PDA

View Full Version : Харесвам я, но тя си има гадже

az_ti
07-07-2012, 11:29
Така. Ето я и моята може би често срещана история, но това не променя сериозността и.

Имам си най-добра приятелка, която постоянно ми повтаря точно това, че съм и най-добър приятел, НО точно това аз не мога да и бъда. Дори не мога да и бъда приятел. Явно се досетихте, че изпитвам нещо по-силно дори от приятелство към нея. В началото не бяхме толкова близки, казвах си какво пък, нека си говорим, излизаме и т. н. Тя беше инициатора в началото. Но ето го и проблемът с времето си станахме много близки и усещах че почвам да изпитва много силни чувства към нея, чувства които не се изпитват към приятел. Опитах се да ги подтисна, да забравя и за известно време успях, но това не продължи дълго. Дойде моментът в който нямаше как да я погледна и да не я искам. Проблемът не е това, а по-скоро че тя си има приятел и то не от скоро. Излизаме, прегръщаме се, близки сме си много, споделяме си. Но не мисля, че съм попаднал във френд зоната.

Тя постоянно ми прави намеци, държи се с мен като повече от приятел (не сме правили нищо от това което си мислите). Не знам, може би съм прекалено моралист и не приемам намеците и като чиста монета. Може би си казвам "С какво е заслужил приятеля и това, което може да му причини". Но от друга страна ако тя беше доволна от него и всичко беше 6 нямаше да търси друго момче за утеха и близост. Питала ме е въпроси от рода на дали имам сексуално привличане към нея и т. н., но донякъде на майтап, но нали знаете "Дай с майтапа да си кажем истината".
Опитах да се отдалеча от нея, да не и пиша да не я търся. Мислех, че това беше решение, но отново временно. Тя не спря да ме търси, въпреки, че аз спрях да търся нея. И сега отново се виждаме. НО НЕ МОГА ДА ПРОДЪЛЖА ТАКА!
Ако някой от вас си е направил трудът да прочете тоя роман ще съм благодарен на помощта ви, защото съм крайно объркан.

ForzaFelipe
07-07-2012, 11:50
Брат...според мен нямаш шанс...имал съм подобен случай и най-вероятно нямаш шанс ;) Загърби си чувствата и тва е,тя не те харесва по този начин,а и си има приятел...тва са 2 неоспорими фактора който ти унищожават шанс да сте нещо повече... ;)

az_ti
07-07-2012, 12:09
Знам, опитах да я забравя, но не мога. Искам я
А и защо ако не изпитва нищо към мен ме пита въпроси от рода на дали я харесвам. Дали искам секс с нея и т.н. А като ме пита не и отговорих директно, просто не знаех как. Не искам да я изгубя като приятел, но в момента в който почнах да я възприемам като нещо повече беше моментът в който приятелството свърши, дори и да не съм и го казал. Така че се чуда има ли какво да губя вече ако и кажа. Почти съм сигурен че и без това знае.

Teenhelp1
07-07-2012, 12:43
Еми...пич доста е сложно пък и ти сам го каза ''в момента в който почнах да я възприемам като нещо повече беше моментът в който приятелството свърши''. Защо не опита да й го кажеш преди да си хване гадже тя с тези въпроси ти е намеквала сигурно,а ти си избягал отговорите и си е помислила,че няма нищо повече от приятелство.
Или поне аз така го тълкувам по нещата, които спомена.

mechone
07-07-2012, 12:44
Кажи й, нищо не губиш.

LoveChocolate
07-07-2012, 13:04
Кажи й :)

az_ti
07-07-2012, 14:43
Teenhelp1

Пич, той и е гадже от преди тя да ме познава.

SisiStrange
07-07-2012, 14:45
Ако имат дълга връзка и тя поначало е малко шавлива, просто си разнообразява с теб. Лично мнение.

druzilla
07-07-2012, 15:01
И от толкова момичета на планетата ти реши да се влюбиш точно в обвързано?След като е щастлива с приятеля си,няма нужда да пречиш на връзката им.Намери си друга и това е.Или поне изчакай да се разделят,за да признаеш чувствата си..

az_ti
07-07-2012, 15:51
Тя ако беше щастлива с приятеля си нямаше да търси мен пък и сама ми е казвала, че не е особено щастлива с него. А и не съм го избирал да съм с обвързано момиче, даже по принцип никога не бих, но така се случи.

SisiStrange
07-07-2012, 15:57
^ Тя, ако беше нещастна с приятеля си, щеше да скъса с него и директно да се хване с теб. Просто си удобен и е удобно да ти подхранва надеждите.

az_ti
07-07-2012, 16:02
Не знам, може би не е толкова просто всичко. Не иска да прекъсне 2 годишна връзка и залага на сигурното, но това, че нещо и е сигурно не значи, че е по-добро от това, което може да има, т.е. мен и съм сигурен че го знае. Не мога да я чакам винаги, всеки път когато я видя с приятеля и ми става супер гадно. Тя може никога да не го остави, тогава какво да правя, ще се ядосвам, че не съм опитал. Проблемът е че ако и кажа вече нищо няма да е същото, а това момиче ще трябва да го виждам всеки ден.

MarkKnight
07-07-2012, 16:15
с тва мълчане нищо няма да постигнеш,ГОВОРИ или ако си притеснителен,пусни едни намек да видиш какво ще ти каже

az_ti
07-07-2012, 16:33
Еми примерно. Тя ми каза че си мисли, че я харесвам и искам да правя секс с нея. Доста директно и явно искаше да чуе дали наистина е така. Е ако не искаше нищо според мен нямаше да повдига темата и щеше да ме избягва да не ми дава илюзии и т.н.

SmilezZz
07-07-2012, 16:35
Тя ако беше щастлива с приятеля си нямаше да търси мен пък и сама ми е казвала, че не е особено щастлива с него. А и не съм го избирал да съм с обвързано момиче, даже по принцип никога не бих, но така се случи.

Тя не те е търсила. Били сте си просто добри приятели. Друг е факта, че на нея просто това й харесва, а и се разнообразява с теб, особено ако са си от доста дълго време заедно и не правят нищо по въпроса, за да поддържат огъня жив.

SisiStrange
07-07-2012, 16:36
За нея няма проблем да имаш илюзии. Ако ще поставяш въпроса, направи го директно и ясно, така че да не може да се лигави и да увърта. Или, или. Иначе няма да се получи. Всеки твой нов намек ще е като всички досега.

az_ti
07-07-2012, 16:38
Еми в такъв случай аз кво съм, кошче за душевни отпадъци !? Всички момичета ли сте такива използвачки?

SisiStrange
07-07-2012, 16:44
Мне. Твоята обаче има всички признаци на такава.

ПП. За нея си по-скоро повдигане на егото и разнообразие. Готова съм да се обзаложа на това.

ПП2. И моля, без глупости за всички момичета. Свястни момичета бол, въпросът е да си изградиш критерии и представа, по която да си ги намираш и харесваш.

az_ti
07-07-2012, 16:48
Че има, има. Но чак "бол" не са. Както и свестните момчета. Дали аз съм един от тях, друг трябва да реши, но може би точно заради това ме приемат главно като приятел момичетата, което си е голям проблем, както в случая. Ако бях сигурен, че ме приема просто като приятел, добре, няма да се занимавам с нея, НО не съм.

SisiStrange
07-07-2012, 16:50
Ами опитай, то няма лошо. Животът е кратък. Но пак ти казвам, не с намеци, не със закачки. Директно въпросът на масата. Вече сте имали достатъчно намеци и подсказки. Тя няма да реагира сериозно на шегичка с подсмисъл.

AnzaRe
07-07-2012, 16:54
Авторе откъде си? :)

az_ti
07-07-2012, 17:03
Ми аз общо взето намеци не съм и правил много, по-скоро може би я забелязала няква ревност, която ест. че съм изпитал, но не съм успял да скрия. Намеците тя ги прави и не знам дали трябва да ги приема на сериозно с риск след това да се прецака всичко

MarkKnight
07-07-2012, 17:33
ако съм на твое място и казвам моментално за кво иде реч,на мен ще ми е много по-гадно да я гледам как си играе с мен...по същество кратко точно и ясно...че жените са използвачки си е така,но бъди малко по-настоятелен..ако те отреже здраве да е

ForzaFelipe
07-07-2012, 17:54
Брат,щом едно момиче си има гадже не трябва да има други приятели ли? ... Ти си просто неин приятел и трябва да свикнеш с тази мисъл ;)

az_ti
07-07-2012, 18:28
приятели да, но дали това е приятелство.

ПП: Ще се опитам да и го кажа директно пък и дори да нямам голям шанс здраве да е.

MarkKnight
07-07-2012, 19:44
така те искам..!

mal4oty
07-07-2012, 20:01
Мисля че съветите бяха достатъчни , да не забравиш да кажеш какво е станало.Можеш да удариш една малка водка преди да и съобщиш новинато поне да го понесеш по леко ако те отреже.Да се дразниш по цял ден не е добре , но и да загубиш приятел пак не е добре , така че реши дали искаш да ревнуваш ( може и 5 години да е ) или искаш да се изясниш с момичето и да знаеш дали има смисъл да продължаваш.Успех =]

embraceme
07-08-2012, 12:55
По-добре и кажи какви чувства изпитваш отколкото всеки ден да се мъчиш така.

az_ti
07-08-2012, 15:12
del.

az_ti
07-08-2012, 15:14
Еми ще опитам. За няколко дена няма да я виждам и няма как да стане сега, а друг проблем е че като и кажа нещо подобно и не ме приема насериозно, мисли че се бъзикам или може би просто не иска да го приеме.
ПП:В интерес на истината очаквах повечето да ме посъветвате да се отдалеча от нея и да оставя всичко дори и приятелството ни, като се предполага че така е по-лесно. Еми опитах вече този номер, но не ми беше много по-лесно. Всеки път когато почти съм я забравил и като я видя и все едно нищо не съм постигнал. Тя си мисли , че нямам никакви чувства, а просто искам секс, което не е така.

ramses
07-08-2012, 16:16
Еми ще опитам. За няколко дена няма да я виждам и няма как да стане сега, а друг проблем е че като и кажа нещо подобно и не ме приема насериозно, мисли че се бъзикам или може би просто не иска да го приеме.
ПП:В интерес на истината очаквах повечето да ме посъветвате да се отдалеча от нея и да оставя всичко дори и приятелството ни, като се предполага че така е по-лесно. Еми опитах вече този номер, но не ми беше много по-лесно. Всеки път когато почти съм я забравил и като я видя и все едно нищо не съм постигнал. Тя си мисли , че нямам никакви чувства, а просто искам секс, което не е така.

Пич, в името на топките ти, не й казвай нищо такова(поне не и директно)! Причината? Виж света от нейна гледна точка - тя има два избора - или да зареже гаджето и да тръгне с теб, или да те пореже теб(или в по-приятния случай леко да си омеша живота като те FRIENDZONE-не) и да си остане с гаджето. Ако не можеш да я впечатлиш по начин, че да я накараш тя да иска да бъде с теб, по-добре не си хаби нервите по нея. Не може да обичаш някой, който не ти отвръща, а ако просто я харесваш - с приятели на къмпинг за една седмица, без интернет и телефони, и всичко е забравено. Не си вкарвай автогола да й кажеш какво изпитваш защото макар и да не усещаш, може да се окаже пикла, която само иска да си играе с теб. Ако толкова те желае - да бие шута на гаджето, да ти каже тя че те харесва и чак тогава атакувай!
Успех!

az_ti
07-08-2012, 16:54
Така е. Колкото повече говоря с нея разбирам, че тя иска да разбере дали имам нещо към нея просто за да си надуе егото, а не за да ми отвърне със същото. А за гаджето и ... по-скоро не че не иска, а няма смелостта да го напусне (не виждам иначе защо ще бъдеш с човек с който не си щастлива)

fenasf
07-08-2012, 18:28
Така, представи си супер красиво момиче, с което правиш секс.

Сега си представи кърпичката, с която си бършеш пишока след чикия.

Кое предпочиташ?

За нея ти си кърпичката. Кое предпочита тя според теб ?

Приятна вечер :)

AnzaRe
07-08-2012, 19:30
Какво се правите всички на големите "ангели" ако прецедира някой като него във вашата връзка какво ще кажете? а? Какво се правите на интересни повечето?

AnzaRe
07-08-2012, 19:31
Авторе ти някой ден що не откраднеш жената на някой твой приятел защото тя има време да излизате като компания а?

AnzaRe
07-08-2012, 19:33
Заплеснал си се по една и какво като не иска да станете повече от приятели?Да не е краят на света?

SisiStrange
07-08-2012, 19:35
Аз лично давам този съвет, защото девойката очевидно не е съвсем вярна на приятеля си. Реално той не печели от това да ходи с момиче, което се натиска на друго момче толкова явно.

az_ti
07-08-2012, 22:07
AnzaRe
Аз имам доста приятели момчета както момичета. При момчетата излишно е да казвам, че приятелските отношения са съвсем други. Но момичетата с които съм приятел не се държат по този начин със сигурност. Все пак не съм расъл в саксия. Проблемът ест. може да е в мен, че си мисля, че изпитва нещо повече към мен, но може да е в самата нея, че не е наясно с чувствата си. Ако наистина желаеше и искаше да остане с приятеля си всяко нормално момиче щеше да е на много по-повърхностни отношения с всяко момче, пък ако иска да споделя и т.н. щеше да си намери момиче за приятелка.

Ако оставим всичко друго на страна и приемем че я познавам наистина много добре, бих казал, че дори да е твърдяла че за нея съм много важен, най-добрия приятел, най-близкия човек и т.н. тя все пак се е отдала на женската си природа и се опитва да си играе дори с моите чувства, което аз по никакъв начин не бих допуснал, колкото и да я обичам.