View Full Version : Здравейте ..!! Доста спешно!
vasilevw.iiliqn
07-08-2012, 10:06
Значи знаете сайта ASK.fm Там мисля че приятеля ми е писал точно това
shh are e kyrvo na golqma li se praishh..pff pulna smeshka do vchera ne i znaeha imeto neska veche e naebana i golamata rabota. Вие какво бихте отговорили пмоля за съввет така че да го затапя !! също и svirki prai6li ma parcal :D
golema kyrva si ve .. na veski sre6tnat se dava6..mnogo si lesna ve .. СЪВЕТ МОЛЯ!!
За начало спри да курвееш и да правиш свирки :D
TheBeliever
07-08-2012, 10:33
Ако си сигурна, че е приятелят ти - зарязвай го. В противен случай не прави нищо и отговаряй нищо.
Хъхх, а това което са написали за теб, вярно ли е?
Ти си тъпа,ограничена и с ниско сиво вещество.ТИ на колко си 12?
anonymous708973
07-08-2012, 11:25
Ъъъ. ТВОЯТ приятел? Членувано?
Мислиш или наистина го е писал приятелят ти?И как след като сте заедно може да ти пише такива неща..
DragonLady
07-08-2012, 12:03
А ти сигурна ли си, че е бил той?
PyCoKoCkA93
07-08-2012, 12:11
В днешно време сте много мазохистично настроени при избирането на половинките си :D
embraceme
07-08-2012, 12:30
Детски истории
Нали знаеш, че не е задължително да отговаряш на всеки там?
Ако пък се опитваш и да затапваш, съвсем жалка картинка се получава.
Аз..по мое мнение...не мисля, че това го е писал приятелят ти ! Не знам...според мен щом сте заедно защо му трябва да ти пише такива работи...А и TheBeliever е права...Ако си сигурна че е той..късай го...от къде на къде той ще има право да те обижда така...и също така не е нужно да отговаряш...това е свободен сайт...ти сама решаваш дали да отговориш или не..!! :) :) :)
и да е той, и да не е той (ти откъде си пък сигурна че е ? ) факта,че са ти го написали,явно им е дошло до гуша от твоите к*рвеения и се е стигнало дотам - запри се, моме :D
Glamour92
07-08-2012, 18:05
В аск.фм-а,доколкото ми е известно,се отговаря избирателно.
Колкото грозна и селска проява е да зададеш такъв въпрос,също толкова излагащо и тъпо е да го постваш и да отговаряш на него...макар и с цел затапка.
Приятелят ти е жалка личност,ако не само му минава мисълта за това,но и те ругае и обижда по тоя начин,онлайн,при това анонимно...
След прочетеното,ако имаш все още нужда от съвет,аз се оттеглям с червен белег от длан върху челото си. О.о
SomeoneWhoCares
07-09-2012, 09:56
В тоя аск винаги ще си намери някой който да задава такива глупости Аз отговарях УМНО и ме оставиха на мира рhttp://ask.fm/ViktoriyaBorisova739
Въпреки че моя случяй е много по различен от твоя ако искаш виж
SmilezZz
07-09-2012, 13:32
Не отговаряй просто.
Не си длъжна да падаш на нивото на анонимния , освен ако това, което ти е писал, не е истина?
Със затапки нищо няма да промениш.
Просто не отговаряй - не си задължена да отговаряш .
Amore-Mio*
07-09-2012, 16:42
Има ли смисъл да падаш на неговото ниво и да почнеш да го затапваш? Най - вероятно ще продължава да "ръси" глупости, ако изобщо са и това ще е.
Просто не отговаряш.
Доколкото знам, ask.fm си е свободен сайт, в който не си задължена да отговориш на напълно всички зададени за теб въпроси.