PDA

View Full Version : как да я впечатля

48700200
07-01-2012, 23:43
значи с въпросното момиче, са разбирахме.. преди съм писал тука,не искам да обяснявам дълго и широко.. тая вечер си говорихме по телефона... и вика че сърцето и е свободно за нова тръпка.. вика ми искам вече нова тръпка а-у.. вика много момчета ми пишат.. викам намекваш ли ми неща и тя, а не бе.. ама не очаквам и да ми каже да .. вика че иска задължително тръпка иначе не можела.. тъй де искам да попитам затова как да я впечатля да усети тръпката, преди бяхме приятели споделяхме , после се скарахме.. не искам сега отново да съм губещия, да съм момчето в което да си излива проблемите.. а искам нещо повече.. нямаме възможност да са видим много, затова искам да ми кажете как да действам максимално бързо ...

blaaablaaablaaa
07-02-2012, 07:30
Явно иска тръпка. Тогава я покани да отидете някъде. Дай и тази тръпка. От една страна психически - накарай я да усети, че с теб ще и е забавно и че има какво да и предложиш, от друга - физически - леки прегръдки, стой близо до нея, прави жестове, които да я накарат да се хочувства част от някой горещ латино танц (тялото понякога може да контролира ума - така поне е с повечето тийнейджъри, току що влезли във фазата, в която тялото им е ходеща фабрика за хормони).