View Full Version : Така ли е?
Пъврият човек,с когото сте били наистина ли ви остава важен винаги,независмо дали става въпрос за момчетата или момичетата?
GreenFairy
06-23-2012, 20:16
Ами не съвсем. Много зависи от отношенията, които са имали хората. Ако си загубил девствеността си с някой случаен най-много да му помниш името. А доколко остава специален... не мисля, че моят първи е специален, просто първият човек, с когото за изпитвала подобни усещания... Сегашният е много по-добър, и хиляди пъти по-специален :P
Violenza
06-23-2012, 20:57
Моят първи все още ми е много специален, макар че сме разделени от много време. Но не конкретно заради това, че ми е бил първи, а заради 2-годишната ни връзка и това, че все още ми е много близък като човек и имаме прекрасни отношения.
DragonLady
06-23-2012, 21:05
Не. Особено в моя случа ми иде да го утрепам тоя.
DisappointedDreamer
06-23-2012, 21:06
Мда. Не ми се занимава обаче.
Не, не е вярно.
Повечето чакат да намерят 'подходящия'/'подходящата', за това и великия първи път е толкова специален. Не защото някой е пръв, а просто защото е прекалено дълго чакан.
Ако е някой рандъм човек, с който сте се запознали миналата седмица и прекъсвате контакт след първия, втория път - не, едва ли ще е специален.
SunnyBlue
06-23-2012, 21:54
Не ..... и не е вярно това. Аз когато видя първия ми той се черви, а аз искам да го убия !! :D
Мдаа, same.
MagicSmiles23
06-24-2012, 07:13
Не.
~Collapse
06-24-2012, 07:26
Зависи ;) От теб, от човека до теб. В повечето случаи ще има и друг, може да не си правиш труда да го помниш. :D
anonymous708973
06-24-2012, 07:37
Важен в смисъла на това, че ме интересува как е и какво прави, да. (Въпреки че той определено възпрепятства моите усилия да разбера нещо). Важен в смисъла на "всеки ден си мисля за него и какво би било, ако...", не.
SmilezZz
06-24-2012, 13:35
Не мога да изразя кой знае какво мнение по въпроса, тъй като съм го правила само с настоящия си приятел. Но въпреки това съм напълно убедена, че дори след време сме разделени (Не дай се боже!) - ще си го помня, защото е бил този, който обичам и всичко с него е било специално. И такова ще си остане.
мне...много го обичах моя първия, сега сме си приятели, но от години не съм мислила за секса с него...сещаме се затова, само когато започнем да разказваме някоя стара история....
Всичко зависи от личностните възприятия, очаквания и от това дали ти искаш да ти остане специален. Аз не исках, следователно не ми и остана специален. Беше без чувства, без да се познаваме, без очаквания, обещания ... и това ми хареса.
Ммм не, с първата не съм си приказвал от години, не защото сме скарани или нещо, просто пътищата са ни други и нямаме вече допирни точки. Важно до толкова до колкото, да с нея ми беше за първи път беше хубаво, но сега намерих по-хубаво :_)
Толкоз
НЕ, НЕ и НЕ ! Тогава мислех, че ТОЙ, че искам да съм с него завинаги, но уви .. Сега даже ми е гнусен
heartshapedbox
06-26-2012, 12:56
Не, изобщо даже.
psychopath
06-26-2012, 12:59
Не, но никога не ми е било проблем това. : )
Тогава мислех момичето за важно но си останахме приятели и сега не ми е безразлична, но и не е кой знае какво...
П.П. то си беше секс за една вечер ... харесвах я, но тя си имаше приятел и реши да си остане с него... и така лека полека нещата между нас изстинаха...
ShtrudeL
06-26-2012, 13:08
Да. Като имам предвид, че ще си остане един красив спомен. Защото пораснахме заедно, учихме се един от друг и така. Все едно е близък роднина, който е заминал някъде много много на далеч и който никога повече няма да видя и няма да ми липсва. Стои си в миналото в някакво ценно чекмедже, заедно с други ценни неща, които нямат място в бъдещето, но от които сме научили нещо.
Но определено не вярвам, че ъъ 'първия' е голямата ти любов и винаги ще имаш чувства към него/нея.
anni2000
06-26-2012, 15:18
Неееееееее.Първия с дето бях не му знам името