View Full Version : Проблем с приятелка избор
Какво ще направите вие ?
Значи приятелката ми отиде на гости при няква нейна приятелка в друг град която е студентка и тнк.
И аз така бях сам , миналата събота отидох на един рожден ден и там беше нейната най добра френдка и се разбрахме да я изпратя и да си тръгнем заедно , така и стана.......... аз бях пил малко а тя изобщо първо каза че се изморила да върви и седнахме на пейка и после каза че и студено аз не загрях и продължихме после май се направи че и лошо и ме накара да я нося до тях и ме накара да вляза- (живее само с сестра си) и от там нататък природата си каза думата , пих още малко и цяла нощ """"""""""""" като се сетя какви работи правехме си е омг.
На другият ден на обет се разбрахме да не казваме на никого и някой път може да се съберем за 1 вечер ,обаче понеделник до петък правихме пак , и тя май яко е затънала по мен и ме кара да скъсам с приятелката си , в смисъм аз с тази правих най добрия секс в живота си 4 пъти я докарах do squirt, а и за нея сигурно защото за 1 седмица го направихме към 20 пъти , постояяно ми повтаря че приятелката ми не ме оценяла иткн. ( тая не е имала гадже от 5-6 месеца) но като цяло за 20 годишна е имала 4 гаджета а пък всички я харесват.
Дилемата
Ставам педал и избирам ''Тая'' 2пъти по красива от приятелката ми , висока слаба , като цяло е всичко 6 , отрязва почти всички който се опитват да я свалят , да не говорим какъв е секса с нея .).).).)...
само май има някаква мания за ревнивост
Измислям някакво оправдание и избирам ''girlfrend'' ходим 1 година , ниска , малко пълна но и красива , по умна е от ''тая'' , като цяло тя ми помогна да изляза от батака +финансово + почти бях се пропил на 17 а сега на 18 благодарение на нея съм на доста по високо ниво......
+ никога няма да направи като ''тая''
Знам че съм идиот не ме хранете дайте съвет !!! какаво да правя
Не знам, но мисля, че това е май за раздел Любов. Както и да е- по темата: Това, че си бил с друга, мисля че на приятелката ти няма да й хареса. Няма значение външността. Едната те е задоволила сексуално, другата ти е помогнала и ходите от една година (и е по- умна от "тая" ). Чудиш се коя да избереш... Според мен трябва да приключиш и с двете (едната си я предал), (другата има мания за ревност). Започни начисто, създай нова връзка. Аз това бих направила. Ти си реши. Успех.
Amore-Mio*
07-13-2012, 09:17
Отвратителен си и не заслужаваш да си с настоящата си приятелка. Изобщо ми иде да убия такива, като тебе! Като ти е липсвало нещо, ако си искал нещо - просто говори с нея, а не да тръгваш да й изневеряваш. Още повече, щом не я харесваш истински, защо си с нея? Ниска, пълна, висока , слаба - нямаше да има никакво значение за теб, ако я харесваше от сърце, а не да я харесваш с долната си глава, която за освен това , за друго не я използваш. Признай как си постъпил и я зарежи - тъпо е да я гледаш в очите и да я лъжеш за всичко.
Отвратителен си и не заслужаваш да си с настоящата си приятелка. Изобщо ми иде да убия такива, като тебе!
!!!
това, че имаш пишка не те прави мъж
а това , че не можеш да си я държиш в гащите е отделен въпрос
зарязвай първото момиче, няма смисъл да се мъчи с идиот като теб, ако я обичаше и беше хлътнал по нея нямаше да се поддаваш на провокациите на някакви евтини, лесни курви
оф, ако разбера, че моя ми изневерява и оная ще я разсипя, и него също
тей че, моли се да не разбира приятелката ти..
dimitar_ak
07-13-2012, 10:14
Как всичко изглежда един флирт. Ще му се насити сексуално и ще го изрита право в задника.
DisappointedDreamer
07-13-2012, 10:16
Как всичко изглежда един флирт. Ще му се насити сексуално и ще го изрита право в задника.
И нека. Защото не заслужава момичето, с което е в момента.
xXxPETYAxXx
07-13-2012, 11:09
Виж сега, като изключим това, че си отвратителен и прочие(такива като теб мога да ги нареждам много но айде сега няма), доколкото разбрах, тая, с която си правил много якия секс е най-добрата приятелка на гаджето ти(да бе да :D) и сега иска да я зарежеш! Нали се сещаш, че ако не зарежеш гаджето си, тая като е толкова ревнива и разгонена ще си поговори приятелски с нея и ще й каже :D ЧЕСТИТО!
DragonLady
07-13-2012, 11:28
1во пълен кретен си,
2ро заплел си се в лайната,
3то тая що за приятелка и е щом се е чукала с тебе,
4то зарязвай 1вото момиче, тя заслужава нещо по-добро от тебе
5то и тая новата като и омръзнеш ще те зареже, ама така ти се пада.
6та и темата ти не е за тоя раздеел
Ти си кретен. Не заслужаваш сегашната си приятелка, явно те е подкрепяла, помагала ти е.. а ти как се държиш в момента?
А онази другата... до никъде няма да стигнеш с нея. Ок, харесва ти секса, ама това ще й писне и ще ти бие шута скоро.
Остави ги и двете...
Да и аз мисля така и донякъде ме гризе съвестта ....... приятелката ми скоро ми подари и телефон скъп , сега се чуствам като боклук наистина май ще е най добре да ги оставя и двете.......
но ''тая'' възможно ли е да ме лъже ? тя наистина е малко странна и аз преди съм опитвал да я свалям обаче ме беше отрязала яко ,тогава ми беше казала че не заслужавам да разговарям с нея, помня че и преди я харесвах ама всички викаха че е обратна в училище а е много красива тва още като бях 10 клас а тя 12 сти
днес поразпитах нейна приятелка и само подхвърлих почна да се смее и ми каза че досега никога не я е виждала с мъже ако съм мислел да я каня да забравя че ще ме огрее...........
1.Ако е лесбийка защо ще ми звъни постоянно и ще иска да бъде с мен и да излизаме ,??? търси постоянно няква близост и иска да я прегръщам wft ?//? като правихме за 1 път малко се държа странно и сякаш откачалото я беше страх да ме пипа за патката , + това постоянно ме целуваше и ме пипаше навсякаде wft ???
сега и гледах фейсбука си е писала преди 1 месец на стената с някаква , сърца обичам те и така нататък
2.Защо приятелката ми ще има за най добра приятелка лесбийка ....... нещо не се връзва? дали няма да ми бие шута ако и е някакво временна лудост.
3.По какво се издават лесбийките ? Кажете няколко въпроса да може да се оплете и да ми каже защо точно мен е избрала ???/
HoBaTopka
07-13-2012, 14:43
Офф може да е Б-сексуална "тая". Пък и за кво да не са приятелки, лесбийките също са хора .. 'ма то пък баси приятелката дето е. Оплел си се яко.
nqmaznacheniee
07-13-2012, 15:13
накрая май ще си останеш сам
Violenza
07-13-2012, 15:31
Вземи курвето, ти по-добро не заслужаваш, другата явно е свястна и определено ще й направиш огроооомна услуга като я лишиш от присъствието си.
мисля че само педал би отказал на такава и то по него време ......... да взема да опитам и двете да завъртя някакси ?? идей
Ем си олигофрен, ем не искаш да си. Сам решавай кво ше правиш и си носи отговорностите. Щял да върти и двете... хахахаха
darkness848
07-13-2012, 17:20
Абе теб не те ли гризе поне малко съвестта, че си изневерил на настоящата си приятелка? Не стига, че е било с нейната "най-добра приятелка", ами на всичкото и отгоре искаш да въртиш и двете? http://static2.cs-bg.net/forum/images/smilies/censored.gif
Ако наистина обичаше приятелката си, изобщо нямаше да изпращаш други по сряд нощите, нямаше да спиш с тях и нямаше да ги сравняваш. Коя била красива, коя била грозна, слаба или дебела...
Момичето ти е помогнало да не се пропиеш, сам казваш каква помощ ти е осигурила, а даже ти се чудя и на акъла как може да взимаш нейни подаръци? Пак те питам, СЪВЕСТ НЯМАШ ЛИ?!
По-добре я остави, защото тя определено заслужава нещо повече. А пък ти като ти е толкова акъла отивай да търчиш зад оная Барби, дето дори сексуалната ориентация не й знаеш... :?
xXxPETYAxXx
07-13-2012, 17:40
Ееееее опитах да не те обиждам, ама не мога да се стърпя...Как може да си такъв боклук... опитай да си и с двете щом толкова искаш да докажеш колко си долен. Би-сексуалната щом е ревнива и се пише "приятелка" на свястното ти гадже, няма как да не разбере, че не си я зарязал и накрая ще останеш САМ, защото ревнивите жени са готови на всичко ;) Ти си ебаси идиота... не мисля, че имаш вариант да си продължиш връзката с приятелката си, ама освен, че си боклук си и мега тъп. Остани си с тая курвентиика като искаш, ама остави приятелката си на мира - явно НЕ Я ЗАСЛУЖАВАШ!!! Ама да ти кажа, тя щом предава уж "най-добрата" си приятелка по толкова долен, курвенски начин е въпрос на време да те изхвърли и тебе. Поне имай уважение към момичето, което толкова ти е помагало - спри да я разиграваш, отърви я от присъствието си... Ти к'во да не би да си с нея щото ти помага финансово?! Направи едно добро и ти за нея - ОСТАВИ Я!!!
DragonLady
07-13-2012, 17:43
Явно си поредният паразит. Оставаш с приятелката ти за да се възползваш нея финансово, а от другата сексуално ... А после се оправдавай, че не си боклук ...
ShtrudeL
07-13-2012, 17:58
Знам че съм идиот не ме хранете дайте съвет !!! какаво да правя
Е така е. Не заслужаваш момичето си и то не заслужава идиот като теб. Остави я докато е време.
телефона ми харесва ако скъсам с приятелката си ще трябва да и го върна въпреки че не ми се вярва да го иска ама по добре да не рискувам :) а пък с ''тая'' то нататък пак ще се съберем :)
DragonLady
07-13-2012, 19:43
телефона ми харесва ако скъсам с приятелката си ще трябва да и го върна въпреки че не ми се вярва да го иска ама по добре да не рискувам :) а пък с ''тая'' то нататък пак ще се съберем :)
Телефона му бил харесвал ... Плужек ... Ако поне уважаваш приятелката си и го върни и и кажи истината ... Как може да има толкова егоистични и паразитно-консуматорски настроени хора.
kalpazanka
07-13-2012, 19:47
Абсолютно нищожество...
DisappointedDreamer
07-13-2012, 19:48
Лайно. Без извинение.
:) a ? защо ме обиждате ?
има и + сове баща и ме харесва :) , правя се на любезен и така , майка и ме харесва много ,
даже ми платиха за изпитите , ама мен ме скъсаха :(
за телефона кво се прайте Nokia N95 вие ще се разделите ли лесно с него ?/?
DarkTemplar
07-13-2012, 19:58
или си трол, или си малоумен паразит. чудя се кое е по-жалкото.
само аз ли не разбирам защо ме обижтате ???? я обеснете по подробно ??????
DragonLady
07-13-2012, 20:02
Не те обиждаме, казваме ти истината в очите, която явно не можеш ( или не искаш ) да проумееш.
Как не те е срам да живееш на чужд гръб?
пс и на мен ми намирисва малко на тролско говно
kalpazanka
07-13-2012, 20:12
за телефона кво се прайте Nokia N95 вие ще се разделите ли лесно с него ?/?
Като толкова искаш телефон, ще започнеш работа. Най-вероятно приятелката ти не работи, което ще рече, че твоите подаръци са купени с пари на нейните родители. За капак ти били платили изпитите, а ти си скъсан. Гордееш ли се със себе си? Че и не успяваш да си държиш пишката в гащите!
Не знам поради каква причина собствените ти родители са абдикирали, но не признавай на приятелката си за тази втората, защото най-вероятно ще съжали, че те е измъкнала от калта и не те е оставила да пукнеш от свръхдоза. Остави момичето и не му губи времето.
xXxPETYAxXx
07-13-2012, 20:15
Kато ти гледам коментарите в други теми си израснал в бедно семейство, дори и така да е, това не значи, че трябва да си такъв паразит... ама не...НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ, че това е истина...прекалено ми идва просто.
А дано да си трол!!!
то без това само ме обиждате заключете темата , кога сте ме виждали че да ви приличам на трол ???
не живея на чужд гръб , и като съм израснал беден какво ?
kalpazanka
07-13-2012, 20:25
Поне да се беше научил да цениш стойността на парите.
Локвам.