Влез

View Full Version : zashto nashte ne iskat da mi kupat elektri4eska kitar a akustichna

Ivo Venev- Lozen
07-06-2012, 06:53
Nashite iskat da mi kupat akustichna kitara no az iskam elktri4eska zashtoto tya e po udobno povyavaite mi hvastal sum akustichna i strashno neudobno e daite mi suvet

SmilezZz
07-06-2012, 11:02
Попитай ги просто. Ние няма как да знаем защо ТЕ не искат да ти купят това, което ти искаш. Сядаш и говориш с тях. Обясняваш им всичко и намирате решение на проблема. И да, пиши на кирилица, във форума е задължително да пишеш на родния си език.

Smile.
07-06-2012, 14:18
Ако една китара не ти е удобна, това не означава, че всички китари са неудобни. Наистина, този довод не струва. Щом искаш електрическа китара, кажи им, че не искаш акустична. Електрическите китари се използват най-вече за свирене на сола. Докато акустичните намират приложение при песните с акорди. По друг начин казано, става дума за два различни вида музика. Помисли коя предпочиташ, какви са любимите ти песни и от коя група са те. Не бързай в купуването на инструмент, защото хубавите са доста скъпи. И все пак, ако нямаш голямо желание за свирене, по-добре вземи на заем някоя китара от приятел или учител.

princesk1
07-06-2012, 16:48
да ти кажа, нищо не разбрах от обяснението ти ....

xoxi
07-06-2012, 18:30
А можеш ли въобще да свириш?
Пиши на кирилица.

Smile.
07-06-2012, 19:40
да ти кажа, нищо не разбрах от обяснението ти ....
:D Сори, нямах вдъхновение да пиша коментари.
Имах в предвид, че не трябва да иска електрическата китара, само защото тя изглежда по-добре от кухарката или нещо подобно. И xoxi е права, не можем да дадем добър съвет, ако не знам дали авторът всъщност може да свири. Ако е "новак в бизнеса" е по-добре да вземе някоя китара, макар и не тъй лъскава и нова, от приятел, отколкото да се охарчва за чисто нов инструмент. По принцип под "хващал съм акустична китара" се разбира, че само си пробвал да подрънкаш, което не е свирене. Нещо май пак обърках хората... :D Ако тепърва ще започваш да свириш по-евтина ще ти излезе акустичната, но ако толкова много харесваш електрическите, не си струва да си купиш първо акустична, а чак след това жицата. Първо изясни на себе си какъв инструмент искаш, а чак след това на родителите си.
И не забравяй кирилицата!

HollyGolightly
07-07-2012, 02:43
Че ние от къде да знаем, все пак не познаваме родителите ти.

Абе хора, вие в къщи не си ли говорите с ваще?

prosto_chovek
07-07-2012, 08:55
щото си неграмотен и пишеш на маймуница. Електрическата е по - скъпа. Научи се да пишеш. След малко усещам, че темата няма да я има :)

DennisCobain
07-09-2012, 16:21
Върна ме назаааад във времето когато преди 6 години хванах първата си ел. китара :D Аз бих ти казала ако толкова много държиш да имаш електрическа да си събереш пари и да си купиш. Наистина знам как се чувстваш, защото и аз като теб започнах да се уча на електрическа което си има и плюсове и минуси. Плюса е, че съседите няма да те чуват как се учиш, как бъркаш и как се разсвирваш а минусите са, че ваще ще трябва да отделят поне още 300 лева за някое малко усилвателче. Надявам се ме разбираш :) Доста по- сгодно ще им излезе да ти купят някоя кухарка за стотина лева отколкото "гъзария" за 1000+ за която не е сигурно, че няма да ти писне.. :D

Amore-Mio*
07-09-2012, 17:51
Говори с тях. Питай ги защо.
Ние няма как да ти помогнем, нали се сещаш?
Или най - накрая май ще трябва да си извадя вълшебното кълбо и да проверя. Ха - ха. Хайде, сядаш и говориш с тях.

glam_girl
07-12-2012, 16:38
Че ние от къде да знаем, все пак не познаваме родителите ти.

Абе хора, вие в къщи не си ли говорите с ваще?

И аз това се чудя... Какви са тия семейства дето вкъщи мълчат като пукали...

princesk1
07-15-2012, 08:26
:D Сори, нямах вдъхновение да пиша коментари.
Имах в предвид, че не трябва да иска електрическата китара, само защото тя изглежда по-добре от кухарката или нещо подобно. И xoxi е права, не можем да дадем добър съвет, ако не знам дали авторът всъщност може да свири. Ако е "новак в бизнеса" е по-добре да вземе някоя китара, макар и не тъй лъскава и нова, от приятел, отколкото да се охарчва за чисто нов инструмент. По принцип под "хващал съм акустична китара" се разбира, че само си пробвал да подрънкаш, което не е свирене. Нещо май пак обърках хората... :D Ако тепърва ще започваш да свириш по-евтина ще ти излезе акустичната, но ако толкова много харесваш електрическите, не си струва да си купиш първо акустична, а чак след това жицата. Първо изясни на себе си какъв инструмент искаш, а чак след това на родителите си.
И не забравяй кирилицата!

ейй, аз не говорех за теб, а за създателя на темата :D