View Full Version : Изтезания на гълъби и др. животни?
scrooper
06-24-2012, 11:04
Понеже темата за "помиярите" е в този раздел, поствам проблем, който има нещо общо с тях.
Гълъбите са навсякъде. Градските са нахални, разпльокани по улиците, снасящи в саксиите по балконите, използващи минувачите за тоалетна и т.н... и разбира се редовно хранени от баби и подобни.
НО от какъв зор някой би овързал крака на глълъб с тел?! От години срещам такива- куцат, защото единият им крак е яко овързан и подут... Това не е човешко.
Обръщам се към всеки "мъчител" с призива: Когато хванеш гълъб, след като толкова го мразиш, просто го отстрани. Но да си играеш да го овързваш и после да го пускаш... показва, че имаш сериозни отклонения.
Това важи и за режещите кучешки крака, и за всички подобни- не си играй, не бъди изрод- като те дразни това животно, просто го утрепи...
PLEYGIRL
06-24-2012, 11:48
и аз мисля така ... какви ли неща не съм виждала толкова е ужасно ... тези хора които го правят наистина са БОЛНИ!!
psychopath
06-24-2012, 13:26
Едни такива келеши пострадаха, същото ще се случи и с останалите, стига да бъдат хванати в крачка. : )
SisiStrange
06-24-2012, 14:56
Това никога не съм го виждала. о.О Наистина ли някой го прави?
ПП. Не знам, но на мен гълъбите никога не са ми пречели, а в София си имаме достатъчно.
scrooper
06-24-2012, 21:21
Едни такива келеши пострадаха, същото ще се случи и с останалите, стига да бъдат хванати в крачка. : )
Би ли споделил? :)
Wtf, дори да "очистиш" гълъба пак е тъпо. И въобще гълъбът е някакво супер безобидното животно. Не знам в София как е, но по Черноморието гълъбите са изяждани от чайките и котките. Може и прегладнели песове да ги ядат. Имат си естествени врагове.
А аз самата съм била насирана по-често от чайка, отколкото от гълъб.
Извратено е да тормозиш каквито и да е животни....
DragonLady
06-24-2012, 22:04
Wtf, дори да "очистиш" гълъба пак е тъпо. И въобще гълъбът е някакво супер безобидното животно. Не знам в София как е, но по Черноморието гълъбите са изяждани от чайките и котките. Може и прегладнели песове да ги ядат. Имат си естествени врагове.
А аз самата съм била насирана по-често от чайка, отколкото от гълъб.
Извратено е да тормозиш каквито и да е животни....
Съгласна съм напълно със всичко казано! И верно тука във Варна по-рядко се виждат гълъби, отколкото в София например, където са бая, особено следобед по парковете, където ги и хранят баби и разни други минуващи и седящи в парка хора.
Всеки който измъчва животни е пълен комплексар и за това си го изкарва на по-слабите от него.
Bonbonchencetyy
06-25-2012, 12:51
В съседния блок живее едно момиче,на възраст колкото мен.То винаги излиза,за да си играе с 7-8 годишните лапета пред блока.Тъй като се мотаят много котки,и мъжки и женски,пред нашия блок винаги има една черно-бяла котка.Тя и още един котарак си имат малки котенца.За щастие имаме разумни съседи,които са се опитали да спасят дребосъчетата от гадните лапета.Та съседите ни пъхнаха котенцата в едно ограждение за дърва и всеки ден им носим храна.Котенцата са 4.3 от тях са чисто черни със зелени очи,а четвъртото има бяла муцунка и бели косми по гърба.Та това котенце е най-слабото,най-малкото и най-мършавото,но пък най-смелото.Та това момиче,дето е колкото мен,го е взело и истински го мъчи.Върти се и върти котенцето с нея,кара го да се катери по нея и го мачка до пълно смачкване.Баба ми се опита да я вразуми,като я попита да не би да няма топка,че мачка котенцето.А,тя,с още 3 лапета,отговорила,че котето е тяхно,защото майка му е умряла.Тя си е жива,разбира се,но те продължават да го мачкат.Днес сутринта като отивах до магазина го видях сгушено в единия вход.Извиках го и го погалих.Стана ми жал за него,като го видях какво е мършаво и се върнах да взема натопен в пилешка супа хляб и малко месо да го нахраня.Много болно ми става за него и се замислям да напиша писмо до отдела за закрила на животните и така хубаво ще глобят родителите на това момиче и на приятелките му,че родителите му да го накарат да спре,за да не ги глобят пак...
Your.Passion
06-25-2012, 12:54
Всеки който измъчва животни е пълен комплексар и за това си го изкарва на по-слабите от него.
:)
+1
scrooper
06-25-2012, 15:15
Bonbonchencety, само дано жалбата да няма обратен ефект и момичетата да започнат "напук"...
Violenza
06-25-2012, 15:23
А то убийството било безболезнено и не представлява вид мъчение?
psychopath
06-25-2012, 16:32
Би ли споделил? :)
Не бих.
Насилието над под слаби, без причина и особено, когато е за удоволствие е много против житейските ми разбирания, а аз държа на ценностите си и нещата, в които вярвам.
scrooper
06-25-2012, 16:52
Ами ако някой е озверял, е по- добър вариант да убие животното и да се свършва бързо, а не да го осакатява и да го обрича на мъки за дълго време. Не знам, поне за мен смъртта е по- доброто решение от безмислено мъченичество.
Не че подкрепям цялото "занимание", но просто предлагам алтернатива, с надеждата,че на озверелия му е все тая.
Абе, просто съм потресена от някои действия на човека, които са необясними за мене.
loveca777
06-25-2012, 16:58
Всяко убийство и нараняване на животно за удоволствие е вид садизъм и избиване не комплекси
Тук отпада лова и риболова , също така и убийствата на животни във фермите.
Supermassive____
06-25-2012, 17:07
Според мен за такива болни мозъци,смъртното наказание няма да е пресилено! Животните нямат вина,че ние сме пропаднала нация?:X
Sarafina
06-25-2012, 17:07
Всяко убийство и нараняване на животно за удоволствие е вид садизъм и избиване не комплекси
Тук отпада лова и риболова , също така и убийствата на животни във фермите.
Според мен за такива болни мозъци,смъртното наказание няма да е пресилено! Животните нямат вина,че ние сме пропаднала нация?:X
+1
тъпаци мръсни... всичко се връща...
Има огромна разлика между мъчение и убиване. Почети малко не се излагай, само за да се опитваш да ме засечеш нито в клин, нито в ръкав.
dPa3HuTeJl
06-25-2012, 18:26
Абе, вие нормални ли сте бе!? Толкова ли няма какво да правите по цял ден? Аз обикновено идвам тук, когато ми е скучно и да се посмея на някаква простотия, ама т'ва заслужава да му драсна един коментар. К'во изобщо сте тръгнали да коментирате как някой някъде си тормозил ГЪЛЪБИ? Хахахахах... браво, бе!
Не казвам, че е нормално, ама стегнете се малко бе хора. Правете каквото искате, просто искам горе долу да ви покажа гледната точка на един минувач който видя вашата тема, т'ва е по зле от фейсбук котките. Както казах по-горе, не съм ЗА тормозенето на животни, ама вие сте смешни :D
П.С. - Пуснете и тема, как безскрупулните мозъчно увредени същества тормозят и охлювите, нали сте виждали настъпени охлюви? БАХТИ КВИ СА ТИЯ ИЗРУДИ БЕ!!! САМО БОЙ!!!!!!
П.С.2 - http://www.youtube.com/watch?v=owRlGUKJC7s
П.С.3 - АЛАХ ДА ГИ НАКАЖЕ ТИЯ КОПЕЛЕТА ДЕТО ИЗНАСИЛВАТ ГЪЛЪБИ! НЯМА 'КО ДРУГО ДА КАЖА.
scrooper
06-25-2012, 18:38
^ Добре, гълъбите може и да не са "сериозен" пример. Идеята на темата е не да оплакваме съдбата на пернатите, а да се дискутира каква е логиката на тия, които биха се занимавали да дебнат, хващат, изтезават и след това да пуснат животното. И също така е тъпо нарочно да ходиш да настъпваш охлювите- само правиш мръсотия. Въпросът е принципен, "минувачо".
dPa3HuTeJl
06-25-2012, 19:24
^ Добре, гълъбите може и да не са "сериозен" пример. Идеята на темата е не да оплакваме съдбата на пернатите, а да се дискутира каква е логиката на тия, които биха се занимавали да дебнат, хващат, изтезават и след това да пуснат животното. И също така е тъпо нарочно да ходиш да настъпваш охлювите- само правиш мръсотия. Въпросът е принципен, "минувачо". Ти не си никой/я, че да дискутираш и да даваш смъртни присъди на хората. от 7 билиона души, всеки един има различно виждане и различна мисъл, няма значение дали си съвпадат с някой или не. Говориш все едно ти си този който трябва да решава дали въпросното тормозене на гълъби трябва да се случва или не. Отиди да дискутираш с Обама за световната криза в САЩ. Колкото и да се опитваш и да ми дискутираш как всички тия копелета трябва да умрат и т.н. никога няма да разбереш точната причина, поради която са ги направили и тяхната логика, факт е, че се случва, да дискутираш и да не дискутираш нищо не можеш да направиш освен да си дадеш некомпетентното мнение по въпроса, нещата са много по сложни от "ЕЙ, ТОЯ БИЕ ГЪЛЪБА, БЕ! СМЪРТНА ПРИСЪДА!". Мисълта ми е, има по добри начини за губене на време.
ЕДИТ- Сори, не ти прочетох поста докрай щото ми стана тъпо. Относно охлювите - това беше само пример в кърга на шегата, защото цялата тема е такава. И тъй де, по твоята логика и мислене, как така 'само правиш мръсотия' ? Те не са ли живи същества? Не живеят ли? Те не са ли едно от великите творения на маминката ти природна? Сам/а си противоречиш.
Бре, кога станахме 7 билиона ... къде ли се побираме в тая малка земя. Срамота е да бъркаш две числа които са на разстояние едно от друго с толкова много нули, особено с тоя аватар.
И не забравя, всеки има право на лично мнение, всеки които желае може да се изкаже.
SisiStrange
06-25-2012, 19:34
Еееееей, спрете да говорите така за охлювите!@!@ Това, че не са 2 метра не ги прави няква дреболия. Обожавам охлюви, извънредно нежни и деликатни същества са.
http://www.23hq.com/777153/841642_fce6f2753ed258160dc33149fc46f88b_large.jpg
http://www.ohluvi.com/new/images/stories/pics/helix-pomatia1.jpg
Когато намеря навън насред пътя, го хващам и местя, за да не бъде настъпен случайно.
Между другото, веднъж се опитах да ги готвя, но някак не успях да сътворя неустоимо кулинарно изкушение. Установих, че се готвят трудно и дълго време, освен това не са кой знае колко вкусни или поне тия дето аз сготвих не бяха, но вероятно проблемът е в готвача.
Едит: Аз също ги отстранявам от пътя, ако видя че е застрашен от смачкване.
SisiStrange
06-25-2012, 20:42
Веднъж баба ми се опита да сготви варени охлюви и въобще не се справи, според мен не беше дори доближила да ги свари, изглеждаха си като живи и се опита да ме принуди да изям един. Повърнах направо на плочките. Беше едно от най-неприятните ми изживявания.
Ааа те трябва да се варят доста, а иначе после започват да си изпадат от черупките и се яде само ходилото. Хватката с охлювите е че трябва да ги оставиш гладни и затворени за 48 часа, че да се осерат хубаво, за да не ги ядеш с бонуси. А след като се сварят вече се правят на ядене, т.е. имат допълнителна обработка.
SisiStrange
06-25-2012, 20:56
Е, къде толко акъл от луда жена, чийто максимум е принцеса със сирене и кашкавал...
Verminaard
06-25-2012, 21:25
Ааа те трябва да се варят доста, а иначе после започват да си изпадат от черупките и се яде само ходилото. Хватката с охлювите е че трябва да ги оставиш гладни и затворени за 48 часа, че да се осерат хубаво, за да не ги ядеш с бонуси. А след като се сварят вече се правят на ядене, т.е. имат допълнителна обработка.
Половината чар на манджата е в бонусите!
:lol: :lol:
Violenza
06-25-2012, 23:28
Има огромна разлика между мъчение и убиване. Почети малко не се излагай, само за да се опитваш да ме засечеш нито в клин, нито в ръкав.
Откъде пък реши, че мнението ми по някакъв начин е било насочено към специалната ти персона? Към авторката беше, защото за мен това "убивайте, ама не мъчително" е абсурдно и лишено от всякаква логика. И не знам колко пъти си умирал, че правиш тая огромна разлика. Безболезнено убийство едва ли съществува. И да, има разлика между това да режеш крака или да удушиш директно(примерно), ама едва ли ако си способен на едното ще ти е много трудно да стигнеш до по-тежкото.
heartlesandfreaky
06-26-2012, 00:07
в плевен е фрашкано с гълъби, но на никого не му пречат. толкова са безобидни и милички, с приятелки като си вземем нещо за ядене и сме по центъра, винаги им даваме. А тези, които изтезават гълъби (и не само, каквито и да е животни), са със сериозни психически отклонения и се нуждаят от клинично и медикаментозно лечение в сградата с меките стени (ако ме разбирате)... Животните не са виновни, че управляващите са олигофрени, че някой-си има любовен, а друг - семеен проблем. Не мисля, че трябва на тях да си го изкарват...
breathless
06-26-2012, 06:05
Трябва да сложиш 'хуманно' пред 'убиване'.Защото аз бих предпочела да живея с омотани крака, пред това да ме убият бавно и мъчително, ръчкайки ме с пирони примерно. xD Така или иначе начина им на придвижване е главно летенето.
Един път се бях натъкнала на кофти гледката как свраки ровят в червата на прегазени гълъби и ги ядат.А междувременно страхотните ми съученици се кефеха, че някаква кола е прегазила гълъб пред тях, и то бяха помогнали за това. Просто нямам думи за отношението на някои деца към животните и не мога да проумея как е възможно да се кефиш да настъпваш охлюви нарочно или да палиш опашките на котките, докато аз внимателно хващам насекоми у нас ( включително огромни, гнусни паяци) и ги пускам навънка.
loveca777
06-26-2012, 06:12
Безболезнено убийство едва ли съществува. И да, има разлика между това да режеш крака или да удушиш директно(примерно), ама едва ли ако си способен на едното ще ти е много трудно да стигнеш до по-тежкото.
Ако застрелят човек в главата умира на място без да усети нищо ;)
Bonbonchencetyy
06-26-2012, 10:48
Аз по принцип като видя охлюви и ми става жал за тях...толкова малко,така незначителни...Мразя да ям супа от охлюви.Един път опитах и повръщах 3 дена после... ;xx При вида на живи малки твари,които след час ще бъдат сварени и изядени също ми се повръща...
Откъде пък реши, че мнението ми по някакъв начин е било насочено към специалната ти персона? Към авторката беше, защото за мен това "убивайте, ама не мъчително" е абсурдно и лишено от всякаква логика. И не знам колко пъти си умирал, че правиш тая огромна разлика. Безболезнено убийство едва ли съществува. И да, има разлика между това да режеш крака или да удушиш директно(примерно), ама едва ли ако си способен на едното ще ти е много трудно да стигнеш до по-тежкото.
Има много начини да убиеш човек/животно без да усети нищо и без дори да разбере. Следователно няма как да се мъчи => не всяка смърт е мъчителна.
JungleJaguar
06-27-2012, 08:38
Кви гълъби и охльови бе?
Хората дори сини китове и слонове убиваме,кви гълъбчета !
Всички животни трябва да се убиват,по възможност пред очите на други животни,за да може шибаняците да гледат и да разберат,че човешката раса владее планетата,че ние сме на върха и всички шибани животни,ако се ебават с нас,ВЛАДЕТЕЛИТЕ НА ПЛАНЕТАТА. ше бъдат унищожени,както и шибаната им природа !
Какво още ние Владетелите трябва да направим,за да може вие,тъпи животни, да го разберете ?
Колко от шибаните ви видове още трябва да избием и да изчезнат ?
Колко още от горите и джунглите ви трябва да унищожим ?
Колко още от океаните ви трябва да отровим ?
Нямате право на глас !
Вие не можете и без това да говорите,щото сте тъпи !
На тая планета ние решаваме !
Кой на палто ,кой на обувки,кой на чанта-ние сме тези,които определяме,а вие като нисши и прости гадини мълчите и слушате !
sweetycherry33
06-27-2012, 09:16
Кви гълъби и охльови бе?
Всички животни трябва да се убиват,по възможност пред очите на други животни,за да може шибаняците да гледат и да разберат,че човешката раса владее планетата,че ние сме на върха и всички шибани животни,ако се ебават с нас,ВЛАДЕТЕЛИТЕ НА ПЛАНЕТАТА. ше бъдат унищожени,както и шибаната им природа !
Какво още ние Владетелите трябва да направим,за да може вие,тъпи животни, да го разберете ?
Нямате право на глас !
Кой на палто ,кой на обувки,кой на чанта-ние сме тези,които определяме,а вие като нисши и прости гадини мълчите и слушате !
Изправи се срещу някой на твоето ниво, бе, владетелю.
Само показваш слабост като тормозиш по - слабите.
Едва ли точно ТИ убиваш китове и слонове.
sweetycherry33
06-27-2012, 09:17
Кви гълъби и охльови бе?
Нямате право на глас !
Унищожаваме собствената си планета ... няма нужда да коментирам.
loveca777
06-27-2012, 09:46
Унищожаваме собствената си планета ... няма нужда да коментирам.
а ти как се хващаш на сарказма и е баването му :D?
psychopath
06-27-2012, 11:17
Белия негър се изяви като пълен олигофрен.
Баси аз пък никога не съм чувал някой да връзва краката на гълъбите по този начин.Както и да е,наистина това е много жестоко.На мен дядо ми преди време ми е казвал как с брат му са връзвали котки с големи камъни и са ги мятали в реката...или пък един съученик беше разказвал че вързал котката на дървото да виси и след това с един чук...не го одобрявам,просто се сетих и го разказвам.
Баси аз пък никога не съм чувал някой да връзва краката на гълъбите по този начин.Както и да е,наистина това е много жестоко.На мен дядо ми преди време ми е казвал как с брат му са връзвали котки с големи камъни и са ги мятали в реката...или пък един съученик беше разказвал че вързал котката на дървото да виси и след това с един чук...не го одобрявам,просто се сетих и го разказвам.
JungleJaguar : Брат наистина се излагаш ако мислиш така...макар че ми прилича на ирония по-скоро.И аз съм голям фен ама това не мога да го приема...
Violenza
06-27-2012, 20:24
Има много начини да убиеш човек/животно без да усети нищо и без дори да разбере. Следователно няма как да се мъчи => не всяка смърт е мъчителна.
Щом казваш, добре. Може и аз да съм крайна или недостатъчно запозната, както и да е. Но дори и да има, кой ще тръгне да убива така гълъби или бездомни животни? И пак опираме до "мъчение".
ловеца777, има много оцелели с куршум в главата.
JungleJaguar
06-28-2012, 04:43
Ти му пусни от упор 5-6 куршума в тиквата,да видим нисшата гад дали ше оцелее.
Ама винаги пред очите на други от вида му,за да може да гледат и да не мое се ебават с нас хората-ВЛАДЕТЕЛИТЕ НА ПЛАНЕТАТА И ВЪРХОВНИТЕ Й ГОСПОДАРИ !
scrooper
06-28-2012, 11:45
Сега осъзнавам колко е тъпа темата :D
Няма да коментирам, само ще кажа, че днес видях гълъб с 1 цял крак и 1 остатък от другия.
loveca777
06-28-2012, 13:43
Щом казваш, добре. Може и аз да съм крайна или недостатъчно запозната, както и да е. Но дори и да има, кой ще тръгне да убива така гълъби или бездомни животни? И пак опираме до "мъчение".
ловеца777, има много оцелели с куршум в главата.
Много ли? Изброи ги по именно :D
Сега , ако кажеш ,че има и оцелели от куршум в сърцето вече напълно ще повярвам ,че идваш от бъдещето, когато медицината е прескочила границите на реалността
SisiStrange
06-28-2012, 16:34
^ Има такива случаи. Сериозна съм. Куршумът рекошира в черепа и излиза без да увреди най-важните центрове. Имаше такъв случай, четох със зяпнала уста преди година-2. Самоубиец се пробва с пищов и нацелва точно това място, което не трябва. Оживява, че се и възстановява по-нататък, макар и с известни изменения. Чела съм и за куп случаи на оцелели след трепанация, което не е чак толкова различно по начин, по който са го правили.
ПП. От почти всичко има оцелели. Ще се изненадаш какви чудеса има. Най-странното, което аз знам, е за 2 бебета, оцелели под развалините на срутен от земетресение град, 10 дена. Извадили ги живи и напълно здрави по време, в което вече вадели само трупове на възрастни, силни хора.
loveca777
06-28-2012, 16:41
Да, има такива случаи, но това са изключения и нямат никаква връзка с темата за безболезнената смърт
Да кажем в центъра на главата е улучен човек с карабина - тогава няма никакъв шанс да оцелее или да усети някаква болка преди да умре ...
ADMIRALKA14
06-28-2012, 16:54
^ Има такива случаи. Сериозна съм. Куршумът рекошира в черепа и излиза без да увреди най-важните центрове. Имаше такъв случай, четох със зяпнала уста преди година-2. Самоубиец се пробва с пищов и нацелва точно това място, което не трябва. Оживява, че се и възстановява по-нататък, макар и с известни изменения. Чела съм и за куп случаи на оцелели след трепанация, което не е чак толкова различно по начин, по който са го правили.
ПП. От почти всичко има оцелели. Ще се изненадаш какви чудеса има. Най-странното, което аз знам, е за 2 бебета, оцелели под развалините на срутен от земетресение град, 10 дена. Извадили ги живи и напълно здрави по време, в което вече вадели само трупове на възрастни, силни хора.
Първият опит за самоубийство на Пейо Яворов е бил подобен. Прострелва се в главата, оцелява, но губи зрението си.
SisiStrange
06-28-2012, 16:58
Ами не съм била оцелвана с карабина, че да кажа. Никой не може да каже. Може само да се каже, че е бързо.
Не мисля, че кое да е от двете може да се нарече по-добро от другото. От биологична гледна точка, смъртта е по-лошия вариант, защото с измъчени крака още може да се размножава и да създава потомство, а без глава - няма как.
Хуманно погледнато, трябва да си изключително болен да убиеш животно само, защото е в полезрението ти. Камо ли пък толкова невинно нещо като птичка. Също толкова болен трябва да си и за да го мъчиш. Не знам дори точно за какво спорите.
ADMIRALKA14, да, това го учихме по литература в гимназията. Мерси, че ми припомни. :) Бях го забравила.
ADMIRALKA14
06-28-2012, 17:10
^ Честно казано няма да ми е до размножаване, ако ми откъснат крайниците. Най-много да умра от кръвоизлив.
/Шегувам се/ :D
loveca777
06-28-2012, 18:49
Автора май искаше да каже на извергите ,че когато са тръгнали от нерви да си отмъщават на животните ,които ги дразнят , вместо да ги измъчват и убиват след това - веднага да ги елиминират .... абе темата е крайно тъпа и неразбрана , но аз бих предпочел да умра, от колкото например да ми режат краката или пръстите един по един.
loveca777
06-28-2012, 18:55
Ами не съм била оцелвана с карабина, че да кажа. Никой не може да каже. Може само да се каже, че е бързо.
Не мисля, че кое да е от двете може да се нарече по-добро от другото. От биологична гледна точка, смъртта е по-лошия вариант, защото с измъчени крака още може да се размножава и да създава потомство, а без глава - няма как.
Хуманно погледнато, трябва да си изключително болен да убиеш животно само, защото е в полезрението ти. Камо ли пък толкова невинно нещо като птичка. Също толкова болен трябва да си и за да го мъчиш. Не знам дори точно за какво спорите.
ADMIRALKA14, да, това го учихме по литература в гимназията. Мерси, че ми припомни. :) Бях го забравила.
Да ти кажа,че 90% от лапетата до 10, 11 годишна възраст , когато още не разбират какво провят измъчват и бият невинни твари , за което сред време съжаляват и се чудят как може да са били такива тъпаци
Аз също си спомням , като малак мразих котките и ги целих , замервах ,ритак - бе все такива работи,които сега ми изглеждат отвратени и глупави
SisiStrange
06-28-2012, 19:10
^Ами всеки е имал нещо идиотско като дете. Аз съм пръскала котка с вода, преследвайки я въпреки, че не обичат, ама нейсе. Въпросът е, че е едно да ритнеш гълъб в момент на детска жестокост или да метнеш камък по него, друго е да се захванеш да го дебнеш, да го уловиш, пък да измисляш ловки, садистични мъчения, да ги изпълниш и после ПАК да го направиш. Повечето хора не са способни на такова нещо.
loveca777
06-28-2012, 19:22
^Ами всеки е имал нещо идиотско като дете. Аз съм пръскала котка с вода, преследвайки я въпреки, че не обичат, ама нейсе. Въпросът е, че е едно да ритнеш гълъб в момент на детска жестокост или да метнеш камък по него, друго е да се захванеш да го дебнеш, да го уловиш, пък да измисляш ловки, садистични мъчения, да ги изпълниш и после ПАК да го направиш. Повечето хора не са способни на такова нещо.
Е да това вече е психическо заболяване ;)
SmilezZz
06-30-2012, 08:03
Какъв идиот и безмозъчно същество трябва да си, че да причиняваш някакви отвратителни неща на животните. Убиването им пък още по - зле. Те са си безобидни животи и всичките неща, които правят (да използват хората за тоалетна) си е в тяхната природа. А и по дяволите, те са си просто мънички, безобидни същества - как някой би могъл да им направи зло. :X
_InSaNe_
07-08-2012, 20:23
всякакви хора,тормозещи по какъвто и да е начин,каквито и да е животни,за мен е АБСОЛЮТЕН ИЗРОД !!! просто не мога да проумея какво болно и извратено мислене можеш да имаш,че да ти дойде на ума да изтезаваш невинни същества... в повечето от другите държави за такива неща хората ги заключват...
STOP CRUELTY AGAINST ANIMALS!
->FiRsT~bLo0d
08-04-2012, 11:02
Такива хора ме отвръщават,болни мозьци :shock:
Christinna
08-04-2012, 11:16
Аз съм против насилието над животни и не знам изобщо къв човек трябва да си, че да го направиш това ама нявсякъде ги има вече такива психопати за съжаление..
Bloody Red
08-04-2012, 11:23
Наистина това е ужасно. И мен ме дразнят много неща, но не си решавам проблемите така.. А ако знаете какво видях веднъж, докато се разхождах с една приятелка.. Тя го снима, давам ви направо снимката, защото каквото и обяснение да дам едва ли ще си го представите толкова.. ;х Считайте се за предупредени, гледката е потресаваща http://prikachi.com/images/614/5096614n.jpg
monika__9797
08-04-2012, 21:21
Ще кажа само че, ХОРАТА СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЖИВОТНИ !!!
LadyTerrible
08-05-2012, 10:44
Хората,които правят такива неща според мен са с психични отклонения.Това неописуема свръх жестокост...Преди няколко дни във фейсбук видях снимка на някакво момиче на 14-15 години,"кифличка" беше...обем на косата...сателит да хване направо и яко нагримирана а в краката й бебе кученце на няколко седмици...та на тия снимки тя го измъчва,стъпва върху него,души го..и на последната снимка то вече е умряло...просто...нямах думи...не мога да опиша колко гадно ми стана...това не са хора...изверги...Няма значение какво е животинчето...тормоза е еднакво гнусен.
BrokenInnocence
08-06-2012, 07:28
Обичам животните и много ясно, че съм против измъчването им, но според мен далеч по-сериозният проблем е това, че децата... дечицата, тея уж невинни малки създанийца... на България изпитват удоволствие да изтезават живи същества. Че държавата ни върви главоломно надолу и всеки ден достига все по-ниски и ниски точки си го знаем, но е потресаващо, че сме стигнали дотам, че децата с удоволствие убиват животни... убиват с усмивка на лицето, че и са горди от това, че и се хвалят и им е много кеф... е това вече е тревожно. Децата трябва да бъдат учени да обичат и уважават природата и животните, а не да стават психари и социопати от малки и да си слагат снимки във фейсбук с кучето, което са обесили...