PDA

View Full Version : връзка без секс ?

lubopitko951
07-18-2012, 22:05
Ходя с едно момче вече 9 месеца. Смея да твърдя , че го обичам и съм изпитвала същото и от негова страна.В началото беше малко не сериозно , но нещата се задълбочиха,минахме през какво ли не неща и издържахме във времето.Но тук идва проблема аз съм момиче на 17 той на 24.Смея да твърдя,че има сравнително задоволителен опит , но аз съм девствена.В началото беше само натискане след това се отпуснахме-чисто голички,ръцете играят имаше лико проникване ,но до там.Тоя сценарий се разиграва често,но никога не стигаме до никъде.Усещам , че той е човека за мен,но нз защо не предприема нищо и как да го накарам.Казва,че не искал да ме нарани , че с мен е преценил,че си струва лишенията и не съм му била за едното еб*не.Мнения?

ShtrudeL
07-18-2012, 22:06
ми натисни му се дее еее :3

lubopitko951
07-18-2012, 22:08
еми .. правя го.... вдига го всекии път щом реша,че искам ама...

ShtrudeL
07-18-2012, 22:13
ама?
Хвани си го с ръчичка и си го постави между крачетата ^_

awewww че ми е миличко ^___^

TheNormalGuy
07-18-2012, 22:19
ама?
Хвани си го с ръчичка и си го постави между крачетата ^_

awewww че ми е миличко ^___^

Щрудел ще ме прощаваш ама си по-лигава и от санбернар!

ShtrudeL
07-18-2012, 22:22
Щрудел ще ме прощаваш ама си по-лигава и от санбернар!

благодариМ ^__^

http://data.whicdn.com/images/28286719/tumblr_m3p94cXO0k1rvy64eo1_500_large.gif

lubopitko951
07-18-2012, 22:23
ем м/у крачетата ми е доста често... допир има както казах и проникване също... но не и същински секс...

ShtrudeL
07-18-2012, 22:25
ами... добре де, как свършват работите?

:3

lubopitko951
07-18-2012, 22:32
ако съм в/у него леко тактично ме премества, прибира си партакешите и заточва някакъв разговор или просто ме прегръща и ме държи гушната в него. или забавя скоростта на целувките ... Глупаво е знам и като ситуация и като тема ама... и на мен ми става тъпо като се случва...

ShtrudeL
07-18-2012, 22:36
ама... не разбирам...
първо твърдиш, че си девствена, после, че има проникване... ъъ... боли ли те от това? Ако не, защо не нахалстваш повече? ^_
На него хубаво ли му е, какво му е? :3

lubopitko951
07-18-2012, 22:44
Че той не го е вкарал целия,да кажем 1/3..Имаше лек дисконфорт , но не мога да го нарека болка.Ако т"ва се брои-ок не съм девствена. Повече ? :D Човек той е легнал на леглото,аз съм в/у него , целувам го по врата , станал му е вече, притисната съм в него + движения по дължината , на които той откликва.Потника ми е свален,дънките разкопчани , а ръцете му са в гащичките ми...

granger
07-18-2012, 22:56
АУ, кажи му ,че ти се прави секс,да не се държи като девствена мома.
Кажи му,че имаш нужда да правиш секс, не само teasing,който не е лош,но не е достатъчен.Имате усти-говорете,ако не става вкарай я в друга употреба.

ShowV
07-18-2012, 23:07
Просто казваш, че искаш да го направиш. Какво има да се чудиш :) Разбира се твой си е избора да подбереш точните думи с които да му го кажеш, но не увъртай много

lubopitko951
07-18-2012, 23:14
говорила съм... и според него за мен любов=секс ... не е така и все пак ще е добре да го има.От тука на там почне ли да се разгорещява ше го спирам и ше му кажа , че не съм за ебавка.. Други идеи ?

AnarchyBoy
07-18-2012, 23:53
Човек той е легнал на леглото,аз съм в/у него , целувам го по врата , станал му е вече, притисната съм в него + движения по дължината , на които той откликва.Потника ми е свален,дънките разкопчани , а ръцете му са в гащичките ми...

Извинявай ама приятеля ти да не е гей?! :D аз изтръпвам само като го чета :)
следващия път му кажи , искам да е сега... :) и готово не вярвам да избяга с писъци ,а пък може и да го направи кой знае :o
8-) 8-)

lubopitko951
07-18-2012, 23:59
:D не не ... в никакъв случай не е гей.

lubopitko951
07-19-2012, 00:02
btw... възможно ли е момче да издържи толко без секс само на такива лигавщини ?

xXxPETYAxXx
07-19-2012, 05:07
WTF "говорила съм... и според него за мен любов=секс" 9 месеца сте заедно без да правите същински секс, а той първо твърди, че заради теб си струват лишенията, пък ти като си поискаш, намира оправдание и едва ли не те обвинява, че ако го обичаш истински няма да искаш секс :о

Приятелят ти нещо е сбъркан!

Кажи му, че не искаш секс просто защото ти се прави секс, а защото искаш той да ти е първия, искаш да го направиш не с кой да е а с НЕГО!

alekota
07-19-2012, 05:35
Все едно го е страх от нещо

AnarchyBoy
07-19-2012, 06:59

мда и аз тей мисля , авторке да не го е страх , че ще го изядеш :D , обясни му , че хора все още не си почнала да нападаш, и както каза Петя кажи му, че искаш той да ти е първия , пак казвам не вярвам да избяга с писъци , Ако трябва стигни до ултиматум , все пак и ти си човек и ти си имаш нужди !

Но приятеля ти наистина нещо е сбъркан! Прикоткваш го като малко дете , и той пак отказва!

Обмисляла ли си, че го е страх да е с теб (девствена) смисъл , че не иска да те нарани или пък не е сигурен в себе си и за това отказва? 8-) може и нещо такова да е , поговорете си и му обясни, че няма от какво да се притеснява :)

а пък може и да е от онея бързо свършващите и от това да го е срам 8-) :o

ShowV
07-19-2012, 07:08
Приятеля ти озадачи целия форум. Моля те, питай го защо не иска да прави секс с теб и ни кажи отговора му :D

xXxPETYAxXx
07-19-2012, 08:56

Абе това е интересен въпрос. Ама ако мислиш, че ти изневерява - не ми се вярва. Ако имаше смелостта да изневери, щеше да има и да спи и с теб. Пък ддз тоя тип е странен - нечувано за мен е това 9 месеца на лиготии само.

lubopitko951
07-19-2012, 09:03
И аз съм супер шашната... То по принцип момчетата си търсят,а когато стигам до там , че сама да си потърся----ми отказва..Боооже. Да го е страх,че ми е първия-де да знам , както казах има бая опит в тая насока-все пак е на 24. Господ му е дал та дал и от размера да се притеснява също отпада... От какво го е страх или се притеснява не знам...

xXxPETYAxXx
07-19-2012, 09:11
Не е гей, не е импотентен, да го е страх от това, че си девствена...колко да го е страх - не говорим за 1-2 месеца.

lubopitko951
07-19-2012, 15:50
ако не исках да запазя анонимността си щях да пусна снимка , да видим дали наистина не съм страшна :D

Amore-Mio*
07-19-2012, 18:05
На мен също ми стана странно. И първата мисъл, която ми изникна беше, че го е страх да го направи с теб. Особено ако няма опит с девствени момичета - все пак там нещата при девствените момичета са леко различни в сравнение с опитните. Може от това да е. Или да няма кой знае какъв опит , и да се притеснява. Питай го просто.
Не му позволявай изкази от сорта: За теб любовта е равна на секс. Кажи му просто, че няма как това за теб да е така, когато 9 месеца не сте правили същински секс, а той да го твърди това. Следващият път просто му кажи, че искаш да го направите. Че си сигурна, че си готова. И че искаш да е с него. Не с кой да е , а с него.
Ако вече пак нищо не стане - не знам.

qjdiuner
07-19-2012, 18:53
Страх го, че секса ще ти хареса като изживяване и че ще станеш по-смела като цяло, и евентуално ще тръгнеш да го търсиш и от други. Страх го е да не те изгуби. Иска да си малкото му момиченце, поне така те чувства сега.

DNJ
07-19-2012, 19:20
Авторката, възможно ли е приятелят ти да е девствен като теб и изобщо да няма този опит, който се изкарва, че има (защото все пак ти не си му светила преди, че да знеш със сигурност). Не знам, на теб може да ти звучи абсурдно, но от това, което чета ми звучи невероятно момче на 24, уж с опит, да не иска секс. И ако наистина е неопитен може да се страхува...да, ти нямаш база за сравнение и няма как да разбереш, но той може и да се страхува да не те нарани по някакъв начин. Мисля така, защото на твоите години и аз бях девствена и се събрах с 21 - годишен който също твърдеше, че има опит...е, постфактум се оказа, че не е точно така :)

ramses
07-19-2012, 20:13
Я авторката да спре да се стеснява и да постне една снимка - ако е готина, бих й съчувствал и помогнал да не се чувстваш незадоволена... Ако ли не - като гледам к'ъв гей е гаджето й, мо'ем него да опраскаме, барем има по-готино дупе! ;)

prosto_chovek
07-19-2012, 20:27
сигурно не му става или е като зайците - свършва преди да е почнал :D :)

Bonnev
07-19-2012, 21:14
1. Може да не е да не иска да го прави, а просто, както ти викаш, да не иска да те нарани. Казвам защото тези дни и ние, 15 годишните, сме много зарибени за това. :D
2. За него ти -> любов = секс - това най-вероятно е точно защото толкова му се натискаш за това.

Остави го сега, не го закачай със секс. Така само го караш да продължава да си мисли това с "любов = секс". То да чакаш да му скимне няма да стане. 9 месеца беше казала, нали? Кажи му, че мислиш, че си готова и искаш за годишнината ви да го направите. Подкрепям и идеята на xXxPETYAxXx и Amore-Mio* за "с него и само с него", може да я споменеш. Но не пресилвай нещата, не му се натискай толкова. Ще те помисли за някаква секс маниачка или нещо такова.. :\

Violenza
07-19-2012, 21:18
Имало проникване, ама не били правили секс. То така ще излезе, че и аз още съм девствена.

babity
07-19-2012, 21:37
Съчувствам ти, имам представа какво ти е. Ако някой мъж успее да ми обясни една непреодолима пречка да е първия на някое момиче... шапка свалям.

lubopitko951
07-19-2012, 22:05
Страх го, че секса ще ти хареса като изживяване и че ще станеш по-смела като цяло, и евентуално ще тръгнеш да го търсиш и от други. Страх го е да не те изгуби. Иска да си малкото му момиченце, поне така те чувства сега.

даа споменавал е нещо такова ... , днешната младеж била не знам си каква , заобиколена съм с какви ли не и тн...
А относно девствеността му-НЕ Е! Опит-ИМА.Главата си залагам-от по-малък град съм и даже знам част от момичетата с които е излизал...

Guardian02
07-19-2012, 22:21
Съчувствам ти, имам представа какво ти е. Ако някой мъж успее да ми обясни една непреодолима пречка да е първия на някое момиче... шапка свалям.

Сега ще ти обясня накратко вариантите :
1. Някои, като чуят "девствена" , направо чертата теглят- не им се занимава, знаят какво е да си с девственица и просто не искат да минават през същото още веднъж (к'вото и да си говорим , не е хава първите няколко пъти)
2. На други " не им се чака" - предполагат, че щом е девствена ще ги върти, занимава, та кафета - та филми и накрая пак ебането няма да е ебане.
3. На трети им е под самочувствието- вместо да забършат някоя "натокана мастия" като тия от Пайнер, ще се занимават с лапета... и после приятелите им ще се смеят - хахахах , много забавно !
4.Някои се притесняват след това момичето да не стане "лепка" - само да ги тормози ,занимава... с две думи - да си загуби ума.
5. Има и такива като мен , които не искат да спят с девственици поради друга причина. Тя е , че не искам точно аз да правя "жена" някое "момиче" . Не искам да и променям мирогледа ( което неминуемо ще се случи, щом започне да прави секс) , не искам да ме помни цял живот, не искам да и причинявам болка и да я наранявам. С девственица бих спал само ако я обичам адски силно и я смятам за жената на живота ми. В никакъв друг вариант.
Он по темата : Има два варианта - или приятелят ти има има ОГРОМЕН проблем, за който ти не знаеш или е страхотен човек, който те обича повече от себе си. Помисли над думите ми и пиши като дойде развръзката :) Успех!

lubopitko951
07-19-2012, 22:27
Благодаря ти,Guardian02.
Да се надяваме,че просто ме обича , а няма някои проблем.А относно развръзката-не знам кога и дали ще стане , но се надявам.
Не съм примряла за едното еб*не , просто го обичам и чувствам , че това би заздравило още връзката ни , пък и удоволствие ще ни доставя...Толко ли много искам...

DragonLady
07-19-2012, 22:31
Имало проникване, ама не били правили секс. То така ще излезе, че и аз още съм девствена.

Ххахаха това ми хареса
Иначе ако толкова ти се иска да го направите следващият път като прониква в теб, уж не целият, гледай ти да си отгоре и се понатисни към него така че да влезне целият му пенис. После винаги можеш да се оправдаеш, че е било от хормоните нагона жлеаниетои тн, но много ти е харесалко и искаш пак.

lubopitko951
07-19-2012, 22:34
Ххахаха това ми хареса
Иначе ако толкова ти се иска да го направите следващият път като прониква в теб, уж не целият, гледай ти да си отгоре и се понатисни към него така че да влезне целият му пенис. После винаги можеш да се оправдаеш, че е било от хормоните нагона жлеаниетои тн, но много ти е харесалко и искаш пак.

има ли проникване винаги съм отдолу... ше гледам да се покатеря другия път :D

MarkKnight
07-19-2012, 23:45
не знам ама в тая изпитах всички емоции на света

babity
07-20-2012, 07:15
1. Някои, като чуят "девствена" , направо чертата теглят- не им се занимава, знаят какво е да си с девственица и просто не искат да минават през същото още веднъж (к'вото и да си говорим , не е хава първите няколко пъти)
2. На други " не им се чака" - предполагат, че щом е девствена ще ги върти, занимава, та кафета - та филми и накрая пак ебането няма да е ебане.
3. На трети им е под самочувствието- вместо да забършат някоя "натокана мастия" като тия от Пайнер, ще се занимават с лапета... и после приятелите им ще се смеят - хахахах , много забавно !
4.Някои се притесняват след това момичето да не стане "лепка" - само да ги тормози ,занимава... с две думи - да си загуби ума.
5. Има и такива като мен , които не искат да спят с девственици поради друга причина. Тя е , че не искам точно аз да правя "жена" някое "момиче" . Не искам да и променям мирогледа ( което неминуемо ще се случи, щом започне да прави секс) , не искам да ме помни цял живот, не искам да и причинявам болка и да я наранявам. С девственица бих спал само ако я обичам адски силно и я смятам за жената на живота ми. В никакъв друг вариант.
Он по темата : Има два варианта - или приятелят ти има има ОГРОМЕН проблем, за който ти не знаеш или е страхотен човек, който те обича повече от себе си. Помисли над думите ми и пиши като дойде развръзката :) Успех!

Крайно несериозни причини, но най - вероятно отговорът не ме задоволява, защото имах друго нещо предвид.

PyCoKoCkA93
07-20-2012, 07:27
WTF???Е,такова чудо досега не бях виждала,честно.Изчела съм стотици теми как момчета се чудят какви идиотщини да сътворят,за да се намърдат между краката на приятелките си,ама да се чудиш как да избягаш оттам...И това доживях :D

Сега сериозно.Или е гей(което очевидно отхвърли),или просто много те обича и не иска да прибързвате,защото може би си мисли,че искаш секса само за да го задоволиш...Знам ли... И аз до 9-я месец правих други неща вместо секс с моя приятел,ама тогава бяхме малки,така че там е друга ситуацията :D :D :D

magita
07-20-2012, 21:27
Не мисля, че връзка без секс е връзка. Не ме интересува кой какво ще каже така че си спестете коментарите.
Ако наистина го е страх му кажи, че няма от какво да се притеснява девствениците нямат зъби на п*чката.
Ако мъжо ми не ме искаше щеше да ми е много готино *сарказъм*

wankata7
07-20-2012, 22:46
Момче да не иска да прави секс с приятелката си хм това е нещо ново.Казваш директно и готово :)

IcameHereToFuckBitches
07-20-2012, 22:51
Абе вие ш'се праскате ли или няма ?!
Другия път като го хванеш на тясно го хвани за оная работа и кажи "АКО НЕ МИ ГО НАХЛУЗИШ ЩЕ ТИ ГО ОТКЪСНА", да видиш как бързо бързо ще те почне... К'ви са тия работи, млади хора да не им се е*е...

lamer4e7o
07-20-2012, 22:52
Направо човек да се чуди и мае…

UltraBlue
07-21-2012, 15:43

Според мене не може цели 9 месеца да издържи без секс..не че нещо ама ми намерисва че ти кръшка и за тва не иска секс с тебе..

magita
07-21-2012, 18:16

Е, да ама ти не седиш с мацката 10 месеца с надеждата, че някак си ще се окаже, че вече не е. Предполагам е знае доста преди да започнат с интимните работи. Ако го е било страх или някое от изброените от теб то за к'во се захваща пък и остава с т'ва момиче

^^ Никога не съм разбирала тия хора... Хващат си приятелка, а пък не искат секс от нея. За какво им е тогава да се фукат с нея ли... Нещо не мога да зацепА к'ва е схемата.

Phreak
07-21-2012, 18:22
ем баща и като го осъди че е правил секс с малолетна маи от това го е страх

lubopitko951
07-21-2012, 19:44
ем баща и като го осъди че е правил секс с малолетна маи от това го е страх
баща ми е ок с връзката ми.
magita-и за мен е странно,но ти само заради секса ли излизаш с някой , не вярваш ли в любовта ?

ChuShki
07-23-2012, 18:00
За какво се вкарвате в филми ... Щял да те изгуби, ако те изчука, или там нещо си с любов имаше ... Само по сложно си го правите с тези заобиколки .. Толкова ли не можеш да се разбереш с човек, с когото си от 9 месеца, за нещо, което е или по скоро ще е и би трябвало да е основна част от вашата връзка ... Според мен с един сериозен разговор ще се разберете - той ще ти каже на него какъв му е проблема и ти ще му обясниш ти какво искаш и от какво имаш нужда.

Scarface_
07-23-2012, 18:08
нещо е сбъркан на 24 години е все пак...9 месеца ... разбирам да си в чужбина и да те чака нещо от сорта да , но за какво те пази ... мисюлманка ли си ? да те пази , да не бърза 1-2 месеца добре ,но после... незнам :Д за мен това не са хора :Д

chushkopek
07-23-2012, 18:33
За какво се вкарвате в филми ... Щял да те изгуби, ако те изчука, или там нещо си с любов имаше ... Само по сложно си го правите с тези заобиколки .. Толкова ли не можеш да се разбереш с човек, с който си от 9 месеца, за нещо, което е или по скоро ще е и би трябвало да е основна част от вашата връзка ... Според мен с един сериозен разговор ще се разберете (той ще ти каже на него какъв му е проблема и ти ще му обясниш ти какво искаш и от какво имаш нужда )

Напълно съгласен. Говоренето му е майката.....чак ви се чудя какво сте правили 9 месеца.

draid
07-23-2012, 18:49

Една причина, която винаги би ме спряла е ако смятам, че не съм човека за нея. В такъв случай би било крайно егоистично да го направя. Доволна :0

Tyler The Creator
07-23-2012, 18:55
Напълно съгласен. Говоренето му е майката.....чак ви се чудя какво сте правили 9 месеца.

Абе при тях точно, чукането му е майката, не говоренето.

ChuShki
07-23-2012, 20:00
Абе при тях точно, чукането му е майката, не говоренето.

Чукането явно ще дойде след говоренето ...

bloodyF
07-23-2012, 20:28
кажи му, че искаш да правите секс като нормалните двойки и че няма нищо страшно..
пх, аз не бих издържала

lubopitko951
07-24-2012, 10:12
нещо е сбъркан на 24 години е все пак...9 месеца ... разбирам да си в чужбина и да те чака нещо от сорта да , но за какво те пази ... мисюлманка ли си ? да те пази , да не бърза 1-2 месеца добре ,но после... незнам :Д за мен това не са хора :Д

ХРИСТИЯНИ !!!!

magita
07-24-2012, 18:07
баща ми е ок с връзката ми.
magita-и за мен е странно,но ти само заради секса ли излизаш с някой , не вярваш ли в любовта ?

Ти ако вярваше нямаше да пускаш такива теми. Вярвам в нея - да. И тя се изразява по много различни начини => един от тях е секса. В една връзка секса не е само секс. Влагат се супер много емоции, страст и тн. Т'ва е единствения начин 2-ма да се слеят в едно и т'ва е уникалното. Ако за 9 месеца не може да се отърве от страховете си или не спре да се филмира, може и да го разбереш т'ва което ти казвам. Тогава може и да спреш да гледаш на ч*кането само като акт, но и като чувства ;]]]]

elito0o0o0
07-24-2012, 20:32
Е той ще те корми ли, кво? :D Не щял да те нарани и не му било за едното ебане. Вие така може да откарате 5 години и на него все още да не му е за едното ебане, лол. :D Направи така, че ти да си доминиращата и му покажи, че го искаш. :)