View Full Version : Интересна тема
veri313131
07-04-2012, 20:02
Според вас момчетата харесват ли девствени момичета ?
DisappointedDreamer
07-04-2012, 20:12
Някои да. Мисълта че ще бъдат първия на някое момиче ги възбужда на чисто психологическо ниво. Други пък си търсят опитни момиченца.
anonymous708973
07-04-2012, 20:22
Дриймърката го каза.
Има момчета, които бягат като вампир от чесън от тях.
Има момчета, които нямат против девствените, стига да не ги карат да чакат прекалено бързо и да се поддават на убеждение и здрав разум.
Има такива, които са склонни да чакат месеци (В голямата си част това са девствени и/ли неосъзнали се момчета, най-често от този тип е първият на едно момиче.)
Има и странни индивиди, които държат да са първите.
DragonLady
07-04-2012, 20:37
Има момчета, които бягат като вампир от чесън от тях.
Има момчета, които нямат против девствените, стига да не ги карат да чакат прекалено бързо и да се поддават на убеждение и здрав разум.
Има такива, които са склонни да чакат месеци (В голямата си част това са девствени и/ли неосъзнали се момчета, най-често от този тип е първият на едно момиче.)
Има и странни индивиди, които държат да са първите.
Е това е!
Разни хора, разни идеали.
dimitar_ak
07-05-2012, 06:16
За целия си опит до тук само 2 пъти съм имал вземане даване с девственици. С едната се разделихме докато още бяхме на етап натискане. С другата също така, а когато след няколко години вече наистина тръгнахме и имаше секс, тя вече беше с опит. Не отдавам някакво особено значение на девствеността. Дори не ме интересува сексуалното минало на приятелката ми. Нали сега е с мен.
Revenger
07-13-2012, 11:10
Аз харесвам девствени момичета , защото както казаха по - горе , самата мисъл за това - възбужда.
Amore-Mio*
07-13-2012, 11:25
Разни хора, разни идеали.
Казаха го вече: някои държат да са с девствени момичета , за други няма значение. Всичко си е до човек и лични предпочитания.
Казаха го и преди мен. На някои им харесва, на други не. А и ако някой наистина иска да е с теб и те харесва, няма да му пука дали си девствена или си по-опитна от него.
fluffy_^
07-13-2012, 11:38
Еми на 15 съм?! предпочитам да е девствена да като стана на 18-20+ тогава ще е по различно..но предполагам че няма да ми е особено приятно в която и възраст да съм да знам че е спала с някоя голяма цифра и т.н затова тогава няма да питам = ) предпочитам някой работи да не ги знам хаха за мое добро ще е надявам се..