View Full Version : Ах тея жени...
Жената се сърди за нещо,но е бясна за друго и неможеш да я питаш,за да не я вбесиш повече.Просто трябва да разбереш..
marin4itu
06-28-2012, 03:50
Хахаха да.. и отговорът на "Какво ти има?" е "Нищу" :D
DisappointedDreamer
06-28-2012, 05:10
:lol: :lol: толкова истина има в това!
Има само 2 начина да разбереш жените.
Никой не ги знае, обаче...
dimitar_ak
06-28-2012, 06:44
Често съм спорил с жени на темата "нищо". Когато ви попитаме какво ви е и ни кажете "нищо", ние се държим точно като за нищо. Не очаквайте внимание и съпричастност към проблем, който е "нищо".
И на мен не ми харесва думата "нищо".
sweetycherry33
06-28-2012, 06:56
Учените откриха "Най - страшния звяр" - жена на диета, в цикъл, мъчейки се да спре цигарите и разочарована от мъжете !
an0nimn0
06-28-2012, 07:40
Смешно ми стана, ама си е истина. :D
valdesbg
06-28-2012, 09:56
Тва е защото не знаете как да попитате. Нищо се казва, когато задаваме тъпи въпроси с очевадни отговори.
Да не решите нещо - и на мен ми се случва понякога.
In*The*Face
06-28-2012, 10:20
Тва е защото не знаете как да попитате. Нищо се казва, когато задаваме тъпи въпроси с очевадни отговори.
Да не решите нещо - и на мен ми се случва понякога.
Това беше хубаво.
Моят мъж вече е достигнал до изводът, че каквото и да става "извинявай" и "аз съм виновен" вършат някаква работа. Не винаги е достатъчно, защото често се случва изобщо да не знае, защо се извинява, но все пак е някакво усилие. И другото, което е разбрал за толкова време съвместно съжителство е "Вкъщи не се караме. Жената казва, аз изпълнявам". Гадно племе сме значи.
anonymous708973
06-28-2012, 10:28
Често съм спорил с жени на темата "нищо". Когато ви попитаме какво ви е и ни кажете "нищо", ние се държим точно като за нищо. Не очаквайте внимание и съпричастност към проблем, който е "нищо".
Така е, разбирам колко е дразнещо, ама...
Хахаха да.. и отговорът на "Какво ти има?" е "Нищу"
Абсолютно :D :D :D
След "Нищо"-то настоявай да разбереш, тя ако е точна, ще си каже. И вместо по мъжки да приемаш буквално нещата, следи изражението. Понякога "нищо" наистина е "нищо". Ако е скофтена обаче, "нищо"-то ще си проличи, че е "нещо" и ще се наложи да я гушнеш, или да я попиташ, или да отгатнеш... ако не е толкова добра да ти каже все пак!
Аз всъщност сценки не правя, ддз. Мен ме изнервя да се сърдя или да правя панаири,така че предполагам имам предимство пред повтарящите "Нищо". Казвам си, дискутираме, или пък спорим разгорещено, но определено присъстват думи в диалога.
extreme16
06-28-2012, 18:37
Поне знаем какво искаме...друг е въпроса дали го получаваме.
an0nimn0
06-28-2012, 19:29
Поне знаем какво искаме...друг е въпроса дали го получаваме.
Тук не съм съгласна. Според мен повечето жени не знаем какво искаме и от там идва проблема с получаването.
Питат те "какво ти е", ти искаш да разкажеш, но в същото време казваш "нищо", а после мъжете са ни виновни, защото не ни разбирали..
extreme16
06-29-2012, 03:56
Ако искам да разкажа нещо, ще го направя. В противен случай няма смисъл да се опитва да ме накара да говоря. (и това не означава, че жените не знаем какво искаме ;]] )
anonymous708973
06-29-2012, 04:40
След "Нищо"-то настоявай да разбереш, тя ако е точна, ще си каже. И вместо по мъжки да приемаш буквално нещата, следи изражението. Понякога "нищо" наистина е "нищо". Ако е скофтена обаче, "нищо"-то ще си проличи, че е "нещо" и ще се наложи да я гушнеш, или да я попиташ, или да отгатнеш... ако не е толкова добра да ти каже все пак!
Аз всъщност сценки не правя, ддз. Мен ме изнервя да се сърдя или да правя панаири,така че предполагам имам предимство пред повтарящите "Нищо". Казвам си, дискутираме, или пък спорим разгорещено, но определено присъстват думи в диалога.
Аз не се правя на сърдита също. Когато съм раздразнена за нещо малко или засегната (особено във втория случай), отговарям "нищо". Иначе разгорещените диалози също не са ми чужди. :д
Supermassive____
06-29-2012, 05:07
Жени.. Върви ги разбери..
Каква е разликата между жената и дипломата? Когато една жена каже „Не”, това значи „Може би”; когато каже „Може би”, това значи „Да”, а ако каже „Да”, тогава тя не е никаква жена. Когато дипломатът каже „Да”, това значи „Може би”; когато каже „Може би”, това значи „Не”; а ако каже „Не”, тогава той не е никакъв дипломат.
Аз не се правя на сърдита също. Когато съм раздразнена за нещо малко или засегната (особено във втория случай), отговарям "нищо". Иначе разгорещените диалози също не са ми чужди. :д
не че се правим на сърдите, просто докато им обясниш за какво иде реч... И без т'ва не слушат и ето от къде идва "нищото"
не че се правим на сърдите, просто докато им обясниш за какво иде реч... И без т'ва не слушат и ето от къде идва "нищото"
е тва е
не слушат :Д
иначе - да... не е лесно да си жена
даже аз си се дразня на себе си как може да се държа толкова глупаво някой път, опитвам се да не се давам на тия чувства ама не се получава, поне не винаги... :D
~βªβ¥~Gî®Ļ~
06-30-2012, 14:26
Когато ни питат как сме и кажем нищо тва значи че има нещо :D а като ни отговорят добре тогава става страшно
ShtrudeL
06-30-2012, 14:43
Жената се сърди за нещо,но е бясна за друго и неможеш да я питаш,за да не я вбесиш повече.Просто трябва да разбереш..
Аз не правя такива работи. Не е практично.
tanichka97
07-26-2012, 11:26
Жени.. Върви ги разбери..
Каква е разликата между жената и дипломата? Когато една жена каже „Не”, това значи „Може би”; когато каже „Може би”, това значи „Да”, а ако каже „Да”, тогава тя не е никаква жена. Когато дипломатът каже „Да”, това значи „Може би”; когато каже „Може би”, това значи „Не”; а ако каже „Не”, тогава той не е никакъв дипломат.
Това си е вярно.Тук обаче се появява едно "НО" защото пък от друга страна момчетата ( повечето ) искат не "Може би" а чист и ясен отговор и тук се появява проблема,че като кажеш може би той не те разбира и едни вид цялата "магия" се убива.
PyCoKoCkA93
07-26-2012, 14:24
Учените откриха "Най - страшния звяр" - жена на диета, в цикъл, мъчейки се да спре цигарите и разочарована от мъжете !
Бих добавила и безпарична към цялата картинка :D
PyCoKoCkA93
07-26-2012, 14:28
Темата ми напомня към една снимка във фейсбук,където подобна книга беше кръстена "Haръчник за разбиране на жени.Кратка версия" :D
http://www.google.bg/imgres?um=1&hl=bg&tbm=isch&tbnid=MRwDjt26GQv3IM:&imgrefurl=http://mediawe.blogspot.com/2009_11_16_archive.html&docid=h03ZOUZQOGQhQM&imgurl=http://3.bp.blogspot.com/_vqcvI5FkY3s/SwJWt4gvX4I/AAAAAAAAACI/VlqTF5QHuw8/s1600/wikipedia-book.jpg&w=530&h=530&ei=lVMRUPDzGsqWsgai5oCgAw&zoom=1&iact=hc&vpx=358&vpy=128&dur=8184&hovh=224&hovw=224&tx=147&ty=173&sig=113366288239234175455&page=1&tbnh=125&tbnw=140&start=0&ndsp=32&ved=1t:429,r:1,s:0,i:72&biw=1600&bih=734
ПС:Корицата не беше от Уикипедиа,но сега само такава набарах :D
sweetycherry33
07-26-2012, 14:33
Бих добавила и безпарична към цялата картинка :D
Мм да, и това не трябва да се забравя. 8)
в такива моменти я прегърни и кажи аз съм с теб + целувка
SlowDownBaby
07-27-2012, 08:48
Когато ни питат как сме и кажем нищо тва значи че има нещо :D а като ни отговорят добре тогава става страшно
Ахахаха абсолютно съм съгласна :D
dream1707
07-27-2012, 08:52
Абе, зависи как се пита.. Не на всичко отговарям с нищо (конкретно аз), зависи как се попита ... Но когато някойме пита, какво ми има .. и му кажа троснато нищо.. и той ми отвърне само с добре ... Е очевадно е, че ми има нещо, поинтересувай се малко де :D
justasmile
07-27-2012, 12:33
мм какво да кажа.. уникални сме ;дд