- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Здравейте ..!! Доста спешно!
Значи знаете сайта ASK.fm Там мисля че приятеля ми е писал точно това
shh are e kyrvo na golqma li se praishh..pff pulna smeshka do vchera ne i znaeha imeto neska veche e naebana i golamata rabota. Вие какво бихте отговорили пмоля за съввет така че да го затапя !! също и svirki prai6li ma parcal![]()
golema kyrva si ve .. na veski sre6tnat se dava6..mnogo si lesna ve .. СЪВЕТ МОЛЯ!!
За начало спри да курвееш и да правиш свирки![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Ако си сигурна, че е приятелят ти - зарязвай го. В противен случай не прави нищо и отговаряй нищо.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Хъхх, а това което са написали за теб, вярно ли е?
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Ти си тъпа,ограничена и с ниско сиво вещество.ТИ на колко си 12?
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Ъъъ. ТВОЯТ приятел? Членувано?
Мислиш или наистина го е писал приятелят ти?И как след като сте заедно може да ти пише такива неща..
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
А ти сигурна ли си, че е бил той?
В днешно време сте много мазохистично настроени при избирането на половинките си![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Нали знаеш, че не е задължително да отговаряш на всеки там?
Ако пък се опитваш и да затапваш, съвсем жалка картинка се получава.
И спря да се върти за миг земята..
Аз..по мое мнение...не мисля, че това го е писал приятелят ти ! Не знам...според мен щом сте заедно защо му трябва да ти пише такива работи...А и TheBeliever е права...Ако си сигурна че е той..късай го...от къде на къде той ще има право да те обижда така...и също така не е нужно да отговаряш...това е свободен сайт...ти сама решаваш дали да отговориш или не..!!![]()
![]()
![]()
и да е той, и да не е той (ти откъде си пък сигурна че е ? ) факта,че са ти го написали,явно им е дошло до гуша от твоите к*рвеения и се е стигнало дотам - запри се, моме![]()
В аск.фм-а,доколкото ми е известно,се отговаря избирателно.
Колкото грозна и селска проява е да зададеш такъв въпрос,също толкова излагащо и тъпо е да го постваш и да отговаряш на него...макар и с цел затапка.
Приятелят ти е жалка личност,ако не само му минава мисълта за това,но и те ругае и обижда по тоя начин,онлайн,при това анонимно...
След прочетеното,ако имаш все още нужда от съвет,аз се оттеглям с червен белег от длан върху челото си. О.о
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
В тоя аск винаги ще си намери някой който да задава такива глупости Аз отговарях УМНО и ме оставиха на мира рhttp://ask.fm/ViktoriyaBorisova739
Въпреки че моя случяй е много по различен от твоя ако искаш виж
Не отговаряй просто.
Не си длъжна да падаш на нивото на анонимния , освен ако това, което ти е писал, не е истина?
Със затапки нищо няма да промениш.
Просто не отговаряй - не си задължена да отговаряш .
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Има ли смисъл да падаш на неговото ниво и да почнеш да го затапваш? Най - вероятно ще продължава да "ръси" глупости, ако изобщо са и това ще е.
Просто не отговаряш.
Доколкото знам, ask.fm си е свободен сайт, в който не си задължена да отговориш на напълно всички зададени за теб въпроси.