Влез

View Full Version : Големият срам..

lowe_9933
06-26-2012, 10:14
Здравейте , имам един проблен. Момиче на 13 год съм и сега си имам гадже, но той е по голям от мен. Въпросът е че ( ако може да не ми се смейте) той иска да ме целуне и знам че ме харесва , ама досега не съм се целувала с език и ме е срам да не сбаркам нещо да го охапя или незнам. Ами ако каже че не мога да се целувам добре... До сега всеки път овъртам защо неща , ама ми се струва че ако не го напрая ще си помисли че не го хар и ще скаса с мен.. Него също го е срам попринцип и от части тей кат отказвам можи да си мисли че не искам или нещо такова , МОля ви дайте ми съвет какво да направя :) Вие как бихте постъпили , случвало ли ви се е нещо подобно ;) Споделете !

Зайче..
06-26-2012, 10:16
Или го предупреди, че не си се целувала преди за да знае момчето, или кажи на някоя приятелка да те научи да се целуваш.

ShtrudeL
06-26-2012, 10:26
просто изживей момента детеееееееенце

charcoal
06-26-2012, 12:50
След като не си се целувала, първата целувка я направи бавна и чувствена. Можеш примерно първо да го целунеш по устните и в последствие да отвориш уста. Това с първата целувка е много относително, защото всеки човек го прави различно, тоест си е като първа целувка с всяко ново гадже.

heartshapedbox
06-26-2012, 13:21
Следвай неговите движения, то си идва отвътре.
Няма страшно.

SmilezZz
06-26-2012, 14:03
Няма от какво да се притесняваш. То си ти идва отвътре - просто се отпусни и се отдай на момента.

Chacho
06-26-2012, 14:11
Трудно ще попаднеш на момче, което ще те коментира колко добре се целуваш. Стига да не си си стиснала зъбите, нема кво да сбъркаш.

anonymous849184
07-02-2012, 11:08
Недей да се панираш, просто се остави по течението. Но все пак пресметни нещата: щом те кара да правиш неща, които ти не искаш и заради това може да скъса с теб, може би не е точният.

Chacho
07-02-2012, 11:23
Недей да се панираш, просто се остави по течението. Но все пак пресметни нещата: щом те кара да правиш неща, които ти не искаш и заради това може да скъса с теб, може би не е точният.

Ахахаха, кви ги приказваш бе? Те ходят ли въобще, за да късат. И малката толко го иска, че сигурно едвам се сдържа, просто я е срам и страх. Май ше излезе монахиня от тебе.

Amore-Mio*
07-10-2012, 11:02
Отпусни се и не му мисли много. Не си била единствената, която е имала или й предстои да има първа целувка. Отпускаш се и следваш неговите движения. Оставяш се на вълната и ритъма на любовта.

PyCoKoCkA93
07-10-2012, 11:32
Каквото и да ти кажем,е безсмислено.Дай му поле за изява да започне инициативата и като го направиш веднъж,ще видиш,че не е толкова страшно :D

comics
07-10-2012, 11:38
Даже не очаквах първата ми целувка. Случи се ненадейно. НЯма да я забравя. НЕ мислих въобще тогава. Даже момичето не разбра, че ми е било за 1ви път. След доста години й казах, и тя не можа да повярва.
Извод- няма какво да се притесняваш. Това не е ядрена физика. Няма какво да сбъркаш. Галите си езиците и толкова. С времето научаваш различни техники.
Стига с тези притеснения, от тях полза няма. :) Успех!

liebeistfuralleda
07-11-2012, 20:10
Няма нищо срамно в това, че не се целуваш добре. Пък и си на 13, имаш доста време, докато се научиш.

Tyler The Creator
07-11-2012, 20:21
Пфф. Къде са ми дните без интернет... Е т'ва е най-тъпото. Живей си живота, с времето ще се научих, ние ли да ти живеем живота.. Първата целувка е нещо толко яко, самото притеснение, че не знаеш как става, прави момента толкова як. Дърпай Лан Кабела и излизай навънка. Като му дойде времето, ще се целуваш и ще се учиш. Тука няма как да ти помогнем освен да дрънкаме клиширани приказки...

mMemories
07-12-2012, 09:17
рано или късно трябва да го целунеш... ако наистина го харесваш няма да ти е кой знае какъв проблем...

SomeoneWhoCares
07-12-2012, 15:12
Направи го просто Освен това да бъде планирана първа целувка...мнее По-добре го направи когато да речем сте заедно и ти дойде музата :D
Мноо тъп съвет знам :D:D:D