View Full Version : Да я изчукам ли?
Torettozzz
07-18-2012, 18:57
С една 16 годищна се разбрахме да правим секс,аз съм на 20.Момичето е малко и девствено,но не е привлекателна и се чудя дали да спа с нея,не удобрявам секса за една нощ.Но тя иска да я отворя.Аз и предложих и тя се съгласи.
DisappointedDreamer
07-18-2012, 18:58
Ми, ако искаш, давай.
Може да те съдят, девсвена е (тоест няма да ти е толкова яко най-вероятно), че и на всичкото отгоре не е привлекателна? Защо? Виж, ако беше яка, тогава те разбирам, загорел си, ама щом не е привликателна..
Изчукай я, брат. Освен ако не се разреве като я натиснеш. Иначе... ебането си е ебане.
xXxPETYAxXx
07-18-2012, 19:10
Щом си постнал темата, май наистина не те привлича особено :D
Както искаш, щом тя е съгласна няма лошо.
Аз ще кажа не, за да продължиш да се колебаеш.
Амиии...ъъъ...прави квото искаш
Много сте ми интересни , питаш нас :"Да я изчукам или не"? Колко зле трябва да си? Непознати да ти казват дали да топнеш или не.
Момичето е девствено,остави я да и се поопече акъла и да си намери някой по -сериозен,пък ,ако толкова напира да се шлеве - пробвай се.
И не , не могат да те съдят,след като има 14!
И аз малко не го схванах-тя ли ти предложи или ти на нея? Иска ли ти се?Мечтаеш ли да отвориш някоя мацка,за която не ти пука? Искаш ли да си й първият сексуален спомен? И хич не я разбирам днешната младеж-да си викнеш батко ей така само да те отвори.По наше време поне се преструвахме,че се харесваме преди да дадем на някой да потъне до шия в кръвчицата ни.Ей тези непривлекателни момичета значи.
П.С. Съжалявам,че съм груба.ПМС руулс!
MarkKnight
07-18-2012, 20:18
давай баче Кико всички сме с теб
Tyler The Creator
07-18-2012, 20:49
Я пусни една снимка да я видим. Аз така на прима-виста ти казвам да я отъпчеш. Ако е съвсем гоуем урод, недей, ще имаш кошмари после...
DragonLady
07-18-2012, 20:57
Е уж си против ,не е привлекателна ,а си и предложил..?Карай си на ръчна тогава докато разбереш какво искаш ,защото може и ти да не си привлекателен щом се е съгласила!
+1
А и по-добре мацка да си опече акъла малко ( както казаха преди мене ) и после да ходи да се пращи с първият срещтнат.
Чукай бе. Щом е аванта.
Що ,ти винаги ли си плащаш?
Tyler The Creator
07-18-2012, 21:16
Чукай бе. Щом е аванта.
Бой да е, аванта да е, а ? :D
prosto_chovek
07-18-2012, 23:00
иди, отвори я, като те слушам, едва ли ще знаеш как, къде точно да го навреш, защо да е там и прочее. Ама ходи, отваряй, то е като консерва :)
KpacuMup
07-19-2012, 07:41
...то е като консерва :)
хахахахаха :lol:
Torettozzz, ако не стане с твоя, вземи пирон, той ще свърши работа 1000% xd
an0n1mna
07-19-2012, 07:46
пхххх колко си зле
IseeDEADbodies
07-19-2012, 08:46
И къде е дилемата тук ? Щом си й предложил значи си искал.. Или май и ти не знаеш к'во искаш в същност?
Ако искаш да я чукаш, чукай си я. Ако не те кефи достатъчно-недей. К'во ще слушаш някакви хора от форум какво ти казват и според нашето мнение ще вземеш решение?!?!?!
gabby1995
07-19-2012, 11:27
По добре недей ,че може и после да се разплачка и да тичка след теб .. хихи .. а нали не това е целта , ти просто искаш да я ЧУКНЕШ ! :D
nqmaznacheniee
07-19-2012, 11:43
Дай нейна снимка, за да преценим. По възможност в цял ръст и да има снимка и отзад.
New_Teen_Mashine
07-19-2012, 12:59
Вие сте неадекватни от части педофили тук, добре ли сте?
Тя да не е курва, че да я **** явно освен, че не е красива ами е глупава, то и ти не си я минал на 20 все пак.
Прави каквото искаш какво питаш изобщо.
dream1707
07-19-2012, 13:06
Изчукай я, брат. Освен ако не се разреве като я натиснеш. Иначе... ебането си е ебане.
фейспалм
Остей момичето .. хем не те кефи, за къв ч*п ти е да я отваряш... няма да ти е особен кеф, щом е девствена, има да ти писка там и тнт ... Остави я, щото после ще има момичето да съжалява
Е щом не те възбужда за какво ти е?
Cybershot
07-19-2012, 16:59
Е щом не те възбужда за какво ти е?
Може да е бройкаджия? :)
Glamour92
07-19-2012, 17:01
Значи тя е "малка,непривлекателна и девствена",ти си и предложил да я избавиш от последното,а сега питаш нас дали да го направиш..?
...
Тъпунгер. О.о
Amore-Mio*
07-19-2012, 18:07
Авторе, ти изобщо знаеш ли какво искаш?
Уж не ти е привлекателна, не ти харесва, а и предлагаш секс. Ужас.
Решението си е твое.
qjdiuner
07-19-2012, 18:19
Бе слагай го, само да не каже после, че е влюбена.
DarkTemplar
07-19-2012, 19:21
Ако смяташ да си слагаш таралеж в гащите, действай. Ако не - по-добре дръж змията в клетката.
PyCoKoCkA93
07-20-2012, 09:38
Чудя се на акъла на такива момичета-каква файда от т'ва да те изчука някой "батко" за една нощ?Имай предвид,че девствените момичета са с по-сложна психика.Сега си приказва,че иска да се освободи от девствеността за една нощ,ама след това си имай едно наум,че може и да се филмира,че един вид си и "задължен" и трябва да поемеш някаква "отговорност" за действията си и пр.Демек може да имаш гаден секс,пълен с писъци и кръв,и една психясала лепка след това...
ПС:Сори за грубия изказ,ама момичета,които толкова лесно се дават на първия срещнат ме отвращават :( А още по-отвратителното е,че не знаят в какво се забъркват,и след като оплескат нещата,виждат реалността и последствията...
Това ще ти помогне http://www.http://www.teenproblem.net/forumhttp://www.teenproblem.net/forumhttp://www.teenproblem.net/forumhttp://www.teenproblem.net/forumhttp://www.teenproblem.net/forumhttp://www.teenproblem.net/forumhttp://www.teenproblem.net/forum.com/bg/invitation/bylink/84610
wankata7
07-20-2012, 23:01
Ти си и предложил разбрали сте се какво повече.Внимавай да не те осъдят иначе давай .Аз лично както не съм правил секс скоро ще правя с всяка която иска :D
Дай му не го мъчи.... 20 годишен пич, не можеш ли да си намериш нещо на твоите години ???
Еби на ред, еби безчет. Еби балдъзи- белогъзи. Еби всеки, който се нагъзи! Еби и тоя, дето чете, за да не може той да те ебе!
Нема кво да му мислиш брат,вади дзверо и удри.
UltraBlue
07-21-2012, 15:36
Секса си е секс..чукай ! :)
Ок значи тя иска секс за една нощ ... ти принципно не ... но си и предложил да я отвориш и тн ... Нещо не те разбирам ... а и не те била възбуждала .. Какво си тръгнал да правиш бе пич ?
chushkopek
07-23-2012, 18:22
Не.
WickedOne
07-23-2012, 22:11
Има дилема тук,нека ти кажа един лаф който ми го каза един възрастен човек : Кур ебач не е подбирач.
Аз съм със старомодните виждания , че първия път на момичето трябва да е с наистина важен за нея човек , някой към който има чуства , а не първи който е намерила , така че моето мнение е да я оставиш да и дойде малко акъл в главицата и да си намери някой сериозен , а не някой който ще пита по форумите дали да спи с нея или не (нищо лично мой)
aposiopeza
07-31-2012, 22:59
Според мен не се отмятай. Тя иска да я отворят, подозирам, че на тебе няма да ти е гадно да правиш секс- и 2мата печелите.
kolegata88
07-31-2012, 23:02
Утре да отида ли утре на работа или не?!?Давайте предложения
Русокоске малко си крайна наистина.Но наистина момичета сме доста странни и мислим че искаме нещо ,а всъщност не е така и после ще съжеляваме.Гадно ще е за момичето после ако го направите.Може и в действителнос сама да го е пожелала да се чувства готова и ако се познавате отнякъде да те е харесала дори само чисто физически,о има голяма вероятност това момиче да е някак пренудена да го направи.Примерно да е повияна от нейни приятелки,да се чувства ужасна непревликателна монахиня едва ли не ,защото не го е направила и от този факт да си набива комплекси.Може и да преживява някаква раздяла и да иска да забрави дадения човек като спи с теб причини всякакви има.Ти си пречинямаш какво да направиш глупаво е да питаш хората за това още повече непознати.И наистина би било ужасно ако исложиш тук нейна снимка не е коректно най-малкото.И каква педофилия ви гони тук тя е на 16 години не е на 14 примерно четери години разлика какво толкоз.Друго е проблема според мен.Според мен разбери тя дали го иска наистина това или го прави под някакво влияние и преди всичко разбери и себе си дали наистина искаш да го направиш.Стом имаш колебания имаш някакви опасения нещо отвътре ти казва да не го правиш.
то е като консерва :)
а не е ли?
един отваря и после всички взимат от нея