PDA

View Full Version : Любими предмети/преживявания с половинките



Fluffu
07-07-2012, 17:41
Здравейте!Има изключително много теми за това колко ни е трудно да изненадаме половинките си..Нека тази тема не поредната такава, а да бъде за споделяне на нещата, които вече сме получавали като подарък за рожден, имен ден или просто без повод..Нека разкажем и за изненадите и милите неща които са правили за нас и ние никога няма да забравим..

п.п. Надявам се идеята да ви допадне и да обменим сладките моменти с нашите най-скъпи хора :-* Нямам търпение и аз да ви разкажа някои от моите истории :)

anonymous708973
07-07-2012, 18:08
През седмицата му бях писала смс с нещо от сорта на "Ооо, да дойде лятото и да се пръскаме с водни пистолети..."
Отивам в тях, той измъква от някъде едно малко сладко водно пистолетче и почва да ме пръска. sweet <3

SisiStrange
07-07-2012, 18:46
За година и 2 месеца са адски много та не мога да степенувам. Най-скорошното беше преди около седмица. Имах тежък ден и бях доста стресирана та чак и плаках. По едно време излезе от скайп уж да се къпе и след 30-40мин. беше под прозореца ми и мяташе камъчета. <3 Беше зверски сладко. После се разхождахме и пихме ДЗП, и всичкото лошо настроение се оттече за отрицателно време.

paradosou
07-07-2012, 20:53
Ех... тая тема ще е много зареждаща. :)

kyon
07-07-2012, 21:21
Лежахме в леглото и се щипехме, гъделичкахме.. докато както винаги без да иска едва не ми разби носа.
След болката става сладко. <3 :D

Hilary_
07-08-2012, 05:39
Преди време имаше такава тема и бях писала ..
Не ми се пишат пак дълги романи, така че на кратко обичайните неща - букети без повод, заветното "Обичам те" на връх нова година, изпратен колет с извинителна бележка и безброй лигави неща в него, милион мечета (бях обсебена <3), неочаквани посещения пред блока ми, едно гостуване у тях с много свещи, листенца от рози и всичко останало като в някоя романтична сцена от филм, стихотворения, песни посветени на мен .. хубави спомени бяха.

Hayashi
07-08-2012, 11:44
Показваха ми как се прави суши по скайп. Беше много мило.

DragonLady
07-08-2012, 12:00
Много са ни тези мигове, но ще разкажа за един леко куриозен такъв. Бяхме излизали някъде, а аз бях недоспала и много уморена. Прибрахме се у тях и трябваше да ида да взема нещо от кухнята и той ме попита " Мързи ли те да вървиш " аз му викам да и в следващият момент ме помъкна на ръце да ме разнася из цялата къща, като на няколко пъти имахме близки от неясен вид с ръбовете на вратите :D

GreenFairy
07-08-2012, 12:28
Като преживяване беше следното: Бях на лагер извън София и се очертаваше да имам 3 свободни дни, а той ми беше казал, че ще дойде да ме види. Но по стечение на обстоятелствата тези дни се разместиха и бяха вместо в края на периода в началото. Той каза, че няма да дойде. Бях страшно разочарована, но когато вече побърквах приятелките си с мрънкане, той дойде на колело (в този момент ми се стори като бял кон ;) ), целият вир вода, седна до мен, извади два лимона, захар, вода, пластмасова чашка и розова сламка и ми направи лимонада. Беше най-романтичното нещо, което някой беше правил за мен.

А сега за предмет: Бяхме на почивка във Виена и в продължение на няколко дни на една метростанция виждахме един червен стиропорен охлюв с много дебилно нарисувано личице. Но все го подминавахме. И накрая, последната ни вечер там прекарахме в един бар, за да се скрием от проливния дъжд. И когато се сетих за охлюва и му казах, че "май все пак трябваше да го вземем", той излезе и ми каза "преди да си си допушуила цигарата ще съм се върнал" и хукна в дъжда. Наистина след няма и 5 минути се върна с охлювчето в ръце. И бармана много се зарадва. :)

mkio
07-08-2012, 18:02
Веднъж си говорихме по телефона, докато той беше излязъл на разходка с приятели, но аз трябваше да уча и нямаше как да отида. И на шега му казах, че искам да ми се реваншира. След 20 мин получавам смс "Излез на терасата". Излизам и гледам пред мен един букет рози, сам ги брал от градската градина, даже вързал някакво конче на панделка :D А навън същевременно беше завалял страшен дъжд, милият беше станал на пате, само за да ме изненада. Беше най-милият подарък, който някога са ми правили. (h) Подарявал ми е и бижута и никога не са приемани с такъв кеф, като тези мокри рози.

SmilezZz
07-09-2012, 13:38
Цветя без повод, годежен пръстен, колие, книга (на която написа нещичко <33 ), дрехи. Свещи, музика - аз и той: просто уникално. За тия 5 месеца, в които сме били заедно ми е правил и все още продължава да ми прави безброй много изненади. Говорим си просто за нещо, което съм си наумила да си купя и в следващия момент той ми подарява точно това. Целувка под дъжда - станахме като патета, но момента си беше просто незабравим. И още куп неща.

cyclops
07-09-2012, 14:16
За предмет: Един път ми подари огромен подарък(без повод). Отварям го аз много любопитна и виждам огромна кутия. Обаче в нея друга малко по-малка кутия, после още по-малка и накрая някакъв намачкан вестник. Обаче като отворих вестника имаше едно много сладко пръстенче. Стана ми супер миличко.

За преживяване: Бяхме на морето миналата година и отиваме да се разхождаме вечерта. Завежда ме на някакво супер малко безлюдно плажче и там вади от раницата(която до този момент се чудих за какво мъкне, но твърдеше че има суитшърт) едно одеалце, което посла. До него нареди 3 свещи. От там извади и една бутилка розе, 2 чашки, шоколадови бонбони и едно мини радио с музика. Беше много сладко и романтично. Няма да забравя :))

Amore-Mio*
07-09-2012, 17:03
Обичам всеки един момент с него. Всяка секунда е от уникална , по - уникална. Обожавам всичко в него: многото изненади, малките жестове и подаръци. Стихотворения, посветени лично на мен. Обичам това, че създаваме момента и не можем един без друг. Въпреки, че сме на принципа, че не искаме подаръци, защото е достатъчно и предостатъчно да сме си заедно, си подаряваме непрекъснато, особено той! Толкова мили жестове и уникални подаръци сме си правили, че просто не е истина. С него се чувствам истински щастлива и обичана, за което много му благодаря.