View Full Version : Проблем....С чужбина. :(
Ето какъв е проблема.Има едно момиче от моят клас, което аз доста си падам по него.Е, хубаво.Обаче то сега заминава в чужбина.Аз много го харесвам и не знам какво да правя-как да я преодолея или как да я забравя, защото не ми се изпада в депресии, защото знам, че от такива положения психиката на човек може едва ли не да рухне. :( Ако има такива като мен, моля да споделят мнение или поне да предположат.
kalpazanka
06-26-2012, 09:07
Една такава двойка покрай мен се разпадна. Момето беше с година по-малка. Първите две-три години си идваше в България за лятната ваканция, той ходеше при нея за по няколко седмици, а сега тя е омъжена за англичанин и дундурка бебе.
Предполагам, че го има и този момент, но ние сме ученици.Не сме стигнали до бебета все пак.
kalpazanka
06-26-2012, 09:16
Тя, като замина, също беше ученичка. ;) Просто на тази възраст, особено разделени, надали ще съумеете да изградите стабилна връзка. Плюс това вие не ходите, а ти си я харесал, доколкото разбрах.
Какво да се прави, ще сополивиш възглавницата известно време, пък ще ти мине. :)
Добре де, но въпросът ми е друг-как да я забравя или въобще как да не мисля за нея?
kalpazanka
06-26-2012, 09:21
^Прочети ми пак първия написан пост. :D
Представи си я дива и щастлива с англичанин и това е. Воала.
Опитах се, но имам развинтено въображение-като си го представя идва Mr.Bean и започва да го рита и блъска в масата.Но както и да е :D.Ще опитам по усилено по твоя метод. :)
SmilezZz
06-26-2012, 18:59
Ама завинаги ли или просто за лятото?
Всъщност няма значение, щом не сте заедно , а ти само си я харесал. По - добре е просто да забравиш за тия чувства и симпатии и да си продължиш напред.
Тя няма да е нито първата, нито последната.
YoUcANNOtiMaGiNe
06-26-2012, 19:51
Няма готова рецепта - единствено времето може да ти помогне.
Клин клин избива, под ягодите!