.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Post zashto nashte ne iskat da mi kupat elektri4eska kitar a akustichna

Nashite iskat da mi kupat akustichna kitara no az iskam elktri4eska zashtoto tya e po udobno povyavaite mi hvastal sum akustichna i strashno neudobno e daite mi suvet

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Попитай ги просто. Ние няма как да знаем защо ТЕ не искат да ти купят това, което ти искаш. Сядаш и говориш с тях. Обясняваш им всичко и намирате решение на проблема. И да, пиши на кирилица, във форума е задължително да пишеш на родния си език.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Ако една китара не ти е удобна, това не означава, че всички китари са неудобни. Наистина, този довод не струва. Щом искаш електрическа китара, кажи им, че не искаш акустична. Електрическите китари се използват най-вече за свирене на сола. Докато акустичните намират приложение при песните с акорди. По друг начин казано, става дума за два различни вида музика. Помисли коя предпочиташ, какви са любимите ти песни и от коя група са те. Не бързай в купуването на инструмент, защото хубавите са доста скъпи. И все пак, ако нямаш голямо желание за свирене, по-добре вземи на заем някоя китара от приятел или учител.

да ти кажа, нищо не разбрах от обяснението ти ....

Мега фен Аватара на xoxi
    А можеш ли въобще да свириш?
    Пиши на кирилица.
    И спря да се върти за миг земята..

Цитирай Първоначално написано от princesk1 Виж мнението
    да ти кажа, нищо не разбрах от обяснението ти ....
    Сори, нямах вдъхновение да пиша коментари.
    Имах в предвид, че не трябва да иска електрическата китара, само защото тя изглежда по-добре от кухарката или нещо подобно. И xoxi е права, не можем да дадем добър съвет, ако не знам дали авторът всъщност може да свири. Ако е "новак в бизнеса" е по-добре да вземе някоя китара, макар и не тъй лъскава и нова, от приятел, отколкото да се охарчва за чисто нов инструмент. По принцип под "хващал съм акустична китара" се разбира, че само си пробвал да подрънкаш, което не е свирене. Нещо май пак обърках хората... Ако тепърва ще започваш да свириш по-евтина ще ти излезе акустичната, но ако толкова много харесваш електрическите, не си струва да си купиш първо акустична, а чак след това жицата. Първо изясни на себе си какъв инструмент искаш, а чак след това на родителите си.
    И не забравяй кирилицата!

Че ние от къде да знаем, все пак не познаваме родителите ти.

Абе хора, вие в къщи не си ли говорите с ваще?

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    щото си неграмотен и пишеш на маймуница. Електрическата е по - скъпа. Научи се да пишеш. След малко усещам, че темата няма да я има
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Върна ме назаааад във времето когато преди 6 години хванах първата си ел. китара Аз бих ти казала ако толкова много държиш да имаш електрическа да си събереш пари и да си купиш. Наистина знам как се чувстваш, защото и аз като теб започнах да се уча на електрическа което си има и плюсове и минуси. Плюса е, че съседите няма да те чуват как се учиш, как бъркаш и как се разсвирваш а минусите са, че ваще ще трябва да отделят поне още 300 лева за някое малко усилвателче. Надявам се ме разбираш Доста по- сгодно ще им излезе да ти купят някоя кухарка за стотина лева отколкото "гъзария" за 1000+ за която не е сигурно, че няма да ти писне..

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Говори с тях. Питай ги защо.
    Ние няма как да ти помогнем, нали се сещаш?
    Или най - накрая май ще трябва да си извадя вълшебното кълбо и да проверя. Ха - ха. Хайде, сядаш и говориш с тях.

Повече от фен Аватара на glam_girl
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Че ние от къде да знаем, все пак не познаваме родителите ти.

Абе хора, вие в къщи не си ли говорите с ваще?
    И аз това се чудя... Какви са тия семейства дето вкъщи мълчат като пукали...

Цитирай Първоначално написано от Smile. Виж мнението
    Сори, нямах вдъхновение да пиша коментари.
    Имах в предвид, че не трябва да иска електрическата китара, само защото тя изглежда по-добре от кухарката или нещо подобно. И xoxi е права, не можем да дадем добър съвет, ако не знам дали авторът всъщност може да свири. Ако е "новак в бизнеса" е по-добре да вземе някоя китара, макар и не тъй лъскава и нова, от приятел, отколкото да се охарчва за чисто нов инструмент. По принцип под "хващал съм акустична китара" се разбира, че само си пробвал да подрънкаш, което не е свирене. Нещо май пак обърках хората... Ако тепърва ще започваш да свириш по-евтина ще ти излезе акустичната, но ако толкова много харесваш електрическите, не си струва да си купиш първо акустична, а чак след това жицата. Първо изясни на себе си какъв инструмент искаш, а чак след това на родителите си.
    И не забравяй кирилицата!
    ейй, аз не говорех за теб, а за създателя на темата

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си