PDA

View Full Version : Време ли е да се откажа?

48700200
07-23-2012, 06:49
Ами някой ако помни от предишните теми , а за тези които не помнят ще разкажа накратко.. с въпросното момиче се познаваме от близо 2 години, като аз оттогава имам силни чуства към нея, но тя си имаше приятел, след което имаше още един, временно сме били скарани, не сме говорили, преди 2 месеца пак започнахме да си говорим след което моите чуства пак откачиха.. преди 1 месец имаше Рожден ден, напраих и изненада не можах да отида лично , беше далече но и изпратих букет цветя , на което тя са зарадва много уж,...на моменти се се карали, като пак успях да разтопя ледовете.. На моменти се държи странно, вика ми Слънце , сладкиш, но пък не иска нищо.. е най накрая успях да измина тези 300 км и ходих да я видя.. от 12 до 3 съм пътувал.. прекарах 4 прекрасни часа с нея ... след което си тръгнах... толкова яко ми беше докато бях с нея.. мога по цял ден да седя и да я слушам.. тя е прекрасна , толкова красива , чаровна, всеки път като я видя се влюбвам отново и отново.. умна е , харектера и е точно за мен..с перфектното тяло.. знам че е идеалната жена за мен...и така де , по време като бях с нея.. опитах се да я целуна на което тя се отдръпна.. аз не я пуснах и пак се опитах, и тя ми каза не искам да ме целуваш.. викам защо? дошъл съм тук заради теб? и тя да ама сега не искам да си имам приятел преди да замина за София(заминава да учи там) ... след което на мен толкова кофти ми стана , че я оставих и се качих в колата, и пътувахме без да си говорим... тя викаше не се сърди , не е заради теб, който и да беше щях да му откажа, не си мисли че те отрязвам не сме малки вече да си мислиш така а-у.. Преди 2 седмици по телефона ми викаше ,че сърцето и е свободно за нова тръпка .. но явно не съм аз човека.. после и направих още една изненада , дадох и нещо което чакаше и искаше дълго време ... зарадва са пак почна да ме прегръща, но ми е ясно че това е приятелска..

Лошото е че не мога да съм с нея , но не мога и да съм и без нея.. гадно ми е когато е до мен и да не мога да я прегръщам , гадно ми е когато не си говорим , не се виждаме , започва да ми липсва.. Незнам какво да направя вече, да се опитам да не подържам връзка с нея.. или да продължавам да се опитвам да я спечеля,по друг начин.. Когато става дума за нея, направо изключвам и спирам да мисля.. Дайте малко акъл...

Amore-Mio*
07-23-2012, 07:58
Може би - да, вече е време да се откажеш.
Пробвал си се - поздравления за това, че си имал смелостта и си опитал. Но явно тя не отговаря на твоите чувства или поне аз такъв извод вадя. Най - добре ,според мен, ще е да си запазиш приятелските отношения с нея.

TheBeliever
07-23-2012, 08:25
Мацката иска да е свободна за студентския живот, т.е да си купонясва и да си вее женския полов орган без угризения, че на 300км има някой, който сърце дава за нея.

Да, откажи се.

AniTM
07-23-2012, 08:35
Глупости, тя може да не иска, защото знае, че учението и за сега е по-важно от някакви авантюри. :)

xXxPETYAxXx
07-23-2012, 10:57
Ми да - откажи се вече. Право е момичето, че като няма как да се виждате често, няма смисъл от подобна връзка.

48700200
07-23-2012, 12:15
ами това не е точно така , защото сега не можем да се видим , но след няколко месеца, ще можем да се, ако не всеки ден то през 3-4 дена... тук има нещо друго и аз са досещам, най-вероятно просто не и допадам, знам ли поради каква причина.. бих направил всичко за да е щастлива, много държа на нея.. Докато тя е покрай мен , не мога дори за секунда да си мисля за друго момиче.. кофти е когато всичките тези чуства не са споделени.. да не ти отговарят на чуствата.. но такъв е живота гаден..

AniTM
07-23-2012, 12:52
Не бързай, ако си струва и има начин да сте заедно. изчакай колкото е възможно. Ако наистина ти намеква или показва, че не иска да сте заедно вече е друго.

PyCoKoCkA93
07-23-2012, 17:14
Дай и време.Не я търси.Ако има нещо повече от приятелство,тя сама ще те потърси и ще се опита да направи първата крачка,след като веднъж те е отрязала.А доколко има смисъл да се виждате веднъж седмично и да живеете на разстояние без стабилна връзка зад гърба си...прецени сам :)

balu4ka
07-23-2012, 19:50
Направил си първата крачка,опитал си.Понякога се случва и така,не те е оценила.Може би ти не си улучил правилният момент,но няма как да знаеш.Не мисля,че е нужно да продължаваш да се бориш,не виждам желание от другата страна.

48700200
07-23-2012, 21:15
Ами да най-вероятно повечето сте прави направих каквото трябваше може би сега , ако тя иска ще ме потърси, само че никак не е лесно да се държа все едно не ми пука, да издържам без да и звъня/пиша.. липсва ми много в такива моменти... ако получа един шанс ще съм най-щастливото копеле на света.. но не виждам как ще стане.. трудно ще ми е и да я забравя щото я обичам повече от година вече..