View Full Version : Как да си поискам секс
48700200
06-22-2012, 11:43
здравейте, ще излезна с една мацка на втора среща и искам да правим секс.. но въпроса ми е как да я предразположа , целувки на определи места, докосвания или без думи да са опитам да я съблека или просто да я попитам дали ще иска да правим.. малко е кофти че няма къде и ще се наложи в колата ако се навие.. дайте съвети как да действам за да поиска и тя , да не се дърпа, мисля че има интерес и тя..
Хахаха, пич, нали знаеш, че никоя сериозна мацка няма да си отвори краката на втора среща? Виж, ако е някоя разгонена и ЗНАЕШ за това, опитай. Обаче имай едно наум, че е най-вероятно да ти бие шута.. едно е да забиеш някое парче в дискотека, съвсем друго е да каниш на среща. Въпрос на избор.. успех ти пожелавам все пак ;)
SmilezZz
06-22-2012, 12:48
Чакай, чакай. Да не би да излизаш с нея, само защото ти се прави секс?
Иначе пробвай се. Ама ако момичето е от сериозните и свестните , няма да ти се върже и ще ти бие шута.
Натисни я бе! Полека, полека и... няууууу! :D
ccdesigns
06-22-2012, 13:02
"ИСКАМ СЕКС!"
48700200
06-22-2012, 13:32
ами горе долу затова излизам, нямам чуства към нея и ми е все едно.. надявам се да ме огрее и това е .. и да ми откаже не е фатално. ама вии не ми казахте нищо хаха
ти уроци ли искаш?
предразположи я. накарай я да се чувства желана...пф.
tattoobitch19
06-22-2012, 13:41
СТРИПТИЙЗ!!! свали дрешките бавничко и ако не побегне с писъци или не прихне от смях ще ти се отвори парашута! ;)
heartshapedbox
06-22-2012, 14:46
Кажи и "Яла се е*еме!" :Д
DisappointedDreamer
06-22-2012, 16:25
Няма да те огрее.
Чакай, чакай. Да не би да излизаш с нея, само защото ти се прави секс?
Иначе пробвай се. Ама ако момичето е от сериозните и свестните , няма да ти се върже и ще ти бие шута.
лошо ли е да се виждаш с някой за секс?
Ако момичето е сериозно и свЕстно не се ли чука?
ShtrudeL
06-22-2012, 16:45
Ако бях на нейно място изобщо нямаше да си отворя крачетата за теб
Ама ако момичето е от сериозните и свестните , няма да ти се върже и ще ти бие шута.
бреХ! Под това разбирам 13 годишно романтично момиченце.
LadyTerrible
06-22-2012, 17:03
лошо ли е да се виждаш с някой за секс?
Ако момичето е сериозно и свЕстно не се ли чука?
Чука се,но не на втора среща. ;)
DisappointedDreamer
06-22-2012, 17:05
бреХ! Под това разбирам 13 годишно романтично момиченце.
Точно.
Имате някакви много изкревени представи.
Чука се,но не на втора среща. ;)
Защо не? Ако и двамата са привлечени сексуално от другия, ако и двамата се харесват, какво лошо има? Аз бих го направила. И не, не съм курва. Да не сте от онези момиченца, които карат гаджето им да ги чака с месеци, за да се убедят че той няма да ги зареже и че "истински ги обича", докато си разтворят краката?
valdesbg
06-22-2012, 18:13
Нема те огрее.
LadyTerrible
06-22-2012, 18:52
Защо не? Ако и двамата са привлечени сексуално от другия, ако и двамата се харесват, какво лошо има? Аз бих го направила. И не, не съм курва. Да не сте от онези момиченца, които карат гаджето им да ги чака с месеци, за да се убедят че той няма да ги зареже и че "истински ги обича", докато си разтворят краката?
Зависи от гледната ти точка за секса като цяло.Аз лично не бих го направила.Хората са различни.
fifito19
06-24-2012, 13:33
не е ли малко директно от втората среща и ....
ок се тая, да целувките вършат работа, почерпи я, ухажвай я в буквалния смисъл.
Няма нищо лошо в секса нито на втора, нито на първа среща : ))
чао за сега ^^
Lysander
06-24-2012, 15:53
Хващаш я и и казваш право в очите: "Ще те чукам тази нощ". Работи безотказно.