Влез

View Full Version : Фитнес

mmm_sweet
06-23-2012, 12:42
Здравейте,
бих искала да се обърна към онези момичета,които имат опит и ходят редовно на фитнес зала. Искам това лято да започна да тренирам,но до сега винаги съм се занимавала с колективни спортове и не знам как да подходя и да се обърна към фитнес инструктор,който да ме навигира. Много ми е неудобно да съм с човек,който само да ме следи докато се потя и да виждам,че просто един вид му губя времето да ми обяснява елементарни за него/нея неща. Също така той/тя поне може ли да ми изготви режим,който да спазвам,или просто ме навигира как да използвам фитнес уредите правилно. Също така колко често посещавате фитнеса и спазвате ли някакъв хранителен режим ( и финтес инструктора препоръчва ли хранителен режим?) Благодаря предварително :)

mmm_sweet
06-23-2012, 12:42
Извинявам се ако темата не е за този раздел

Rebirthing
06-23-2012, 12:54
На фитнес треньора това му е работата, не се притеснявай. Един, два пъти ще е добре да тренираш с треньор за да си сигурна, че знаеш как да употребяваш уредите правилно, треньора също така може да ти изготви тренировъчна програма и хранителен режим.

mmm_sweet
06-23-2012, 13:40
мерси много :)

FuckingFreak
06-23-2012, 13:43
Подкрепям горното мнение. Няма нищо страшно да попиташ, те затова са там, не се срамувай.
Също можеш да погледнеш сайта bb-team. Много от упражненията ги има, а във форума има дамски дневници, в които различни момичета вписват с какво се хранят и как тренират за деня. Като понаучиш имената на упражненията и уредите, можеш да взаимстваш от техните тренировки, защото има наистина много идеи.
Аз също се каня да отида и засега съм се спряла като на най-добра тренировъчна програма 3+1 или 5+2, а това ще рече 3/5 тренировъчни дни и 1/2 почивни. Като първия примерно включваш упражнения за гръб,бицепс,корем (по 2-3 упражнения за всяка от групите, там по твоя преценка серии и повторения), другия рамо,трицепс, трети вариант глутеус и бедра и е такива. Нямам претенции за добре разпределени мускулни групи в различните дни, че и аз тепърва се уча, но мисля, че ми схвана идеята. :)

mmm_sweet
08-22-2012, 07:06
Подкрепям горното мнение. Няма нищо страшно да попиташ, те затова са там, не се срамувай.
Също можеш да погледнеш сайта bb-team. Много от упражненията ги има, а във форума има дамски дневници, в които различни момичета вписват с какво се хранят и как тренират за деня. Като понаучиш имената на упражненията и уредите, можеш да взаимстваш от техните тренировки, защото има наистина много идеи.
Аз също се каня да отида и засега съм се спряла като на най-добра тренировъчна програма 3+1 или 5+2, а това ще рече 3/5 тренировъчни дни и 1/2 почивни. Като първия примерно включваш упражнения за гръб,бицепс,корем (по 2-3 упражнения за всяка от групите, там по твоя преценка серии и повторения), другия рамо,трицепс, трети вариант глутеус и бедра и е такива. Нямам претенции за добре разпределени мускулни групи в различните дни, че и аз тепърва се уча, но мисля, че ми схвана идеята. :)

мерси много,ще погледна сайта :)

anonymous708973
08-22-2012, 08:05

3+1 са 4 дни, през останалите не се ли тренира? Или се прави 3 дни тренировки, 1 се почива, после пак 3 дни тренираш и така?

DownloadVirus
08-22-2012, 08:08
То има схеми дето се тренира 2 пъти за цялата седмица..Тъй че кво говорим :D