48700200
07-23-2012, 06:49
Ами някой ако помни от предишните теми , а за тези които не помнят ще разкажа накратко.. с въпросното момиче се познаваме от близо 2 години, като аз оттогава имам силни чуства към нея, но тя си имаше приятел, след което имаше още един, временно сме били скарани, не сме говорили, преди 2 месеца пак започнахме да си говорим след което моите чуства пак откачиха.. преди 1 месец имаше Рожден ден, напраих и изненада не можах да отида лично , беше далече но и изпратих букет цветя , на което тя са зарадва много уж,...на моменти се се карали, като пак успях да разтопя ледовете.. На моменти се държи странно, вика ми Слънце , сладкиш, но пък не иска нищо.. е най накрая успях да измина тези 300 км и ходих да я видя.. от 12 до 3 съм пътувал.. прекарах 4 прекрасни часа с нея ... след което си тръгнах... толкова яко ми беше докато бях с нея.. мога по цял ден да седя и да я слушам.. тя е прекрасна , толкова красива , чаровна, всеки път като я видя се влюбвам отново и отново.. умна е , харектера и е точно за мен..с перфектното тяло.. знам че е идеалната жена за мен...и така де , по време като бях с нея.. опитах се да я целуна на което тя се отдръпна.. аз не я пуснах и пак се опитах, и тя ми каза не искам да ме целуваш.. викам защо? дошъл съм тук заради теб? и тя да ама сега не искам да си имам приятел преди да замина за София(заминава да учи там) ... след което на мен толкова кофти ми стана , че я оставих и се качих в колата, и пътувахме без да си говорим... тя викаше не се сърди , не е заради теб, който и да беше щях да му откажа, не си мисли че те отрязвам не сме малки вече да си мислиш така а-у.. Преди 2 седмици по телефона ми викаше ,че сърцето и е свободно за нова тръпка .. но явно не съм аз човека.. после и направих още една изненада , дадох и нещо което чакаше и искаше дълго време ... зарадва са пак почна да ме прегръща, но ми е ясно че това е приятелска..
Лошото е че не мога да съм с нея , но не мога и да съм и без нея.. гадно ми е когато е до мен и да не мога да я прегръщам , гадно ми е когато не си говорим , не се виждаме , започва да ми липсва.. Незнам какво да направя вече, да се опитам да не подържам връзка с нея.. или да продължавам да се опитвам да я спечеля,по друг начин.. Когато става дума за нея, направо изключвам и спирам да мисля.. Дайте малко акъл...
Лошото е че не мога да съм с нея , но не мога и да съм и без нея.. гадно ми е когато е до мен и да не мога да я прегръщам , гадно ми е когато не си говорим , не се виждаме , започва да ми липсва.. Незнам какво да направя вече, да се опитам да не подържам връзка с нея.. или да продължавам да се опитвам да я спечеля,по друг начин.. Когато става дума за нея, направо изключвам и спирам да мисля.. Дайте малко акъл...