View Full Version : НЕ ИЗДЪРЖАМ !!!!!!!!!!!!!!!!
Имам много огромен проблем.Нашите са разведени . Живея при баба си и дядо си защото майка ми няма пари а новата жена на баща ми не ме иска .Проблемът обаче е ,че откакто живея при баба и дядо постоянно ме тормозят защото дядо ми е алколхолик а баба ми живее в 19век :@@ Всеки ден ме бият ( а аз съм на 14 за бога ) .Пребиват ме от бой за простотии .Например:един ден помолих за 20 стот. за една близалка и даа .. последва ме боят .. ;xxx :shock: Баба ми не ми дава да се къпя сама подяволите .. ;хх :shock: Не ми дават да се бръсна под мишниците ,а аз наистина имам нужда.Един ден ми дойде за първи път .И баба ми каза да използвам тоалетна хартия защото няма да ми купи превръзки . Не ми дава да нося сутиен ,а съм си мерила гръдната обиколка просто ... Не ми са ми копували дрехи от 4 години :shock: .Баба ми всеки ден ме обижда .Казва ,че няма намерение да ме издържа и да ми плаща за учебниците в по горните класове . Не ми дават да излизам на повече от една пресечка от вкъщи.И на всичкото отгоре ми дава да стоя на вън само 1 час .Ако закъснея .. Горко ми .... Уж казва ,че няма намерение да ме издържа пък и не ме пуска да отида при майка или при баща ми .Толкова е трудно .. Аз съм най-загубената от цялото дск .. Харесвам едно момче ..И когато баба ми разбра .. Да,болеше ;(( Има още много за разказване ,но не искам да пиша за да не ужасявате .. МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ МИ ..
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/326031-%D0%97%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%BD-%D0%B7%D0%B0-%D0%97%D0%90%D0%9A%D0%A0%D0%98%D0%9B%D0%90-%D0%9D%D0%90-%D0%94%D0%95%D0%A2%D0%95%D0%A2%D0%9E-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B7%D0%BD%D0%B8-%D0%B0%D0%B4%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%B8-%D0%B8-%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D1%84%D0%BE%D0%BD%D0%B8
виж тази тема
^ нищо не мога да направя по въпроса : баща ми работи в закрила на детето . :X
SisiStrange
06-23-2012, 20:04
Е, баща ти трябва да е егати изрода, за да те остави в такива условия и отгоре на всичко да не ти позволи да се оплачеш в институция. При такова положение пробвай направо в полицията като споменеш къде работи баща ти и им опишеш всичко.
Е, баща ти трябва да е егати изрода, за да те остави в такива условия и отгоре на всичко да не ти позволи да се оплачеш в институция. При такова положение пробвай направо в полицията като споменеш къде работи баща ти и им опишеш всичко.
да ,изрод е . и кфо като се обадя в полицията ?Какво ще направя или къде ще живея ..живота ми е сринат .. ;;хххх
Не се отчайвай. Няма да продължава вечно това, скоро ще навършиш 18 години и си хващай пътя, то от такива роднини единственото, което може да направиш е да избягаш на далеч.
пфф .. вече не ми се живее .......
sweetycherry33
06-24-2012, 10:19
Намери си приятели, ако нямаш и им сподели някои от нещата, ще ти олекне.
Още 4 години и ще навършиш пълнолетие, тогава вече можеш да си живееш самостоятелно, ако решиш.
sweetycherry33
06-24-2012, 10:20
И защо не ти дават да се къпеш сама и да се бръснеш под мишниците ? :О
scrooper
06-24-2012, 10:29
Истина ли всичко това? :Х Имам чувството, че в дом за деца няма да ти е по- зле. Там поне няма да те бият и ще се къпеш сама... И както нямат намерение да ти купуват учебници, просто няма какво да правиш повече при тях. Не си длъжна да си им внучка, щом те не са ти нормални близки. Друг вариант е да отидеш у приятели, но това не може да продължава с години.
Хмм, можеш да пуснеш писмо до някое сълзливо тв предаване по наште ефири- на Гала, на Марта Вачкова или др. Историята ти би привлякла интереса им и кой знае, може да ти помогнат по някакъв начин. Ще си сензация :р но трябва много да внимаваш да не разберат по- рано.
sweetycherry33 : 4 години ?!! Знаеш ли какво е това за мен !? Все едно да останеш да живееш в лудницата .. И да не ми дават да се бръсна защото съм щяла да привлека вниманието на момчетата ( а то с тези дрехи ,гърди без сутиен,необръснати мишници няма как да стане .. ) .Днес нова обида от баба ми : ти си просто излишни разходи !! ;) Идиот !! .Всеки ден плача като лудите .. Има едни момичета съседки те се опитват да ми помогнат ..Един ден отидохме до нас да пием вода аз и още няколко момичета и тогава баба ми излезе хвана ме за косата и каза : защо ги водиш тука бе ?! Някой да ти е позволил ..аз обясних ,че ще пием вода .. и тя каза : някой питала ли си бе ?И продължи да ме скуби с юмрук ме прибра в стаята .. А момичетата и се разкрещяха как може така да се отнася .. амаа нищо ..хвана ги и тях ама не за косите и ги бутна по стълбите .. едната от тях жестоко и се разкрещя как може да я докосва .. Да и после пак аз го отнесох ..
scrooper:Да истина е .. ;(( Страх ме е за живота ми !! Ако съобщя някъде .. На всичкото отгоре не ме дават да отида при нашите ..Не знам защо ме държат .
НЕ МЕ ПУСКАТ ДА ИЗЛИЗАМ НА ЦЕНТЪРА ,A НИЕ ЖИВЕЕМ ТАМ ПОДЯВОЛИТЕ :shock: ;xxx ;(( .. Мразя живота си .. мразя всичкоооооо .. ;хх
scrooper
06-24-2012, 11:40
Ъъ.. от къде си?
И както те пускат само на вашата пресечка, можеш лесно да избягаш. Въпросът е какво следва. Трябва ти покрив над главата, но без такива хора като баба ти и дядо ти. Всъщност, след като си "излишен разход" (:Х), вероятно доброволно биха те пратили в дом?!
Обаче аз си мисля, че баба ти и дядо ти просто са идиоти, които се опитват да те възпитават по свой си начин. Което означава, че не трябва да им казваш нищо. Просто издебваш момент, крадеш колкото можеш пари и бижута, се махаш по най- бързия начин. Отиваш при при майка ти, започваш работа (при познати; ако ще и нелегално). Така няма да си й в тежест и ще си далече от старците :)
scrooper
06-24-2012, 11:45
А да, и щом можеш да висиш в интернет (което е малко странно, че ти позволяват), можеш и лесно да се свържеш със закрила на детето или, както предложих, някоя телевизия.
От добрич съм .. Де да беше така лесно да избягам .. Майка не ме иска защото няма пари .. Питала съм баба си дали мога поне да отида дом и тя каза : а не няма .. няма да се излагам пред хората !!!
А тя работи там !! .. ;хх Чудя се да слагам ли край на живота си ?!!!
А да, и щом можеш да висиш в интернет (което е малко странно, че ти позволяват), можеш и лесно да се свържеш със закрила на детето или, както предложих, някоя телевизия.
Хаха ,това не го пиша аз а една приятелка .. Говорим по телефона и и казвам какво да пише .. :) Защото и на гости нем и дават да хоДЯ .. Изобщо .. ;хх
^^ Пробвай това което ти препоръча scrooper :( Боже..нз как да ти кажа колко ми е гадно за теб..:( Винаги имаи вяра колкото и зле да е положението..Но много внимавай как правиш нещата...Ако не се получи това което препоръча scrooper...помоли да живееш при някоя приятелка за малко...и така де мести от приятели на приятели....(нзз какво да ти предложа друго :(
Оф ти като си й приятелка и помогни!!!!!!!! какво само пишеш...отиди до тях някоя вечер с ваще или сама (ддз) докато спят онея твари гнусни и нека тя избяга...да отиде у вас!!!!! НЕ МОЖЕШ ЛИ ДА ПОМОГНЕШШШШШШ!!!!!!!! ЗА КФО СТЕ ПРИЯТЕЛКИ ...
tattoobitch19
06-24-2012, 11:53
gang, Искаш ли някакво съдействие от нас, защото историята ти наистина лично мен ме потресе и това да се случва на едно младо момиче е извратено и неприемливо. Единственият ти шанс е да се обадиш на 'закрила на детето' или нещо подобно, на ПОЛИЦИЯ ако трябва! Друг вариант е да избягаш, но няма да ти стане по-добре, защото ще останеш бездомна и няма да имаш пари на всичко отгоре - нали не ти дават..
А това да те бият е .. нямам думи. Нечовешко.
ГОВОРИ с приятелки, съученици..дали можеш да останеш с тях или не знам. За къпането - да, най-вероятно е отвратително да не ти позволяват да имаш и капка лично пространство, гади ми се като си помисля какъв тормоз представлява това за тийнейджърка..
Измисли нещо! Помисли за вариантите един ден просто да си тръгнеш по-рано от училище и да избягаш където можеш - най-близкото полицейско управление, ако трябва..не знам какво точно ще могат да направят, ама..пак ще е нещо! или при майка си! Може да няма много пари, но поне няма да бъдеш пребивана ежедневно! Говори с нея - тя е твоя майка и съм сигурна, че ще те разбере!
^^ Пробвай това което ти препоръча scrooper :( Боже..нз как да ти кажа колко ми е гадно за теб..:( Винаги имаи вяра колкото и зле да е положението..Но много внимавай как правиш нещата...Ако не се получи това което препоръча scrooper...помоли да живееш при някоя приятелка за малко...и така де мести от приятели на приятели....(нзз какво да ти предложа друго :( Дай skype ако искаш...
Ти чуваш ли се ?! Не ми дават да ходя на гости ;ххххххххххххх А камоли да живея при някой друг ..
Отначало като бях в Търново ( там съм родена ) живота ми беше различен бях напълно нормално .. Но нашите се разведоха и т.н .. Като дойдох при баба си и дядо си .. баба ми ми изхвърли всички маркови дрехи ,гримове ,преси и ми взе всички пари и спестявания ...
А казах ли ви ,че не спа сама ?!!!! Спа с тъпата ми баба !!! Която не ми дава да лягам по късно от 8 и да ставам в 5 часа .
На всичкото отгоре ,аз им готвя и им чистя ..Правя всичко .Не ми е позволено да ям докато ги няма другите на масата или вкъщи.
Оф ти като си й приятелка и помогни!!!!!!!! какво само пишеш...отиди до тях някоя вечер с ваще или сама (ддз) докато спят онея твари гнусни и нека тя избяга...да отиде у вас!!!!! НЕ МОЖЕШ ЛИ ДА ПОМОГНЕШШШШШШ!!!!!!!! ЗА КФО СТЕ ПРИЯТЕЛКИ ...
Така .. ПРАВИЛА СЪМ ГО !!! Отидохме с майка ми до тях . Звънях докато баба и не ни отвори и казахме за какво сме там !! И баба и ни се разбика и тръшна вратата . И да това беше :)
gang, Искаш ли някакво съдействие от нас, защото историята ти наистина лично мен ме потресе и това да се случва на едно младо момиче е извратено и неприемливо. Единственият ти шанс е да се обадиш на 'закрила на детето' или нещо подобно, на ПОЛИЦИЯ ако трябва! Друг вариант е да избягаш, но няма да ти стане по-добре, защото ще останеш бездомна и няма да имаш пари на всичко отгоре - нали не ти дават..
А това да те бият е .. нямам думи. Нечовешко.
ГОВОРИ с приятелки, съученици..дали можеш да останеш с тях или не знам. За къпането - да, най-вероятно е отвратително да не ти позволяват да имаш и капка лично пространство, гади ми се като си помисля какъв тормоз представлява това за тийнейджърка..
Измисли нещо! Помисли за вариантите един ден просто да си тръгнеш по-рано от училище и да избягаш където можеш - най-близкото полицейско управление, ако трябва..не знам какво точно ще могат да направят, ама..пак ще е нещо! или при майка си! Може да няма много пари, но поне няма да бъдеш пребивана ежедневно! Говори с нея - тя е твоя майка и съм сигурна, че ще те разбере!
Сигруна ли си ,че майка ми ще ме разбере ?!! ;(( Не знаеш историята ми ..
tattoobitch19
06-24-2012, 12:09
обърни се към някого, който знае историята ти, и поискай съдействие, щото тук не знам кой точно ще може да ти помогне по реален начин, кой ще може да ти намери друг дом, да ти даде пари...насочи се към познати!
Ilikeliljon
06-24-2012, 12:57
абе нещо ми мирише на тролстване тука. Прекалено невероятно звучи цялата тая история. Ще ме извиняваш, ама имаш нет, пък иначе кинти не ти дават....Странни обстоятелства....Ако все пак е вярно просто се свържи с някой да ти помогне., но без оправдания, че не ставало и не можело. Има полиция, има отдел за закрила на детето. Няма значение, че баща ти работи там ако е вярно. След като прочетох, че бабата работи в дом, пък бащата в отдела. Дядото да не е полицай, пък лелята от комисията за борба с противообществените прояви. Тролче, тролче...
Други баба и дядо нямаш ли на другия родител ?? Ако са далеч пробвай да отидеш на стоп до тях или някой родител на някоя приятелка да те закара до там. Според мен те биха ти обърнали повече внимание, защото си тяхна кръв !!! Пробвай да се свържеш с други роднини или те препоръчвам да говориш с училищния психолог тя би ти помогнала в такваа ситуация .
betty-dimitrova
06-24-2012, 13:12
И на мен ми прилича малко на тролване.. Пък и се надявам да е защото дете да живее в тези обстоятелства.. Ако е вярно сещаш се че сама трябва да си търсиш спасението няма да дойде някой супергерой да те спаси.. Обади се тук-там / както казаха горе закрила на детето , полиция , някое предаване / и избягай в някоя приятелка, която живее възможно най-далеч от вас и си търси правата, защото това, което ти причиняват е нелепо просто...
Slamdancer
06-24-2012, 14:22
fake fake fake fake........
Имаш компютър и интернет , а не ти дават 20 стотинки за близалка ?
Хора , някои е решил да си направи базик с вас да види как ще реагирате на тоя филм написан по - горе , айде осъзнайте се , това са пълни глупости и измислици.
Doctor_Satan
06-24-2012, 14:30
> Отиваш до кухнята
>Взимаш голям нож
>Убиваш гадините
>Бягаш от вкъщи
>Носи ножа в себе си
>Ако те хванат куките се самоубиваш
>??????
>Profit!
И на мен ми прилича малко на тролване.. Пък и се надявам да е защото дете да живее в тези обстоятелства.. Ако е вярно сещаш се че сама трябва да си търсиш спасението няма да дойде някой супергерой да те спаси.. Обади се тук-там / както казаха горе закрила на детето , полиция , някое предаване / и избягай в някоя приятелка, която живее възможно най-далеч от вас и си търси правата, защото това, което ти причиняват е нелепо просто...
Други баба и дядо нямаш ли на другия родител ?? Ако са далеч пробвай да отидеш на стоп до тях или някой родител на някоя приятелка да те закара до там. Според мен те биха ти обърнали повече внимание, защото си тяхна кръв !!! Пробвай да се свържеш с други роднини или те препоръчвам да говориш с училищния психолог тя би ти помогнала в такваа ситуация .
абе нещо ми мирише на тролстване тука. Прекалено невероятно звучи цялата тая история. Ще ме извиняваш, ама имаш нет, пък иначе кинти не ти дават....Странни обстоятелства....Ако все пак е вярно просто се свържи с някой да ти помогне., но без оправдания, че не ставало и не можело. Има полиция, има отдел за закрила на детето. Няма значение, че баща ти работи там ако е вярно. След като прочетох, че бабата работи в дом, пък бащата в отдела. Дядото да не е полицай, пък лелята от комисията за борба с противообществените прояви. Тролче, тролче...
Така си и помислих, че ще има някой, който си мисли, че се шегуван ... но уви !! Отново ви казвам това не съм аз говоря с еедна фр по телефона и й казвам какво да пише ... А за д ругите ми баба и дядо .. Нямам. И двамата починаха когато бях много мъничка сега тези са ми единствените. Бях говорила с баща ми да живея при него, но баба ОТНОВО не ме пусна :shok: Каза, че тука съм и трябвала .. Къде съм щяла да ходя при тате да ме бие (което не е вярно) . Не знам какво да правя опитвала съм се да бягам но даже и нямам пари да си платя билет за търново или за Варна (при майка ми)
fake fake fake fake........
Имаш компютър и интернет , а не ти дават 20 стотинки за близалка ?
Хора , някои е решил да си направи базик с вас да види как ще реагирате на тоя филм написан по - горе , айде осъзнайте се , това са пълни глупости и измислици.
Съжалявам, че мислиш така !!
betty-dimitrova
06-24-2012, 19:20
Добре де, докато диктуваш на тази твоя приятелка какво да пише защо не вземеш да и затвориш и не звъннеш на някой, който може да ти помогне мамка му? Наистина парадираш, че не си измисляш, а не правиш нищо, за да си помогнеш.. Питаше какво да правиш 132435213 човека ти казаха, а ти продължаваш да се оправдаваш... Или си много глупаво момиче или си фалшиво нещо.
Не ..По скоро съм страхливо момиче .. ;хх Страх ме е какво ще стане като се обадя ..
betty-dimitrova
06-24-2012, 19:29
Много ми е странно как ти позволяват да говориш по толкова време с приятелката ти...
ruthless.
06-24-2012, 19:30
obvious troll is obvious
Your.Passion
06-24-2012, 19:32
TROLL
scrooper
06-24-2012, 20:25
obvious troll is obvious
Ох... жалко, че се хабихме да й мислим решения на въображаемите проблеми... Друг проблем има, и това не са баба и дядо. Става дума за нещо гнило в главата.
sweetycherry33
06-24-2012, 20:34
sweetycherry33 : 4 години ?!! Знаеш ли какво е това за мен !? Все едно да останеш да живееш в лудницата .. И да не ми дават да се бръсна защото съм щяла да привлека вниманието на момчетата ( а то с тези дрехи ,гърди без сутиен,необръснати мишници няма как да стане .. ) .Днес нова обида от баба ми : ти си просто излишни разходи !! ;) Идиот !! .Всеки ден плача като лудите .. Има едни момичета съседки те се опитват да ми помогнат ..Един ден отидохме до нас да пием вода аз и още няколко момичета и тогава баба ми излезе хвана ме за косата и каза : защо ги водиш тука бе ?! Някой да ти е позволил ..аз обясних ,че ще пием вода .. и тя каза : някой питала ли си бе ?И продължи да ме скуби с юмрук ме прибра в стаята .. А момичетата и се разкрещяха как може така да се отнася .. амаа нищо ..хвана ги и тях ама не за косите и ги бутна по стълбите .. едната от тях жестоко и се разкрещя как може да я докосва .. Да и после пак аз го отнесох ..
scrooper:Да истина е .. ;(( Страх ме е за живота ми !! Ако съобщя някъде .. На всичкото отгоре не ме дават да отида при нашите ..Не знам защо ме държат .
НЕ МЕ ПУСКАТ ДА ИЗЛИЗАМ НА ЦЕНТЪРА ,A НИЕ ЖИВЕЕМ ТАМ ПОДЯВОЛИТЕ :shock: ;xxx ;(( .. Мразя живота си .. мразя всичкоооооо .. ;хх
Ужас!Много ти съчувствам.Не знам какво да кажа, как може собствените ти баба и дядо да ти кажат, че си излишен разход...ще те бият за 20 стотинки и че си дошла с приятелки да пиете вода.Подкрепям идеята на scrooper за предаванията.Не знам с какво да ти помогна...
Ии мен ли наричаш идиот ?! О.о
DieselBlood
06-24-2012, 21:20
Спестявай и ме наеми.За секунди ще очистя дъртата.......нот.Тролфейс ис хиър.
Doctor_Satan
06-24-2012, 22:15
gang ако си хубава можеш да дойдеш да живееш при мен. Ще ти платя билет и всичко. Ще спиш при мен.....
http://i1.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/008/549/If%20you%20know%20what%20I%20mean..png
TaylorGang
06-24-2012, 22:53
Чета и си мисля , как може да и се връзвате? Толкова ясно си личи ,че темата е фейк и че някой се опитва да тролва хах.
ccdesigns
06-24-2012, 23:12
То е очевадно.
chukipuki
06-25-2012, 06:51
Съгласен съм с теб
dimitar_ak
06-25-2012, 07:04
Нещо не ми се връзва. Кой ти плаща интернета?
Ilikeliljon
06-25-2012, 07:20
Нещо не ми се връзва. Кой ти плаща интернета?
Диктува по телефона на приятелка:))))
И кой плаща сметката за телефона? ХАХАХА жалко тролче си, умирай
и не е хубаво да се шегуваш с това, болен боклук такъв, защото наистина има деца, които са в това положение деа умствено нестабилния ти индивид
IWannaBeSedated
06-25-2012, 14:15
Звучи твърде нелепо, за да е истина.
Ти чуваш ли се ?! Не ми дават да ходя на гости ;ххххххххххххх А камоли да живея при някой друг ..
Отначало като бях в Търново ( там съм родена ) живота ми беше различен бях напълно нормално .. Но нашите се разведоха и т.н .. Като дойдох при баба си и дядо си .. баба ми ми изхвърли всички маркови дрехи ,гримове ,преси и ми взе всички пари и спестявания ...
А казах ли ви ,че не спа сама ?!!!! Спа с тъпата ми баба !!! Която не ми дава да лягам по късно от 8 и да ставам в 5 часа .
На всичкото отгоре ,аз им готвя и им чистя ..Правя всичко .Не ми е позволено да ям докато ги няма другите на масата или вкъщи.
Толкова тежко и гадно ми стана като прочетох как се държат,че направоо откачих..Но мисля ,че в теб има страх някакъв...страх те е да избягаш....НЕ се страхувай! Те са стари хора ..ти си млада и здрава ..БЯГАЙЙ ...(дори да те подггони баба ти :Д няма как да се настигне..Не можеш да стойш повече там..Това след време ще ти повляе зле на психиката
gang ако си хубава можеш да дойдеш да живееш при мен. Ще ти платя билет и всичко. Ще спиш при мен.....
http://i1.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/008/549/If%20you%20know%20what%20I%20mean..png
Ако е хубава :Д Тва ме разби
Абе ето го решението...:
Забий един пирон в стената и закачи баба ти на пирона с нейните гащи xD
Има много варианти единият от тях е да живееш с някоя твоя приятелка другият е по-лош да живееш в дом за такива деца като тебе (незнам как се нарича) , а ако не ти харесват тези вариянти.... кажи на някое момче (здравеняк) да те научи да се защитаваш не траябва да позволяваш на баба ти да те бие. Това е което мога да те посаветвам искрено се надявам да се оправиш.
еми чесно казано и аз се съмнявам да не е тролче.. по горе попитаха кой ти плаща сметката за телефона? Изглежда просто нереално.. Но все пак ти дадаха много съвети така че........
SmilezZz
06-27-2012, 16:59
Надявам се да е трол, а не реално съществуващ случай.
Иначе отиди в някоя приятелка. Помоли за съдействия родителите й, като те придружат до полицията, щом баща ти по никакъв начин не ти съдейства относно проблема.
popcorn5
06-27-2012, 19:09
Трололололо :D
Ashenvale
06-28-2012, 00:18
"Живея при баба си и дядо си защото майка ми няма пари а новата жена на баща ми не ме иска."
Един път той не те иска, един път баба ти не те пуска, добре се справи в началото привлече вниманието, но до тук.
Доста тъпо скопоса историята, не си добра актриса, следващият път изглади, премисли всичко от до и тогава тролвай.
neverbackdownx
07-27-2012, 18:21
Уау, останах с отворена уста. Помоли някой за помощ , това за бога , не е нормално. На твое място бих избягала. УЖАС! ;ХХХХХХХХХХ
Интересно защо авторката спря да пише след като се подхвана темата за това кой и плаща сметката и я оставя да говори толкова дълго време, аз мисля че всичко е фейк, но ако при някаква вероятност е истина, говори отново с баща си и му кажи всичко, помоли го да си те вземе, нищо че е такова нищожество, някак ще останеш 4 години при него и после зарежи всички. А колкото до баба ти, на колко е години? Не можеш ли да се защитаваш щом е стара, щом ще иска да те бие ,отвърни със същото, мисля че няма да ти е проблем да и строшиш носа, но може би след това ще ти стане още по трудно.. друг е варианта да се обадиш на закрила на детето. Абе не знам аз защо се хабя след като съм почти напълно сигурна че това е тролстване
CupcakeMonster
07-30-2012, 22:35
Ако бях на твое място и няква скочубра не ме иска в дома на баща ми..ще й съсипя животааа буквално :D
Anichkaxxwee
07-30-2012, 23:25
И все пак мисля, че е трол ;дд
не че е добра идея ама ако наистина се държат така се защитавай , не казвам да им покажеш кой е шефа и да ги пребиеш (за което съм сигурен заслужават), но не им давай да те ударят... ако бях на твое място досега щях да съм в друг град или в някой дом консултирай се с полицията, повярвай за твое добро е ;)
LoveChocolate
08-01-2012, 13:15
Авторката в момента изглежда така : http://joyreactor.com/images/templates/solo/troll_face.png
:D :D :D :D :D
~The Smile~
08-01-2012, 16:57
ужас просто УЖААААССС!!!! историята ти е ужасна за баба и дядо ти! те направо те третират като някакво животно!!! Че като се зачетох в историите с баба ти -направих си извод,че тя не е изобщо човек!!! Бива ли така да се отнасят към теб,особено баба ти?! Според мен животът ти в момента ти се срива тотално... та дори моята баба не прави така с мен,...твоята история е трагична-не ти дават да излизаш,бият те,не ти купуват учебници,нито дрехи,нито ти дават да се приведеш малко в по-подходящ вид на истинско младо момиче,не спиш сама,ти чистиш,готвиш и др.,ее....това направо е насилие!!!! Това не съм го чувала досега... най-добре обади се на полиция,обясни им-(на полицията),че си под домашен арест,кажи им адреса и може да направят нещо по въпроса...
Авторката в момента изглежда така : http://joyreactor.com/images/templates/solo/troll_face.png
:D :D :D :D :D
+1 xD
slivergold
08-02-2012, 17:34
Fake,fake.
Amore-Mio*
08-14-2012, 15:25
Ужасно е това. Искрено се надявам да си поредния/поредната, която спами от липса на работа или някакво занимание.
Та, иначе отиди в някоя приятелка. Роднини. Някой, който ще ти помогне. Не може да търпиш непрекъснато физическия и психическия тормоз от дядо си и баба си. Нереално е просто. Това по отвратителен начин би ти влияло на психиката.
Или говори с майка си. Обясни й как стоят нещата.
Дори и да не е с добро финансово положение, да направи нещо по въпроса, колкото се може по-скоро. А баща ти трябва да е ба'си тъп безмозъчен индивид, че да остави собственото си дете да живее детството си по такъв начин.
~The Smile~
08-14-2012, 20:13
ами..и аз малко се съмнявам-че не е истина! твърде невъзможно е да е истина!.. :shock:
HollyGolightly
08-14-2012, 22:27
Толкова е забавно когато самите вие забравите какво сте лъгали и се омотаете до такава степен , че сами си противоречите.
DarkVampireAngel
08-21-2012, 19:39
Първо се хванах,ама с всеки изчетен пост,че нямаш нет че са ти хвърлили гримовете(най-малко да ги продадът ако съществуваха баба ти и дядо ти) а изведнъж спря да пишеш изобщо.......ГОЛЕМ ТРОЛ СИ.... сериозно.....да не вземе да ти се случи както си ги измисляш шарени....
mrankoniiii
11-02-2012, 16:45
И кво като баща ти работи в закрила на детето , ти ще говориш с някой друг само там ще ти помогнат. А и ти толкова ли си слаба удряш два шавара на бабати събираш си багажа и най-мазно им казваш едно ДОВИЖДАНЕ .
~sweeettt~
12-24-2012, 11:07
всичко което ти предложим не можеш да го направиш абе ти с всичкият ли си ....дядо ти да не е шеф на полицията ... а и + тва лицето от което говориш за тва , че диктуваш по тела значи ти авторке си нейна фр защо не написа"а тя ми диктува" абе няма смисъл... а и кво , че баба ти
работи в такъв дом тва на теб кво ти пречи
а й баба ти и дядо ти не виждат ли каква есметката з ателефона им да не са тъпи абе невероятен ТРОЛ
Me.Myself.and.I
12-24-2012, 16:44
Големия филм..
beliq_zub
06-02-2013, 19:05
Миличка,след като те попитаха как имаш комп и нет,не можа ли да измислиш по-добро оправдание?:D Като например че си на даскало в час по информационни технологии и от там пишеш,защото онова с диктуването на приятелката не подейства много добре...ето че сега се чудя как успявате толкова време да отделите на телефона-хем приятелката ти да ти прочете всички отговори на темата ти,хем се чудя не само аз но и всички-кой ти плаща сметката,сигурно задника ми?;d Повярвай ми,душе,онова в часа по информационни щеше да е много по-смислено,така поне малко повечко хора,щяха да продължават да вярват на филмчето ти :)
pifiella
06-02-2013, 19:23
ДО Белия зъб:Темата е стара!
beliq_zub
06-02-2013, 20:53
Знам,но този филм ми стана толкова смешен че не се сдържах,да не го коментирам :D
Тц, тц. Що не я изтриете тази тема?
Иначе яко го е измислила, мда.
JuStElly
06-05-2013, 23:19
Още щом го прочетох разбрах, че е трол... можеше повече да се постарае, поне да не се оплита.
Тва с говоренето по телефона... нямам думи, само това ли успя да измислиш ;д
Поискай на някой телефон и се обади на маийка ти или на баща ти и им разкажи...другият вариант е ако знаеш къде живеят те да помолиш някой родител на твой приятел да те закара.Или се опитай като човек да поговориш с баба ти когато е в настроение и да я питаш какъв е проблемът и защо се държи така с теб?!!
Още щом го прочетох разбрах, че е трол... можеше повече да се постарае, поне да не се оплита.
Тва с говоренето по телефона... нямам думи, само това ли успя да измислиш ;д
Ти ако живееш в перфектен свят с добро семейство,това момиче може и да пише истината!Знаеш ли още колко деца като нея за малтретирани по този начин?Момичето има нужда от помощ,десетки деца има в нейното положение а вие си мислите че е трол :x
megi0501
06-20-2013, 17:30
избягай от вкъщи вече си голяма ;))) :(
DarkEmotionS
06-20-2013, 19:41
Прилича ми на фейк, но знае ли човек в тоя шибан свят.. В момента живея в Добрич, ако искаш и телефон ще ти оставя, ако всичко е истина обещавам да помогна :)
Christina13
07-01-2013, 14:43
Престанете да се гаврите така, и да казвате, че е fake, troll и еtc, защото наистина има деца, които са в такова положение. :(