View Full Version : Помогнете ми моля :(:(
Vqr4eto_1234
07-04-2012, 05:40
Пиша тук но не съм сигурна че това е правилният отдел и се извинявам ако това е така. Та значи имам малък проблем. Когато свършихме училище аз си отидох на селото ми и там започнахме да излизаме с приятелиге ми играехме волеибол футбол и така нататъка. След няколко седмици се върнах в София и от тогава започнах непрестаннно да си пиша с едно момче от селото ми. Обаче снощи ми каза че ме обичал и ми говоре колко много съм му липсвала и как като отида там щял да ми го каже в очите и така нататак. Проблема ми е че той е с близо четири години по голям а пък аз го възприемам само като приятел и ако може да ми кажете как да го отрежа по най-милия и деликатен начин така че да си останем приятели??? И моля ве не ми казваите че трябва да му кажа всичко направо и директно в очите мерси предварително !
ами мен като ми заговорят така как ме "обичат" по-големите ми ставя ясно, че има нещо гнило :D
има те за малка и глупава и си мисли че с едното "обичам те" ще те вземе,ще бъдете известно време заедно и после ще те зареже по гаден начин :/
кажи му че го възприемаш като по-голям брат или само като приятел,голям човек е(предполагам) може и сам да се сети какво имаш предвид
ако продължи да ти досажда знай че просто иска да те вкара в леглото,не му се давай ако трябва прекрати всякакви контакти с него
don't say anything.
07-04-2012, 07:27
Да, патенцето има право. Поне за първото изречение. :D
Не му се връзвай в никакъв случай. Чувствата му не са искрени. Не се обиква човек просто така.
На мен винаги най-лесно ми е било да кажа '' приятели сме и наистина искам да си останем такива '' и никога не са ми правили проблеми. Смисъл, гадно е, да, откъдето и да го погледнеш, ама винаги ми е било най-лесно с тия думички. :)
blaaablaaablaaa
07-04-2012, 07:55
Кажи му, че не ти се занимава с връзки точно на този етап от живота ти.
Bloody-girl
07-04-2012, 08:15
Деликатен начин за късане на любовни отношения ... ъ, няма. Гледай да не е клише, от рода на '' Ооо, ти си толкова хубав, вината не е в теб '' и etc.
Казваш '' Приятели и дотам''. Не ми се вярва да го заболи толкова. Само те върти, защото си малка и наивна.
SmilezZz
07-04-2012, 09:39
Обясняваш му просто, че не изпитваш чувства към него, освен приятелски. Няма право да ти се сърди , а да ти уважи мнението и всичко.
Vqr4eto_1234
07-04-2012, 10:47
Мерси много на всички много ми помогнахте