View Full Version : Какво ви е мнението за бенките
Открих и аз плажния сезон :D Та като се загледах видях, че много хора имат бая бенки навсякъде по тялото и се замислих как ги възприемат другите. За мен не са особено красиви, но някои хора ги намират за много чаровни, други пък си мислят, че те само загрозяват човека. Как възприемате, като видите някой човек с повече бенки какво си казвате "Те го правят по-чаровен" или "Само загрозяват човека" ?
Нищо не си казвам :? Не съдя за хората по броя на бенките по тялото им :?
ShtrudeL
06-24-2012, 15:36
Имам 3 мънички на лицето, но си ги обичам ^^ ( http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/313280_301469969874985_1981937107_n.jpg )
И другите май си обичам, някак съм свикнала да са на мен, може да звучи странно ;3
Все едно някой да ме пита "Какво мислиш за човек, който има уши?"
limoncho
06-24-2012, 15:37
Това са просто бенки :D
Предполагам, че никой не обръща внимание на броя им, когато преценява човек - искаш или не, те са си там!
Лично аз ги намирам за доста симпатични (да сме наясно... не говорим за брадавици, нали? :D)
DisappointedDreamer
06-24-2012, 15:44
Не ми пука въобще.
mlakniwe
06-24-2012, 15:49
Аз съм с много бяла кожа, имам доста бенки, и лекарката ми е казвала да не стоя много дълго на слънце, щото който има бенки има по-голяма вероятност за рак на кожата/особено тези с много бяла кожа/-тъй, че ходя на плаж, когато приивечер или преди обяд
(коментара на DisappointedDreamer) И при мен така.. Аз имам една малко по-големичка на врата, само за нея ми пука.
А това защо е в раздел "Любов"? :D
(коментара на DisappointedDreamer) И при мен така.. Аз имам една малко по-големичка на врата, само за нея ми пука.
А това защо е в раздел "Любов"? :D
Щото тука пишат повече хД пък и става дума за харесване или нехаресване на въпросните невуси хД
valdesbg
06-24-2012, 17:46
Проблем няма. Луничките имат особен чар :)
^аз имам лунички :3
на мен не ми правят впечатление бенките... ако е някоя огромна може и да ми направи впечатление ама иначе все тая... некви бенки не могат да направят някой човек грозен... даже много ме кефят на жените ако имат некви около устните или носа сексаво е
heartshapedbox
06-24-2012, 17:54
Все тая ми е. Моите си ми харесват. :)
valdesbg
06-24-2012, 17:58
Хорацио - снимка като доказателство :)
Rebirthing
06-24-2012, 21:40
Аз дори ги намирам за секси, особено ако са по-гърба ;д.
Става дума как ги гледате от естетическа точка. Тук повечето писаха, че те не определяли човека :D
DisappointedDreamer
06-25-2012, 13:11
Става дума как ги гледате от естетическа точка. Тук повечето писаха, че те не определяли човека :D
Все едно някой да ме пита "Какво мислиш за човек, който има уши?"
Ето ти отговора. Бенките са нещо напълно нормално.
На мен ли ми се струва или тая тема е объркала раздела?
Your.Passion
06-25-2012, 13:13
Не загрозяват !! :)
Edinstwen
06-25-2012, 17:50
Бенките са чар .
sexy_for_you
06-25-2012, 18:22
Има разлика между лунички и бенки. И двете неща човек не може да ги избира. За мен не са проблем нито в положителен, нито в отрицателен аспект.
PullMeCloser
06-25-2012, 19:08
Готини са. Имам една на гърба и една на дупето, други не съм забелязала.
Но за сметка на това имам лунички :Д
Готини са. Имам една на гърба и една на дупето, други не съм забелязала.
Но за сметка на това имам лунички :Д
Как имате само по една-две бенки. На мен по цялото ми тяло има - по-мънички, някои са направо миниатюрни, но са бенки.
PullMeCloser
06-25-2012, 20:00
Как имате само по една-две бенки. На мен по цялото ми тяло има - по-мънички, някои са направо миниатюрни, но са бенки.
Забравих и една на пъпчето и една на сгъвката на малкото пръстче :Д Това са. По кракта, примерно, нямам нито една. А редовно си ги оглеждам.
Не знам, ама аз имам ужасно много бенки и то все мънички :lol: Имам само няколко по-големи на ръката и на врата. Намирам ги за сладки :3
SmilezZz
06-30-2012, 11:02
Не ми пука изобщо.
Не ми правят впечатление.
heartlesandfreaky
06-30-2012, 12:26
стига да не е някаква брадавица огромна, не ми правят никакво впечатление..
Обожавам на лицето бенките. awww <3
По тялото не ми правят впечатление.
Не мога да се похваля с много бенки. Интересното е, че имам под двете очи по равен брой, малки, следващи линията на окото ми. Останалите места си ги запазвам за себе си. хохо :D
Рядко се заглеждам в бенките на хората, не ми правят впечатление. Даже тези по гърба ги смятам за някак .. секси. хах
edgevent
06-30-2012, 20:48
Не ми правят впечатление ;д
mr_nikolov
06-30-2012, 20:50
Зависи честно казано има такива които ме възбуждат има такива които ме отблъскват има и такива за които не ми пука. Аз лично в последно време забелязах че имам доста бенки по ръцете но не са фрапантно много (има и на други места ама няма да изпадаме в подробности :D )
По принцип мразя бенки, има някои, които са гнусни и загрозяват. Но ако са малки - и на мен не ми правят впечатление.
Аз например имам повече бенки от едната страна на лицето от колкото на другата и винаги съм си мислил ,че хората ме съдят по тях . Това така ли е или не ? Вие какво мислите ?
Niakoitam
08-14-2012, 09:29
Мъничките бенки тип тези по лицето на ShtrudeL или малко по-големи по лицата и телата леко несиметрично разположени много ме радват.Придават някакъв особен чар и идентичност.Нищо че знам че бенките са доброкачествени ракови образования по кожата (малко гадно звучи).Именно за това не трябва да се излагат много на слънце за да не станат злокачествени и да започнат да се разрастват.И аз имах една на лявата буза,даже и понякога излизаше един косъм от нея,но постепенно с бръсненето в годините я изтъргах и вече много трябва да се вгледа човек в мен плътно за да я забележи.И на мен ми е трудно да я забележа.А по тялото и по ръцете си имам различна по-големина даже и по-големички,но не от най-огромните. :)
Niakoitam, няма термин "доброкачествено раково образувание".
Има термин доброкачествено и злокачествено образувание (доброкачествен/злокачествен тумор). На злокачествения тумор му се вика рак.
kalpazanka
08-14-2012, 16:20
Или сарком.
Аз почти нямам ,имам само на ръката си 3 или 4,но са твърде малки и не са релефни :)
Понякога в тях има чар,но принципно не съм преценявала някого с това колко бенки има О.О.
Има някои ,които не ми харесват или просто мястото на което са разположени ,но при всеки е различно.
Или сарком.
е те са там карциноми и саркоми, в зависимост в коя тъкан се развиват
и повече и аз не разбирам
kalpazanka
08-14-2012, 16:22
е те са там карциноми и саркоми, в зависимост в коя тъкан се развиват
Да, така е. Само допълних. :)
Furious?
08-14-2012, 16:29
принципмно мнението ми е негативно , обаче момичето, което харесвам най-мн в момента има една адски секси по врата
Amore-Mio*
08-14-2012, 17:38
Не ми пречат.
Не определям хората по броя на бенките им. Все пак не са виновни те за тяхната поява, че да съм против или нещо от сорта. Не ме дразнят. Даже някои са супер симпатични.
EternalDream
08-14-2012, 17:45
Нямам нищо против многото бенки. :)
Niakoitam
08-14-2012, 17:58
Niakoitam, няма термин "доброкачествено раково образувание".
Има термин доброкачествено и злокачествено образувание (доброкачествен/злокачествен тумор). На злокачествения тумор му се вика рак.
Имах предвид доброкачествен тумор,но незнайно защо съм решил че двете са синоними.А тумор ми звучи някак по страшно от рак (може би,защото рака не е само дума за болест, а като кажа тумор си представям нещо далеч по-гадно)
туморът е образуванието
ма айде да не си говорим за тва наистина :)
HollyGolightly
08-14-2012, 18:50
Като цяло не мога да кажа ,че загрозаяват или разкрасяват човека, просто кафеви петънца нищо повече, даже не обръщам внимание на такива неща.
Аз по принцип имам главно по лицето,мънички са,не са много и наскоро с една приятелка си говорехме за "чар",след което аз я попитах на шега "ами моят чар къде е" :D и тя ми каза "бенките",съвсем на сериозно :D
smilelady
08-14-2012, 21:41
Не ми правят впечатление.Никога не бих пренабрегнала човек заради бенките му.Просто звучи смешно.
Иначе аз нямам кой знае колко..
Shadyy777
08-21-2012, 14:50
Ми то гаджето ми попринцип има една - две бенки по лицето, но да ти кажа мисля ги за сладки : D На някои от приятелите ми не им допадат, нооооооо все пак какво ми пука за хорското мнение :D :)