View Full Version : Сутрешната ерекция-Как се справяте?
Alecandur_92
06-24-2012, 18:32
Здравейте
Живея на общежитие с още 2 момчета, отделно пътувам много и винаги спя с много хора в една стая и всяка сутрин се събуждам с сутрешна ерекция , по принцип спя без да се завивам, особено лятото...въпроса ми е как приемате като и вие спите с други хора в една стая и те са с ерекция сутрин...не става ли неловко или и аз не знам...
Е, нормално е,кво? С братовчед ми цяло лято спахме в 1 стая,първоначално ми беше малко странно,ама нормално е. Не вярвам да му е проблем на някого.
да ти кажа ли как се справяме с проблема или сам ще се досетиш :D
Alecandur_92
06-24-2012, 18:46
Като сме с момчетата не ме притеснява защото и тримата сме си с вдигнати палатки :D..но по хижи и тн спиме смесено..
mlakniwe
06-24-2012, 18:46
и аз спя чисто гол и понякога съм така-просто спя по корем и си завивам задника само
И кво,момичетата не сме виждали пишки :D
Kво се косиш.Ако са печени нищо няма да изкоментират,ако са кифли- казваш им да го духат и дотам!
ShtrudeL
06-24-2012, 19:18
И кво,момичетата не сме виждали пишки :D
Kво се косиш.Ако са печени нищо няма да изкоментират,ако са кифли- казваш им да го духат и дотам!
8-)
казваш им да го духат
thaaaaat's right 8-) I mean... много подходящо в случая 8-)
ubuntureload
06-24-2012, 19:26
Някой май много обича да лапа пишки?
ShtrudeL
06-24-2012, 19:28
Някой май много обича да лапа пишки?
Не знам с каква цел го казваш и не ме интересува, но и така да е, и да не е, какво?
ubuntureload
06-24-2012, 20:29
Не знам с каква цел го казваш и не ме интересува, но и така да е, и да не е, какво?
Т'ва като реклама ли да го разбирам?
ShtrudeL
06-24-2012, 20:30
Т'ва като реклама ли да го разбирам?
Не и не ми отговори на въпроса.
ledenakrasota
06-24-2012, 20:33
Момче си> пусни си Азис> на секундата ще ти замине проблемът. :d
ubuntureload
06-24-2012, 20:36
Ти на това въпрос ли му казваш, бъди по конкретна.... ?
ShtrudeL
06-24-2012, 20:54
Ти на това въпрос ли му казваш, бъди по конкретна.... ?
Ясен си ми. Можеш да се правиш на интересен, ама не можеш да си отстояваш мнението.
Питах:
И КАКВО ако някоя много обича да цитирам: "лапа пишки"?!
ОбичамИ.
Самореклама и кво?! :D
ubuntureload
06-24-2012, 21:17
Ясен си ми. Можеш да се правиш на интересен, ама не можеш да си отстояваш мнението.
Питах:
И КАКВО ако някоя много обича да цитирам: "лапа пишки"?!
Ами СУПЕР... дано обича и да гълта ... и след тва да не се натиска да се целува... и дано путенцето и не мирише гадно и ще е най-прекрасната женка, особено ако циците и не са със шайбища, и не е бита с тухла във фейса .... Мога и по изчерпателен да бъда ..... ама тва ти стига ....
Еее,голяма работа като си надървен сутрин ... Не виждам нищо странно или срамно в това,а и едва ли на някой би му направило впечатление,пък ако ще и момиче да е :? А ако пък ти е чак толкова кофти спокойно можеш да се загърнеш леко с чаршафа като се събудиш и да изчакаш да ти падне.А ако се притесняваш дали някоя мацка няма да те види в т'ва състояние докато спиш - споко,хич няма да ти обърне внимание докато спиш,а и дори да те види к'во?!Ако не е някое просто лапе няма да каже или да си помисли нещо лошо,защото това си е съвсем нормална реакция ...
ShtrudeL
06-24-2012, 22:08
Ами СУПЕР... дано обича и да гълта ... и след тва да не се натиска да се целува... и дано путенцето и не мирише гадно и ще е най-прекрасната женка, особено ако циците и не са със шайбища, и не е бита с тухла във фейса .... Мога и по изчерпателен да бъда ..... ама тва ти стига ....
вЕрно е, стига ми х)
Не й завиждам на момичето до теб.
Ilikeliljon
06-25-2012, 06:22
Никак не се справя, като се окопитя и всичко си идва на мястото:D:D:D:D:D Разбира се, ако има момичета, за да не ги стряскаме излишно изчаквам да ми мине. Най-голем зор е у тоалетната сутрин, правиш стойки, чупки само и само да уцелиш мишената :D:D:D:D
ioannidis
06-25-2012, 15:27
Е защо пък момичетата трябва да се стряскат от това, че си с еректирал член? Напротив, те даже ще се "полюбуват на гледката" :D
Alecandur_92
06-26-2012, 19:27
Никак не се справя, като се окопитя и всичко си идва на мястото:D:D:D:D:D Разбира се, ако има момичета, за да не ги стряскаме излишно изчаквам да ми мине. Най-голем зор е у тоалетната сутрин, правиш стойки, чупки само и само да уцелиш мишената :D:D:D:D
:D
Boby Danielov
06-26-2012, 19:35
...Най-голем зор е у тоалетната сутрин, правиш стойки, чупки само и само да уцелиш мишената :D:D:D:D
:D (y)
PokerKid
06-26-2012, 19:57
Сутрин на шпагат в тоалетната,после ти спада ;)
DaNGeRousLy
06-26-2012, 20:11
Най-голем зор е у тоалетната сутрин, правиш стойки, чупки само и само да уцелиш мишената :D:D:D:D
хаха .. true story ! :lol:
SmilezZz
06-27-2012, 14:30
И какво от това? Това си е напълно нормално и няма нищо срамно, и смешно в това. Що - годе образованите момичета знаем, че това си е напълно нормално ,при момчетата, сутрин.
вЕрно е, стига ми х)
Не й завиждам на момичето до теб.
На кой?
Като се събудя по хижи, стаи, на луната и има някви мацки в компанията, ще ме е срам, ако нямам сутрешна ерекция. А сред момчета въобще няма да ми пука как ми изглежда оная работа.
Колкото до пикането сутрин - отвараш вратата и пикаеш от коридора.
vladislavcheto
06-28-2012, 11:39
Ам..да признавамм,не е особено удобно,но сега какво да се правии,физиологияя.При мен наистина е много гадно,защото живея с баба,мама и прабаба и си е доста некомфортно..
И какво му е лошото все едно другите момчета в стаята нямат и те :D пък ако си при момиче се завий :D
AfraidToDream
07-02-2012, 22:07
Чакам да спадне преди да стана, или просто ставам и прикривам някак (излизам набързо от стаята и бързо към банята). Все пак сме хора, нормално е да ни разберат.
mihooooo_9
07-11-2012, 20:26
Как? Нормално е, какво има да се справя човек с това? :D
mMemories
07-12-2012, 10:13
ееми прикривай се докато спиш, спи по корем ако можеш, и сутрин бързо, бързо се изнасяй към тоалетната... :Д
ShtrudeL
07-12-2012, 13:45
I know how :smt061
embraceme
07-12-2012, 13:48
хаха К'во ти пука бе притеснявай се ако нямаш такава .
Имаше един филм, в който си размениха телата момче и момиче. И момичето в мъжкото тяло питаше момчето как да се справи с проблема. Освен чекията, каза че и като мисли за нея също си решава проблема. :D
Абе,тъпунгер,спри се с тези реклами.