View Full Version : Как да и докажа че съм я преодоляла??
Както може би се досетихте става въпрос за гей връзка между две момичета.... на кратко аз съм момиче на 18 години. в края на миналата година се разделих с приятеля ми. Малко след това започнах да излизам с момиче от моя клас, в началото беше само задоволяване на...знам ли?! нагон. Докато не се влюбих, за нея не знам тогава твърдеше че ме "обича". в началото на май се разделихме( по моя инициатива) и от тогава тя излиза с едно момче от нашия клас, и това само за да ме накара да ревнувам. та на въпроса как да и докажа че вече не ми пука какво прави? вече съм говорила с нея доста подробно, но тя всякаш не иска да чуе. Утре на 29 ще излизаме с класа по случай завършването на 11клас...тя ще е там, "гаджето"й също се надявам да ми помогнете с идея или каквото и да е било.
ccdesigns
06-28-2012, 16:56
Ако наистина си я преодоляла няма нужда да и го доказваш. Глупавият ти въпрос само показва, че не си и, че тя е права да не ти вярва. Нали се сеш, че ако некой тръгне да ти казва "ти за мене не си нищо вече, не ме интересуваш, преодолял съм те!" и ти нема да верваш. Ако наистина не ти пукаше ,немаше да ти пука и нямаше да се занимаваш.
HoBaTopka
06-28-2012, 16:59
Ooo още щом ти прочетох заглавието се сетих, че става въпрос за гей връзка между две момичета ;)
Игнорирай я. И защо трябва да ѝ го доказваш, К'во ти пука? Нека си мисли каквото иска. :)
SisiStrange
06-28-2012, 17:01
Щом още се занимаваш и те интересува какво мисли по въпроса, значи ти пука.
Самоче там е въпроса че наистина още имам чувства към нея, а докато тя го знае няма да ме остави да я забравя. мислех за варианта за се появя с момче утре( за да не ви обърквам аз съм бисексуална, а тя е лесбийка) но всички момчета който познавам са наши общи приятели... което навежда на идеята че нищо нямада стане и се отказах от тази идия.
SmilezZz
06-28-2012, 17:42
Гей връзка между момичета? Е'баси чудото, човееек :D
Няма как да й го докажеш, при условие, че не си я преодоляла.
Оф, нищо странно няма, живеем в 21 век.
Щом не си я преодоляла не се насилвай да се доказваш. С времето всичко ще премине. Не се дръж грубо или надменно , а най-нормално и културно. Няма нужда от излишни драми.Минаваш и заминаваш без да и отделяш много време и внимание.
Гей връзка между момичета? Е'баси чудото, човееек :D
Няма как да й го докажеш, при условие, че не си я преодоляла.
Аз не виждам нищо забавно ама щом ти е весело забавлявай си се.
Оф, нищо странно няма, живеем в 21 век.
Щом не си я преодоляла не се насилвай да се доказваш. С времето всичко ще премине. Не се дръж грубо или надменно , а най-нормално и културно. Няма нужда от излишни драми.Минаваш и заминаваш без да и отделяш много време и внимание.
благодаря ти за отговора но имам чувство че не ме разбирате ... тя ме унижава(пред мен самата, другите дори не знаят, а и да знаеха не ме касе тяхното мнение) и това ме боли, искам и нея за я заболи. Знам че още има чувства към мен, виждам го в очите й, а и тя 100%-това лесбийка и това че е с мъж е поредното доказателство че иска да ме нарани. Искам да разбере какво ми причинява!!!
Като и се връзваш на нападките няма да я "накажеш", а само ще и покажеш ,че повече ти пука.Игнорираш я и дотам.
DarkTemplar
06-28-2012, 18:25
Имам чувството, че ти си по-лесбийка от нея (особено щом тя в момента има отношения с мъж). Да не би тя да е "би", а ти лесбо?
Имам чувството, че ти си по-лесбийка от нея (особено щом тя в момента има отношения с мъж). Да не би тя да е "би", а ти лесбо?
Аз казах каквото знам, но виж аз сигурно не я познавам достатъчно добре след 4 години приятилство и 5 месеца и половина връзка. Или себе си не познавам след 18 год на самоопознаване....
DarkTemplar
06-28-2012, 21:32
Принципно хората с подобни наклонности са доста объркани, особено в пубертета. А и като гледам какви ги пишеш за нея и чувствата ти, работата е доста по-сериозна, отколкото си мислиш.
За самоопознаването понякога не стига цял живот.
Не скучаете във вашия клас майна ;д
HoBaTopka
06-29-2012, 09:34
А ти сигурна ли си, че тя това го прави нарочно? :?
Има го и вариантът ти да си набиваш филми в главата, а тая пичка изобщо да си няма хабер кво става ;)
Според мен те е преодоляла. Ти просто трърсиш начини за връщане на миналото..
А ти сигурна ли си, че тя това го прави нарочно? :?
Има го и вариантът ти да си набиваш филми в главата, а тая пичка изобщо да си няма хабер кво става ;)
Според мен те е преодоляла. Ти просто трърсиш начини за връщане на миналото..
Сигурна съм да, както казах познавам я прекалено добре. Плюс това наскоро (преди около една седмица) момиче от класа каза пред всички момичета как чула въпросния ни съученик да говори със свой приятел от съседния клас. и той му казал че дори не правели секс, а било само за да накара "бишият й приятел" (тоест аз- за да не става объркване поясвявам, че абсолютно никой не знае какво е имало м/у нас) да ревнува.
Не скучаете във вашия клас майна ;д
Абсолютно преди всичко си беше ок... напоследък обаче страшни интриги се вътят. : D Ако миналата година по това време някой ми беше казал че ще имам лесбо връзка и ще последват такива интриги....
mMemories
06-29-2012, 15:29
не можеш да си сигрна че наистина не са заедно за да те дразнят... независимо че още имаш чувства към нея се насили малко и й тегли един игнор...
PyCoKoCkA93
06-29-2012, 18:16
Фактът,че искаш да се доказваш за нещо пред някого,сам по себе си доказва,че още не си го преодоляла!!!
БЯХ ПРАВА... снощи бяхме на ресторант и направих както всички ме съветвахте- пълен игнор, дори не я погледнах. което естествено ми коства солидно количество бира (не се напих) затова се наложи и отидох до тоалетна и като излизам я видях да стои и да ме гледа мълчаливо(егати сериала си викам, сигурно съм пийнала в повече и си въобразявам) поздрявихме се и аз я попитах:- защо не си с мартин("гаджето") тя нищо не каза просто се доближи и ме целуна( докосна устни до моите...колкото да ме пробва) естествено аз поддадох но някои тропна отвън което бързо ме "върна на земята" и я отблъснах..казах и че не искам да се виждаме повече излязох, събрах си нещата и си тръгнах... нз дали съм постъпила добре но бях под доста силни емоции..
СПоред мен си постъпила добре. Т.е. с това твое отблъскване си и показала, че просто не искаш да сте заедно, сега би трябвало да и е ясно, че не желаеш такива отношения с нея и ти остава само да я забравиш, което не е чак толкова нереално невъзможно. Виж сега, ако не искаш да си с нея, защото ти се вижда странно, че сте две момичета и бля-бля-бля - това вече е глупост.
Tyler The Creator
06-30-2012, 09:20
Купи си папагал и го научи да казва - Преодоляла съм те.
DarkTemplar
06-30-2012, 10:26
След тая случка с тоалетната, неосъзнатата съученичка пак ще ти ходи по задника и рано или късно ще се съберете. Едва ли ще издържите много в това положение. Тея драматични филми колко съм ги гледал...
heartlesandfreaky
06-30-2012, 12:47
Като излезли от сапунен сериал сте, нищо лично ;д
Няма как да й го докажеш,защото в действителност не си я преодоляла.
LadyTerrible
06-30-2012, 14:25
И аз споделям мнението на другите,не си я преодоляла.Просто продължавай с игнора и точка.
СПоред мен си постъпила добре. Т.е. с това твое отблъскване си и показала, че просто не искаш да сте заедно, сега би трябвало да и е ясно, че не желаеш такива отношения с нея и ти остава само да я забравиш, което не е чак толкова нереално невъзможно. Виж сега, ако не искаш да си с нея, защото ти се вижда странно, че сте две момичета и бля-бля-бля - това вече е глупост.
Благодаря ти за куража...и... не, не е заради това че сме две момичета. Наистина в началото ми беше странно, притеснявах се и от осъдителните погледи, но след време не просто не ти пука, а дори не ги забелязваш. Както и да е, просто лед толкова мн неща през който преминах реших за себе си че ще съм по добре сама.
Като излезли от сапунен сериал сте, нищо лично ;д
знам.. то аз сама го виждам
След тая случка с тоалетната, неосъзнатата съученичка пак ще ти ходи по задника и рано или късно ще се съберете. Едва ли ще издържите много в това положение. Тея драматични филми колко съм ги гледал...
вече и аз не знам какво да мисля или искам. сега говорих по телефона със една от класа и тя ме попита какво сме правили снощи, зощото като съм си тръгнала Ива(моята бивша) се сдухала мн здраво, чак се напила и ревала, ама никой не разбрал защо.