ми каза "влез във фейса", влязох и тя ми писа. От там много добре се развиха нещата, но за напред...

heartshapedbox
06-22-2012, 10:23
Не се притеснявай- разговорът ще тръгне от само себе си. Една тема се разширява и става предпоставка за започването на друга, така че не е нужно да имаш списък с милион евентуални разговора.
Просто и кажи "Хайде да излезем" и това е. Заведи я на кафе или разходка, а ако толкова те притеснява това, че няма за какво да си говорите, може да отидете на кино. После ще обсъдите филма-ето ти първата тема.
Добро впечатление прави да и платиш сметката, въпреки, че не е задължително. Аз лично много оценявам малките жестове като това някой да ми отвори вратата или да ми подаде ръка да сляза отнякъде, примерно.
Просто излез с нагласата, че нещата ще се получат, недей да се сдухваш.
Успех!

bReAk3R
06-22-2012, 10:45
heartshapedbox, благодаря ти много. А може ли скайп или ЛС да ми обясниш едни други неща? :)

Chacho
06-22-2012, 10:50
Аре вземи се в ръце и стига са ти обяснявали. Колкото повече планираш, бавчиш и се филмираш, толкова по-зле става. Смешно е една среща да те изкарва толкова извън релси, колкото и опит да имаш. И кво като не си свикнал? Животът постоянно ни хваща неподготвени, адаптирай се. Да изведеш момиче навън не е ядрена физика, че да не можеш да се справиш. Ако разчиташ на такива съветчета, следващия път пак няма да можеш да се справиш без помощни колела.

neverlookback
06-22-2012, 10:54
Моето предложение е да ми дадеш паролата ти за фейсбук. Срещата лесно ще се уреди, но от там нататък вече не мога да помагам. :D

Chacho
06-22-2012, 10:59
Ако мацката има крака, цици и не плаши в лице, мога да помагам и за след това. Ще се представя за теб :D

bReAk3R
06-22-2012, 11:05
Хах :D never , лесно е да се уреди, ама за след това незнам :D
"Мацката" е единствената, в която не съм забелязал само гъз, крака и цици. Иначе си ги има, събира всички :D

Chacho
06-22-2012, 11:16
Единствената, щото си се прехласнал и сам си го набиваш в главата, че е единствената. Откъдето ти идват всичките проблеми. Ако момичето те чуе, ще ти се обиди, че мислиш за нея така, без да ти е показала каква е всъщност.

bReAk3R
06-22-2012, 11:23
Как всъщност разбираш какво става?

Chacho
06-22-2012, 11:46
Всеки минава по тоя път.

notlike
06-22-2012, 12:13
Като те е срам, живей си във филма. На 99% от мъжете им се е случвало да изпускат страхотна мадама по една или друга причина. Разликата между тези, които успяват и тези които не, е само една - първите си вземат поука от грешките и гледат следващия път да са с една идея по-добри. Вторите циврят и си мислят, че с това ще стане тяхната работа. Греда!
Виж, аз не съм лош човек и за да ти докажа това, ще ти дам 1-2 съвета. Когато я каниш на среща, просто го напиши. Не го мисли дълго, че ще си изтормозиш психиката. И не си набивай филми и сценарии. Не си струва да си репетираш репликите - най-вероятно ще зациклиш и ще станеш за резил. Със сигурност ще се справиш по-добре, ако си искрен и говориш това, което ти дойде на момента, стига да нямаш говорен дефект или да си скаран с родния си език, разбира се. И кани по-бързо - току-виж, докато се туткаш, и тая да ти отмъкнат.. ;)

bReAk3R
06-22-2012, 12:45
Не ме притеснява срама, а това за какво ще си говорим и как ще замажа ако няма какво да кажа.. :D Не съм сигурен дали ще започне разговора сам...

notlike
06-22-2012, 13:02
Винаги има за какво да се говори. За да имаш успех с една жена, й дай думата и я изслушвай. В повечето случаи на жените не им трябва някой, който да им дава съвети, а просто търсят човек, но когото да споделят. А ти можеш спокойно да говориш забавни работи и нещо за училището/университета, времето, живота и прочие. Важното е да не мълчиш много. Честно казано, ако едно момиче те харесва, в 90% от случаите й е все едно какво бръщолевиш, по-скоро очаквай да те обходи с поглед, да следи за интонацията и така. Няма за какво да се притесняваш. Дори и да те отреже, друга ще си намериш. Не е казано, че целия ти свят свършва я. Важното е да си направиш изводи без значение какво ще се случи и да излезеш от ситуацията с едно добро самочувствие :)

paradosou
06-22-2012, 14:08
А всъщност приятеля ми току-що ми каза, че я карал да ми пише.

Грешка. Движи си сам нещата и нека странични неща/хора да не се намесват.
и вЕрно много драма за едното нищо. Някак прозирам :Д, че я поставяш един вид над себе си и се стремиш да я 'спечелиш', което винаги е грешен ход. Ок, кефиш й се, намираш нещо различно в нея и искаш да ви се развият отношенията, обаче тва постоянно премисляне и филмиране жестоко те спъва. Успокой се и просто направи някаква крачка. Демонстрирай интерес, покажи й малко от себе си и след тва се отдръпни леко. Ако има привличане и в същото време създадеш неангажираща и свежа атмосфера, наполовина си успял. ;P

heartshapedbox
06-22-2012, 14:45
heartshapedbox, благодаря ти много. А може ли скайп или ЛС да ми обясниш едни други неща? :)

Пиши ми на лично ако искаш. :)

bReAk3R
06-22-2012, 14:45
Нещо не разбрах, значи тези действия за по време на "срещата" ли са или попринцип, защото ако са попринцип, незнам кога точно ще се срещнем пък и не се знае дали ще я уловя да си говорим за да го направя. А и последните две изречения може ли да ги обясниш като за по-тъпи? :D Смисъл какво се крие под тези демонстрации на интерес и другите неща след тва :D

paradosou
06-22-2012, 19:29
Олеле :Д Искаш всичко да е определено и да играеш на сигурно, обаче просто няма да се получи. И точно в тва е чарът на флирта - не му липсва динамичност и никога не можеш да знаеш кво ще се случи.
Кога ще се срещнете зависи от теб. Ти проявяваш инициатива, за нея остава да приеме или съответно не.
Не пришпорвай нещата, ама и не отлагай прекалено и не разчитай на случайности, понеже накрая може да ти я отмъкнат или просто тя да изгуби интерес, даже да го е имала в началото.
Не бъди лепка. Показвай й, че ти харесва като момиче, без обаче да го натрапваш и да прекаляваш с вниманието. Позволи й да види някоя твоя странност, разкажи й случка от миналото; можеш да вмъкваш и идеи, които ти се въртят и смяташ да се занимаеш с тях, но не прекалявай и не се превръщай в отворена книга.
Малко влязох в шаблони, ама мисля че разбра основното. ))

bReAk3R
06-22-2012, 19:45
Разкри ме.. :D Искам да е така, защото просто се притеснявам ако нещо се обърка, понеже до сега не ми се е случвало такова нещо и ... A и като не съм правил половината от нещата, се срамувам и да ги направя.
Кое се зачита за натрапване в показването, че я харесвам? Кое пък се зачита за пришпорване на нещата относно излизането?

paradosou
06-22-2012, 20:00
Достоен наследник на Еркюл Поаро, хъх :D
Ако нещо се обърка, ще се обърка хД. И ако си достатъчно съобразителен, следващия път ще подходиш по различен начин и ти се увеличава шансът за успех. Пък и не е казано, че ако не се получи задължително трябва причината да е в теб. Понякога просто не става.
Гледай да движиш някъде по средата, всичко крайно ще доведе до прецакване. Умишлено не разтягам много, 'щото и без тва са ти в повечко чуденките, докато действието остава на заден план.

bReAk3R
06-22-2012, 20:06
Сега си пиша с нея и смятам да я поразпитам за любимо място. Смелостта за поканата ще видя кога ще дойде. Чудя се така като половината неща сме си ги писали в скайп и сме се разучавали там, за какво ще си говорим на живо (hah) :D Наистина това ме притеснява...

sweetycherry33
06-22-2012, 20:23
Сега си пиша с нея и смятам да я поразпитам за любимо място. Смелостта за поканата ще видя кога ще дойде. Чудя се така като половината неща сме си ги писали в скайп и сме се разучавали там, за какво ще си говорим на живо (hah) :D Наистина това ме притеснява...

Все ще има за какво да си говорите.Ти за това не се притеснявай.И не мисли много.Действай.

bReAk3R
06-22-2012, 20:30
Ако не ми беше притеснително, до ся не само да съм я поканил на среща, ми и 2ра среща да правим, нищо, че се запознахме преди 2 дни. Точно за това все още не я каня. Ако съм пиян, дали ще се махнат притесненията, хах :D ?

valdesbg
06-22-2012, 20:35
Ех...деца, деца... кога ще порастете.

bReAk3R
06-22-2012, 21:40
С времето. :)

bReAk3R
06-24-2012, 21:44
Не, че някой го интересува, но ще напиша какво смятам да направя - ще изчакам до датата, в която ще се видим и тогава може да я поканя или направо след събитието да си се поразходим ако се развие така. :P И благодаря на всички все пак за окуражаващите коментари :)

Chacho
06-24-2012, 21:48
Пиши като предприемеш действия.

bReAk3R
07-01-2012, 21:58
Ето, че предприех действия.. Поканих я, тя каза, че с удоволствие би дошла, но вторник пък заминава на лагер за 8 дни и утре трябва да стяга багаж и да ходи по някакви места, а чак вечерта ще излиза в квартала за малко... Поиска след лагера да се видим и взе телефон. И аз и го поисках и сега докато е там, ще и звъня да я чувам. След това ще идем някъде :P Много ще трябва да чакам (поне за мен е много), но пък ще е за нещо супер яко... :)

notlike
07-01-2012, 22:23
Е, видя ли, не е толкова трудна работата :)

bReAk3R
07-01-2012, 22:35
Ами да, но до одеве ми беше.. :) Сега съм по-оборотен, така да се каже. :D Дано дните минат по-бързо :P

Chacho
07-02-2012, 10:42
Само не й звънкай всеки ден на лагера. Веднъж е достатъчно. Пък, ако реши, може и тя да ти звънне.

anonymous708973
07-02-2012, 13:29
Само не й звънкай всеки ден на лагера. Веднъж е достатъчно. Пък, ако реши, може и тя да ти звънне.

Абсолютно.
Нито си й майка да ти се отчита какво прави, нито си й най-добрата приятелка, която толкова й липсва. Звъниш й веднъж, за да разбуниш духовете, така да се каже... след това е неин ред.

irr3plac3able
07-02-2012, 18:50
Момче успокой се малко, отпусни се.. щом те е заговорила първа значи и тя те е харесала, пиши и, покани я да излезете... няма място за притеснение

bReAk3R
07-02-2012, 20:41
Ами то не съм и мислил да и звъня всеки ден. Мислих да и звънна само 2 пъти докато е там.. :D Ще видим като отиде.

irr3plac3able, ами аз съм спокоен ама то докато писах темата и бях супер "насапунен" ( :D ) и ядосан от тва което се случва и... А другото вече стана, но трябваше по-рано майна... Сега ще трябва да си чакам да се върне... И ако до тогава и се загуби интереса, съм свършен..

uaredeadlol
07-02-2012, 21:04
dobre , без да се обиждаш виж са къв си изсипан , немой говориш с момиче , срам го било . По твоите думи както казваш , била мн яка , как тай става тва немога да си го обясна

все ви харесват яки курви , мен само някфи извънредно грозни момичета ми говорят лек , тва е мн лош късмет

bReAk3R
07-02-2012, 21:11
Да, виж, не се обиждам, щот' до някъде е така. :D За "изсипан" обаче. А за другото - ай по-добре първо прочети за к'во стаа на въпрос, майна, и после земи напиши няква глупост ей така за мнението. Не ме е срам да говоря с нея. Не ме е срам и да я поканя да излезем. Нито в скайп, нито на живо. Може би съвсем малко, но това както казах са притеснения. Но те са нищо пред притесненията ми относно темите на разговор по време на срещата. Дето постоянно се питам как да замажа ако нещо и двамата млъкнем и няма кво да се каже. Не казвам, че ще стане, но за всеки случай ако забием, нещо да я разсмея - все пак искам да играя на сигурно, ама няма стане.
Кви яки курви? Виждал ли си я, говорил ли си с нея? А тва следващото дори малко не ти го разбрах...

Chacho
07-02-2012, 21:28
Имаше предвид, че в твоите очи е толкова яка и незаменима. А като я възприемеш като такава, се стараеш да не сбъркаш с нещо, за да не изтървеш големия си шанс - подходящото момиче. Оттам идват притесненията ти. Запитай се по този начин: защо ти трябва да замазваш положението като млъкнете? Ако наистина е интересна и умна, сигурно ще може да намери тема за разговор, не е нужно ти да я ЗАБАВЛЯВАШ. Ти си там, за да забавляваш себе си с нея. Ако и тя получава същото от теб - ще си паснете, ако ли не - здраве да е. Остави я да ти се докаже малко, та ти си й в кърпа вързан и е безусловно безгрешна пред теб.

SirLeX
07-02-2012, 21:34
Момче....късметът ти чука на вратата...незнам какво да то кажа, ако успееш това да го осереш сигурно ще водиш световния рекорд :D. Искам да кажа, че си извадил голям късмет с това момиче и не бива да го пропиляваш! Добре осмисли намеренията си и следвай инстинкта! Късмет :)

bReAk3R
07-02-2012, 22:04
Ами добре. Значи нека спра да мисля толкова и да се оставя на това, което следва да се случи. Без планове и размисли при каква ситуация какво ще правя. Каквото стане, стане. Сега само ще чакам да се прибере (хах, тя още не е тръгнала) и тогава ще видим. С нагласата съм, че всичко ще се получи, натам и тръгват нещата...
Chacho, мерси, че ми "разтълкува" някои неща. Благодаря и на останалите. Поне се надъхах и повече ще ми помогне това. :)
Ами SirLeX, аз постоянно усирам всякакви такива, нищо чудно и сега.. :D Ще действам по последния съвет, все пак точно това е ключа към успеха... май.

SirLeX
07-02-2012, 22:20
*brofist*

Chacho
07-02-2012, 22:23
*brofist*

That's...gross

SirLeX
07-02-2012, 22:26
That's...gross
http://us6.memecdn.com/bro-fist_o_131362.jpg ..... -_-

Chacho
07-02-2012, 22:28
Щом Армстронг приема и аз приемам.

SmilezZz
07-03-2012, 17:52
Действай , колкото се може по - скоро.
Не можеш да седиш само и нищо да не правиш, а после да се оплакваш, че си изпускал шансовете си с оправдания, че си срамежлив. Стегни се. Никой не е перфектен. Повярвай в себе си и бъди , колкото се може по - общителен. Пиши й, подхвани някаква тема за разговор и впоследствие я покани да излезете някъде.

bReAk3R
07-04-2012, 07:43
U know, тва вече е станало.. ;D Тя каза, че ще се видим след лагера й (dafuq, тя вчера замина.. :D) и така...
Но иначе да питам, има ли възможност така докато е на този лагер да й се изгуби интереса?

Chacho
07-04-2012, 08:30
Има много ясно. Особено, ако я тормозиш. Младите ора одим по лагери, за да си гепим чужденки/чужденци или некви други секси ора. Като се върне, изчакай ден-два, пък й звънни с някаква оферта. Докато е на лагера, можеш да звъннеш на някое друго момиче, за да се разсееш малко. Иначе ще има да го мислиш тоя интерес толкова, че ще си навредиш чак.

SirLeX
07-04-2012, 08:32
Звънни й и й кажи нещо по така, така че тя да те очаква след лгера. Да и се забиеш в главата. ;)

Chacho
07-04-2012, 08:53
Я си представи, че си се разбрал с някоя да излезете след 2 седмици и изведнъж ти се обади по време на почивката, докато си на купон с 15 човека и почне да ти говори лигаво и монотонно (в сравнение с атмосферата там). Само ще се преебе, по-добре да изчака.

bReAk3R
07-04-2012, 09:05
А как да направя така, че да не си го изгуби? Тя е на летен лагер (море със съученици) :D Не друг.
SirLeX, ако ще й звъня, смятам да е към средата на почивката й - няма смисъл още не е отишла и да звъня.. Иначе какво нещо по-така да й кажа.. :D
Chacho, да изчакам да се прибере, и тогава ли? O_o

Chacho
07-04-2012, 10:28
Как да заложа в казиното, за да спечеля? Ми винаги има риск да загубиш. На твое място бих изчакал, да. Всъщност, не зависи от теб дали ще й се изгуби интереса.

embraceme
07-04-2012, 11:02
Знам че не е свързано с темата,нооо зодия Риби ли си ?

Chacho
07-04-2012, 11:05
Трябва да обособят подфорум на Любов за Астрология.

bReAk3R
07-04-2012, 11:09
Еми може и да зависило, кой знае... Мисля, че би било по-мило да й звънна все пак - ще види, че се сещам за нея.. Но може и да те послушам..
Зодия овен съм.

Едит:

Всъщност, не зависи от теб дали ще й се изгуби интереса.

Ами?

Chacho
07-04-2012, 11:22
Ема надали си й постоянно в главата, все пак още нищо не се е разраснало между вас. Все едно аз да ти звънна и да ти стане мило. Или да ти звънне госпожата по български. Най-много до кенефа да ти се доходи.

А мацката като е на морето, ако види хиляда вълнуващи работи и си живее за момента, дали ще иска да мисли за вкъщи и да си прави планове за след като приключи лагера. Сигурно няма да иска въобще да приключва. Па ако намери някой пич там, може да те замести и ти няма да има кво да направиш. Щото няма да се виждаш наживо с нея за да й насадиш интерес.

Ако сте свикнали да се разпитвате как сте, ще е окей да й се обадиш. Но ако още не сте разчупили ледовете помежду си, като й звъннеш, ще се досети, че желаеш да й подадеш хуя, ще й се вдигне самочувствието и ще го развява навсякъде, но не и пред теб. Тоест, ще те отебе.

Разбирам, че ти се иска много да ти се получат нещата с нея, но го карай по-умерено, не бъди лепка. Като си дойде, квото - такова. Освен нея, нямаш ли и други занимания към момента. Избий си я малко от главата за тоя период.

bReAk3R
07-04-2012, 11:59
Ехааа, как ме нареди :D Но все пак ми изглежда правилно това, като се замисля.

bReAk3R
07-10-2012, 19:32
Добре уе, майна..
КЪДЕ Е ЛОГИКАТА ДА МИ ДАВА НАПРАЗНИ НАДЕЖДИ И ДА ТРЪГВА С НЯКВИ ОЛИГОФРЕНИ?!!!!!!! КВО ИСКА?? wtf??????!!! Еб***и майката... Т'ва е най-тъпото нещо, което ми се е случвало по тая тема... ЗАКЛЕАМ СЕ...
Никъв късмет нямам и явно никога няма да се получи нещо между мен и някоя по-нормален начин.. Айде обиждайте ме, че се самосъжалявам и се вайкам, вместо от неуспехите си да се опитам да направя нещо.. И без това го знам и вече няа значение за мен...

heartshapedbox
07-11-2012, 08:41
явно никога няма да се получи нещо между мен и някоя по-нормален начин..
Стига с генералните заключения.

Какво стана?

dimitar_ak
07-11-2012, 08:52
Грешка ти е, че прекалено много мислиш и плануваш. Ама какво да и кажа, ама тя как би реагирала, ама дали ще направи еди какво си. Човек, тя е личност и действията и не можеш да предвидиш. Излизате и виждаш. Кое ти е по-добре, да седиш и да се терзаеш или да получиш отговорите си от самата нея? Като не си действал преди лагера сега седиш и кротуваш. След лагера се пробваш пак. Ако не стане, чудо голямо. Момичета има много.

fluffy_^
07-11-2012, 10:06
xaxaxaxaaaaaaaaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxa... Нееееееее тотално унемяx ти си уникален брато ЕВАЛА :D:D планираш всичко остава и да пиеш по-малко вода за да не прекъсне твоят до детайли планиран и толкова важен разговор......

bReAk3R
07-11-2012, 14:25
Кво стана ли?! Хвана се с някво пишлегарче.. ;/ Но аз няма да се откажа... Ще и напомня, като влезе в скайп, че си имаме уговорена среща. Ако ми каже, че си има гадже вече или нещо от сорта - И аз си имам телевизор, ама ходя на кино... "Митак" - да, сбърках, но ще направя каквото все още може, а тоя ще го игнорирам напълно. Някъв селски бек, дето едва ли се интересува от нея. А тя се е заблудила. Но пък ме е изпреварил.. Звъннал и е сигурно на лагера, зарибявал я е и...

fluffy_^, то не е смешно, а трагично...

Chacho
07-11-2012, 14:34
Ако ми каже, че има гадже, аз все още ще си свиря втора цигулка. Можеш да се пробваш, надали е нещо сериозно с тоя, но не ти е момичето виновно. Никакви надежди не ти е дала, не ти е била длъжна. Шанс, че е тръгнала с някакъв. Ако ти пукаше по-малко за нея, нямаше да се разочароваш толкова при такава развръзка. Ами ако окончателно те отреже, кво ще правиш? Ти не си се и сещал за друга последно време. Направо ще тупнеш на земята отвисоко. Ако искаш си опитай късмета с нея, но си потърси и друга.

bReAk3R
07-11-2012, 19:18
Ох боже.. Ако беше чел поне малко от хронологията по скайп и фейсбук, проведена м-у мен и нея, нямаше да говориш така за надеждите.. Даде ми.
Ако окончателно ме резне, ще замажа колкото да не съм унижен така да се каже и ще си продължа...
Ами сещах се честно казано. За една стара зарибявка...
Вече стана това (тупкането отвисоко), още когато видях, че се е обвързала.
Ако "другата" не дойде сама, няма защо да търся... Първо разочарование ми е и щом от първото толкова боли, незнам за други, така че се чудя дали да не се спра за малко.. Поне след тази сегашната...

Chacho
07-11-2012, 21:13
Не позволявай на хората и успехите да те сломяват толкова лесно. Да не се изправяш пред трудностите не е решение. Разбира се, че има риск да паднем, но трябва да се научим след това да се изправяме, защото това е единственият начин да продължим напред.

bReAk3R
07-11-2012, 21:22
Аз точно сега се чудя да продължавам ли напред... От 2 часа слушам тъпи депресантски песни да се УСПОКОЯ и гледам как седи на линия и не и пиша... Незнам дали да се боря за нея... И честно да си призная, май разбрах, че връзката им е от разстояние..

Chacho
07-11-2012, 21:41
Срази ми епичния абзац. Под "да продължиш напред" нямах предвид да оставиш мацката. Да продължиш напред означава да излезеш от застоя и да тръгнеш в правилната посока в собственото си развитие.

Дали ще я гониш или не е решение, което сам трябва да вземеш. Но каквото и да е то, най-добре ще е да забравиш за думите и да предприемеш действия. Опитът след това най-вероятно ще ти донесе решителността, с която да продължиш да вършиш, вместо само да плануваш.

iliqn4e12
07-12-2012, 07:00
Кажи й, че е красива изведнъж или просто започни с ''красива си''. Това много помага ще изтръпне цялата от изненада. После тя ще каже нещо и така ще направите хубав разговор. Питай я разни работи (къде учи и такива) и тя ще те пита. Ще си поговорите и на двамата ще ви стане приятно.

iliqn4e12
07-12-2012, 07:03
Няма да й се изгуби интереса, даже ще се увеличи. Пиши и някой sms и я накарай да мисли за теб. :)

Chacho
07-12-2012, 07:38
А аз си мислех, че комплиментите трябва да са искрени и почувствани. Много Здрач гледаш.

iliqn4e12
07-12-2012, 08:32
Е ти не я ли мислиш за красива ? Освен това дадох просто пример. ;)

Chacho
07-12-2012, 12:23
Е ти не я ли мислиш за красива ? Освен това дадох просто пример. ;)

Аз не я мисля, щото не съм я виждал. Но дори авторът да я мисли, трябва по цял ден да й го повтаря ли? Нека нещо му направи впечатление, пък ще й направи комплимент. Това твойто си е чисто мазнене.

Enchanting
07-12-2012, 12:25
не се отказвай от момичето

bReAk3R
07-12-2012, 14:21
iliqn4e12, не, че не одобрявам идеята ти, но чачо няма да я одобри, защото не трябва да й правя комплимент с нещо, което всеки и казва. От него го знам (Нали се сещаш, книгата).. Също така няма как да не знам къде учи... :D Нито пък тя за мен да не знае...
Незнам колко ще и стане приятно ...
Дали ще се откажа или не, не се знае. Знам, че вчера-миналия ден написах, че въпреки че има гадже, няма да се откажа, но ся не съм сигурен кво ше стане

bReAk3R
07-12-2012, 21:50
Преди почти час й писах. Бъзиках я за разни неща, питах я как е минало там и т.н. и накрая и напомних за оговорката, като си намерих причина да я видя (изпека ли се хубаво, еди кво си тъкмо да те видя). Тя вика може.. Побъзиках я там и после й казах без бъзик утре да се видим.. Това беше - спря да пише. + че поднесе снимка във фейса как се целува с тоя. Хич пък не ми и помръдна нанякъде да се раздразня... Просто ми е тъпо, че всичко се развали.. Зарязвам всичко!

Shiiverss
07-12-2012, 21:53
Виж какво ще стане след срещата и тогава зарязвай! Това е моят съвет ;)

bReAk3R
07-12-2012, 21:58
Ква среща бре :D Тя не писа...

Chacho
07-12-2012, 22:00
Ква среща, тя е отфърчела извън линия. Заеби, да си те търси тя, ако иска. Ше са целиват до други ден и после ше те е изпуснала. Почини си малко, почешай си пъпа и си отдъхни от филми. Можеш цел ден да пливаш на басейни и да цъкаш в интернетот. След 1 седмица ще се появи некоя два пъти по-арна и ще я крадеш ;)

bReAk3R
07-12-2012, 22:03
Тоест не фръкна извън линия, ама се направи и не писа, ем нека.. :D Не ми пука вече..

btw, не че каам нещо, ама пиян ли си? :D

Chacho
07-12-2012, 22:10
Тоест не фръкна извън линия, ама се направи и не писа, ем нека.. :D Не ми пука вече..

btw, не че каам нещо, ама пиян ли си? :D

Така си говоря, от диалекта ми е.

umri
07-12-2012, 22:11
Поредната тема от мен в този раздел... Незнам до кога ще се вайкам.. Незнам до кога ще съм така... До кога ще чакам другите първи и ще изпускам огромни за мен шансове... Като за начало проблемът ми е че съм прекалено срамежлив... Прекалено е меко казано. До сега относно темата "Любов" съм могъл да имам точно 3 големи връзки, но моят срам да действам... Моята стеснителност.. Докъде могат да ме докарат? Изпуснах 2 момичета, в момента има 3то. Вчера на 20ти юни бях на едно събитие, наречено "Голямото пръскане". Предполагам знаете го... Всеки се пръска с всеки на дадено място, ей така просто за големия кеф. Там още като дойде едно момиче... Аз просто се залисах отсякъде... Не спрях да я гледам... Но после се отплеснах малко... После се оказа, че се включи в събитието... Пръскахме си се с нея и други такива... После свърши и отидохме до едни фонтани вътре около тях, а горе имаше места за сядане - да седнеш и да ги гледаш, докато си лафиш с приятели. Тя се настани там с още 2 момичета май бяха, 1 от които беше с гадже, 2рата беше седнала до тях и си говореха общо, а "моята" беше се отдръпнала като баш самотница... Гледах я постоянно пак... После като се качвах оттам да сядам до едни приятели, които също бяха се настанили да си лафят, тя нещо ме заговори, след което се запознахме и й взех фейсбука. Все някаква крачка, но пак се започна от нея, нали? Ами ако не ме беше питала за име и други такива? Това да го оставим... Сега още повече ми харесва... Един ден се мина, но "чувството" се увеличи... Исках и покана в фейса, прие ме и се притеснявах да й пиша.. "Ами сега какво да й напиша?, С какво да започна? Ами ако сбъркам нещо?".. Но все пак й писах нещо... После пък не намерих кво да я питам и изгасих страниците... Всичко в мен... А тя е най-прекрасното момиче, което съм виждал някога... Очи, коса... Нещо, което не забелязвам в другите момичета... Момичето, в което не гледам само 2-3 неща, както в други.. (вие се сещате за кои 2-3 неща става дума).. Сега пък най-добрия ми приятел ще ми я открадне... Пише си с нея в момента.. Ами ако избере него.. Незнам вече какво да правя с това притеснение... Ще мога ли да продължа... Доста се филмирам, ама ми е омръзнало прекалено... И ако има някакви начини да се променя, или някакви идеи какво да й пиша и как ... Моля да ми кажете... А всъщност приятеля ми току-що ми каза, че я карал да ми пише. Ще видим..
Благодаря ви...
Мисли за нея, като за някой дърт дебел турчин, който ти е отмъкнал 200лв. на покер и в последствие си разбрал, че те е излъгал в раздаването. Спри да се мислиш за нещо по-малък и незаслужаващ, но докато не спреш да го мислиш, наистина ще си. Сдържай комплиментите. Прави рядко и то за неща, за които обикновено хората не правят. Кажи й примерно, че много добре си е оскубала веждите, ама е изтървала един косъм от крайчето, без тоя косъм е щяла да бъде идеал. Абе прай си бъзик, леко ебавка, но положителна и се отпусни колкото се може повече. Колкото отпуснат си ти, толкова по-добре ще се чувства тя в твоята компания. Виж, мога да ти кажа хиляди работи и да бъгна датабасето на сайто, ти да изчетеш всичко по 8 пъти и накрая пак да се осереш. Схемата е тва: 1. идентифициране на проблемите в теб, 2. план за решаването им, 3. практика.

Щом тя те е заговорила, дала ти е фейсбук.. може и да има нещо. В началото е проявила симпатия. Сега дали ще се осереш зависи от теб.

Shiiverss
07-12-2012, 22:11
Малко, но тепърва ще сипвам :D .. Мързи ме да чета по-дългите теми иначе. Значи я заебавай ;д

пп: Човек мисли два пъти по-добре, когато е на около 200 грама уиски. Дори и някъде по нета го пишеше, тъй че си трайте ;д

bReAk3R
07-12-2012, 22:38
Така си говоря, от диалекта ми е.

Ами това "целиват", "интернетот", "пливаш" ги помислих за грешки. ;D

Малко, но тепърва ще сипвам :D .. Мързи ме да чета по-дългите теми иначе. Значи я заебавай ;д

пп: Човек мисли два пъти по-добре, когато е на около 200 грама уиски. Дори и някъде по нета го пишеше, тъй че си трайте ;д

В интернета не винаги пише вярни неща...

Мисли за нея, като за някой дърт дебел турчин, който ти е отмъкнал 200лв. на покер и в последствие си разбрал, че те е излъгал в раздаването. Спри да се мислиш за нещо по-малък и незаслужаващ, но докато не спреш да го мислиш, наистина ще си. Сдържай комплиментите. Прави рядко и то за неща, за които обикновено хората не правят. Кажи й примерно, че много добре си е оскубала веждите, ама е изтървала един косъм от крайчето, без тоя косъм е щяла да бъде идеал. Абе прай си бъзик, леко ебавка, но положителна и се отпусни колкото се може повече. Колкото отпуснат си ти, толкова по-добре ще се чувства тя в твоята компания. Виж, мога да ти кажа хиляди работи и да бъгна датабасето на сайто, ти да изчетеш всичко по 8 пъти и накрая пак да се осереш. Схемата е тва: 1. идентифициране на проблемите в теб, 2. план за решаването им, 3. практика.

Щом тя те е заговорила, дала ти е фейсбук.. може и да има нещо. В началото е проявила симпатия. Сега дали ще се осереш зависи от теб.

Искам да ти благодаря за поясненията и отделеното време също. Знам, че не е до прочитане, а до разбиране, и напълно разбрах смисъла на всичкото написано. Но винаги спичам. Особено при такива ситуации.. Няма значение. Ако ти се занимава, можеш да попрочетеш последните мнения и да ти стане ясно, че всичко е свършило. Била е като другите...
Не иска, не иска. Втори път няма да й предлагам. Няма и да й звъня. Приключих с нея. Not happy end, but i don't care...

stynioo
07-12-2012, 23:13

Колкото и смешно да ми звучи :ДД . Написаното е МНОГО вярно.

umri
07-13-2012, 00:04
Прочетох мненията.

Няма смисъл да я обвиняваш за нищо. Изградил си прекалено голям филм в главата си, преди да е станало нещо, и затова си останал разочарован. Ако всяко момиче, с което не се е получавало или което ме е отрязвало по един или друг начин съм се чувствал като теб, сигурно отдавна да съм се самоубил. Колкото по-малко се опитваш да не направиш грешка - толкова по-добре. Колкото по-малко мислиш и си създаваш нереални надежди, толкова по-зле за теб. Запознавай се с момичета в даскало, по събития (като това, на което си се запознал с нея), в интернет, навсякъде, взимай им телефон/скайп и АКО си струва излизай с тях. Не си пиши прекалено много по скайп, защото всичко там е измама и не е реално - колкото по-малко фейсбук/скайп - толкова по-добре. Ползвай ги, за да изградиш бегли допирни точки и да си уговаряш срещи. Всяко задълбочаване е излишно. Спри да мислиш жените, които смяташ за хубави за нещо недостижимо, защото ако го мислиш така, ще са. Слушай Чачо кво ти говори, слушай и мен, щото сме големи пичаги, бате. И него са го рязали, и мен ми се е случвало много пъти и то при положение, че съм ебати пича(?!?!?), чак в някои случаи толкова не съм можел да повярвам, че ми е ставало смешно. Имаше един случай, дето бях пиян и ми се ебеше нещо и гледам няква, дето дори не ми е в категорията как нон-стоп ми се сваля и прави всичките обичайни техники. Викам айде ще се смиля, и като опря ножа до кокала не искаше да ми духа.. не ме питай колко шокиран бях. Въртях, суках, схеми, истории и пак нищо. Толкова не можех да повярвам, че ме избиваше на смях, дори пред нея. Като не стане работата, просто не се впрягай и не искай насила да стане. Прави каквото трябва и като не стане, скачаш на друга. Гледай на всеки провал, като на урок. Провалите помагат за развитието. Дори 'провал' е силна дума. В твоя случай е провал, защото ти е криво и се депресираш, но ако ти пукаше по-малко, щеше да се радваш, че си се опитал.

Най-голямата грешка е да спреш да се опитваш. Не спирай, а се бори се с проблема си. Ако много искаш да промениш нещо, рано или късно ще го направиш. Въпросът е да знаеш точно какво искаш да промениш. Според мен трябва да се фокусираш върху самия теб. Опитвай се малко по малко да промениш начина си на възприятие, а успехът с жените сам ще дойде.

anonymous708973
07-13-2012, 05:40
Ой, скромният той :Д

Chacho
07-13-2012, 11:56

Много е прав за всичко :D

umri
07-13-2012, 12:13

dgd we

Wednesday666
07-13-2012, 12:20
Най-голямата грешка е да спреш да се опитваш. Не спирай, а се бори се с проблема си. Ако много искаш да промениш нещо, рано или късно ще го направиш. Въпросът е да знаеш точно какво искаш да промениш. Според мен трябва да се фокусираш върху самия теб. Опитвай се малко по малко да промениш начина си на възприятие, а успехът с жените сам ще дойде.
Няма нужда да се казва повече. Помисли върху написаното и ще видиш точно къде е грешката и да се надяваме, че няма да я повтаряш пак. :)

bReAk3R
07-13-2012, 13:45
Нямам повече коментари по "темичката" ;d :) Разбрах каквото трябваше и сега ще съм просто на частта "Практика".
И отново благодаря.

embraceme
07-14-2012, 08:27

dgd we

Напомня ми на диалозите между мен и бившата ми приятелка :D