PDA

View Full Version : Истина или не?

blaaabla123
07-14-2012, 12:18
Здравейте, четох в един форум и се натъкнах на една тема за забременяването при девствените...

Та - накратко - и при девствените момичета, хименът има отвор, през който изтича менструацията и ако в този отвор попадне сперма - било то капчица - шансове има. Това, че не са големи е едно на ръка - но не можеш да кажеш така категорично, че "НЕ МОЖЕ" да се забременее, защото може и още как. Също така, това, че сте в цикъл не трябва да ви успокоява - имам познати, които лично знам, че са забременяли, докато са били в цикъл. Винаги има шанс.

При някои двойки, които отлагат вагиналния секс и го заместват с орален такъв - се случва част от сперматозоидите на момчето да останат в устата на момичето и чрез целувка да се пренесат в тази на момчето, а оттам - и в областта на гениталиите - има не един и два случая на бременност поради подобен вид невнимание. По-честите случаи са при анален секс, когато след края на акта момичето легне по корем и част от спермата, поради гравитацията, се стече надолу, или когато се мие в банята, но не внимава, или когато просто ползва само вода. Най-честите случаи са точно при "играта с ръце", защото кожата там е много по-суха и грапава от тази на интимните части и устата и в неравностите й може да се събере повече "материал".

Според вас това вярно ли е? :(

ShtrudeL
07-14-2012, 12:20
----> :D

И толко ли няма да се научите, че всеки пенис, който попадне в дадена вагина, при каквито и да е обстоятелства и свърши там, може да създаде нов човек. ^^

Другото са някакви филми, в които се вкарвате.

Anonyss
07-14-2012, 12:23
Отворът в химена не се ли отваря, когато има натиск при цикъла ? А това за оралния секс ми се струва много тъпо.. Ти ще й се изхвърлиш в устата, после ще я целунеш и пак ще я оправиш ? Или някой не би си мил устата, и след няколко часа тези 5-10 сперматозоида, които са останали да кажем до зъбите (което ми се струва абсурдно), ще забременеят момичето ? Лол.. Това за аналния секс наистина е вярно. Частта "играта с ръце" не я разбрах.

ShtrudeL
07-14-2012, 12:26
Отворът в химена не се ли отваря, когато има натиск при цикъла ?

'бах тоя химен, изкарахте го като тапа за вана/мивка/вино/етц, или свещен портал, който се отваря чрез специални ритуали 8-)

Anonyss
07-14-2012, 12:29
Не съм запознат с течението и хименът (каква е реакцията), под "отваря" имам в предвид, че малката дупчица по средата на ципата(за която не съм уверен, че я има), протича през нея цикълът и освен течение, к*р, нещо по-твърдо или под налягане не може да премине... С ритуалите не съм запознат все още :D

ShtrudeL
07-14-2012, 12:41
Харесва ми теорията ти. 8-)

blaaabla123
07-14-2012, 12:42
Въпроса е, дали ако момичето е девствена, има шанс да забременее? Може ли спермата да влезе през този "отвор"?

Anonyss
07-14-2012, 12:45
'бал съм ти отвора :D Не е ли да я напълниш като мъж, какво дете ще излезе :)

ShtrudeL
07-14-2012, 12:46
Въпроса е, дали ако момичето е девствена, има шанс да забременее? Може ли спермата да влезе през този "отвор"?

Прочети ми пак първия пост в темата. :>

ShtrudeL
07-14-2012, 12:47
'бал съм ти отвора :D Не е ли да я напълниш като мъж, какво дете ще излезе :)

кО речИ!?

Chacho
07-14-2012, 12:48
Как се получава тоя номер? Тя е девствена и ти й се целиш във влагалището без да си вкарваш хуя ли?

Теоритично има някви шансове да забременее. Горе-долу съизмерими с тези да ни блъсне друга вселена. Има малки процепи, през които минава кръвта и на практика може да навлезе през тях спермата. Евентуално ако това се случи, как ще стигнат до горе и въобще как ще уцелеят сперматозоидите е абсолютна мистерия.

ShtrudeL
07-14-2012, 12:50
Как се получава тоя номер? Тя е девствена и ти й се целиш във влагалището без да си вкарваш хуя ли?

Със сламка ^__^

Anonyss
07-14-2012, 12:54
Хахахаххха, то след целувката, нали :D

Chacho
07-14-2012, 13:04
Със сламка ^__^

Всякакви куриози.

На Иванчо много му се ебало. Споделил на приятелите, че иска да навива Марийка да му пусне, за да си направи сефтето. Те обаче го знаели къв е задръстен и почнали да го бъзикат, че путката хапе и не треа да пипа там. Иванчо се наплашил и се чудил дълго време кво да прави. Ма много бил на зор, не го свъртало и викнал една вечер Марийка у горичката. Не се минало много време и се стигнало до съществената част. Хубаво, събува Марийка гащичките и се разкрачила пред Иванчо. Още наплашен, чудил се кво да прави и решил първо да пробва с пръчка. Ръчнал два-три-пет пъти, на Марийка и станало кеф, поотпуснала се и взела, че пръднала.
-АХ И РЪМЖИШ МАМА ТИ ДЕБА! - креснал Иванчо и я пребил с пръчката.

BlueLabel
07-14-2012, 13:05
Всякакви куриози.

На Иванчо много му се ебало. Споделил на приятелите, че иска да навива Марийка да му пусне, за да си направи сефтето. Те обаче го знаели къв е задръстен и почнали да го бъзикат, че путката хапе и не треа да пипа там. Иванчо се наплашил и се чудил дълго време кво да прави. Ма много бил на зор, не го свъртало и викнал една вечер Марийка у горичката. Не се минало много време и се стигнало до съществената част. Хубаво, събува Марийка гащичките и се разкрачила пред Иванчо. Още наплашен, чудил се кво да прави и решил първо да пробва с пръчка. Ръчнал два-три-пет пъти, на Марийка и станало кеф, поотпуснала се и взела, че пръднала.

Хаха :D

DragonLady
07-14-2012, 13:27

:D:D:D

по темата: Аз за втора Дева Мария не знам, ама вие щом твърдите, че девствена може да забременее, е как да ви обори човек :D:D:D

nekva ligla
07-20-2012, 09:12
Вече ме е страх от секса.... :( :D

Amore-Mio*
07-20-2012, 18:40

На теория наистина има такава вероятност и е напълно възможно. На практика обаче, шансът е минимален, дори повече от минимален.

И да, има шанс, ако си вкарал част от мъжкото си достойнство във влагалището и свършиш там - то логично е да има шанс да забременее, дори когато е девствена. С цикъла е същата работа - при някои момичета овулацията съвпада по време на менструацията. И ако в този период се направи секс без презерватив и се свърши - също има шанс.

С играта с ръце - на теория отново има вероятност. Ако по пръстите е останала сперма и тия пръсти се вкарат във влагалището - вероятността отново, може би, е малка. Но е възможно и трябва да се внимава във всеки един случай. Точно затова повтарям , че секса е не само удоволствие, но и отговорност.