- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- НЕ ИЗДЪРЖАМ !!!!!!!!!!!!!!!!
Имам много огромен проблем.Нашите са разведени . Живея при баба си и дядо си защото майка ми няма пари а новата жена на баща ми не ме иска .Проблемът обаче е ,че откакто живея при баба и дядо постоянно ме тормозят защото дядо ми е алколхолик а баба ми живее в 19век :@@ Всеки ден ме бият ( а аз съм на 14 за бога ) .Пребиват ме от бой за простотии .Например:един ден помолих за 20 стот. за една близалка и даа .. последва ме боят .. ;xxxБаба ми не ми дава да се къпя сама подяволите .. ;хх
Не ми дават да се бръсна под мишниците ,а аз наистина имам нужда.Един ден ми дойде за първи път .И баба ми каза да използвам тоалетна хартия защото няма да ми купи превръзки . Не ми дава да нося сутиен ,а съм си мерила гръдната обиколка просто ... Не ми са ми копували дрехи от 4 години
.Баба ми всеки ден ме обижда .Казва ,че няма намерение да ме издържа и да ми плаща за учебниците в по горните класове . Не ми дават да излизам на повече от една пресечка от вкъщи.И на всичкото отгоре ми дава да стоя на вън само 1 час .Ако закъснея .. Горко ми .... Уж казва ,че няма намерение да ме издържа пък и не ме пуска да отида при майка или при баща ми .Толкова е трудно .. Аз съм най-загубената от цялото дск .. Харесвам едно момче ..И когато баба ми разбра .. Да,болеше ;(( Има още много за разказване ,но не искам да пиша за да не ужасявате .. МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ МИ ..
http://www.teenproblem.net/forum/sho...BE%D0%BD%D0%B8
виж тази тема
^ нищо не мога да направя по въпроса : баща ми работи в закрила на детето . :X
Е, баща ти трябва да е егати изрода, за да те остави в такива условия и отгоре на всичко да не ти позволи да се оплачеш в институция. При такова положение пробвай направо в полицията като споменеш къде работи баща ти и им опишеш всичко.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Не се отчайвай. Няма да продължава вечно това, скоро ще навършиш 18 години и си хващай пътя, то от такива роднини единственото, което може да направиш е да избягаш на далеч.
пфф .. вече не ми се живее .......
Намери си приятели, ако нямаш и им сподели някои от нещата, ще ти олекне.
Още 4 години и ще навършиш пълнолетие, тогава вече можеш да си живееш самостоятелно, ако решиш.
И защо не ти дават да се къпеш сама и да се бръснеш под мишниците ? :О
Истина ли всичко това? :Х Имам чувството, че в дом за деца няма да ти е по- зле. Там поне няма да те бият и ще се къпеш сама... И както нямат намерение да ти купуват учебници, просто няма какво да правиш повече при тях. Не си длъжна да си им внучка, щом те не са ти нормални близки. Друг вариант е да отидеш у приятели, но това не може да продължава с години.
Хмм, можеш да пуснеш писмо до някое сълзливо тв предаване по наште ефири- на Гала, на Марта Вачкова или др. Историята ти би привлякла интереса им и кой знае, може да ти помогнат по някакъв начин. Ще си сензация :р но трябва много да внимаваш да не разберат по- рано.
always late but worth the wait!
sweetycherry33 : 4 години ?!! Знаеш ли какво е това за мен !? Все едно да останеш да живееш в лудницата .. И да не ми дават да се бръсна защото съм щяла да привлека вниманието на момчетата ( а то с тези дрехи ,гърди без сутиен,необръснати мишници няма как да стане .. ) .Днес нова обида от баба ми : ти си просто излишни разходи !!Идиот !! .Всеки ден плача като лудите .. Има едни момичета съседки те се опитват да ми помогнат ..Един ден отидохме до нас да пием вода аз и още няколко момичета и тогава баба ми излезе хвана ме за косата и каза : защо ги водиш тука бе ?! Някой да ти е позволил ..аз обясних ,че ще пием вода .. и тя каза : някой питала ли си бе ?И продължи да ме скуби с юмрук ме прибра в стаята .. А момичетата и се разкрещяха как може така да се отнася .. амаа нищо ..хвана ги и тях ама не за косите и ги бутна по стълбите .. едната от тях жестоко и се разкрещя как може да я докосва .. Да и после пак аз го отнесох ..
scrooper:Да истина е .. ;(( Страх ме е за живота ми !! Ако съобщя някъде .. На всичкото отгоре не ме дават да отида при нашите ..Не знам защо ме държат .
НЕ МЕ ПУСКАТ ДА ИЗЛИЗАМ НА ЦЕНТЪРА ,A НИЕ ЖИВЕЕМ ТАМ ПОДЯВОЛИТЕ;xxx ;(( .. Мразя живота си .. мразя всичкоооооо .. ;хх
Ъъ.. от къде си?
И както те пускат само на вашата пресечка, можеш лесно да избягаш. Въпросът е какво следва. Трябва ти покрив над главата, но без такива хора като баба ти и дядо ти. Всъщност, след като си "излишен разход" (:Х), вероятно доброволно биха те пратили в дом?!
Обаче аз си мисля, че баба ти и дядо ти просто са идиоти, които се опитват да те възпитават по свой си начин. Което означава, че не трябва да им казваш нищо. Просто издебваш момент, крадеш колкото можеш пари и бижута, се махаш по най- бързия начин. Отиваш при при майка ти, започваш работа (при познати; ако ще и нелегално). Така няма да си й в тежест и ще си далече от старците![]()
А да, и щом можеш да висиш в интернет (което е малко странно, че ти позволяват), можеш и лесно да се свържеш със закрила на детето или, както предложих, някоя телевизия.
От добрич съм .. Де да беше така лесно да избягам .. Майка не ме иска защото няма пари .. Питала съм баба си дали мога поне да отида дом и тя каза : а не няма .. няма да се излагам пред хората !!!
А тя работи там !! .. ;хх Чудя се да слагам ли край на живота си ?!!!
^^ Пробвай това което ти препоръча scrooperБоже..нз как да ти кажа колко ми е гадно за теб..
Винаги имаи вяра колкото и зле да е положението..Но много внимавай как правиш нещата...Ако не се получи това което препоръча scrooper...помоли да живееш при някоя приятелка за малко...и така де мести от приятели на приятели....(нзз какво да ти предложа друго
![]()
Последно редактирано от cherry2 : 06-24-2012 на 11:50
Оф ти като си й приятелка и помогни!!!!!!!! какво само пишеш...отиди до тях някоя вечер с ваще или сама (ддз) докато спят онея твари гнусни и нека тя избяга...да отиде у вас!!!!! НЕ МОЖЕШ ЛИ ДА ПОМОГНЕШШШШШШ!!!!!!!! ЗА КФО СТЕ ПРИЯТЕЛКИ ...
gang, Искаш ли някакво съдействие от нас, защото историята ти наистина лично мен ме потресе и това да се случва на едно младо момиче е извратено и неприемливо. Единственият ти шанс е да се обадиш на 'закрила на детето' или нещо подобно, на ПОЛИЦИЯ ако трябва! Друг вариант е да избягаш, но няма да ти стане по-добре, защото ще останеш бездомна и няма да имаш пари на всичко отгоре - нали не ти дават..
А това да те бият е .. нямам думи. Нечовешко.
ГОВОРИ с приятелки, съученици..дали можеш да останеш с тях или не знам. За къпането - да, най-вероятно е отвратително да не ти позволяват да имаш и капка лично пространство, гади ми се като си помисля какъв тормоз представлява това за тийнейджърка..
Измисли нещо! Помисли за вариантите един ден просто да си тръгнеш по-рано от училище и да избягаш където можеш - най-близкото полицейско управление, ако трябва..не знам какво точно ще могат да направят, ама..пак ще е нещо! или при майка си! Може да няма много пари, но поне няма да бъдеш пребивана ежедневно! Говори с нея - тя е твоя майка и съм сигурна, че ще те разбере!
Ти чуваш ли се ?! Не ми дават да ходя на гости ;ххххххххххххх А камоли да живея при някой друг ..
Отначало като бях в Търново ( там съм родена ) живота ми беше различен бях напълно нормално .. Но нашите се разведоха и т.н .. Като дойдох при баба си и дядо си .. баба ми ми изхвърли всички маркови дрехи ,гримове ,преси и ми взе всички пари и спестявания ...
А казах ли ви ,че не спа сама ?!!!! Спа с тъпата ми баба !!! Която не ми дава да лягам по късно от 8 и да ставам в 5 часа .
На всичкото отгоре ,аз им готвя и им чистя ..Правя всичко .Не ми е позволено да ям докато ги няма другите на масата или вкъщи.
обърни се към някого, който знае историята ти, и поискай съдействие, щото тук не знам кой точно ще може да ти помогне по реален начин, кой ще може да ти намери друг дом, да ти даде пари...насочи се към познати!
абе нещо ми мирише на тролстване тука. Прекалено невероятно звучи цялата тая история. Ще ме извиняваш, ама имаш нет, пък иначе кинти не ти дават....Странни обстоятелства....Ако все пак е вярно просто се свържи с някой да ти помогне., но без оправдания, че не ставало и не можело. Има полиция, има отдел за закрила на детето. Няма значение, че баща ти работи там ако е вярно. След като прочетох, че бабата работи в дом, пък бащата в отдела. Дядото да не е полицай, пък лелята от комисията за борба с противообществените прояви. Тролче, тролче...
Последно редактирано от Ilikeliljon : 06-24-2012 на 13:08 Причина: допълване
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Други баба и дядо нямаш ли на другия родител ?? Ако са далеч пробвай да отидеш на стоп до тях или някой родител на някоя приятелка да те закара до там. Според мен те биха ти обърнали повече внимание, защото си тяхна кръв !!! Пробвай да се свържеш с други роднини или те препоръчвам да говориш с училищния психолог тя би ти помогнала в такваа ситуация .
Вярвай в мечтите си !
И на мен ми прилича малко на тролване.. Пък и се надявам да е защото дете да живее в тези обстоятелства.. Ако е вярно сещаш се че сама трябва да си търсиш спасението няма да дойде някой супергерой да те спаси.. Обади се тук-там / както казаха горе закрила на детето , полиция , някое предаване / и избягай в някоя приятелка, която живее възможно най-далеч от вас и си търси правата, защото това, което ти причиняват е нелепо просто...