Влез

View Full Version : Интересът му

iliqn4e12
07-13-2012, 06:35
С едно момче си писахме в началото на годината, но после спряхме. Сега той отново започна да ми пише,иска да се видим, номера ми търси и така..Аз го питах, какви са му намеренията,а той каза,че не знае. Говорихме си малко общи неща, но аз трябваше да излизам с приятелки и станах от компютъра. Вечерта пак седнах, но той тъкмо излизаше и ми писа, че ако искам мога да му звънна после, за да си поговорим и ми изпрати целувка :*
И сега, аз се чудя, какво му става ? Жегата ли го побърка ?

deniity.we
07-13-2012, 06:58
Ти си 12 годишната нали ? :D Ще се радвам, ако и момчето, което си срещнала също е на толкова.
Най-вероятно не знае какви са му намеренията, защото иска първо да се видите и да говорите очи в очи, защото едно е скайп, а съвсем друго е на живо. Ако е горе долу на твоите години и изпитваш някакъв интерес към него - примерно за приятел или гадже, те съветвам да излезете някъде да се видите и да поговорите. Относно целувката... момчетата понякога могат да бъдат много неясни :D не знаеш точно какво изпитва към теб докато наистина не те целуне.. не по скайп а на живо. Понякога ги пращат просто ей така като за чао, а понякога наистина означават нещо. Но не на всяка би пратил, което означава че има поне някакви симпатии към теб.
Обаче ако е някакъв 16,17,18 годишен по-добре не му обръщай никакво внимание, защото най-вероятната причина да иска да излезете е да те накара да правиш нещо за да си начеше топките с извинение :D щото никоя на неговата възраст не би се навила.

iliqn4e12
07-13-2012, 07:57
Той винаги е много неясен. Аз не се надявам на нищо, защото той си е малко от онези дето.. ако схващаш :)

HatersGonnaHate
07-13-2012, 08:00
Изпратил ти е целувка а?То пред компютъра всички са много щедри, а като сте двамата стоят като препикани мушката.

iliqn4e12
07-13-2012, 08:03
Той никога преди не ми е говорил толкова, колкото вчера. Преди всичките му отговори бяха с да, не и не знам. И никога не ми е пращал целувка.

HatersGonnaHate
07-13-2012, 08:06
Вечерта пак седнах, но той тъкмо излизаше и ми писа, че ако искам мога да му звънна после, за да си поговорим и ми изпрати целувка :*

Аз ли не мога да чета или ти не не знаеш кво' говориш?

iliqn4e12
07-13-2012, 08:13
Да, може би е била на ''раздяла'' тая целувка, но все пак ми е малко странно.

Amore-Mio*
07-13-2012, 08:23
Възможно е да проявява някакъв интерес към теб - пише ти често, търси ти номера, кани те да излизате. Така, че ако и ти го харесваш - действай. Не след това да ревеш във форума, че си изпуснала шанса си.

iliqn4e12
07-13-2012, 08:28
Много ме изненада внезапният му интерес към мен.

nepowtorima
07-13-2012, 08:42
Да де, да де .. разбрахме, че ти е интересно, че някав там ти обърнал внимание.. Почесал ти е егото и ти ся си на върха на щастието си. Айде сега кажи ти харесваш ли го и той на колко е ... айде да не казвам нищо повече.

mal4oty
07-13-2012, 08:42
ако са ти се развили някой органи, който преди са били плоски може да се появи интерес .. if u know what i mean

iliqn4e12
07-13-2012, 09:00
В началото на запознанството ни го харесвах, но после се запознах с друго момче иго забравих. Харесвам го май, но не знам. Все още съм в шок. Мисля, че е на 14-15.

DisappointedDreamer
07-13-2012, 09:27
Много ясно че намеренията му не са чисто приятелски, при положение че:

- ти праща целувки
- ти иска номера
- иска да излезете заедно

Ако ти искаш нещо да се получи с въпросния, ако го харесваш тогава давай, излез с него. Но ако не си сигурна в това което изпитваш, ако не знаеш дали го харесваш, просто не му давай празни надежди.

В началото на запознанството ни го харесвах, но после се запознах с друго момче иго забравих. Харесвам го май, но не знам. Все още съм в шок. Мисля, че е на 14-15.

:lol: в шок? на колко си? 12? Слааааааадко! 8-)
И все пак не му давай празни надежди, ако не знаеш дали го харесваш.

iliqn4e12
07-13-2012, 10:48
Момчето едва ли ще се депресира, ако му покажа нещо различно от това, което очаква. Ще си поговорим хубаво с него пък да видим. :)

iliqn4e12
07-15-2012, 06:26
Човека си ми каза, че е решил да ми предлага, най-вероятно след като се видим.

mMemories
07-15-2012, 07:35
Вече знаеш какви са му намеренията, ако го харесваш продължаваш, ако след "шока" си осъзнала, че не го харесваш- му биеш шута и толкова... :) тук въпросът е сама да си решиш .

Teenhelp1
07-15-2012, 09:02
Като видя такава лапешка тема хем ми е смешно хем искам да се гръмна. :D Еми след ''шока'' внимавай да не колабираш,че те е поканил на среща в тези жеги е опасно да се напрягаш особено да се шокираш толкова много.

stoly
07-15-2012, 11:36
Абе момчетата не изпращат целувка случайно, или по приятелски, или разни ми ти такива ици- бици глупости, иска те.

iliqn4e12
07-16-2012, 05:57
Искаше да се видим вчеа, но аз не можех пък и беше много топло. Той не спря да пита, а аз да казвам че не мога. Пита ме дали го харесвам аз казах, че не го и той ме напсува и ме нарече курва. После ми каза, че ме обича и с това вече прекали. На мене това ''обичам те'' ми звучеше, като ''курво, обичам те''. Каза, че искал мен и други глупости, но се издаде с 1 изречение, че не е оставал толкова дълго без гадже. Аз схванах, че едва ли ме харесва, а по-скоро никоя не му е отказвала до сега..