PDA

View Full Version : Който може да си даде мнението

NoWayy
07-04-2012, 14:57
Здравейте на всички , значи първо не съм теен на 20 год съм , но в момента честно казано се чъжстжам точно като такъв.Харесвам едно момиче с което сме само приятели.Не сме толкова близки приятели , познаваме се от общи приятели и често излизахме на кафе с тези приятели.Отначало наистина я възприемах само като приятел и определено и давах знаци че я чувствам само като приятел , затова се тревожа , че вече може да е късно и да ме е възпрриела само като приятел.Изведнъж от много ни излизания , започнах да я харесвам , даже се случи 2-3 пъти да излизаме само джамата като всички беше неумишлено и непредвидимо.Имаше уговорка да дойдат и още хора , но не дойдоха и така останахме само двамата.От тогава още повече започнах да я харесвам.Наскоро се престраших и иреших да и показвам сигнали че я харесвам.Писах и един смс , искаш ли да излезнем на разходката само двамата.Тя ми се обади веднага и прие , но на другия ден когато си уговаряхме час за срещата , ме пита звънял ли си на други от компанията , което ме сдуха тотално.Въпреки това излезнахме само двамата защото нямаше никой от компанията и си прекарахме много добре според мен.Вчера я питах пак да излезнем двамата , тя се съгласи за днес , обаче днес ми писа че имала да учи за изпита .Знам че има много да учи за изпита и , но вътрешно си мисля че ме реже.Един приятел ми казва че е обратното и че това нищо не значи , но имам големи съмнения.Мислите ли че е добра идея да я оставя тя да ме потърси , или да бъда настоятелен? След като ме отряза за излизането тази вечер , като вариант ми излезна да се откажа от нея , но осъзнах че много я харесвам и наистина искам да се получат нещата с нея.Даже и да наистина да ме чувства само като приятел , знам че поне физически я привличам , но не знам дали вижда на мен като нещо повече от приятел.Каза ми че ще ми звънне да излезнем след изпита и , но имам съмнения че ще звънне също на още хора от компанията и няма да сме сами.Знам че много хора ще кажат признай си чувствата и , но не мисля че сме стигнали тази пикова точка още.Не виждам никакви сигнали или знаци от нея , че да действам.Моля за съвети.Мерси предварително.

Teenhelp1
07-04-2012, 15:08
Спокойно пич не те реже изпита си е доста важен.Пък е приела преди това изчакай да й мине изпита.Ако не ти се обади ти го направи и я попитай дали е забравила да ти се обади тя и после пробвай да уредиш срещата за, която сте говорили и така още няколко срещи ако има намеци и си прекарвате чудесно действай. :)

NoWayy
07-04-2012, 15:11
Знам че изпита и е важен.Последен и остана и ако го вземе записва следваща година , но мисълта ми е че ако наистина ме харесваше нямаше ли да отдели 1 час да ме види ? ...

kyon
07-04-2012, 15:23
Ъъъ "Нямаше ли да отдели 1 час да ме види ?" :D

NoWayy
07-04-2012, 18:50
Не е ли така кво?

bilqnavod
07-04-2012, 21:16
Виж какво ще ти кажа. Като имам изпит никаква сила не може да ме изкара от нас, дори и папата да дойде. Така че най добре нека и мине изпита и тогава може да и се обадиш :) Ако решиш да и признаваш чувства, симпатии - бъди директен, поне и да те отреже, ще знаеш че по добре сега, отколкото още повече да се влюбиш по-нататък и да стане още по-трудно за теб :) Успех!

NoWayy
07-04-2012, 21:34
Мерси за отговора.Долу горе съм на твоето мнение , само за признаването на чувства , не ми е проблем да и кажа , просто си мисля че не е дошъл момента още.Не ми е показала по нищо че ме чувства като повече от приятел.Затова пък ми трябва време , но това време е нож с две остриета , защото може да се влюбя в нея и ще става сложна ...

Amore-Mio*
07-17-2012, 13:27
Най - вероятно наистина има да учи. И не те реже.

axam
07-17-2012, 19:05
Скоро ще се разбере , как стоят нещата , засега има развитие по нещата , след като спрях да я търся , тя ми писа 2-3 пъти в скайпа и ще се видя с нея , само не знам дали ще имам възможност да я видя насаме.Междудругото аз съм Nowayy , но пиша от този акаунт че си забравих емайла и паролата ...