Влез

View Full Version : Моля за някакъв съвет относно раздялата...

thejokerx
06-27-2012, 08:51
Моля кажете ми какво е най-добре да направя ако обичам приятелката си страшно много а тя еи така от изневиделица след 4 месечна връзка ми каза че се чувства много объркана и и трябва малко време сама... Когато я попитах дали това е края тя каза "Не просто искам да остана малко насаме с мислите си"... Какво значи това и какво е най-добре да правя сега ? Благодаря предварително...

thejokerx
06-27-2012, 08:54
П.С. Гореспоменатата случка се случи преди 2 дни

VerryBerry
06-27-2012, 09:07
най-добре да я оставиш и да дириш щастието другаде.Според мен така ще е по-добре,отколкото да й досаждаш и да я търсиш.Пък може и да размисли и да те потърси сама..знае ли се?? :)

LadyDi
06-27-2012, 09:17
Щом толкова я обичаш и не приемаш мисълта за раздяла (за сега), е най-добре да изчакаш и да видиш какво има да ти казва. Остави ѝ пространството, което ѝ трябва. Надявам се, че е достатъчно умна и разсъдлива да не те държи на тръни дълго.

sweetycherry33
06-27-2012, 09:23
Понякога човек просто иска да остане малко сам.

anonymous708973
06-27-2012, 10:22
Това от ония "почивки" ли е?
Винаги съм ги смятала за безкрайно глупави.

granger
06-27-2012, 10:25
Остави и пространство.
Може да е намерила друг и да се чувства объркана, може би иска да помисли.
Може нещо в чувствата и да се е променило,може да се чувства притисната или обградена от прекалено много внимание,нещо ,което мен лично,може да ме убие...
Не знам досега при вас как са стояли нещата,но ѝ дай малко време да премисли евентуално и си проведете един сериозен разговор след това.

thejokerx
06-27-2012, 15:45
Ами благодаря много за отговорите, нещата си бяха идеални тфа е суупер романтична връзка по принцип но ме нямаше около 3 седмици и може това е проблема, а за друг не може и да става въпрос знам си момичето :)... (надявам се)

SmilezZz
06-27-2012, 16:32
^ Нямало те е 3 седмици - напълно възможно е през този период просто да е срещнала друг, към който симпатиите и тръпката да е била по - силна.

Просто й дай пространството и свободата, която иска, за да се разясни сама със себе си. Убедена съм, че като го направи - ще ти каже къде е бил проблема.

bilqnavod
06-28-2012, 07:16
Най- вероятно иска да сложи край и просто обмисля как да ти го поднесе по безболезнен и за двамата начин.

AnzaRe
06-28-2012, 07:24
^ Нямало те е 3 седмици - напълно възможно е през този период просто да е срещнала друг

Ей това се нарича сериозно момиче значи :) хах
И аз ще правя 4 месеца с момичето ми и не ми омръзва нищо,че понякога ден след ден правим едно и също.А за нея важното е,че съм само с нея и т.н. :)

In*The*Face
06-28-2012, 10:24
За внезапните раздели винаги има причина. Едно е нещата да са куцали от известно време, а съвсем друго е всичко да е супер и просто хей-тъй тя да поиска време. След като я обичаш и го дай. Не я търси и изчакай, за да видиш какво ще последва. А в момента, в който ти писне да чакаш, ако все още тя не те е потърсила, просто поискай да се видите на кафе и я попитай каква е причината.