PDA

View Full Version : Горещият КЪТ

Страници : 1 [2] 3 4

anonymous708973
08-10-2012, 15:47
Поздравявам те с "Алисия - Най-вървежен" значи :D :D :D

machoka
08-10-2012, 18:25
NO4

Какво мислиш за днешният свят на 13-26 годишните) да ги разделим образно на 13-18 и 18-26 годишните.. какво за първите и какво за вторите... правилно ли се държат, има ли разлика с предишните поколения, по-затъпяли ли са, по-мързеливи ли са?
какво за дрогата.. цигарите, алкохола.. повече ли употребяват? сякаш всичко стана по лесно достъпно. Нормална ли картинката на 15 годишни пияници по балконите по време на купони..
какво за суб културите? дават ли ти по-добра социализация, помагат ли ти в интеграцията, ставаш ли по-лесно манипулируем с участието си в дадена суб култура?

Ами 18-26... какво значи 'няма работа'.. задължително ли да си мързелив, ако нямаш работа и се оплакваш от това? Имаме ли тесни специалисти, а имаме ли и общаци бачкатори? Какво означава да си лидер? Какво се изисква, за да поведеш хората към една кауза?

Въобще, светът на младите в България през твоя поглед)

Ferero*
08-10-2012, 19:20
ооо ОЩЕ ЕДИН ВЪПРОС ОСТАНА :D

Ivaaaaa
08-10-2012, 19:26
и после аз де, моля, моля, моля
от самото начало чакам да си хвана мястото, но все пропускам ;)

bloodyF
08-10-2012, 19:48
абе я марш
тука искаме лоши батковци
не неизвестни..момичета.

Ivaaaaa
08-10-2012, 19:52
абе я марш
тука искаме лоши батковци
не неизвестни..момичета.

хейт, хейт, хейт

Irti
08-10-2012, 20:03
Мачок, напил съм се, кат' мачка с млеко. И ако някоя дума не я разбираш - не съм виновен, човече. Ще пиша бавно, но ще мисля бързо.

За пуберите ли ще говорим. Гадна тема. Гадна!

Не мога, не мога и не мога да приема това, което виждам. Виждам поле, гора от еднакви глави. Жестоката природа ги е лишила от нещо, но не мога да разбера какво точно. Самите усти са им зазидани. Не са зашити, защото шевовете лесно ще ги махнеш, а направо камъни са нахапали. Не обхващам всички. Има тук-там попадения, но като цяло едно дума не мога да хвърля с такива бледи хора. Контролират се от модата и това най-дразни, защото аз досега не съм имал такъв помисъл даже. Има много гняв и агресивност в малките. Когато бях на 12-13 ме пращаха големите за цигари и знаеш ли как съм тичал? Сега излизам от входа и тези малките, които се събират пред входа ми разправят "К'во става, бе комши?" Бах мама му. Какво стана тук? Направо гъдел да те хване. Гледам ръбкат се с ножове.. а.. у. А ние, като дребни "Удри, удри да ти еба майката" и след малко първи приятели. И без да се стремим можем да ги разберем какво ще кажат във всеки един момент. Да вземем например Зайка. Тя, нали е на 13? Малко путенце е, ама не става още и все пак да обясним, че мъдрото слово й бяга. Тя беше на столчето мисля, ама не си спомням да е отговорила с нещо съществено.. Аз стигам до извода, че са разглезени и зат'ва така се случва.

По-големите са друга бира, но и там има.. бе, чист простор знаеш ли какво е? Е, по-добре да не разбираш. И все пак това си е друго поколение, което се счита и което би трябвало да е по-умното, но и в това се съмнявам. По-умни са на тези години и доста от тях си следят мечтата. Учат си. Слушат си родителите, защото отдавна са разбрали, че те са ти приятели и няма смисъл да ги мразиш. Някой откриват секса, други наркотиците. Всеки поема по-различен път, но малко по-обмислен от баш хората, които влизат в пубера. Трети пък стават пропадналяци без цел. Може да е тръгнал зле, но ако не се оправи, когато трябва.. не и чакай. Други си бачкат. Едно е да мислиш за първата целувка на 11 и друго е да мислиш за първата надница на 13, а? Това е разликата. Тези в момента не мислят за пари (как да ги изкарат). Нямат цел. Отпиши ги.

Страшно мързеливи хора има от всички набори. Срамота. Най-мразя това да те мързи и да не си мърдаш гъза, за да направиш нещо по-въпроса. После "Дай, дай, ще взема как ще върна?". Много обичам да гледам хора, които работят. Още по-обичам да гледам старец, който едвам крета, ама цепи дърва за зимата. Уникално. Пленява доста повече от това да гледаш как маминото синче взема парички и продължава да взема докато завърши и взема още, когато почна пак да учи и накрая взема и взема, за да гледа семейството си. Накрая вземе та пукне щастлив. Е.. грозно е като туршия това нещо.

Това, което вземат е остатъка от това, което ние сме употребявали. Всичко е много лесно достъпно. Херцата е по-евтина от лепилото, ама херца ли е или брашно с тебешир, а де? Едно време тревата си беше нещо, което тука-така не се продаваше по парковете на всеки. И не се друсаше по кафета и обществени места. Имаше малко друсалки и се знаеше, кои са. Беше те страх да те хванат, защото знаеше, че вашите ще ги е срам после цял живот от теб. И сега предимно тревица вземат, ама нищо, че и те не знаят каква я пушат. Важното е да я вземеш, да я свиеш (но нищо, че това ти отнема солидно време, защото просто не знаеш как става) да я запалиш и да се чудиш, защо не те хваща (но нищо, че си гледал как го правят готините). Някак си ние друсахме, защото ни се друсаше. Защото искахме и имахме нужда, а не защото вървяхме по модата. При нас нямаше такива работи. Вдига ти адреналина по един такъв начин.. квартален. Хората, които са живяли в такъв квартал изпълнен с престъпления - знаят. Вземаш лепилото от магазина, прибираш го в джоба и знаеш, че това го вземаш за теб, а не да се издигнеш в очите на някое момиче да кажем. Ти го вземаш с доверени хора и отиваш в неговия свят, а не да те страх, че когато ти е най-яко - някой може да те обере, защото не отчиташ нищо. Много разлики, много нещо и много носталгия.

Не мога да ти кажа нормално ли е, защото и аз съм пропил от толкова малка възраст, че.. ама с малката разлика, че сме си криели от родители, пък те е страх, ако те усетят, пък се правиш на адекватен и въобще не си мислиш да се снимаш с шишето и да се хвалиш как и с кой си пил. Вземеш си един пич водка и го криеш по джобовете. Не го пиеш още на улицата както в момента. Седиш във вас и гледаш дали баща ти няма да се прибере и да ти ебе путката кьорава. Не се замъжваш с това, че държиш на пиене, а в същото време държиш на попа.. ето ти една случка: Малки сме, идва приятел в нас и ще пием. Ок. Какво ще пием - от ракията на бащата. Пий, пий, пий, но по едно време се сещаш, че дъртия ще види празното шише. Какво правим - допълваме с вода. И излизаме. Всичко ток. Обаче бащата решил да покани много добър приятел на блага, отлежала ракия. Е, като налял и като отпил с този човек и като се усетил за какво става въпрос и като потънал от срам - кой го е отнесъл после и каква е поуката от приказката? Не доливайте ракията с вода !

Мачок, утре рано ще отговоря на останалите въпроси, защото не издържам повече. Това го мъча от толкова време да го напиша и то г/д без грешки, че главата ме заболя. Много съм пиян, а ти ебани въпроси си задал. Пък и имам гости, Работа за опрашване.. вършене, де. 8-)

bloodyF
08-10-2012, 20:04
хейт, хейт, хейт

nope,nope,nope

edit:Irtiiiiiii <3 8-)

Irti
08-11-2012, 05:48
Ако си забозил само в една субкултура - каква социализация ти дава? Трябва да се приобщиш качествено към колектива, обществото с най-различни възгледи. Особено в момента малките си менят мнението и исканията, както времето се мени. Днес са такива, а утре са други. Хората, които остават верни на някаква култура, но се интересуват и от други работи - евала. Но цял живот да се интересуваш от едно, само за него да приказваш и да се опиташ да останеш истински на него - не е полезно. Точно тук ти мъти мозъка и те хипнотизира. Защо се стремиш да се срещаш с еднакви хора и само с такива да имаш някаква връзка, като има толкова много.. толкова различни.

Няма работа има две страни. Едната, когато наистина няма работа тук и там. Всъщност работа си има навсякъде, ама пари няма. Поръчки няма. Фалити има. Тя си седи там, но тези неща я спъват. Другата е, когато просто не ти се работи. Даже съм говорил с хора, които са студенти само и само, за да не работят, а за да учат. "Работата не е за мен, не мога. По-добре седи и се прави, че учиш. Има време за нея." Много хора пък са без работа, защото никой не ги наема. За мен е много срамно и долно човеците да искат да работят и да се трудят, а да не могат. И не защото ги мързи, а просто защото никой не им дава възможност. Особено на младите. Ще отговоря и на друг въпрос. Срамно е, когато някой с висше ти вземе местото и в същото време нищо не разбира. Поне да го беше научил, като хората да не те е яд после. И какви са тези тесни специалисти, смотани? Повечето не знаят какво става. Доказал съм, че образованието не е мерило за парите, които може да изкарваш. РАЗБЕРЕТЕ ГО! Това, което мама и тати са ви платили не се знае дали въобще ще ви се отплати после. И разберете, че ние "нормалните" сме изкарвали повече пари от вас и стига да имаш желание ще продължаваме да изкарваме. От тази тема ми се повдига!

За да си лидер трябва да имаш силна ръка, за да зашлевиш този, който го заслужава и в същото време трябва да имаш силна дума, за да го успокоиш без да го зашлевиш. Трябва да обичаш това, което защитаваш и за което се бориш, трябва да знаеш как да поведеш хората да са до теб и как да не ги загубиш. Трябва да свикнеш да отнасяш подигравки и да ти плюят на каузата. И когато свикнеш, не бягай от това, в което си се превърнал, а го доразвий. Привествай го, но не давай каузата да ти влезе в главата и само тя да е там. Достатъчно е да поведеш хората към нещо, когато наистина искаш то да стане. Важно е да ги заразиш с твоя песимизъм, надежда за нещо. И да им покажеш истински важното. И както казах по-горе.. ще ти е трудно сам.

Еми за младите аз казах г/д под въпросите. Един съвет ще им редя. Внимавайте с кой се ебавате, защото хората от улицата могат да се бият гадно. И на някой такъв не му пука дали ще ти обърне нослето на три страни, защото ти си му най-малкият проблем.

Не съм лош батко. Не съм лошо момче. Нормален човек съм. Обикновен.

Включването беше от Ирти, който още спи с болки в главата и който отива да пие кафе и да пафи цигари.

chushkopek
08-11-2012, 09:45
Това много зависи от чуждия мъж ;)

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D И си вярваш......

DisappointedDreamer
08-11-2012, 10:27
Ако си забозил само в една субкултура - каква социализация ти дава? Трябва да се приобщиш качествено към колектива, обществото с най-различни възгледи. Особено в момента малките си менят мнението и исканията, както времето се мени. Днес са такива, а утре са други. Хората, които остават верни на някаква култура, но се интересуват и от други работи - евала. Но цял живот да се интересуваш от едно, само за него да приказваш и да се опиташ да останеш истински на него - не е полезно. Точно тук ти мъти мозъка и те хипнотизира. Защо се стремиш да се срещаш с еднакви хора и само с такива да имаш някаква връзка, като има толкова много.. толкова различни.

Напълно съм съгласна. Много хубаво написано и казано. Браво!

образованието не е мерило за парите, които може да изкарваш.

И това е страшно вярно. Жалко че, много хора отказват да го осъзнаят/приемат.

И когато свикнеш, не бягай от това, в което си се превърнал, а го доразвий.

Страхотен завършек! :)
Бях скептично настроена към този горещ кът в началото, но мачока задава наистина добри въпроси, и има някои потребители които заслужават да им четеш отговорите.

machoka
08-11-2012, 17:27
NO5

Какво щеше да направиш в следните ситуации:

1. Озоваваш се на пустинен остров и не се очертава скоро някой да те спасява от там.
2. Озоваваш се на пустинен остров, но този път той е някой от ареалите на Малдивските о-ви, като го споделяш с дългокрака-дългокоса черна мацка с плоско коремче и стегнато дупе (или пък някоя по твой стереотип) и делите един шезлонг иии пак няма изглед за скорошно спасение ;P
3. Разхождаш се вечерно време и чуваш от съседната уличка крясъци на жена

4. Блъска те авомобил и оставаш в инвалидна количка (ДА НЕ ДАВА ГОСПОД)

5. Отиваш да ти правят кола маска на цялото тяло, но се оказва неработен ден, а довечера ше ебеш най-яката путка на столетието, при това у вас!

6. Качваш се в такси от вас до центъра, като накрая сметката се оказва 105BGN (по няква причина не си следил машинката)

7. Подаряват ти новоредно, още неотворило очички котенце/кученце.

8. Племе от туземци на о. Джигибубратайонахомейкело мбра те кани за свой вожд!

9. .. се озовеш в една килия с 160кг (140кг чиста мускулна маса) хомосексуалист, осъждан за блудство с деца, който те гледа тъпо и въздиша тежко, с някаква искрица в погледа

10. .. ти предложат брак!

Аз и рожбите ти благодарим за свежото участие!

chushkopek
08-11-2012, 17:36
ME!

machoka
08-11-2012, 17:37
айде, казвай годините и местоположението, докато чакаме Ирти да се намъдрува на въпроса с мацката :D

chushkopek
08-11-2012, 17:39
15 години, София.

machoka
08-11-2012, 17:42
тва е мъжко нали

chushkopek
08-11-2012, 17:43
Мхм.

Oy7ofCon7roL
08-11-2012, 17:48
питай го нещо за аватара и никнейма :D

bloodyF
08-11-2012, 19:12
:lol:

chushkopek
08-11-2012, 19:51
:D

ShtrudeL
08-11-2012, 20:10
Бива ли такова нещо? Уби мечтата на поне 5 женски.

DragonLady
08-11-2012, 20:37
Извинявам се за спама, но мачок би ли си погледнал ЛС тата моля :)

Irti
08-11-2012, 20:43
1. Веднага мисля как да направя алкохол от кокоси и оставам за цял живот там без да ме спасяват.

2. Аз за едни кокоси съм готов да остана там, а ти ми говориш за пиче, което му се завира пясък навсякъде. Защо не се загубя на такъв остров, бе? ЕХ!

3. Винаги съм си мечтаел да изнасиля жена. Възбужда ме много, че се дърпа, но това е само мечта и не бих го направил. Ако чуя ще ида да видя какво става, ако трябва ще помогна, ама ако вряка залудо - ебати боя!

4. Не искам да отговорям. От някой неща боли, Мачок.

5. Аз и сега си еба най-яката путка до момента, а имам вълна за два китеника, един губер и даже ще стигне да напълним едно малко, плюшено меченце.

6. Ще му кажа, че нещо има грешка, ако се пробва да се ебава с грешния човек - много лошо, ама не за мен.

7. Не съм сигурен дали ще го отгледам. Бих го отказал любезно.

8. И да имам мацки с плоски коремчета и стегнато дупе ли? Е, вожд ставам още сега, ако някой реши да ме покани.

9. Че това са си добри кила за едно здраво маризене. Бих го изнасилил, а може да се редуваме. Важното е да участваш в секса. Отделно от майтапа, ама да знаеш, че тежките падат на земята наистина тежко и болезнено. Опит, майка. 8-)

10. Ако има някоя дърта с пари, която ме иска казвам - ДА!

Аз пък благодаря за въпросите, благодаря на тези, които са отделили време да четат и на тези, които им е било интересно. Беше ми приятно. Бъдете щастливи.

И разбира се.. Да ви еба! 8-)

granger
08-11-2012, 20:59
Да живее Ирти :lol:
Давай да чуваме чушкопекЯ

ShtrudeL
08-11-2012, 21:29
3. Винаги съм си мечтаел да изнасиля жена. Възбужда ме много, че се дърпа

meeh
me gusta :3

И разбира се.. Да ви еба! 8-)

8-)

btw, възбужда ли те как серийните убийци заплашват женските си жертви в хорър филмите? :3 За да не е спам, можеш да ми отговориш на ЛС, ако желаеш. :3 (интересно ми е :3 хаха)

а това за плюшеното мече ме разби :lol:

machoka
08-12-2012, 07:01
aww спирам да подарявам плюшки от днес :D

хахах

ооок и сега следва,

НО1

вАриш ли ракия? Печеш ли чушки пред блока (пред дувара)? На село ли живееш? Обичаш ли пълнени чушки с ориз и мръвка? Напиши ни една рецепта за пълнени чушки. Колко см тава използваш? Опитвал ли си да готивш по принцип?

Разкажи ни един твой ден, когато си на даскало и един твой ден сега през ваканцията? Кой клас завърши? С какви оценки, коя е най-слабата? А кой предмет най-ти се отдава в даскало? ПРавил ли си секс?

Oy7ofCon7roL
08-12-2012, 07:11
+ един допълнителен въпрос: Какво е тва кюмбе с крила дето си сложил за аватар ? :lol:

chushkopek
08-12-2012, 11:03
aww спирам да подарявам плюшки от днес :D

хахах

ооок и сега следва,

НО1

вАриш ли ракия? Печеш ли чушки пред блока (пред дувара)? На село ли живееш? Обичаш ли пълнени чушки с ориз и мръвка? Напиши ни една рецепта за пълнени чушки. Колко см тава използваш? Опитвал ли си да готивш по принцип?

Разкажи ни един твой ден, когато си на даскало и един твой ден сега през ваканцията? Кой клас завърши? С какви оценки, коя е най-слабата? А кой предмет най-ти се отдава в даскало? ПРавил ли си секс?

Ракия веднъж съм опитал, няма да повторя. Чушки също не обичам. Живея в София. Че кой не обича? Е ква рецепта бе Мачок? То голяма философия сеедно. Стига да е голяма и черна...тавата, всичко е 6. Опитвал съм, справям се с повечето неща, все пак трябва човек да може и това да прави.

Когато съм на даскало.....ставам към 6, 6:30 излизам от нас, 1-вите няколко часа Английски ги проспивам, за да съм буден за математиката, в голямото обивам време или ако има още Английски след това може напрао някой мач. След даскало зависи от ден на ден. Или с приятелката ми, или имам някаква работа, или на фитнес. Прибирам се към 9:30/10 както падне, до към 12 на компютъра, после се спи. Ако съм 2-ра смяна същото, но с разменен ред и с разликата, че извеждам песа сутринта.
През ваканцията ставам към 8, тичам, прибирам се,къпя се,доспивам си, извеждам кучето, седя малко на скайп после излизам някъде или с приятелката ми, или с приятели, или ако имам някаква работа я върша, правя к'вото правя и се прибирам. После вечерта ми почти винаги завършва еднакво, само дето лятото лягам много по-късно. Завърших 8 клас. Среден успех 5.80. Най-слабата ми е 5 по математика. Биология. Щях ли да пиша в раздела иначе?

+ един допълнителен въпрос: Какво е тва кюмбе с крила дето си сложил за аватар ? :lol:

Това приятелю е красив, грациозен, БЪЛГАРСКИ ЧУШКОПЕК!

machoka
08-12-2012, 11:11
NO2

Наричали ли са те зубър? Какво мислиш за зубарите? Можеш ли едновременно да си отлични, да въртиш яки гаджета, да цъкаш с приятелчета и да си добре приет в класа? Какво мислят съучениците ти за теб? Присмиват ли ти се понякога? Подиграват ли те? Хвърлят ли ти чантата на някой покрив, лепят ли ти седалката на чина с лепило, лепят ли ти дъвки между страниците на тетрадките/учебниците? Как успяваш да изкараш по всичко шест? Имаш ли се с даксалите, всъщност какво ти е мнението за даскалите като цяло? Пишеш ли си често домашните? Участваш ли в някаква групичка на 'вървежните' в класа си, или по-скоро страниш от простотията? Въобще, какъв е Чушкопек в училище, в очите на останалите?

На колко години е приятелката ти? не е ли малка да прави секс? В каква поза го правите? Тя опитна ли е? Прави ли добра френска? А ти на нея правиш ли и? Обичаш ли да я стискаш за врата, докато я чукаш? Как се държите пред останалите, като сте заедно - гушкате ли се, натискате ли се, теглите ли си езици или по-скоро само седите един до друг? Опъваш ли я на задна? Колко бързо свършваш?
Мислиш ли, че е нормално на 15 да правиш секс? Кое му е нормалното или кое не му е нормалното?

chushkopek
08-12-2012, 11:30
NO2

Наричали ли са те зубър? Какво мислиш за зубарите? Можеш ли едновременно да си отлични, да въртиш яки гаджета, да цъкаш с приятелчета и да си добре приет в класа? Какво мислят съучениците ти за теб? Присмиват ли ти се понякога? Подиграват ли те? Хвърлят ли ти чантата на някой покрив, лепят ли ти седалката на чина с лепило, лепят ли ти дъвки между страниците на тетрадките/учебниците? Как успяваш да изкараш по всичко шест? Имаш ли се с даксалите, всъщност какво ти е мнението за даскалите като цяло? Пишеш ли си често домашните? Участваш ли в някаква групичка на 'вървежните' в класа си, или по-скоро страниш от простотията? Въобще, какъв е Чушкопек в училище, в очите на останалите?

На колко години е приятелката ти? не е ли малка да прави секс? В каква поза го правите? Тя опитна ли е? Прави ли добра френска? А ти на нея правиш ли и? Обичаш ли да я стискаш за врата, докато я чукаш? Как се държите пред останалите, като сте заедно - гушкате ли се, натискате ли се, теглите ли си езици или по-скоро само седите един до друг? Опъваш ли я на задна? Колко бързо свършваш?
Мислиш ли, че е нормално на 15 да правиш секс? Кое му е нормалното или кое не му е нормалното?

Никога. Ограничени са. Може попринцип. Ммм различните "грипи" хора имат различно мнение, тези които не ме харесват гледат да не общуват много с мен, останалите имат всевазможни мнения за мен.....на някои съм им странен, други не ме разбират, 3-те ме смятат за приятна компания итн итн итн....знаеш различни хора, различни мнения. Не са ми се присмивали от доста време. Подиграват? Като цяло не, но знаеш как е в тая среда някой сгафи ли по какъвто и да е начин, почват ебавките. Да ми хвърлят чантата на покрив!? После ще я вземат те. Това с лепилото и дъвките не съм виждал никой да го прави на никого честно казано. Как...без грам усилия честно казано, не си мърдам гъза изобщо просто все още смея да кажа, че е лесно. Ами зависи, познавам много приятни даскали, но повечето са ми много консервативни и ограничени. Домашно не съм барал от много отдавна. Вървежните ми бъркат в здравето...много ме дразнят такива хора които само разправят колко са велики. Как да страня от простотията като тя е навсякъде? Какъвто съм и извън него, казах ти вече какво мислят хората за мен.
Приятелката ми е колкото мен. Не. Редуваме. Колкото и аз. Перфе. С удоволствие. И 2-мата си падаме здраво БДСМ , тъй че да. Зависи от компанията....чак да се натискаме не би било подходящо. Кой не обича задна? Не засичам....средно 30-тина минутки. Казвал съм го в няколко теми, ще го кажа пак, ако и 2-мата партньори са физически готови и имат достатъчно мозък в главата си, проблем да се прави секс на каквато и да е законна възраст няма.

ShtrudeL
08-12-2012, 11:40
И 2-мата си падаме здраво БДСМ

въЙ, интересно хаха

chushkopek
08-12-2012, 11:50
въЙ, интересно хаха

Аз теб нИ тА разбирам съвсем, хем си по миличките работи, хем си падаш малко БДСМ.

ShtrudeL
08-12-2012, 12:03
Аз теб нИ тА разбирам съвсем, хем си по миличките работи, хем си падаш малко БДСМ.

а нИ можИ ли да съм 2-3в1? :3

*спам*

Irti
08-14-2012, 19:23
Изчезнах аз от кътчето и мачока спря да задава въпроси. Тц, тц.

DisappointedDreamer
08-14-2012, 19:36
Всички други са безинтересни ^^

Irti
08-14-2012, 19:50
Тц, а пък и Бог знае кой наистина ми е чел дългите писаници. 8-)

DisappointedDreamer
08-14-2012, 19:51

Всички момиченца, точейки лиги горе и долу по теб :3

chushkopek
08-14-2012, 20:31
Аз изчетох целия кът....

anonymous708973
08-15-2012, 09:33

*подскача*
АЗ!

blqqqh
08-15-2012, 21:09
и аз искам.

machoka
08-16-2012, 07:30
НО3

с какъв профил си, имаш ли някаква по-обособена специалност? какво ще искаш да кандидатстваш, измислил ли си го? АКо не - какво ти се учи по принцип Висше.. смяташ ли, че въобще има смисъл от виШету? В България или в чужбина би предпочел да следваш? Какво според теб се крие зад израза 'професионална реализация'? Искаш ли да имаш собствен бизнес и как си го представяш?
Имаш ли най-добри приятели? Какво правиш с него/нея/тях? Какви жертви си правил, в името на приятелството?

пAteNцЕ
08-16-2012, 08:30
сакам я да се пробвам,готова съм да почЕкам :cool:

blqqqh
08-16-2012, 08:38
с какъв профил си, имаш ли някаква по-обособена специалност? какво ще искаш да кандидатстваш, измислил ли си го? АКо не - какво ти се учи по принцип Висше.. смяташ ли, че въобще има смисъл от виШету? В България или в чужбина би предпочел да следваш? Какво според теб се крие зад израза 'професионална реализация'? Искаш ли да имаш собствен бизнес и как си го представяш?
Имаш ли най-добри приятели? Какво правиш с него/нея/тях? Какви жертви си правил, в името на приятелството?

Профил ИДМК(Издателски Дейности и Масови Комуникации) съм , не съм мислила какво искам да нандидатствам все още.Има смисъл от висше-то и то голям... Ако имам възмозност естествено че в чужбина. Нямам представа какво е "професионална реализация". Собствен бизнес, едва ли ще успея да си направя, но бих искала да съм сноуборд и ски учителка в Австрия през зимата и сърф учителка във Гърция през лятото, обичам спорта. Имам най-добри приятели .. лигавим се, бих направила абсолютно всичко, ако не е прекалено вече ;д

anonymous708973
08-16-2012, 08:46

Профил ИДМК(Издателски Дейности и Масови Комуникации) съм , не съм мислила какво искам да нандидатствам все още.Има смисъл от висше-то и то голям... Ако имам възмозност естествено че в чужбина. Нямам представа какво е "професионална реализация". Собствен бизнес, едва ли ще успея да си направя, но бих искала да съм сноуборд и ски учителка в Австрия през зимата и сърф учителка във Гърция през лятото, обичам спорта. Имам най-добри приятели .. лигавим се, бих направила абсолютно всичко, ако не е прекалено вече ;д

Вземи се в ръце. Никой никъде не е казал, че си ти наред. Прочети първия пост от темата.

blqqqh
08-16-2012, 08:49
съжалявам ;х не знаех.

bloodyF
08-16-2012, 09:48
Вземи се в ръце. Никой никъде не е казал, че си ти наред. Прочети първия пост от темата.

хахахха FAIL :lol:
ама желание има момичето :/

chushkopek
08-16-2012, 13:11
НО3

Математика с Англ. Не. Медицина, измислил съм го отдавна. От визше смисъл има...дори в западналата ни родина. В чужбина. Умението да използваш другите и да се възползваш от възможностите си. Не, не бих искал, просто самата идея да се занимавам с толкова хора не ме влече. Винаги ми е звучало лигаво "най-добър/ра приятел/ка" и предпочитам да не го използвам, но да, има една шепа хора с които прекарвам голяма част от свободното си време. Жертви в името на приятелство не съм и няма да направя.....не обичам ултиматуми освен ако не ги поставям, а това за мен си е точно това.

machoka
08-16-2012, 14:23
НО4

Как си представяш света след 50 години? А България? А себе си и живота си?

Какво направи за да зарадваш майка си и баща си в последната една година?

Какво те мъчи, какво те притеснява последните дни/седмици/месеци?

Докато чукаш гаджето си, пляскаш ли я по дупето/стискаш ли я за врата/държиш ли и главата грубо до леглото/стената да не мърда? Обичаш ли тя да те пляска / 'наранява' по друг начин? Къде обичаш да свършваш?

Мислиш ли, че за всичко в тоя живот си има време? И не е редно да се избързва с нещата или пък да се претупват набързо?

Колко процента си отворен/нахакан/нахален/устат и съответно в оставащите проценти си затворен/мълчалив/спокоен и прибран? )

chushkopek
08-16-2012, 18:58
НО4

Как си представяш света след 50 години? А България? А себе си и живота си?

Какво направи за да зарадваш майка си и баща си в последната една година?

Какво те мъчи, какво те притеснява последните дни/седмици/месеци?

Докато чукаш гаджето си, пляскаш ли я по дупето/стискаш ли я за врата/държиш ли и главата грубо до леглото/стената да не мърда? Обичаш ли тя да те пляска / 'наранява' по друг начин? Къде обичаш да свършваш?

Мислиш ли, че за всичко в тоя живот си има време? И не е редно да се избързва с нещата или пък да се претупват набързо?

Колко процента си отворен/нахакан/нахален/устат и съответно в оставащите проценти си затворен/мълчалив/спокоен и прибран? )

Кофти въпрос....няма как да знам, но съдейки по статистики определено няма да е добре ако човечеството продължава в същия дух. България се надявам да съществува след 50 години. Като всеки човек в България на тази възраст, дано успея да свържа 2-та края. Напоследък нищо.....чувствам се истински щастлив, чак на мен не ми се вярва.
Да, да, да, да и да. В нея.
Тук ми е трудно да ти отговоря така, че да ме разбереш, но ще опитам.
Да, технически погледнато за някои неща има определено време, до една определена възраст се развиваме => преди да сме физически готови за дадено действие е рано. Това което повечето хора разбират под "За всичко си има време." е просто глупаво и неосновано. Да се избързва с нещо е глупаво, нищо повече. Ако развихря въображението си обаче, нещо претупано чисто теоритично може да има глобални последици => може да бъде доста повече от глупаво => определено не е добре да се претупва каквото и да е.
Не обичам да използвам % когато става въпрос за нещо такова
Отворен-затворен: 20-80%.
Устат-мълчалив: 30-70%.
Нахален и спокоен не са противоположни, ако искам да постигна нещо съм способен на всичко => мога да бъда много нахален ако ситуацията го налага. Спокоен съм в 75% от времето, но все още има неща на които не мога да не обърна внимание.
Прибран не разбирам какво точно трябва да значи, ако обичаш поясни.

П.С Пропуснах въпроса с родителите. Живея с майка ми, разведох ги преди няколко години. Нищо не съм направил, за да ги зарадвам, не се и опитвам, ако правя нещо го правя за себе си.

machoka
08-16-2012, 19:32
NO5

прибран имах предвид да си тих, ненатрапчив, да не правиш скандали, да си подреден, спретнат.. такива работи .

Кажи ми няколко детски филмчета, които си гледал и много ти харесваха, като беше малък.

Кажи ми кое те кара да се усмихнеш в днешно време? Обясни ми твоята мотивация да бъдеш по-добър човек спрямо околните. Кажи ми мислиш ли, че си достачно зрял за сериозни 'подвизи' - в любовта, в професионалната си насоченост, имаш ли характер на победител и завоевател? На каква възраст човек трябва да подхване живота си яко в ръце? Коя грешка на приятелката си няма да простиш никога и за кое можеш да направиш компромис? )

Това е, благодаря ти за участието.

DragonLady
08-16-2012, 19:34
Аз, искам аз!!!

machoka
08-16-2012, 19:37
niceee във Варна ли живееш? )

п.с. и сиии 20+ годинки нали така беше)))

DragonLady
08-16-2012, 19:37
niceee във Варна ли живееш? )

Да.
На 20 съм.

Oy7ofCon7roL
08-16-2012, 19:41
Houston, we have a problem....

chushkopek
08-16-2012, 19:51
NO5

прибран имах предвид да си тих, ненатрапчив, да не правиш скандали, да си подреден, спретнат.. такива работи .

Кажи ми няколко детски филмчета, които си гледал и много ти харесваха, като беше малък.

Кажи ми кое те кара да се усмихнеш в днешно време? Обясни ми твоята мотивация да бъдеш по-добър човек спрямо околните. Кажи ми мислиш ли, че си достачно зрял за сериозни 'подвизи' - в любовта, в професионалната си насоченост, имаш ли характер на победител и завоевател? На каква възраст човек трябва да подхване живота си яко в ръце? Коя грешка на приятелката си няма да простиш никога и за кое можеш да направиш компромис? )

Това е, благодаря ти за участието.

Значи съм 100% прибран.
Хах, освен том и джери друго не си спомням в момента.
Честно ли? Когато чуя разсъждение в което има логика и личи, че е вложена доста мисъл. Такава нямам, не се стремя да бъда добър спрямо другите, гледам себе си преди тях. Зрял? Смятам, че съм. Хмм, победител да, завоевател не бих казал, отново идеята ми е чужда. Ако трябва да съм честен, от момента в който почне да разсъждава! (11/12 годишна възраст, поне на мен тогава почна да ми идва акъла). Не бих простил всяко действие с последици върху някой от нас за което не ми даде логична причина, за всичко останало, не компромис ами направо ще я подкрепя! Единственото нещо което искам от хората когато твърдят или правят нещо е да имат основателна причина.

И аз благодаря, голяма част от въпросите бяха наистина интересни и на всички се извинявам ако някъде съм бил неясен или сте ме разбрали погрешно, но писменото изразяване на разсъждения не ми е силна страна.

bloodyF
08-16-2012, 21:39
Houston, we have a problem....

definitely maybe :lol:

Wax
08-17-2012, 06:47
Някой има ли на ред, или аз да се нареждам :d

bloodyF
08-17-2012, 07:56
драгънката

anonymous708973
08-17-2012, 08:33
ДрагънЛейди си е наред.

DragonLady
08-17-2012, 12:50
Дам и си чакам въпросчетата :D

shik69
08-17-2012, 13:20
Моя е,защо? :)

...хубавка си бе... !

PyCoKoCkA93
08-17-2012, 13:55
...хубавка си бе... !

И кО Ут туй бе,момко?Да ти направя баничка с късмети? :D

ПС:Много добре се развива тая темичка,сега имах време да я прегледам и останах изключително доволна от дискусиите.Браво на @Irti за споделеното,има доста истина в думите му и въпреки че не мога да се съглася за всичко с него,с ръка на сърцето му казвам едно голямо ЕВАЛА-за мисленето,за хъса за живот и развитие и най-вече за това,че в пъти е надраснал наборите си в идейно-мислен план.Ще следя с интерес и останалите отговори :)

shik69
08-17-2012, 15:21
И кО Ут туй бе,момко?Да ти направя баничка с късмети? :D

ПС:Много добре се развива тая темичка,сега имах време да я прегледам и останах изключително доволна от дискусиите.Браво на @Irti за споделеното,има доста истина в думите му и въпреки че не мога да се съглася за всичко с него,с ръка на сърцето му казвам едно голямо ЕВАЛА-за мисленето,за хъса за живот и развитие и най-вече за това,че в пъти е надраснал наборите си в идейно-мислен план.Ще следя с интерес и останалите отговори :)

...аз те похвалих, а ти ме плюеш...

PyCoKoCkA93
08-17-2012, 20:40
...аз те похвалих, а ти ме плюеш...

Не те плюя,забавно ми е :D И какво като си ми направил комплимент?Трябва да драпам от благодарност и да седя на задни лапи като щастливо кученце ли?Не разбрахте ли,че публичните клиширани свалки са смешни и елементарни...А,и на всичкото отгоре съм щастливо обвързана,така че...приятен ден/нощ от мен :) И все пак благодаря за комплимента...

Oy7ofCon7roL
08-17-2012, 22:55
Много си проста ма офцо, не стига , че момчето ти направи комплимент(нещо, което едва ли получаваш често) ами вместо да му кажеш едно благодаря и да приключиш ти се правиш на интересна можели си толко просто парче

bloodyF
08-17-2012, 22:58
Много си проста ма офцо, не стига , че момчето ти направи комплимент(нещо, което едва ли получаваш често) ами вместо да му кажеш едно благодаря и да приключиш ти се правиш на интересна можели си толко просто парче

кефиш ме ного :3
а какво се занимаваш с човек, който не знае какво е ерогенна зона и има за гадже пълен мързел, който повтаря в училище няколко години подред 8-)

Oy7ofCon7roL
08-17-2012, 23:02
двоен пост

Oy7ofCon7roL
08-17-2012, 23:02
Може ли да е толкова куха лейка, то е ясно , че гаджето и е некъф ретард, свестен човек с нея няма да се хване

granger
08-17-2012, 23:39
Изгрубявате,драги мои.

bloodyF
08-17-2012, 23:44
е аз каквото имах да казвам го казах и е чиста истина
за действията на другите не отговарям :Д

PyCoKoCkA93
08-18-2012, 00:47

Айде,айде,пак се започнаха грубостите.Нямате почивка значи.Не съм длъжна да благодаря и да подскачам от радост на всеки непоискан комплимент,който получа.А колко често ги получавам,си е моя работа,не се безпокой за мен...

Блъди,ти пък как разбра какво знам и какво не?А т'ва с гаджето ми няма абсолютно нищо общо.Както съм казвала и по-рано,за мен в тая скапана образователна система образованието е последния критерий,по който деля хората.Други качества и умения в днешно време са много по-ценени и търсени в цял свят,отколкото един лист хартия.Но хайде да приключим със спама в темата.Давайте си по живо по здраво и стига вече сте си търсели обект за заяждане...Приятна вечер от мен :)

machoka
08-18-2012, 07:40
абе тоя лист хартия може да бъде еквивалент на доста години обучение, магистратури, докторантури и т.н., ама айде да не задълбаваме в темата))

на ход е DragonLady, на която ще задам въпроси след известно малко време ;P

shik69
08-18-2012, 07:44
РУСОКОСКЕ, ти се заяждаш НЕ ние! Много си надменна ми се струва.
НО не се радвай, че имаш много обожатели, евтината стока има много потребители!!!
Нищо лично! Бъди щастлива и... обичана!!!

PyCoKoCkA93
08-18-2012, 08:45
РУСОКОСКЕ, ти се заяждаш НЕ ние! Много си надменна ми се струва.
НО не се радвай, че имаш много обожатели, евтината стока има много потребители!!!
Нищо лично! Бъди щастлива и... обичана!!!

Не съм нито евтина,нито надменна.Точно ако бях такава,щях да ти се обяснявам надълго и нашироко колко съм трогната от комплиментите на този или онзи,в частност и от твоя.А обикновено,когато човек направи комплимент очаква след общоприетото "благодаря" и нещо повече насреща.Това,че не го получаваш в случая,не ме прави високомерна,тъпа или превзета.Защото аман от такива "възпитани" и "земни" ОБВЪРЗАНИ представителки на нежния пол,дето само чакат капчица чуждо мъжко внимание и айдееее,юруш на безплатните банани! И ако не беше регистриран в сайта от няма и месец и беше чел и други мои постове,нямаше да мислиш така...
Както и да е.Извинявай,ако съм те засегнала или обидила с нещо.Мерси за пожеланието,бъди жив и здрав,щастлив и най-вече се радвай на живота. :) Have a nice day ;)

machoka
08-18-2012, 08:57
НО1

DragonLady да приемем, че не знам почти нищо за теб.. какъв живот водиш? Щастлива ли си? Тежи ли ти нещо? Кои са хората, с които споделяш проблемите и неволите си? Кое е водещото нещо в живота ти в момента - един вид за какво живееш? Чувстваш ли се полезна на обществото? Имаш ли угризения за нещо? Живееш ли в света, в който би искала и с хората, с които би се чувствала най-добре?

Какво мислиш за родителите си? Ясно е, че всеки ще си ги похвали, НО: В какво ги обвиняваш, какво не успяха да ти дадат, къде направиха пропуски, кое е нещото, което би променила свързано с тях?

От колко време си с приятеля си? В началото сексът беше друг, нали, признай си?! По какво се различаваше - беше ли ти интересно, може би го правихте по-често или на разнообразни менста? Преди колко години беше това? Липсват ли ти тогавашните ти отношения с него, сравнени със сегашните (може би по-уравновесени, малко по-скучни и ежедневни)? Кой кого свали - той теб или ти него? Някога фантазирала ли си си, че си мръсница и те чукат едновременно той и още някой мъжкар? Обичаш ли да се чукаш? А косата не ти ли пречи в сеска, не се ли скубеш често без да искаш? Повече обичаш да ти го набиват рязко или по-скоро ти да си водещата и да контролираш парада? Падаш ли по сладка болка в секса - да те държат скубейки за косата, да ти отварят краката и да ги държат силно разтворени или нещо друго, което ти причинява сладникава болка, която не искаш да спира?

shik69
08-18-2012, 11:19
Не съм нито евтина,нито надменна.Точно ако бях такава,щях да ти се обяснявам надълго и нашироко колко съм трогната от комплиментите на този или онзи,в частност и от твоя.А обикновено,когато човек направи комплимент очаква след общоприетото "благодаря" и нещо повече насреща.Това,че не го получаваш в случая,не ме прави високомерна,тъпа или превзета.Защото аман от такива "възпитани" и "земни" ОБВЪРЗАНИ представителки на нежния пол,дето само чакат капчица чуждо мъжко внимание и айдееее,юруш на безплатните банани! И ако не беше регистриран в сайта от няма и месец и беше чел и други мои постове,нямаше да мислиш така...
Както и да е.Извинявай,ако съм те засегнала или обидила с нещо.Мерси за пожеланието,бъди жив и здрав,щастлив и най-вече се радвай на живота. :) Have a nice day ;)

...хм, абе виждам, че имаш "дар слово" , но лъха много злоба от теб - от КЪДЕ можеш да знаеш ТИ, аз какво съм очаквал от това, че направих комплимент на аватара ти, без да съм сигурен, съществуваш и друго искам да ти кажа - НЕ си нито първата, нито ще си последната /има мнооо риба в морето/ която е получила комплимент, НО такова държание като твоето, за пръв път получавам /написано като,че ли от малка селска фукла/. ОЩЕ веднъж - нищо лично! А, това, че си регистрирана преди мене - ПО-велика ли те прави и ти дава право да се подиграваш с всеки??? АДИ слез на земята, молим те!!!

bloodyF
08-18-2012, 11:53
блондЕ
съвет от дама:
като ти кажат колко си хубава/очарователна/мила и добра, дори и да знаеш че НЕ е така, просто кажи благодаря и толкова

и преди всичко една жена трябва да бъде дама
това е.

спирам да спамя и почвам да чакам отговорите на драгънката лол

Oy7ofCon7roL
08-18-2012, 12:02
Мачока да ме прощава, че поразвалихме добрия тон в темата, ама аз толко просташко, арогантно и нагло държание от момиче до ся не съм видял и не издържах просто.

Няма да наливам повече масло в огъня и затова спирам до тук

DragonLady
08-18-2012, 12:44
НО1

DragonLady да приемем, че не знам почти нищо за теб.. какъв живот водиш? Спокоен бих казала, минаха ми лудите години, надивях се, сега гледам да съм повече улегнала женаЩастлива ли си? ДаТежи ли ти нещо? В момента точно даКои са хората, с които споделяш проблемите и неволите си? Главно мъжът ми, с приятели също, но не винаги и не всичко, само на него имам безгранично доверие да му кажа всичко.Кое е водещото нещо в живота ти в момента - един вид за какво живееш? Преоритет в момента ми е човекът до мен, и връзката ми с негоЧувстваш ли се полезна на обществото? Да, може да се кажеИмаш ли угризения за нещо? НеЖивееш ли в света, в който би искала и с хората, с които би се чувствала най-добре? В света, в който бих искала не, и в частност изостаналата ни държавцица, с хората които искам - да, подбирам си доста внимателно хората от обкръжението ми и трудно допускам някой близо до мен

Какво мислиш за родителите си?Нормални хора, всеки с особенностите си, твърде много се притесняват за мен в повечето случай Ясно е, че всеки ще си ги похвали, НО: В какво ги обвиняваш, какво не успяха да ти дадат, къде направиха пропуски, кое е нещото, което би променила свързано с тях? Всичко от което съм имала нужда, са ми го давали, било то материално или духовно, затова не мога да ги обвиня в каквото и да било. Пропуски всеки прави, няма безгрешни хора, специално за мойте родители пропуска беше там, че за любов, секс и тн. с тях и дума не можеше да се повдигне до 19тата ми година, след това с майка ми спокойно си разговаряме на тази тема, но не и с баща ми, просто той е по консервативен. Ако можех бил променила това, че се притесняват твърде много за мен, и то излишно, само си дигат нервите за глупости.

От колко време си с приятеля си? 8 месеца и половинаВ началото сексът беше друг, нали, признай си?! Друг не мисля, че е бил, но в самото начало не познавахме толкова добре тялото на партньора, но с времето и това "опознаване" се случиПо какво се различаваше - беше ли ти интересно, може би го правихте по-често или на разнообразни менста? По-интересно не, в смисъл тръпката от сека не се е изменила от началото до сега, преди го правехме всеки ден, сега порай работа и тн. понякога има по някой друг ден, в който пропускаме секса, но няма как. Колкото до разнообразните места не си падаме по експериментите с това, най си ни е кеф на леглото и почти винаги го правим там, имало е някои единични случай в който сме го правили навън.Преди колко години беше това? какви години бре, та ние сме заедно няма и година :D [b/] Липсват ли ти тогавашните ти отношения с него, сравнени със сегашните (може би по-уравновесени, малко по-скучни и ежедневни)? [b]Спряно началото на връзката ни отношенията ни се измениха главно с наличието на повече разбирателство и че най-сетне спряхме да си мерим инатлъка.Кой кого свали - той теб или ти него? То при нас е малко сложно да се определи, но да кажем, че той мен. Въпреки, че аз първа потърсих контакт с него, но после той пое инициативатаНякога фантазирала ли си си, че си мръсница и те чукат едновременно той и още някой мъжкар? НеОбичаш ли да се чукаш? Предпочитам израза 'да правиш секс" и да обичам да правя секс.А косата не ти ли пречи в сеска, не се ли скубеш често без да искаш? Преди когато ми покриваше дупето ми пречеше, като в секса съм отгоре, но сега я скъсих до дупето и вече не ми пречи.Повече обичаш да ти го набиват рязко или по-скоро ти да си водещата и да контролираш парада? не си падам по грубият секс, но обичам той да е водещиятПадаш ли по сладка болка в секса - да те държат скубейки за косата, да ти отварят краката и да ги държат силно разтворени или нещо друго, което ти причинява сладникава болка, която не искаш да спира?Не. Против съм садомазото, дори и в по леките му форми, някой от които описа и ти.

Какво я нападнахте русокоска? Това, че не се държи като леко момиче, което се радва на комплименти, като циганче на салам, не значи, че е надута и тн. глупости. А това, което тръгнахте да хулите против приятелят и е изключително грозна постъпка, която говори лошо за вас, не за него.
Отговорите на въпросите са в цитата :)

granger
08-18-2012, 12:50
Какво я нападнахте русокоска? Това, че не се държи като леко момиче, което се радва на комплименти, като циганче на салам, не значи, че е надута и тн. глупости. А това, което тръгнахте да хулите против приятелят и е изключително грозна постъпка, която говори лошо за вас, не за него.
тука ме отказа тотално...
Това ,че получаваш комплименти и ги приемаш като дама, казвайки "благодаря,мерси и тн" не те прави лека.
Прави те човек с глава на раменете, не просто за украса. Възпитаните хора ,като им кажат,че са хубави отвръщат с благодарност, не с подигравка.
За тва къв е приятеля и съм съгласна,на никого не му влиза в работата.

Oy7ofCon7roL
08-18-2012, 12:58
DragonLady предлагам да се придържаш към въпросите от Мачока

DragonLady
08-18-2012, 13:17
тука ме отказа тотално...
Това ,че получаваш комплименти и ги приемаш като дама, казвайки "благодаря,мерси и тн" не те прави лека.
Прави те човек с глава на раменете, не просто за украса. Възпитаните хора ,като им кажат,че са хубави отвръщат с благодарност, не с подигравка.
За тва къв е приятеля и съм съгласна,на никого не му влиза в работата.

Имах в предвид, онези индивиди от женски пол, който се превъзнасят по комплиментите и им отговарят с целувки и тн. Иначе съм съгласна, че най подходящо е на един комплимент да се каже мерси и до там.

ShtrudeL
08-18-2012, 13:20
eww не искам и аз да спамя допълнително, но така или иначе можем да направим предполагам някой друг коментар върху написаното от този, които го разпитват, иначе неЙ интересно ^
DragonLady, мислех, че си от повече време с другарчето си, щом го наричаш и 'мъжа ми' (не че има нещо кой знае колко странно, но май някъде беше споменала, че си сгодена), странно хах. Както и си мислех, че си някаква огромна сексуалница в предвид писаниците ти по другите теми. :3
Лек ден. ^_

DragonLady
08-18-2012, 13:36
eww не искам и аз да спамя допълнително, но така или иначе можем да направим предполагам някой друг коментар върху написаното от този, които го разпитват, иначе неЙ интересно ^
DragonLady, мислех, че си от повече време с другарчето си, щом го наричаш и 'мъжа ми' (не че има нещо кой знае колко странно, но май някъде беше споменала, че си сгодена), странно хах. Както и си мислех, че си някаква огромна сексуалница в предвид писаниците ти по другите теми. :3
Лек ден. ^_

Ами, може да се каже, че съм "огроимна сексуалница", но го правя само с един.
Иначе между мен и моя просто много бързо се развиха нещата, даже годежа беше едва 3месеца след запознанството ни. Дори и техните вече ме приемат като част от семейството. Като цяло дива любов и най-сетне намерен подходящ спътник в живота.

ShtrudeL
08-18-2012, 13:42
Ами, може да се каже, че съм "огроимна сексуалница", но го правя само с един.

Да де... не съм казала, че го правиш с много хаха
Имам предвид... звучиш леко консервативно, а бях останала с друго впечатление. Пак казвам - нищо лошо.
Иначе бъдете щастливи, щом мислите, че сте си подходящи спътници в живота. =-)

bloodyF
08-18-2012, 13:50
Като цяло дива любов и най-сетне намерен подходящ спътник в живота.

на 20 години, най-сетне :|
кво, ''единствения'', гледаш да го омотаеш и вържеш здраво, защото си мислиш , че друг няма да те вземе ли?!

а и възпитаните,умни и културни момичета определено не са ''леки''
само да уточня*

и второ уточнение:прИоритет*

DragonLady
08-18-2012, 13:57
на 20 години, най-сетне :|
кво, ''единствения'', гледаш да го омотаеш и вържеш здраво, защото си мислиш , че друг няма да те вземе ли?!

а и възпитаните,умни и културни момичета определено не са ''леки''
само да уточня*

и второ уточнение:прИоритет*

Аз мога и с друг да бъда, но не това е важното, а това, че друг не желая.
Имаш право, че на тея години изглежда рано за нещо толкова сериозно като годеж и спътник в живота, но просто се случи, все пак любовта не пита може или не може, идва и ти отнася главата.
А и като се замисля познавам жена, която на тази възраст се е омъжила, а година след това е родила. И не е циганка ;)

Oy7ofCon7roL
08-18-2012, 14:00
За три месеца годеж, тва е супер детска история, явно и двамата нямате акъл.
Не ми се чете целия отговор и за тва питам, живяли ли сте самостоятелно двамата, колко време вече сте заедно, и не смяташ ли , че хората започват да си показват зъбките чак след първата година, че за жените и повече от година, преди тва всичко е "шарено"
Според мен брака ви ще обяви несъстоятелност след като се поопознаете

DragonLady
08-18-2012, 14:06
За три месеца годеж, тва е супер детска история, явно и двамата нямате акъл. И реши, че е така защото от рано сме разбрали, че сме един за друг ли?
Не ми се чете целия отговор и за тва питам, живяли ли сте самостоятелно двамата,Все още не, но и това ще стане възможно най-скоро колко време вече сте заедно,8 месеца и половина и не смяташ ли , че хората започват да си показват зъбките чак след първата година, че за жените и повече от година, Ние рогата си ги показахме на 5тият месец, ама накрая си паднахме на дупетата, иначе най-голямите рога се показват чак като заживееш с някойпреди тва всичко е "шарено"
Според мен брака ви ще обяви несъстоятелност след като се поопознаете Опознали сме се достатъчно, а и не бързаме с брака.

Щом не ти се чете много, в цитата съм ти отговорила накратко.

ShtrudeL
08-18-2012, 14:07
живяли ли сте самостоятелно двамата, колко време вече сте заедно, и не смяташ ли , че хората започват да си показват зъбките чак след първата годинa

дъм и на мен туЙ ми е интересно

бтв ти да видиш в голяма част съм съгласна с теб

Едит: Прочетох отговора.
meh
Разбирам, че 'годежа' не е официален, а може би просто сте говорили за брак ей така докато си седите на масата, ей така за тема на разговор.
Казваш, че не сте живели заедно и си съгласна там с онова за рогата. Страхуваш ли се от това? Ще те вижда 'грозна' и как минаваш през всички женски процедури, а няма да те вижда вече във готов вид, както до сега (примерно, защото не знам какви са ви точно теЗ отношения) :о хаха
ох, само спамим, съжалявамИ

Incadeptus
08-18-2012, 14:10
Ама,разбииииииииира се,русокоске,че има други по-важни неща от образованието като например богатсво и парииииииии мухахаха.Ми ша скачаш от радост като трябва ко толкова,кажи едно благодаря вместо да се стигаше до това всички,включително и ти да пишем за това,а не по темата.;д е,ко да се прави!А ти не си тази,която да решава кое е "детска история" и кое-НЕ! ;) оооо да,а пък камоли да си тази,която да казва кой има акъл и кой-не с риск да се повторя ;д със здраве

ShtrudeL
08-18-2012, 14:12
въй въй въй 8-)
то стана едно.. 8-)

DragonLady
08-18-2012, 14:16
въй въй въй 8-)
то стана едно.. 8-)

Мазало от всякъде :D Спам на макс.

Иначе годежа си е официален. Има си и пръстен и всичко, наще знаят, техните също, приятелите и познатите ни и те. Абе всичко си е както трябва да бъде.

Oy7ofCon7roL
08-18-2012, 14:21
DragonLady само ще кажа, че и двамата акъл немате и даже и родителите ви немат акъл, страх ме е да питам евентуално дали работите нещо ти и той и къде смятате да живеете и как смятате да се издържате за напред, Изобщо не мисля , че сте се опознали, смятам, че още сте на фаза повече секс и по-малко приказки. Не бързайте да подписвайте никой не ви натиска на пъпа

PyCoKoCkA93
08-18-2012, 14:24
1...хм, абе виждам, че имаш "дар слово" , но лъха много злоба от теб -

2. от КЪДЕ можеш да знаеш ТИ, аз какво съм очаквал от това, че направих комплимент на аватара ти, без да съм сигурен, съществуваш

3.и друго искам да ти кажа - НЕ си нито първата, нито ще си последната /има мнооо риба в морето/ която е получила комплимент,

4.НО такова държание като твоето, за пръв път получавам /написано като,че ли от малка селска фукла/.

5. ОЩЕ веднъж - нищо лично! А, това, че си регистрирана преди мене - ПО-велика ли те прави и ти дава право да се подиграваш с всеки??? АДИ слез на земята, молим те!!!

Правя последен спам пост,за което моля Мачока за извинение предварително.

1.Да,имам и го използвам.Някои хора го имат в повече,други по-малко.Ако наистина ме познаваше,или поне беше прочел отговорите ми в тази тема,щеше да видиш,че злобата не е присъщо качество за мен.Точно обратното-едно от малкото неща,които се стремя да надмогвам и оставям на заден план.

2.Ок,съгласявам се с теб,разбрала съм те погрешно,за което ти се извинявам.Явно си изключение от масата.Поздравления за което :)

3.Е,щеше да е много наивно и глупаво да си го въобразявам,нали?

4.Да,това държание НЕ е типично за мен и характера ми,не отговарям за всичко и на всички на бургия и не им се правя на интересна и надута за най-малкото.А ти си направи цялостен извод за мен на базата на частния случай.

5.Ок,не е лично,не съм тънкообидна :D Смисъла на казаното беше далеч от това,което си разбрал.Естествено,че не ме прави по-велика или нещо повече.Но повечето теми се посещават от сравнително едни и същи лица,които в процеса на писане следят волно или неволно постовете на потребителите и си изграждат що-годе представа за него,за разбиранията и начина му на мислене,а ако е по-открит-дори и за голяма част от начина му на живот.Хората не се изявяват постоянно само в една светлина,понякога могат да се изразяват внимателно и грижливо,а друг път по-строго,но справедливо.Но едно е да видиш цялостната картина,а съвсем друго да си правиш изводи само от част от нея.

Ако целта ми беше да се подигравам на хората и да ги унижавам,нямаше изобщо да си правя труда да съм тук.Но понякога иронията е необходимо зло,което отваря очите на хората и им помага много повече от многоредовите обяснения какво,защо и как да правят за елементарни неща,които могат да прочетат няколко теми по-нагоре във Важни теми...

Айде всичко добро на всички (не)доброжелатели и както казах в един от отговорите към Мачока:"Бъдете добри не в това,което правите срещу някого,а в това,което правите ЗА някого!" :)

DragonLady
08-18-2012, 14:24
Е това вече е доста лично за доходи и тн, ще кажа само, че и двамата имаме и собствени доходи.

PyCoKoCkA93
08-18-2012, 14:37
Ама,разбииииииииира се,русокоске,че има други по-важни неща от образованието като например богатсво и парииииииии мухахаха.

Иначе да се изфукам и аз по темата.Днес списъците на Пловдивския университет казаха своята дума:

http://media.snimka.bg/s1/0831/027906367.jpg?r=0

Бал 36.00 от 36.00 :D

Мисля,че това само говори по себе си по въпроса с образованието в ЛИЧЕН план... :)

granger
08-18-2012, 14:41
Да. Айде наистина .Чао,осра се и тая тема...Мисля,че след прочетеното ,няма нужда вече да обясняваме ,квото и да било.
Само да вметна, не обазованието ти показва колко си умен и колко не. Не го казвам само на теб, а на всички. Мога много да си меря пишката с вас ,относно образование и тн, ама не го правя,щото тва не показва ква съм,що съм и така нататък.

Oy7ofCon7roL
08-18-2012, 15:16
хаха таз още ли се обяснява, чете ли я някой изобщо, аз не лол

granger ти имаш пишка.... i'm disappointed :/

p.s завиждам ти :(

да не спамя с нов пост

granger
08-18-2012, 15:20
Да, много е голяма! сутрин като стана и ме удря по челото ... :/

bloodyF
08-18-2012, 15:21
русокоске
първо, никът ти ного ти отива на IQ-то
второ, това че си преписала или там си назубрила тестовете на УНСС, не значи че си 'ного ентеуегентна или блестиш кой знае с какво
супер невъзпитана ,арогантна и посредствена си, нищо особено нито като качества, нито като визия
не разбирам що толкоз ного се фукаш и се гордееш с личността ти, имайки предвид по-горното написано от мен

а драгънке
и майка ми се е омъжила на 18 и ме е родила на 19, не е въпроса в това, въпроса е че както нейният брак е бил грешка, така и твоят , ако се омъжиш за тоя човек ще е
и тя си е мислила , че баща ми е перфектният и идеалният, на тия години всички си го мислят и като имат гажи и си мислят, че са хванали господ за шлифера, та и ти така

наистина не искам да оспамвам темата, щото не е за това, ама се дразня лекинко просто :3

PyCoKoCkA93
08-18-2012, 15:23
Да. Айде наистина .Чао,осра се и тая тема...Мисля,че след прочетеното ,няма нужда вече да обясняваме ,квото и да било.
Само да вметна, не обазованието ти показва колко си умен и колко не. Не го казвам само на теб, а на всички. Мога много да си меря пишката с вас ,относно образование и тн, ама не го правя,щото тва не показва ква съм,що съм и така нататък.

Само че,когато стана въпрос за приятеля ми,(мисля че Блъди повдигна темата),че бил повтарял и т.н образованието едва ли не беше на първо място за вас,като някакво светило и гаджето ми го изкарахте най-големия некадърник и идиот.А сега,като си показах резултата за висшето,изведнъж си дойдохме на думата,че образованието не е решаващият критерий(което напълно подкрепям по принцип).Просто е тъпо как в различните ситуации и за различните хора прилагате двойни стандарти за ЕДНО И СЪЩО нещо.(Това не е конкретно към теб,а към всички)

Едит:Не броя това за спам,защото все пак тук обсъждахме доста подобни въпроси и това един вид ги допълва. :)

granger
08-18-2012, 15:26
А сега,като си показах резултата за висшето,изведнъж си дойдохме на думата,че образованието не е решаващият критерий(което напълно подкрепям по принцип).Просто е тъпо как в различните ситуации и за различните хора прилагате двойни стандарти за ЕДНО И СЪЩО нещо.(Това не е конкретно към теб,а към всички) Примопни ми къде съм говорила къв е приятеля ти. Образованието е важно,не съм отрекла,но не е най-важното.Определено резултатите ти са добир,сега ми кажи тея резултати кво ти помагат вече?! Като си търсиш работа резултатите ти няма да са ти от полза.От полза ти е тва ,което вършиш. изключително противоречива личност си ,за мен. На моменти имаш наистина добри просблясъци,на моменти се изказваш от плоско по-плоско.
Та мисълта ми е тоя резултат не значи нищо вече-влязла си ,оттам нататък е важното.
Мачока да влиза и да създава ред,въпреки че знам,че той обича да гледа сеир.

bloodyF
08-18-2012, 15:29
когато някой повтаря в СОУ и гаджето му казва, че е ''мързелив и не уважава системата в българия и затова повтарял''
тогава почваш да си мислиш, че има нещо гнило и тоя човек не е много ..добре.

и не че има 'двоен стандарт' , а че просто нито той е много интелигентен , имайки предвид че е повтарял 2 пъти, нито ти, защото имаш еди какъв си бал еди къде си
познавам кифла, която не може да върже 5 приказки и има 6.00 във винса
и кво от това?! знам как я е изкарала тая оценка и знам как е в действителност положението

и едит към горния ми пост: има и хора, на които им се получава бракът от ранни години,наистина, но тея хора са се оженили преди време и мисленето им е различно
днес много голяма рядкост са такива и не мисля, че драгънката е една от тях (нищо лично)

DragonLady
08-18-2012, 15:32
а драгънке
и майка ми се е омъжила на 18 и ме е родила на 19, не е въпроса в това, въпроса е че както нейният брак е бил грешка, така и твоят , ако се омъжиш за тоя човек ще е
и тя си е мислила , че баща ми е перфектният и идеалният, на тия години всички си го мислят и като имат гажи и си мислят, че са хванали господ за шлифера, та и ти така

наистина не искам да оспамвам темата, щото не е за това, ама се дразня лекинко просто :3

Това, че брака на майка ти е бил грешка, не означава, че и с мен ще се случи така. Още повече, че не познаваш приятелят ми, че да твърдиш, че ако е с него брака ми, ще е провал.
Ясновидските ти способности май не действат.
пс: вече започвам да се замислям, дали тези ти думи как съм сгрешила, че съм се сгодила, че изобщо съм с този човек и тн. са чиста проба завист.

PyCoKoCkA93
08-18-2012, 15:33
русокоске
първо, никът ти ного ти отива на IQ-то
второ, това че си преписала или там си назубрила тестовете на УНСС, не значи че си 'ного ентеуегентна или блестиш кой знае с какво
супер невъзпитана ,арогантна и посредствена си, нищо особено нито като качества, нито като визия
не разбирам що толкоз ного се фукаш и се гордееш с личността ти, имайки предвид по-горното написано от мен

Ама като в темата си за абитуриентите 2012/2013 си пожелаваше моя резултат от матурите и кандидатстудентските изпити,май не мислеше така,а?

Ето,точно за теб например важи коментара ми за двойните стандарти.В много от темите във форума ти се изразяваш доста иронично и надменно(в което невинаги има нещо лошо,въпрос на стил и личен избор),но когато някой друг го направи един-два пъти,излиза най-черната и най-невъзпитаната овца на света...

ПС:Приключих тук,няма смисъл да те убеждавам в каквото и да било.Изграждай си каквото искаш мнение за мен.Хората,които трябва,знаят каква съм,а останалите явно не са ме опознали достатъчно.А не е и нужно. :)

PyCoKoCkA93
08-18-2012, 15:43
пс: вече започвам да се замислям, дали тези ти думи как съм сгрешила, че съм се сгодила, че изобщо съм с този човек и тн. са чиста проба завист.

Чак завист не.Просто в днешно време хората доста са се отдалечили от истинския смисъл на думата любов и смятат,че за да я намериш,непренменно трябва да си сменил поне 2-3 сериозни партньори,от които да отсееш всичко +,което да търсиш в следващия.Трудно им е да повярват,че се случва да намериш всичко това,което (не)знаеш,че искаш в един човек отначало...Живей си живота,както ти е кеф,радвай се на любовта си и на всичко,което те прави щастлива. :)

ПС:Резултатите си не съм ги постигнала с пари или налучкване,тъй като изпитът в ПУ не е тест,а 3 задачи,в които трябва да покажеш правопис и граматика и 4-та,в която пишеш есе.Всичко е постигнато с много труд,усилия и упоритост.И всичко,което научих ми остава за цял живот-правопис,обща култура,стил и начин на изразяване. :)

bloodyF
08-18-2012, 15:45
мацо, на 17 съм, обичам да правя секс и да обядвам с гаджетата ми
искам да се омъжа след 25
за какво да ти завиждам точно?!
просто се опитвам да те накарам да се замислиш, ама явно не ми се получава, така че просто късмет и дано не грешиш в преценката си за Него :)

ами да, пожелавам си го, с труд, воля и упоритост, не със зубрене и изкуствени оценки (което не твърдя че се е случило при теб)
иронията я използвам често, ама ако си мислиш че съм ''надменна'', злобна и завистлива, както ме изкараха част от хората тука, дълбоко грешиш
а иначе именно, не може всички да те харесват, така че просто приемаш и чуждо мнение
и все пак изведнъж мекият ти тон се завърна, много интересно защо ли
все тая,не ми отговаряй

adoreher
08-18-2012, 15:47
оф спрете се вече бе
русокоске баси майна, толкова като искаш да си говориш с хората кажи ако искаш да те сложа на стола
тая тема е за друго, как пък успяваш се да се набуташ където не ти е работата

драгънке.. не знам ква завист те гони, ама с най-добри чувства ти казвам да не си слагаш главата в торбата с някво момче, дето познаваш по-малко от година. тва вече ще си е чиста проба глупост.

Oy7ofCon7roL
08-18-2012, 15:52
http://i0.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/009/832/dafuq-did-i-just-read-meme.jpg

DragonLady
08-18-2012, 15:53
драгънке.. не знам ква завист те гони, ама с най-добри чувства ти казвам да не си слагаш главата в торбата с някво момче, дето познаваш по-малко от година. тва вече ще си е чиста проба глупост.

Говориш все едно вече съм омъжена жена, не съм само годеж е ( не че и това не е сериозно ). Не е като да съм си сложила примката на шията и да каня да скачам. Явно в съвременното общество брака и годежа са станали мръсни думи, а аз съм твърде изостанала от "новата мода" да се скача от цвят на цвят ( разбирай от мъж на мъж ).
Блоди щом съм казала да, значи съм обмислила добре преспективите си с този мъж.

PyCoKoCkA93
08-18-2012, 15:59
оф спрете се вече бе
русокоске баси майна, толкова като искаш да си говориш с хората кажи ако искаш да те сложа на стола
тая тема е за друго, как пък успяваш се да се набуташ където не ти е работата

Хаха,защо не :D Аз не съм се набутала,те отвориха темата.
Блъди не те мисля за такава.Тонът ми стана нормален,защото казах,каквото имах да казвам.И да,както ти казваш,че греша като те мисля за еди-каква си,така и ти и част от потребителите грешите за мен.Но всеки с мнението си.Ако всички тръгвахме да си режем вените за първата критика,която отнесем,на планетата нямаше да има живот :D

Едит:Айде да спрем дотук вече,че Мачока има доста сеир да гледа :D

bebeemalko
08-18-2012, 16:38
Браво осрахте темата... поне я започнете на ново и тия дето спорят тук моля не спорете по тези теми или други, които застрашават новата тема...

NomNomNom
08-18-2012, 17:03
Съквате. Здраво. :Д :Д

Ахахахахах :Д

Драгънке, жал ми е за теб :Д

Русокоске, и ти фейлиш.

Ахахахахахаа, сега остава само за анален секс да заговорите и темата ще си дойде на мястото :Д

Irti
08-18-2012, 19:06
Да. Айде наистина .Чао,осра се и тая тема...

И абсолютно всички сте виновни, че това стана. Колко хора минаха и такова чудо нямаше?Четете въпросите и отговорите и не вадете някакви расъждения, които не ви тичат.

Да ви еба в тъпанарите. Честно.

Искам да чета DragonLady, а не кучки в кетчуп, който дори не е разбит. Спама е хубав, когато си е майтап, но наистина спрете.

ShtrudeL
08-18-2012, 19:38
ewww стига сте се хващали за гушите ВЕ д'ге хаха (приемете го като предупреждение)

Да ви еба..

Nice Irti nice хахах

shik69
08-18-2012, 20:42
ewww стига сте се хващали за гушите ВЕ д'ге хаха (приемете го като предупреждение)

Nice Irti nice хахах

ИРТИ, не с рогата - И аз моа те ОПЕРКАМ, ко си мислиш - твоето магаре НЕ е по-мъжко от моето!!! АКО, РУСОКОСКА, беше по земна, и беше казала САМО едно БЛАГОДАРЯ /или нещо от рода/ нямаше да се оспами темата , както и много от форума и го казаха..., НО нека да приключим таз тема! Аз иска да попитам МАЧОКА, как ми намери Е-мейла и ми прати покана...???

machoka
08-19-2012, 07:15
Мачока да влиза и да създава ред,въпреки че знам,че той обича да гледа сеир.

Виждам, че мнението ти за мачока виси на пиедестал, недостижимо някъде във върховете, но въпреки че мачока не ви посещава по няколко пъти на ден, нито пък всеки ден, за да го затвърдя (мнението ти) щИ кажа мацо, че единственото, което обичам повече от сеира и задната, е да гледам ГОЛИ МАДАМИ ПО БОКСЕРКИ ПЪК!!! А?А?А?А? ГО-ЛИ!

така, гледам мармалад сте направили, чак замириса на развалено, ноооу нали съм толерантен, няма 'ви казвам някои от вас колко плоско се потапят :D

'аресва ми, че ми дискутирата темата, НО МОЛЯ БЕЗ ДА ПРЕКАЛЯВАТЕ! СПАЗВАЙТЕ БЛАГОПРИЛИЧИЕ :D

... сега драгънлейди да се запретне ръкави, че се задава шитсторма ми от югозапад по посока на мъж0 и.

machoka
08-19-2012, 07:35
НО2

Мъжът ти - на колко години е, с какво се занимава в момента, с какво се е занимавал преди? Какво образование има, висше ако няма, смята ли че ще му е нужно? Не те питам, колко пари изкарва, а може ли да ви издържа двамата? А трябва ли всъщност да може?
ПО какво разбра, че това е човекът за теб? Колко скандали претърпяхте, колко проблеми превъзмогнахте заедно? Колко години деляхте едно легло и едно жилище? Колко деца си народихте? Колко пъти се смяхте и колко плакахте заедно? Колко пъти взехте единни решения, основи за бъдещия ви съвместен живот? Избрахте ли заедно цвят на тапетите в хола или за детската стая, правихте ли заедно ремонт? Ходихте ли на почивки, извън местообитавяния от вас град? Колко пъти те прегърна, докато плачеш и върна усмивката на лицето ти? Колко пъти те изненада с малки, но усмивкотворни, весело опаковани пакетчета?

Сега, отговаряйки си честно на горните въпроси, ... отговори и на следващта партида:
Колко процента от 0 до 100 мислиш, че го познаваш? А колко процента си вярваш на предишният отговор? А колко процента искаш да си с него от тук-нататък? А колко % искаш да си с него от тук нататък, в рамките на ОТ след една година ДОкато станеш на 87г? А колко % мислиш, че той ще си остане същият или ще стане по-добър към теб и към себе си в годините към напред?

А знаеш ли какво е предбрачен договор? А какво мислиш за това? А какво мислиш за това, че вечна любов има само в продукциите на Disney, и то само за да се продават по-добре? А знаеш ли, че 99% от случаите, в които сме около 20 годишни и ни се падне ГОЛЯМАТА любов, и си мислим че това е края, всъщност се оказва ГОЛЯМ провал?

А как се отнасяше към предишният си приятел? Не беше ли щастлива с него? Не си ли мислише, че ТОЙ е човекът? А към по-предишният? А към по-по-по-по-по-опо- поропопо - предишният? Към тях с какви мили думи се обръщаше, не бяха ли същите? (мило, слънце, мъжа ми, обичам те, харесвам те, довечера ще правим ли секс, хареса ли ме на задна, etc.)? А сега не е ли малко лицемерно, уж по същият начин се държиш с 'мъжа си', но твърдиш, че е ТОЙ?

А ако си промениш ВСЕ ПАК непреклонното мнение след година-две-три-като си омръзнете-като те зашлеви-като те напусне, ЩЕ МОЖЕШ ЛИ ДА СИ ГО ПРОСТИШ? Ще простиш ли на себе си? Ще се погледнеш ли без угризения в огледалото?

А какво мислиш каот цяло за наивните хора? Оправдаваш ли синдрома 'розови очила'? (според докторантурата ми по въпроса, това е явление тип 'всичко квот' виждам ми харесва, не ме интересува какво е то всъщност)? Възприемаш ли себе си за достатъчно зряла, да можеш да взимаш решения за себе си от такъв ранг? Обоснови се, на каква база лежи твоят положителен отговор, който ще дадеш на предишния въпрос? В няколко изречения.., нека съдържат аргументи от следния ранг: житейски опит, претърпени сривове и възходи (все пак трябва да познаваш и от двете), образование и интелект, по принцип интелигентна ли си и т.н. ; )

anonymous708973
08-19-2012, 08:46
Ау, Мачок, застреля я с тия въпроси. Евала. Накара ме да се замисля... и на мен би ми било приятно да се разпиша на тая тема.

ShtrudeL
08-19-2012, 09:28
wewee мачони, ще накараш момичето да си развали годежа след тоя пост :о :3

П.П. Крис-коУ бийтс :|

kalpazanka
08-19-2012, 09:32
wewee мачони, ще накараш момичето да си развали годежа след тоя пост :о :3
Много на място въпроси е задал. Пък и нали по-добре късно, отколкото по-късно.
Сори за оф-а.

Щруд, ти внимавай Криско да не ти отмъкне сапунерката в мола, че нещо го е прихванало от Блатечки. :D

ShtrudeL
08-19-2012, 09:41
хахах ^
таа не го казах с лошо онова, прекраснички са въпроситИ, чак си представих черни/кафяви/лилави/тъмно червени тапети на огроомни фигурални светли цветя :о хахаха
ох от сутринта миЙ весело нещо :о
айде да не спамим :3 *извиняв*

DragonLady
08-19-2012, 14:55
НО2

Мъжът ти - на колко години е, с какво се занимава в момента, с какво се е занимавал преди?На 27 е. Не мисля, че е коректно да говоря нещо толкова лично за друг човек, било то и най-близкият ми Какво образование има, висше ако няма, смята ли че ще му е нужно? Не те питам, колко пари изкарва, а може ли да ви издържа двамата? Висше образование има, другото пак е доста лично и не касае мен, затова няма да дам адекватен отговор.А трябва ли всъщност да може? Да изкарва добри пари да, но чак и двамата рядко е възможно да се постигне, особенно в държава като България
ПО какво разбра, че това е човекът за теб? Държанието което имаше към мене ( не само показване на любов, сексуален апетит и тн, а преди всичко уважение. Това, че не ме ограничава и не ми държи сметка ( пита си къде ходя и с кой, но до там ), не ми навлиза в личното пространството, знае как да ми покаже ( а не каже ), че ме обича и че съм желана. Кара ме да се чувствам спокойна и сигурна до него.Колко скандали претърпяхте, колко проблеми превъзмогнахте заедно? Имахме един период с доста скандали, но вече е в миналото, проблеми бая сме преживели заедно, дори и в момента преживяваме един такъв. Колко години деляхте едно легло и едно жилище? Николко Колко деца си народихте? Нито 1 за сега Колко пъти се смяхте и колко плакахте заедно? за смеха доста пъти, за сълзите имало е и такива случей, макар и малко на брой Колко пъти взехте единни решения, основи за бъдещия ви съвместен живот? Повечето пъти са ни съвпадали мненията, но се е случвало да имаме и разногласия, за които все сме стигали до някакъв консенсус Избрахте ли заедно цвят на тапетите в хола или за детската стая, правихте ли заедно ремонт? Още не сме я докарали до тамХодихте ли на почивки, извън местообитавяния от вас град?Да веднъж за сега, но обмисляме след 1 - 2 месеца пак да идем на някъде само 2мата Колко пъти те прегърна, докато плачеш и върна усмивката на лицето ти? Толкова много, че не мога да ги преброя дори Колко пъти те изненада с малки, но усмивкотворни, весело опаковани пакетчета? Доста пъти ми е правил малки неочаквани подаръчета.

Сега, отговаряйки си честно на горните въпроси, ... отговори и на следващта партида:
Колко процента от 0 до 100 мислиш, че го познаваш? между 80 и 90 А колко процента си вярваш на предишният отговор? 100А колко процента искаш да си с него от тук-нататък? 100 А колко % искаш да си с него от тук нататък, в рамките на ОТ след една година ДОкато станеш на 87г? 100, той е човека, с които искам да остарея А колко % мислиш, че той ще си остане същият или ще стане по-добър към теб и към себе си в годините към напред? Да си остане същият да кажем 70% грубо, да се промени към по добре е доста вероятно.

А знаеш ли какво е предбрачен договор? Да, знам А какво мислиш за това? Не е лош вариант зв по несигурните в партньора кандидат младоженсци, или по заможните такиваА какво мислиш за това, че вечна любов има само в продукциите на Disney, и то само за да се продават по-добре? Така е да, любовта е до време, зловредните еждневни караници за глупости я умътвяват бавно, но сигурно. След време в брака остава само разбирателството, взаимното уважение, и децата, които да го скрепяат. А знаеш ли, че 99% от случаите, в които сме около 20 годишни и ни се падне ГОЛЯМАТА любов, и си мислим че това е края, всъщност се оказва ГОЛЯМ провал? Да, знам го от опит.

А как се отнасяше към предишният си приятел? С уважение, любов и разбиране. Не беше ли щастлива с него? Бях Не си ли мислише, че ТОЙ е човекът? От начало да, но след като го опознах си дадох сметка, че е твърде зависим от мнението на околните, и се влияе твърде много от другите покраи него. Не беше сигурен в себе си. А към по-предишният? Както при бившият ми, с тази разлика, че той си беше човек, който е сигурен в себе си, знае какво иска и как даго получи, и не се влияе от другте А към по-по-по-по-по-опо- поропопо - предишният? Е ти ме върна чак като бях на 15 - 15 бре ... Към тях с какви мили думи се обръщаше, не бяха ли същите? (мило, слънце, мъжа ми, обичам те, харесвам те, довечера ще правим ли секс, хареса ли ме на задна, etc.)? В интерес на истината и в 4те си сериозни връзки съм наричала половинката си с различни галени имена, от тези, с които съм наричала предишниятА сега не е ли малко лицемерно, уж по същият начин се държиш с 'мъжа си', но твърдиш, че е ТОЙ? И кое му е лицемерното? Това, че се държа добре с него, че го обичам и уважавам ли? Е как да се държа, няма да го командаря и да му крещя като някоя проста селянка я.

А ако си промениш ВСЕ ПАК непреклонното мнение след година-две-три-като си омръзнете-като те зашлеви-като те напусне, ЩЕ МОЖЕШ ЛИ ДА СИ ГО ПРОСТИШ? Да ми омръзне не знам, да ме зашлеви, не го вярвам, дори и при най-лошите ни скандали никога не ме е удрял, дори не ми е посягал. да си простя не знам, но със сигурност ще се замисля,нямало ли е преди сигнали за това му поведение, които да не съм забелязала Ще простиш ли на себе си? Ще се погледнеш ли без угризения в огледалото? Мисля, че да

А какво мислиш каот цяло за наивните хора?Всеки е наивен до някъде, въпроса е да намерим границата, където започва глупостта Оправдаваш ли синдрома 'розови очила'? (според докторантурата ми по въпроса, това е явление тип 'всичко квот' виждам ми харесва, не ме интересува какво е то всъщност)? Не, с розови очила не се стига далече. Възприемаш ли себе си за достатъчно зряла, да можеш да взимаш решения за себе си от такъв ранг? Да Обоснови се, на каква база лежи твоят положителен отговор, който ще дадеш на предишния въпрос? Това, че за годините си съм видяла доста от живота ( не казвам всичко, но доста ) и добро и лошо, научила съм се как да реаргирам в повечето ситуации и бързо да си овладявам и контролирам емоциите. Да залагам повече на разума, не на сърцето и емоционалната част. В няколко изречения.., нека съдържат аргументи от следния ранг: житейски опит, претърпени сривове и възходи (все пак трябва да познаваш и от двете), образование и интелект, по принцип интелигентна ли си и т.н. ; ) Както казах и на предният въпрос, бая съм видяла от живота, доста ситуации, хора с различни типове характери и тн. Колкото до образованието, завършила съм една от най-елитните гимназии в града ми и смея да кажа в областта дори, откъдето се научих на някой доста полезни умения, които повечето хора придобиват едва във висшето си образование. Университета ми се води един от най-добрите и големите в североизтичната част на страната, има европеиска акредитация, която отваря възможности дори и в чужбина. Образованието там смея да кажа, че е на едно доста добро ниво, повечето преподаватели се стараят студентите им да научат нещо, а не просто да си изнесът лекцията и да си излязат, да си пият кафето с цигарката. Изпитите не са никък леки, и не се вземат лесно, тоест като седнеш да четеш за тях, пак нещо ти остава в главата ( освен ако не си пълен дебил, или зубърче ). Казвам го това защото в повечето университети я за пари, я за минет, минаваш между капките в повечето случай, когато си я закъсал. Общата ми култура, е на ниво над средностатистическото, и се намирам за интелигентен човек ( е не чак на ниво учени разбира се :D )

Отговорите са в цитата.

ShtrudeL
08-19-2012, 15:08
(Мисля, че се надценяваш. Интересно ми е какво значи: "видяла съм много от живота"..)

Oy7ofCon7roL
08-19-2012, 15:15
На повечето въпроси преигра

Irti
08-19-2012, 15:16
Мъжът ти - на колко години е, с какво се занимава в момента, с какво се е занимавал преди?

На 27 е. Не мисля, че е коректно да говоря нещо толкова лично за друг човек, било то и най-близкият ми

Мафиот ли е, защото това е обикновен въпрос какво работи човек? Нищо лично не е според мен.

Май по-скоро е безработен?

:)

DragonLady
08-19-2012, 15:19
(Мисля, че се надценяваш. Интересно ми е какво значи: "видяла съм много от живота"..)

Че съм изпадала в ситуации, които определено не се случват на всеки, и е доста трудоемко да се измъкнеш от тях. Виждала съм неща, които на никой не пожелавам да види, и съм усещала неща, които не бих пожелала и на най-големият си враг.

Мафиот ли е, защото това е обикновен въпрос какво работи човек? Нищо лично не е според мен.

Май по-скоро е безработен?

:)

Не, не е мафиот, и не се занимава с нищо не законно. И да обикновен е въпроса, но нямам право да споделям неща, които не са свързани с мен. А дори и да беше безработен, не мисля, че е срамно, в сегашните икономически условия.

ShtrudeL
08-19-2012, 15:22
Че съм изпадала в ситуации, които определено не се случват на всеки, и е доста трудоемко да се измъкнеш от тях. Виждала съм неща, които на никой не пожелавам да види, и съм усещала неща, които не бих пожелала и на най-големият си враг.

мф така като говориш нищо не казваш
и аз мога да кажа същото, ма т'ва не значи, че съм видяла много от живота
на двайсЕ години си, почти през целия си живот сигурно си гледана от мама и тати (което няма лошо и е нормално), но явно не знаеш какво още те очаква и с какво наистина ще се сблъскваш. След като заживееш сама, плащаш си сама сметките, или не можеш, понеже нещо не ти стига (не дай си боже), след като се чудиш кое, как, защо и от къде, тогава говори, че си видяла много от живота.
Казвам всичко това, защото сме на една възраст и се учудвам лекичко, че имаш някакъв такъв мироглед. Не твърдя, че моя е прекрасен и че съм нещо невероятно (дори съм ужасна в много неща), но гледам да гледам реално на нещата (което ми идва в повече *бум*)
Ох, отплеСнах се, съжИлявам.

DragonLady
08-19-2012, 15:24
мф така като говориш нищо не казваш
и аз мога да кажа същото, ма т'ва не значи, че съм видяла много от живота

Някой неща не са за публично споделяне.

Съжалявам че се намесвам в темата, но имам въпрос.

Казваш това за човек, когото познаваш от няколко месеца, колко сериозни да са били тези ваши скандали? Даваш ли си сметка, че когато заживеете под един покрив нещата ще се променят, ще имате много повече задължения и по-малко свободно време, следователно ще сте по-изнервени и скандалите ще зачестят? Как можеш да си сигурна че тогава няма да ти посегне?

Повечето от тях не са били сериозни, но е имало и такива, чиито изход е можело да бъде дори и раздяла, ако липсваше умението за постигане на компромиси. Наясно съм, че заживеем ли заедно, скандалите ще зачестят, няма да имаме толкова много време за другият, което допълнително внася напрежение, което рано или късно ескалира под формата на скандал. Сигурна съм, че няма да ми посегне, защото съм го виждала в най-лошата му светлина, и в най-изнервеният му и вбесен вид, за който в някои случай аз съм била причината.

БожиятАгнец
08-19-2012, 15:31
А, знаеш ли, какво го е накрало да ти предложи брак? Или заедно сте го решили?
И как ти предложи?
И защо брак? Повечето хора първо заживяват заедно, примерно. Или показността е важна?

(Нямам си идея какво се прави в тази тема, но ми стана интересно и реших да питам. 8-) )

ЕДИТ: И най-важното - бременна ли си? Затова ли?

kalpazanka
08-19-2012, 15:32
Едва ли темата някога е била по-интересна....

ShtrudeL
08-19-2012, 15:35
Повечето от тях не са били сериозни, но е имало и такива, чиито изход е можело да бъде дори и раздяла, ако липсваше умението за постигане на компромиси. Наясно съм, че заживеем ли заедно, скандалите ще зачестят, няма да имаме толкова много време за другият, което допълнително внася напрежение, което рано или късно ескалира под формата на скандал. Сигурна съм, че няма да ми посегне, защото съм го виждала в най-лошата му светлина, и в най-изнервеният му и вбесен вид, за който в някои случай аз съм била причината.

лол, а защо мислиш това, което каза и Миминко? (т.е. не отричам, че е не е вярно, или пък, че точно така ще стане)
Обичате се и си позволявате да имате скандал, който е можело да доведе до раздяла? Бихте ли си позволили скандалчета, когато заживеете заедно? Ти това за нещо нормално ли го приемаш? Нещо като писан закон? Нещо, което присъства като традиция, когато двама души се съберат да живеят под един покрив? Мислиш ли, че двамата заедно бихте могли да предотвратите това? А ако само единият го осъзнава и разбира, а другия си знае своето? Има ли го изобщо този феномен и ако го има, мислиш ли, че сте един за друг? А хубаво ли е това, че си го виждала в най-изнервения му и вбесен вид?
Съжалявам отново.

ledenakrasota
08-19-2012, 15:45
За края на една връзка имат вина и двете страни, а не само едната. З

DragonLady
08-19-2012, 15:47
А не са ли няколко месеца прекалено малко време, за да твърдиш така смело че си виждала най-лошото в него?

Да, малко са неотричам, но в предвид колко бързо се развиха отношенията ми с мъжа ми, смея да твърдя, че съм го виждала и на 7мото небе, и като дявола от 9тият кръг на ада.

А, знаеш ли, какво го е накрало да ти предложи брак? Или заедно сте го решили?
И как ти предложи? Не, не нзам, но предполагам любовта му към мен, и това, че е усетил, че аз съм човекът за него. Бяхме отишли за една нощ в едно хотелче в околията на града, просто за да избягаме малко от сивото ежедневие. В стаята ни имаше и вана, която той под оправданието, че отива да се изкъпе, беше напълнил и направил с много листенца от рози и пяна. Завърза ми очите с едно сатенено шалче, съблече ме ( в него момент си помислих, че е решил да ме скъса от секс ), и ме понесе на ръце. По едно време усетих как тялото ми се потапя във вода, и как ми става топличко. Когато отворих очи, той ме целуна, а после ми каза погледни на ляво, когато поглднах имаше тъмно синя кутиика с годежен пръстен в нея. Сигурно поне едно 5 минути съм седяла като ударена от гръм. После само повтарях Да, да, да като ненормална :D Неможех да повярвам, че ми се случва, беше като сън!
И защо брак? Повечето хора първо заживяват заедно, примерно. Или показността е важна? Показността и двамата не я харесваме, не е заради това.

(Нямам си идея какво се прави в тази тема, но ми стана интересно и реших да питам. 8-) )

ЕДИТ: И най-важното - бременна ли си? Затова ли? Не, не съм бременна. Пазим се.

ShtrudeL
08-19-2012, 15:56
Миш, не си ме разбрала правилно. Караници винаги има, но те са заедно от толкова малко време и както ДрагънЛейди твърди, вече са се карали много пъти и много сериозно(това лично за себе си го поставям под въпрос, но всеки с мнението си). Представяш ли си какво ще стане, когато тези двамата започнат да делят всичко, да плащат сметки, да си разпределят домакинските задължения и нямат достатъчно време един за друг?

мхмхмхм разбирам и на мен ми е чудно..

DragonLady, значи твърдиш, че някоИ неща, на които отказа да отговориш са прекалено лични, ама да разказваш в подробности как ти е предложил, не е нещо лично и интимно?

DragonLady
08-19-2012, 15:57
лол, а защо мислиш това, което каза и Миминко? (т.е. не отричам, че е не е вярно, или пък, че точно така ще стане)
Обичате се и си позволявате да имате скандал, който е можело да доведе до раздяла? - Бихте ли си позволили скандалчета, когато заживеете заедно? Скандала не пита може или не, той е просто израз на натрупани нагитиви и напрежениеТи това за нещо нормално ли го приемаш? Нещо като писан закон? Нормално е, само ако е в определени граници, а не всеки ден скандали за няма си и нищоНещо, което присъства като традиция, когато двама души се съберат да живеят под един покрив? Това дали 2ма души ще се карат като заживетят заедно зависи само и единствено от тях самитеМислиш ли, че двамата заедно бихте могли да предотвратите това? Да, има ли желание, има и начинА ако само единият го осъзнава и разбира, а другия си знае своето? Не сме корави глави, за да не можем да разберем гледната точка на другият Има ли го изобщо този феномен и ако го има, мислиш ли, че сте един за друг? Още преди няколко месеца се убедих, че сме един за друг, и не мисля, че като заживеем заедно ще се караме нон стоп. да може да има някоя караница, но със сигурност ще я разрешим като рзбрани хора.А хубаво ли е това, че си го виждала в най-изнервения му и вбесен вид? По скоро да, поне знам какво да очаквам от него, когато не е на себе си.
Съжалявам отново.

DragonLady, значи твърдиш, че някоИ неща, на които отказа да отговориш са прекалено лични, ама да разказваш в подробности как ти е предложил, не е нещо лично и интимно?

Прекалено лични, защото в случая не засягаха мен, а партньора ми.
Разказах толкова подробно защото може да послужи на някой да направи хубава изненада на половинаката си ( не казвам за годеж, а просто за някакъв повод ).

ShtrudeL
08-19-2012, 16:01
Прекалено лични, защото в случая не засягаха мен, а партньора ми.
Разказах толкова подробно защото може да послужи на някой да направи хубава изненада на половинаката си ( не казвам за годеж, а просто за някакъв повод ).

да бе, добре..
то и като казваш, че му правиш свирки и му харесва пак засягат него (примерно)
/Звуча гадно, нямам лоши чувства../

DragonLady
08-19-2012, 16:04
да бе, добре..
то и като казваш, че му правиш свирки и му харесва пак засягат него (примерно)
/Звуча гадно, нямам лоши чувства../

Да така е не отричам, но тогава засягат и мен и него, а опоменатият по горе въпрос, засягаше само него, затова нямам право да отговоря.

Claymore
08-19-2012, 16:06
Ти бягала ли си от часовете по български когато са ви преподавали граматичните норми?

DragonLady
08-19-2012, 16:12
Лейди, прекалено сигурна си в човек, който не познаваш достатъчно и залагаш твърде много на толкова нова връзка.Ще го отречеш, ясно ми е, аз го казвам без лоши чувства.

Приемам го като съвет, от по зряла и семейна жена. Да си прекалено сигурен в нещо или някякого, почти винаги води неволи след себе си :)

bloodyF
08-19-2012, 19:30
Не мога да повярвам просто.
на 20 години си мислиш, че си видяла ''много'' от живота
нищо не си видяла дефакто
и начинът, по който ти е предложил е страшно мил, съгласна съм
ама как за 5 месеца, че и по-малко, реши, че си го опознала толкова, че да се съгласиш да се омъжиш за него, по дяволите?!

ужас

adoreher
08-19-2012, 19:33
липса на внимание откакто се помни
не че нападам или нещо, мнение изразявам :lol:

djipsito
08-19-2012, 19:40
Що се опитвате да я "хванете в крачка", не разбирам ? Кво значение има за вас дали е истина това, което говори или просто й се иска да е така и що се опитвате едва ли не да я ... разобличите в нз кво. Така звучите де... Злобеете ли или се опитвате да я "предпазите" със съвети (които явно не са й нужни) ?

И наистина .. кво ви ебе кво прави, с кого, защо и как... ?!

Violenza
08-19-2012, 20:03
Що се опитвате да я "хванете в крачка", не разбирам ?
Това щях да питам и аз. Ще каже човек, че вас ви кара да се жените на по 20. Много евтино издребнявате, много.

Темата е хубава, въпросите на мачока са интересни.

chushkopek
08-19-2012, 20:12
Лейди, прекалено сигурна си в човек, който не познаваш достатъчно и залагаш твърде много на толкова нова връзка.Ще го отречеш, ясно ми е, аз го казвам без лоши чувства.

Най-точно казано.

@ВиоленЦа и джипсито: Защото ни е интересно какво ще каже?

П.С Е*аси.....2 дена да не гледам форума и миминко и щтрудела ми обраха въпросите. :Д

Violenza
08-19-2012, 20:29
@Виоленза и джипсито: Защото ни е интересно какво ще каже?

Ако ви беше интересно какво ще каже, щяхте да четете отговорите й и дотам. Те направо се опитват да я разубеждават да се омъжва, обясняват й колко било рано и как не можело да се вярва на нейния.

И се чете Виоленца.

TheProblemIsChoice
08-19-2012, 20:36
аз кога съм :(

chushkopek
08-19-2012, 20:37
Ако ви беше интересно какво ще каже, щяхте да четете отговорите й и дотам. Те направо се опитват да я разубеждават да се омъжва, обясняват й колко било рано и как не можело да се вярва на нейния.

И се чете Виоленца.

Напротив. Никой не я разубеждава, задават въпроси в което проблем не виждам.

Извинявам се, ще знам.

anonymous708973
08-20-2012, 07:04
Не мога да повярвам просто.
на 20 години си мислиш, че си видяла ''много'' от живота
нищо не си видяла дефакто
и начинът, по който ти е предложил е страшно мил, съгласна съм
ама как за 5 месеца, че и по-малко, реши, че си го опознала толкова, че да се съгласиш да се омъжиш за него, по дяволите?!

ужас

Прави ми впечатление, че от 2-3 месеца иззлобяваш доста. Преди беше по-миличка.
Пък и нито аз, нито ДрагънЛейди (предполагам) не очаквам да разбереш подобно решение, предвид факта, че най-дългата ти връзка е била 4 месеца, както сама каза.
Има връзки, в които се ходи само по кафета, има и връзки, в които нещата се развиват на много високи обороти.

Хора, мисля, че иззехте функцията на мачока :д
Ама и аз ще питам пък.

ДрагънЛейди, мачока ти зададе въпроса "Не е ли лицемерно да се отнасяш по същия начин със сегашния, както си се отнасяла с бившия?". Не мисля, че го разбра. Той имаше предвид... не е ли лицемерно да вярваш в бъдещето ви заедно, както си вярвала в бъдещето ти с бившите?

Не насаждам мое мнение, ако така е прозвучало.

Irti
08-20-2012, 11:13
миминко, ти не беше ли жената с 2-3 деца, бракове и разводи, свободно чукане и цицести снимки? Не я разубеждавай. Всеки прави грешки и всеки си пати от тях, но тя може и да не направи.. за разлика от теб.

Оставете я. Мачок, делни ги тези коментари и този също. Изчисти темата.

PyCoKoCkA93
08-20-2012, 11:31
миминко, ти не беше ли жената с 2-3 деца, бракове и разводи, свободно чукане и цицести снимки? Не я разубеждавай. Всеки прави грешки и всеки си пати от тях, но тя може и да не направи.. за разлика от теб.

Оставете я. Мачок, делни ги тези коментари и този също. Изчисти темата.

Доколкото аз съм виждала по мненията и тук-таме,едва ли @miminko се чука свободно наляво-надясно,щом е спала с трима,които,доколкото аз разбрах,са били сериозни връзки.А разводът не е нещо срамно,защото е по-добре да се разделиш и да потърсиш щастието си другаде или сам/а,отколкото да стоиш по навик или заради децата с някого...Да,всеки прави грешки,но не защото непременно го иска,а защото така се случва.Това не е повод за подигравки и ирония от твоя страна...

Едит:Съжалявам за намесата,но чувството за справедливост надделява у мен. :)

bloodyF
08-20-2012, 11:42
Ина, чак пък да иззлобявам :lol:
не преувеличавай
и нейната връзка не е кой знае колко по-дълга
а аз не твърдя , че съм видяла 'много' от живота, щото нищо не съм видяла и на 17 мисля, че си е съвсем в реда на нещата да си нямал връзка от порядъка на 1 година, 2,5 или нещо такова
вече съм аут аз.
тей е, много съм злобна и доста завиждам за страхотната коса и годежен пръстен :/

Ирти, може и да е направила грешки, но от тях има прекрасни деца , за които не мисля че е съжалявала дори в 1 момент
и не мисля, че трябва да я съдиш или да се държиш толкова грубо
най-малкото щото изобщо не си й на положението, че да я разбереш

Furious?
08-20-2012, 12:06
моля не се придържайте към темата

anonymous708973
08-20-2012, 12:06
Ина, чак пък да иззлобявам :lol:
не преувеличавай
и нейната връзка не е кой знае колко по-дълга
а аз не твърдя , че съм видяла 'много' от живота, щото нищо не съм видяла и на 17 мисля, че си е съвсем в реда на нещата да си нямал връзка от порядъка на 1 година, 2,5 или нещо такова
вече съм аут аз.
тей е, много съм злобна и доста завиждам за страхотната коса и годежен пръстен :/

Напротив, на 17 се предполага да знаеш откъде изгрява слънцето и да можеш да се задържиш с човека до себе си.
На 18 и 2 месеца съм. Зад гърба си имам връзка от 1 година, после още една 9 месеца, сегашната ми връзка също е на 9 месеца. А има хора с далеч по-дълги връзки от мен. Познавам момиче, което е на 19 в момента и с приятеля й имаха 3-годишна връзка.

Не съм казала, че завиждаш, казах, че напоследък иззлобяваш. Секс ли ти липсва, кво, не знам, обаче имай малко мярка.
Толкова по тоя въпрос от мен.

Oy7ofCon7roL
08-20-2012, 12:20
Моля да се придържате към темата.

С молене не вярвам да постигнеш нещо :cool:

Irti
08-20-2012, 12:23
Защо пишеш нещо, което искаш после да бъде изтрито? Свободното чукане не знам къде го намери, не е било при мен.Изобщо с каква цел го написа този коментар?

Защото е иронично точно ти да я наставляваш или който и да е. Казваш да се придържате към темата, а я направихте на гъз. Направихте момичето на нищо. Нормално да не си кажеш. Замислете се.

Молиш за нещо, а дори ти не го спазваш.

Да бъде изтрито след като го прочетеш. И всякакъв друг спам. Защото не ми се занимава да ти пиша ЛС и на теб и на другите, а исках да ти го кажа.

Стига толкова молба и писаница да се оправи темата и от мен. Всички показахте какви идиото-разпръцотини сте.

PyCoKoCkA93
08-20-2012, 13:02
... и на 17 мисля, че си е съвсем в реда на нещата да си нямал връзка от порядъка на 1 година, 2,5 или нещо такова

Зависи.Аз,когато бях на 17 връзката ми беше на около 3 години(не ми се изпада в подробни сметки).Познавам доста набори,които имат дълги сериозни връзки,започнали на по 14-15 години и продължаващи и до днес.Явно според твоята гениална логика на мен и на част от приятелите и познатите ми нещо много яко ни куца,като не си сменяме гаджетата през месец или два,за да "разберем какво искаме"... :lol: :lol:

102
08-20-2012, 13:28
Връзка на 14-15-16 години ? Хахаххахаха.... верно ? Ако под ходене заедно на училище, правене на секс, кино, кафета и шляене в парка имате предвид връзка то тогава сте в голяма грешка. Единствената връзка която имаш на 14 е тази на обувката ти.

DragonLady
08-20-2012, 13:32
Зависи.Аз,когато бях на 17 връзката ми беше на около 3 години(не ми се изпада в подробни сметки).Познавам доста набори,които имат дълги сериозни връзки,започнали на по 14-15 години и продължаващи и до днес.Явно според твоята гениална логика на мен и на част от приятелите и познатите ми нещо много яко ни куца,като не си сменяме гаджетата през месец или два,за да "разберем какво искаме"... :lol: :lol:

Подкрепям напълно!!!
Това да сменяш гаджета пред 3-4 месеца за да видиш какво искаш, не е начин за себе опознаване а 100%тов курвалък. Аз на 17 имах 2 годишна сериозна връзка.
Познвам хора, който започват връзката си през 2007 година и до ден днешен са си заедно!!! Смятайте 5 години ... А те през 2007 да са били на по 15 години и двамата ( мой набори са ).
Изводите си ги правете сами!

ShtrudeL
08-20-2012, 13:33
Връзка на 14-15-16 години ? Хахаххахаха.... верно ? Ако под ходене заедно на училище, правене на секс, кино, кафета и шляене в парка имате предвид връзка то тогава сте в голяма грешка. Единствената връзка която имаш на 14 е тази на обувката ти.

аре бе, верно? Ми ти какво очакваш да правят на 14-15-16? За тях това е връзка. Дори да искат нещо повече, едва ли могат да си го позволят.

PyCoKoCkA93
08-20-2012, 13:33

Връзка,в която има зрели разговори,споделяне не само на хахо-хихи,а от най-простата детска радост до най-големите страхове и притеснения докато се стигне до решение на проблема.Връзка със запознанство с родителите(не е толкова важен елемент,но трябва да се спомене),със спане у половинката,домакинска работа,колкото и смешно да звучи.И с още ред неща присъщи на СЕРИОЗНИТЕ връзки.Недей да ми обясняваш откъде изгрява слънцето,защото знам разликата нежду хлапашка тийнейджърска връзка,в която днес много се "обичате",а утре не може да се гледате,и зрялата страна на нещата.Тази,която те развива откъм опит,интелигентност,прогре с,характер,разбирания.

ПС:Щруди е напълно права,но зависи как се сгекат обстоятелствата.Нито аз,нито много хора не са очакбвали,че детската невинна връзка ще прерасне в нещо голямо и красиво.То просто се случва.За едни на 14-15,за други чак към 19-20+.Няма правила и време за това.

bloodyF
08-20-2012, 13:36
Ина, позна, в процес на търсене и намиране съм хахах

а за връзките-аз лично не изпитвам нужда да имам дълготрайна връзка, защото просто изисква търпение и усилия, които за момента не мога да дам (лични причини) на един човек и да му се отдам изцяло, чак толкова дълго време
но за всяко нещо си има време и място, като дойде не пита, така че ще си намеря и аз 'майстора' скоро
а да си сменяш гаджетата често не е точно курвалък , особено ако не спиш с всичките, а с малка част
по-скоро се опитваш да намериш някой,който да си заслужава, да те обича и да го обичаш и да сте един за друг
евала че сте намерили такива хора
а в момента не се защитавам, просто казвам
аз гадженца сравнително рядко си хващам, поради простата причина че съм се нагледала на еднотипни, двуседмични връзки и ми е писнало
толкоз

ShtrudeL
08-20-2012, 13:40
Подкрепям напълно!!!
Това да сменяш гаджета пред 3-4 месеца за да видиш какво искаш, не е начин за себе опознаване а 100%тов курвалък. Аз на 17 имах 2 годишна сериозна връзка.
Познвам хора, който започват връзката си през 2007 година и до ден днешен са си заедно!!! Смятайте 5 години ... А те през 2007 да са били на по 15 години и двамата ( мой набори са ).
Изводите си ги правете сами!

Абе кви са тея глупости? Какви изводи? Голяма гордост, че на 20 си имал 2-3-4-5 годишна връзка. И аз имах почти 4 годишна, дори ми беше първото гаЖе, никога не съм си мислила 'ще остарея с тоя човек, искам деца от него' и т.н. дори не съм си ни представяла след още 5 или 10 години заедно. Не че съм била с нагласата, че един ден всичко ще свърши. Напротив. Обичах го много и толкоЗ. Както и да е.
От една страна е адски тъпо да имаш толкова дълга връзка на тея години. Години, през които можеш да се пробваш с който си искаш и това да не значи непременно, че е курвалък?!

102
08-20-2012, 13:41
На 14-15-16 си имаш "гадженце", ако устискаш до 18 примерно, ако тогава вече имаш работа и можеш да полагаш основи на една истинска връзка тогава може да кажеш, че "имаш връзка".

PyCoKoCkA93
08-20-2012, 13:57
На 14-15-16 си имаш "гадженце", ако устискаш до 18 примерно, ако тогава вече имаш работа и можеш да полагаш основи на една истинска връзка тогава може да кажеш, че "имаш връзка".

Запознахме се няколко месеца преди да стана на 15.Вече съм на 19 и съм "устискала" с него(много грубо звучи тая думичка,все едно някой насила те кара да търпиш нещо/някого).Основите на връзката ни са положени много отдавна,не се градят за ден или два.Всичко останало е переспекктива за развитие.Виждайки предпоставките за едно съвместно бъдеще,ти отчасти вече си успял,без реално да си направил нищо.и да ти отговоря предварително на въпросите от типа :"Работиш ли,как ще се издържате,сметки и разходи и битови задължения и т.н".Не работя,не знам дали и ще си намеря работа докато съм студентка,зависи как ще съм с лекции и време,не знам какви възможности ще имам и т.н.Въпреки това приличен доход ще имам,няма да коментирам откъде,как и защо,не е нужно всичко да знаете :D И съм абсолютно сигурна,че няма да има "опознаване" на човека при самостоятелен живот,защото сме прекарвали и по месец + заедно в апартамента на техните като ги няма и сме си разпределяли сами средствата за всичко.Знаем какво е да се "търпим" повече от 2-3 нощувки,как изглеждаме "грозни и ненаправени",знаем си кирливите ризи дето се вика.Да,вярно е,че парите не са изкарани от нас на този етап,но и сами да ги изкарваме разликата няма да е голяма.Даже ще е още по-хубаво,когато знаеш,че всичко си изкарал сам и не зависиш от никого и не си му длъжен дори и подсъзнателно.Не мога напълно да ти го опиша с думи,но и двамата знаем,че ставаме за съвместен живот и градим планове за него.За мен това е част от една зряла връзка...

PyCoKoCkA93
08-20-2012, 14:09
Абе кви са тея глупости? Какви изводи? Голяма гордост, че на 20 си имал 2-3-4-5 годишна връзка. И аз имах почти 4 годишна, дори ми беше първото гаЖе, никога не съм си мислила 'ще остарея с тоя човек, искам деца от него' и т.н. дори не съм си ни представяла след още 5 или 10 години заедно. Не че съм била с нагласата, че един ден всичко ще свърши. Напротив. Обичах го много и толкоЗ. Както и да е.
От една страна е адски тъпо да имаш толкова дълга връзка на тея години. Години, през които можеш да се пробваш с който си искаш и това да не значи непременно, че е курвалък?!

Никой не е казал,че това е най-голямата гордост и най-големия критерий за оценка на човек,нали?Но на фона на разпоретините,чиито бройки са повече от годинките им,Е.Поне за мен е така и смятам,че съм нещо много повече в това,а и други отношения, от един такъв индивид.(Не говоря за бройка тип проба-грешка,а за бройка като за бройка и чиста проба курвалък!) Пък ако ще да бъда надута и високомерна в очите ви...Когато е нужно и има покротие,човек трябва да има самочувствие и да го показва в разумни граници.Поправете ме,ако греша. :)

А относно това с опита.И аз много пъти съм се замисляла дали нямаше да е по-добре,ако имах поне 2-3 по-сериозни връзки,вместо една.и колкото и да мисля,стигам до извода,че на ТОЗИ ЕТАП от живота си това е било най-доброто за мен.В човека до себе си намирам (почти) всичко,от което имам нужда и не мисля,че е нужно да се разочаровам n-пъти,за да го проумея,когато вече ще е късно.Естествено,има какво да се желае още от него и с малко повечко разговори разбрах,че и това може да стане реалност.А пък времето може да ми покаже друго,знам ли.Затова и подчертах "на този етап от живота ми".

102
08-20-2012, 14:11
Страшни примери, брат. "Виждайки предпоставките за едно съвместно бъдеще,ти отчасти вече си успял,без реално да си направил нищо." и после сама се контрираш "и да ти отговоря предварително на въпросите от типа :"Работиш ли,как ще се издържате,сметки и разходи и битови задължения и т.н".Не работя,не знам дали и ще си намеря работа докато съм студентка,зависи как ще съм с лекции и време,не знам какви възможности ще имам и т.н." Сама тръгваш в правилната посока, защото знаеш, че тя е правилната.... Връзка можеш да имаш когато си си постлал предварително...работа...под наем или подарен дом... примери от рода на "успяхме да издържим един месец да си пускаме пералнята и да си правим кюфтета на скарата" са смешни. Извинявам се, че се отделих от темата и вече съжалявам за което. Тук съм да чета интересни въпроси и отговори.. come on !!

PyCoKoCkA93
08-20-2012, 14:21
Абсолютно съм съгласна,че трябва да си си постлал предварително.И както казах,явно с дар словото не мога да се изразя абсолюно точно и адекватно,за да ме разбереш.Ще пробвам по друг начин.
От всичко преживяно досега знаем,че това е правилната насока,както ти се изрази.В смисъл,знаем,че като сме под един покрив няма да се изпокараме за простотии или да се хванем за гушите,а споровете,които неминуемо ще има,ще бъдат за сериозните и истинските неща,а не за това кой кога не си е измил чиниите примерно.Когато сме "живяли заедно" напълно сами сме разпределяли доходите(да,били са от родителите,но,както казах,печеленето на пари от нас самите няма да е пречка,а по-скоро +),готвили сме си ЗАЕДНО,чистили сме си сами,прали сме се и т.н.Правили сме всички типично битови неща заедно,виждали сме навиците и привичките на другия в домашна обстановка,дори и хигиенните му навици дето има една дума.А това са неща,които изглеждат елементарни на пръв поглед,но са разделяли много двойки.А ние си пасваме изцяло в това отношение.Не знам дали сега ме разбра,ама викам да приключим дотук,че много се разприказвахме. :D

ПС:И да уточня:Имаме къде да живеем отделно от родители,т.е всичко,което ще правим,ще е за нас самите(и проблемите,и радостите)-няма да има странични поводи за скандали като тъщи и свекърви :D

cweeet
08-20-2012, 15:06
ХАхахахахaxaxaxa, какво се случва тук?! Не мога да повярвам колко забавни сте..
Не съм чела от 14 страница нататък, но просто не издържах, нямаше как да не се включа.
Русокоске, от 'де това самочувствие? От редовни комплименти или липсата на такива, на която и всъщност се дължи неадекватната ти реакция.
Бду, виждала съм те, от гимназията ти съм, чувала съм какво се говори по твой адрес,но няма да коментирам.
Ще ви следя с интерес!

Ferero*
08-20-2012, 15:29
Ухааа тука е станало яко мазало всеки си мисли , че той е най-в час от другия... Интересно е да се чете... (най-интересното е как нападате Русокоската и тя се впряга в големи обяснения )
Мачок давай въпросите към Драгъна и да се продължава :) ..... искам и аз вече

ShtrudeL
08-20-2012, 15:38
Интересното е как сами се напъвате да ви разпитват за неща от личния ви живот и после пискате, че ви осъждат, че било прекалено лично, че нам си какво.
Интересно е и ако тези, които най-много злобеят, 'седнат' в скутчето на мачока, какво ли ще кажат за себе си, т.е. все си мисля, че ще има нещо в техния живот, което да стане повод за обсъждане и да се чуе: "Ааа ама ти помниш ли как обвиняваше еди кой си, а сега говориш така.."...

PyCoKoCkA93
08-20-2012, 15:42
Аз вече бях на столчето на Мачока и отговарях на лични въпроси,не съм имала нищо против :) Считам обясненията си тук по-надолу като един вид разяснение на написаното в началото.

@cweet Не виждам нищо неадекватно в отговорите си.Това,че не съм поредната куха лейка без грам акъл в главата и имам връзка,в която съм щастлива,ме прави надута,така ли?Значи трябва да се комплексирам и да се свия в ъгъла,защото не лягам с всеки срещнат и не се чудя кой път да хвана,защото съм бездарна и некадърна?

Oy7ofCon7roL
08-20-2012, 15:57

Абе щруделче, не се заяждам ама :

Ти за сефте си си хванала гадже на 16, тая година март месец направи 20. А до колкото знам от миналата година си "на пазара" а отделно до колкото помня си спала с повече от 3/4 момчета( нямам спомен колко точно), а доколкото те знам едва ли без връзка ще си легнеш с някой...
Та всичко звучи супер разбъркано и нелогично, къде бъркам ?

ShtrudeL
08-20-2012, 16:13
Абе щруделче, не се заяждам ама :

Ти за сефте си си хванала гадже на 16, тая година март месец направи 20. А до колкото знам от миналата година си "на пазара" а отделно до колкото помня си спала с повече от 3/4 момчета( нямам спомен колко точно), а доколкото те знам едва ли без връзка ще си легнеш с някой...
Та всичко звучи супер разбъркано и нелогично, къде бъркам ?

Нищо нИ знаеш ти. 8-)
Уцели само в първото изречение.
А къде си чел т'ва че съм спала с повече от 3/4 момчета не знам, ама си в голяма грешка.

cweeet
08-20-2012, 16:17
Аз вече бях на столчето на Мачока и отговарях на лични въпроси,не съм имала нищо против :) Считам обясненията си тук по-надолу като един вид разяснение на написаното в началото.

@cweet Не виждам нищо неадекватно в отговорите си.Това,че не съм поредната куха лейка без грам акъл в главата и имам връзка,в която съм щастлива,ме прави надута,така ли?Значи трябва да се комплексирам и да се свия в ъгъла,защото не лягам с всеки срещнат и не се чудя кой път да хвана,защото съм бездарна и некадърна?

WHAT THE FUCKING FUCK
Кaзвам, че неадекватно реагираш на комплимент, като кажеш ''мерси'' не ставаш лесна/лека/уличница, а просто демонстрираш елементарно възпитание. Нищо не съм казала за връзката ти, грам не ми пука като цяло за личния ти живот. Просто ме очуди, понеже знам какво представляваш в реалния свят и какво самочувствие притежаваш тук, майндфъкнах се, нищо повече. Между другото, нямаш абсолютно никакво дар слово, просто можеш да говориш, съответно и пишеше като нормален човек. Не мисля, че това е качество,което трябва да събужда гордост у теб.

cweeet
08-20-2012, 16:55
русокосата, смисъл не я познавам лично, но я знам какво представлява като визия. Виждах я почти всеки ден.

Oy7ofCon7roL
08-20-2012, 17:01
Нищо нИ знаеш ти. 8-)
Уцели само в първото изречение.
А къде си чел т'ва че съм спала с повече от 3/4 момчета не знам, ама си в голяма грешка.

gotcha :cool:

Мажеш им ските нещо на форумците
Къде, къде, ами в темите от рода на "разпитвайте ме" и "горещия стол"
Даже ей ся поразрових малко, но не успях да намеря нищо, обаче си спомням аз мхмхм
Ама за сметка на това се натъкнах неволно на някъв твой сайт с лична фотография, където те има с гажито.. лол

ShtrudeL
08-20-2012, 17:14
gotcha :cool:

Мажеш им ските нещо на форумците
Къде, къде, ами в темите от рода на "разпитвайте ме" и "горещия стол"
Даже ей ся поразрових малко, но не успях да намеря нищо, обаче си спомням аз мхмхм
Ама за сметка на това се натъкнах неволно на някъв твой сайт с лична фотография, където те има с гажито.. лол

защото няма такова нещо

Може би е възможно да си попаднал на стари снимки, които не съм заличила И материално.. дъм
но не помня да съм слагала някога наши снимки във форона..

Oy7ofCon7roL
08-20-2012, 17:28
Just saying, че нещата не се връзват

chushkopek
08-20-2012, 17:59
Oy7ofCon7roL ако те набарам да те разпитвам, ще те разкостя. Just sayin.
Русокоската реагира прекалено остро на думите на рандъм хора във форум, това е.
Относно връзките, в случая и 2-те сте прави и 2-те грешите. Ще коментирам на щтрудела мнението, защото където тя е права, греши русокоската итн. Щтрудел, да няма значение дали от 14/15/16/17 годишна имаш дълга връзка и това не е нещо с което да се хвалиш, въпроса е ЗАЩО някои хорат имат такива, други не. Дали е защото така са решили, или защото не могат. Също каза, че не си мислела как ще сте след 10 години, answer this, как връзка без перспективи за бъдеще, има бъдеще? За да не спамя темата прекалено много, защото предчувствам, че с теб ще поспоря, дай на ЛС ако искаш.

TheProblemIsChoice
08-20-2012, 18:00
Тук няма ли нормални хора :(

chushkopek
08-20-2012, 18:08
Тук няма ли нормални хора :(

Т'ва тия дето не мислят ли трябва да са? Има доста от тях. :)

anonymous708973
08-20-2012, 18:13
Жадувам за мачока в момента, честно.
Но подхванахте интересна тема, трябва да я обсъдим/обсъдите някъде отделно. Съгласна съм с русокосата обаче.

Oy7ofCon7roL
08-20-2012, 18:18
Кюмбе, нещо искаш да ми кажеш ли ? :lol:

PyCoKoCkA93
08-20-2012, 18:45
1.Кaзвам, че неадекватно реагираш на комплимент, като кажеш ''мерси'' не ставаш лесна/лека/уличница, а просто демонстрираш елементарно възпитание.

2.Просто ме очуди, понеже знам какво представляваш в реалния свят и какво самочувствие притежаваш тук,

1.Ок,изядохте ме вече с това.Човек веднъж да реши да е по-ироничен и край,ще го изгорите на клада още малко.Някои го правят постоянно и им е като втора природа,ама за тях няма проблем да раздават правосъдие навсякъде.Спирам,че пак отваряме темата за двойните стандарти.

2. /О/чудвай се,колкото искаш.Никога не съм била високомерна или надута,не знам защо всички решихте така от няколко поста.Това не ми е в природата и е далеч от мен.Но "да бъде вашата воля" щом така се чувствате по-добре.Защитавам се от неоснователни нападки като всеки нормален човек,това е.

Едит:Айде вече всички да се стегнем и да престанем с кокошкарските истории и заяжданията,че отдавна иззехме функциите на автора.Съгласни?Аз оттук нататък съм пас по темата,само ще следя. :)

chushkopek
08-20-2012, 18:58
Кюмбе, нещо искаш да ми кажеш ли ? :lol:

Ай 1 у 1 ва мангал. Сега сериозно, просто си от малкото хора в този форум които не разбирам съвсем и би ми било МНОГО интересно да те разпитвам.

granger
08-20-2012, 19:09
МАЧООООООООООК,ИДВВВААААА ААЙ!
аре по темата дьеееееее

ShtrudeL
08-20-2012, 19:15
въй въй колко женски усти 'се отварят' за мъжленцето ми :3

Oy7ofCon7roL
08-20-2012, 19:18
Ай 1 у 1 ва мангал. Сега сериозно, просто си от малкото хора в този форум които не разбирам съвсем и би ми било МНОГО интересно да те разпитвам.

хахаха ами на мен тва ми е номера бе, да не можеш да ме разбереш :lol:
Ще ти го кажа така: Много си малък, неопитен и без реално никъв лайф експириънс, че да си общуваме заедно
+ това би трябвало да си забелязал, че не съм фен на тия теми

chushkopek
08-20-2012, 22:34
хахаха ами на мен тва ми е номера бе, да не можеш да ме разбереш :lol:
Ще ти го кажа така: Много си малък, неопитен и без реално никъв лайф експириънс, че да си общуваме заедно
+ това би трябвало да си забелязал, че не съм фен на тия теми

Мога да знам, че ножа е остър и без да съм го пипнал. Надменността ти не ми прави особено добро впечатление, не че ти пука.

Oy7ofCon7roL
08-20-2012, 22:59
Oy7ofCon7roL ако те набарам да те разпитвам, ще те разкостя.

Ай 1 у 1 ва мангал.

Надменността ти не ми прави особено добро впечатление, не че ти пука.

И на мен също не ми прави добро впечатление, когато някой не помни кво е казал 2 поста по-рано

А иначето, не съм надменен изобщо, чисто и просто ти казах, че с теб допирни точки не можем да имаме
Аз като съм си правил сефтето ти наиш на колко години си бил ? Нека ти подскажа, под 5 са... има ли смисъл да обяснявам нататъче...

chushkopek
08-20-2012, 23:22
И на мен също не ми прави добро впечатление, когато някой не помни кво е казал 2 поста по-рано
That made zero sense. И кое не помня? Да, интересен си ми, това значи, че трябва да ми харесваш ли? Защо цитираш рандъм части от постовете ми, а не целите? Това за сефтето може ли да ми обясниш какво значение има точно? Допирни точки и да нямаме, не виждам и това какво значение има....няма да се женим я.

Incadeptus
08-20-2012, 23:40
По тована колко години си,не можеш да определиш кой колко умен е!И аз се престрашавам! на 13 години съм ;д момче

chushkopek
08-20-2012, 23:50
По тована колко години си,не можеш да определиш кой колко умен е!И аз се престрашавам! на 13 години съм ;д момче

http://unicode.org/mail-arch/unicode-ml/y2011-m03/att-0004/01-facepalm.jpg

PyCoKoCkA93
08-20-2012, 23:52
^Не става със записване,а трябва да "дебнеш" и да напишеш коментар,че искаш да си следващ,след като Мачока зададе и 5-ят въпрос(по-скро пост :D) на този,който е наред.И в общи линии кой превари,той завари. :)

chushkopek
08-21-2012, 00:16
Русокоске, защо мамкаму си направи труда да му отговориш?

PyCoKoCkA93
08-21-2012, 00:30
^За да не напише още 10 пъти,че и той иска на стола :lol: Че,ако ставаше така,трябваше да чака на опашка...

Incadeptus
08-21-2012, 00:44
Чушкопек,разбрахме,че можеш да се заяждаш,което не ме вълнува ОСОБЕНО.Поне дай нещо по-оригинално,че това твоето вече е банално!Русокоске,благодар я за отговора :)

Oy7ofCon7roL
08-21-2012, 08:58
That made zero sense. И кое не помня?

Ама ти дори не си разбрал тънкия ми намек :/
Имах предвид, че е много глупаво да говориш за надменност при положение, че два поста по-нагоре си се държал така все едно аз съм 15 годишния *избери си думичка* без по никакъв начин да съм те афектирал, is that make sense for ya ?

Да, интересен си ми, това значи, че трябва да ми харесваш ли?

Нито искам някой да ме харесва, нито да съм му интересен, но все пак щом съм ти интересен можеш спокойно да продължиш да ме четеш.

Защо цитираш рандъм части от постовете ми, а не целите?

Цитирах частите от постовете, в който си се държал надменно/арогантно спрямо мен, а след това ти ми говореше за надменност. Исках да съм максимално ясен в посланието си за да ме разбереш, но уви ти не успя..

Това за сефтето може ли да ми обясниш какво значение има точно?

Това беше културния начин да ти кажа, че си много малък и не си ми интересен.

Допирни точки и да нямаме, не виждам и това какво значение има....няма да се женим я.

Кой говори за женене, аз имам предвид, че нямаме допирни точки да си общуваме.

Ай стига толкова обяснения, смятам, че ти отделих достатъчно внимание.
Чел съм ти тук таме няколко поста и виждам, че си буден младеж, който се включва активно в темите и се опитва да мисли и разсъждава върху прочетеното, продължавай в същия дух, лек ден.

anonymous708973
08-21-2012, 09:04
is that make sense for ya ?

:D :D :D
Не знам дали той е много малък, ама ти със сигурност не знаеш грам английски.

пAteNцЕ
08-21-2012, 09:06
сакам я да съ пробвъм :cool:

Oy7ofCon7roL
08-21-2012, 09:28
:D :D :D
Не знам дали той е много малък, ама ти със сигурност не знаеш грам английски.

Абе да ти кажа честно, знаех малко, но вече почти нищо не помня, иначе знам, че тва, дет написах не е правилно, but who cares :D

Ariia
08-21-2012, 09:29
Сядам.. питайте ;dd

ShtrudeL
08-21-2012, 09:41
Сядам.. питайте ;dd

поредния объркан..

TheProblemIsChoice
08-21-2012, 09:52
ами като го няма мачока...
няма ли някой временно да заеме мястото му :D

bloodyF
08-21-2012, 10:06
ами като го няма мачока...
няма ли някой временно да заеме мястото му :D

И аз това предложих преди известно време, ама въпросите на Мачока са най-интересни и е по-добре той да си ги задава сам.

djipsito
08-21-2012, 15:17
Аз искам да питам мачока кво го подтикна да направи темата и дали е вид тършуване за тролове или просто иска да си опознае децата ?

пAteNцЕ
08-21-2012, 15:21
Аз искам да питам мачока кво го подтикна да направи темата и дали е вид тършуване за тролове или просто иска да си опознае децата ?
по тази логика
аз много ообичам тати мечо :cool:
не по-скоро временно да се заключва? :Д поне да не се пълни и спами -.-

Incadeptus
08-21-2012, 16:01
да ние сме обърканите пфф (facepalm)

anonymous708973
08-21-2012, 16:09
Ох, може ли някой модератор да изтрие последните 3-4 страници?

chushkopek
08-22-2012, 10:16
Ох, може ли някой модератор да изтрие последните 3-4 страници?

Би било добре.

Това беше културния начин да ти кажа, че си много малък и не си ми интересен.

А аз най-културно ще ти кажа, че ми е през к*ура ти какво мислиш за мен, гледам моя интерес и само него.

@изключително дразнещия индивид с липса на сиво вещество и всички подобни, четете и си напрегнете мозъка преди да пишете нещо.

bebeemalko
08-22-2012, 11:16
а защо спряхте с въпросите... аз дебна да се запиша :D

DisappointedDreamer
08-22-2012, 11:22
Темата се омаза жестоко. С право сте задавали дадени въпроси на ДрагънЛейди, но начина по който сте ги задали е просто покъртителен. Тя обяснява нагоре надолу колко злобни сме всички, ние се защитаваме, отричайки а после ръсим обиди и коментари/въпроси лишени от всякакъв рационален смисъл.

Липсва ми темата в началото.

paradosou
08-22-2012, 11:32
Липсва ми темата в началото.

ммхмх. Изчистват се последните няколко страници, Мачо се появява с нова партида въпроси и всичко е ок.

machoka
08-23-2012, 08:32
НО3

ПОДЗАГЛАВИЕ: ЕСТЕТИКА

Какво мислиш за красотата? Дефинирай какво означава вътрешна и външна красота според твоите възгледи? Как се възприемаш ти? Какво мислиш, че околните мислят за теб? ИНтересува ли те чуждото мнение? Вслушваш ли се понякога в добронамерените съвети или пошлата критика спрямо теб? Мислиш ли, че човек трябва да се съобразява с чуждото мнение? Важно ли е да сме красиви и лицеприятни в очите на останалите? Трябва ли момичето да ходи гримирана цял ден или само като излиза? Трябва ли да се стреми да е 'неотразима' по всяко време на деня така, както по принцип се стреми като излиза на заведение вечер? Какво е мнението ти за гърдите ти? Малки / средни / големи? Искаш ли промяна в големината или формата им? Приятелят ти радва ли им се? Обичаш ли да ти смучат зърната? Какво би променила в тях, ако спечелиш безплатни процедури при специалист?

Колко пари горе долу на седмица / месец даваш за козметика? Важно ли е да е от скъпата (уж качествената) или може и със стоки от по левче? Какво най-често си правиш на лицето - спирали, фон-ове, очни линии? Ако си слагаш силно / наситено червило, после как се целуваш?? не е ли тъпо за партнора? Мислиш ли, че силният грим прави жената да изглежда като проститутка? Мислиш ли, че лицата ви трябва да са бели като на призрак? За косата - гребен или четка? Би ли си я продала за 1 000лв, ако ти отправят такава оферта от някое студио? Как се бориш срещу подпухналите очи (ако имаш такива де)? Трябва ли една коса да има обем или трябва да се спуска по лицето тип 'изтощена'? Ако сега ти дам ваучер за най-гъзарския козметичен - спа център с хотелска част, на стойност 10 000лв, какви процедури ще си правиш първата седмица?

Въобще, какво мислиш е мястото ти в обществото, което заслужаваш? Мислиш ли, че в момента то е оправдано? Стремиш ли се да си нещо повече? Мислиш ли, че визията (твоята лична) може да те тласне напред, или по-скоро те дърпа назад? От 1 до 10, колко мислиш е важно външното ти присъствие за това, да те възприемат насериозно?

DragonLady
08-23-2012, 19:36
НО3

ПОДЗАГЛАВИЕ: ЕСТЕТИКА

Какво мислиш за красотата? Дефинирай какво означава вътрешна и външна красота според твоите възгледи? Въртрешна - духвността и моралните ценности на даден човек, външна - приятен външен ви, които поражда възхищение Как се възприемаш ти? Най-нормален човек, привлекателна, но не и от най-големите красавици, добър човек, умерен, умеещ да контролира емоциите сиКакво мислиш, че околните мислят за теб? Че не съм лош човек, и че може да се разчита на менИНтересува ли те чуждото мнение? Не, не ми ли е близък не ми пука какво говори за мене. Вслушваш ли се понякога в добронамерените съвети или пошлата критика спрямо теб? Само ако е отправена от мой близък Мислиш ли, че човек трябва да се съобразява с чуждото мнение? Само до толкова, доколкото да не навлезе в чуждото пространство Важно ли е да сме красиви и лицеприятни в очите на останалите? Да, но е по важно да се приемем каквито сме. Трябва ли момичето да ходи гримирана цял ден или само като излиза? Не. С грима много често се прекалява, което изглежда зле естетически и отделно състарява кожата на лицето Трябва ли да се стреми да е 'неотразима' по всяко време на деня така, както по принцип се стреми като излиза на заведение вечер? Зависи, ако си е в къщи не, ако излиза да ( стига да не е до магазина де ) Какво е мнението ти за гърдите ти? Малки / средни / големи? Нормални, демек средни Искаш ли промяна в големината или формата им? Не, така са си добре, а и съм върдо против хирургическите намеси, освен ако не се налага от медеицинска гледна точка Приятелят ти радва ли им се? Обожава ги Обичаш ли да ти смучат зърната? Не, прекалено е грубо за мен Какво би променила в тях, ако спечелиш безплатни процедури при специалист? Нищо, бих дала въпросните ваучери на приятелка, която ги иска

Колко пари горе долу на седмица / месец даваш за козметика? На месец - не повече от 20 - 25 лева, не съм от тея дето са маниачки на тема козметика Важно ли е да е от скъпата (уж качествената) или може и със стоки от по левче? Баш от най-скъпите не, но със сигурност не и от тея по левче два. Какво най-често си правиш на лицето - спирали, фон-ове, очни линии? Спирала и пудра само използвам Ако си слагаш силно / наситено червило, после как се целуваш?? не е ли тъпо за партнора? Мразя да се целувам с червило, винаги преди да тръгна да се целувам го махам, или изобщо не слагам, зависи Мислиш ли, че силният грим прави жената да изглежда като проститутка? Ако е сложен премерено не, но ако се е прекалило да. Мислиш ли, че лицата ви трябва да са бели като на призрак? Не За косата - гребен или четка?Четка Би ли си я продала за 1 000лв, ако ти отправят такава оферта от някое студио? Не, материалното никога не ме е влечало, а и си обичам косата Как се бориш срещу подпухналите очи (ако имаш такива де)? Нямам такъв проблемТрябва ли една коса да има обем или трябва да се спуска по лицето тип 'изтощена'? С обем винаги изглежда по атрактивно Ако сега ти дам ваучер за най-гъзарския козметичен - спа център с хотелска част, на стойност 10 000лв, какви процедури ще си правиш първата седмица? Масаж, пилинг на тялото, фотоепилация и друго засега не се сещам

Въобще, какво мислиш е мястото ти в обществото, което заслужаваш? За момента на студент, които в бъдеще се надява да намери своята реализация Мислиш ли, че в момента то е оправдано? Да Стремиш ли се да си нещо повече? да, всеки би трябвало да има този стремеж у себе си Мислиш ли, че визията (твоята лична) може да те тласне напред, или по-скоро те дърпа назад? По скоро да ме тласне напред От 1 до 10, колко мислиш е важно външното ти присъствие за това, да те възприемат насериозно? 7

Отговорите са в цитата

machoka
08-23-2012, 19:59
NO4

ПОДЗАГЛАВИЕ: СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА

изказвала си се доста крайно за ромската част от българското население. Подчертавам 'българското'.. с какво един циганин е по-различен от теб? Какво те прави по-различна от останалите? Кръвта ти с различен цвят ли е от тази на всяко едно друго човешко същество? С какво си заслужила благата си и с какво са заслужили човешките същества около теб да НЕ получава равноправно поведение спрямо тях от твоя страна? С какво право ти се мислиш нещо повече от една циганка? Мислила ли си как щеше да ти се развие живота, ако се родиш с мургав цвят на кожата в някой катун? Мислиш ли, че това което си сега, щеше да имаш шанса и частица от него да притежаваш? Мислиш ли, че собствените сили щяха да ти стигнат да излезеш от блатото, което е единствената твоя зестра по рождение? С какво право делиш хората по цвят и произход? Ако отидеш в африканска държава, ще ти е приятно ли да не можеш да си намериш работа и да те гледат като подчовек, само защото си бяла? Какво мислиш за КАЧЕСТВАТА като толерантност, солидарност, общоскроеност, позитивизъм, инициатива? Какво е ТВОЕТО решеение на ромският проблем у нас, изключая детските селтащини тип 'хайл сапунерка'? МИслиш ли, че като помагаш другите, това те прави по-добър човек? МИслиш ли, че като таиш омраза и ненавист към хора, които нищо не са ти направили и с нищо не са ти навредили - отделни субекти, причислявани към дадена общност - това те прави пълен дебил или поне деградант в личностен план? Мислиш ли, че физическата саморазправа или решение тип 'натискам червеното копче и всички, дето не ме кефят изчезват от лицето на Земята' е правилното? А кой ти позволява да квалифицираш всички под общ знаменател? А кой ти позволява да погледнеш с предубеждение и вродена ненавист човек, който има семейство и се грижи за децата си също така, както твойте родители за теб?

Моля, в отговорите си да се разграничиш от стандартните бла-бла-бла 'мързи ги да учат, най-лесно е с надбавки'.. мърша има навсякъде. Искам реални мотиви и доводи за нагласите ти.

DragonLady
08-23-2012, 20:17
NO4

ПОДЗАГЛАВИЕ: СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА

изказвала си се доста крайно за ромската част от българското население. Подчертавам 'българското'.. с какво един циганин е по-различен от теб? С това, че един циганин много рядко има мотивацията да се развива като индивид, да получи добро образование, да си намери работа, и като цяло да е пълноценен гражданин. Циганина обикновенно се чувства като черната овца сред другите и като цяло е негативно настроен към българите, което провокира вандализма ( кражби и тн ) у неговото сържание. Разбира се имам и изключения, но те са твърде малко на фона на масата от цигани. Какво те прави по-различна от останалите? Личността, която сама съм си изградила Кръвта ти с различен цвят ли е от тази на всяко едно друго човешко същество? Не разбира се С какво си заслужила благата си и с какво са заслужили човешките същества около теб да НЕ получава равноправно поведение спрямо тях от твоя страна? Винаги съм се отнасяла с другите, като с равни, а това, което имам съм ги заслужила главно с полагане на труд, било то физически или умствен С какво право ти се мислиш нещо повече от една циганка? С това, че аз имам ценностна система изключваща краденето, и имам волята да се развивам като личност. Мислила ли си как щеше да ти се развие живота, ако се родиш с мургав цвят на кожата в някой катун? не съм се замисляла, но сигурно щях да приема манталитета и ценностите на заобикалящите ме цигани Мислиш ли, че това което си сега, щеше да имаш шанса и частица от него да притежаваш? Едва ли, средата в която растеш е определяща до голяма степен за развитието ти като индивид в зряла възраст. Мислиш ли, че собствените сили щяха да ти стигнат да излезеш от блатото, което е единствената твоя зестра по рождение? Да С какво право делиш хората по цвят и произход? Не ги деля по цвят и произход, просто съм предубедена към циганите поради личните си наблюденияАко отидеш в африканска държава, ще ти е приятно ли да не можеш да си намериш работа и да те гледат като подчовек, само защото си бяла? разбира се, че няма да ми е приятно, но няма и да е нещо, което да не съм очаквала.Какво мислиш за КАЧЕСТВАТА като толерантност, солидарност, общоскроеност, позитивизъм, инициатива? Всеки трябва да притежава поне една малка частица от тях у себе си, за да бъде полезен за себе си и за другите Какво е ТВОЕТО решеение на ромският проблем у нас, изключая детските селтащини тип 'хайл сапунерка'? За тези цигани, които искат да работят да им се намери работа ( я като строители, чистачки, миячки, общи работници, шивачки и тн ), а на тези, които нежелаят да бъде предложено обучение, ако и това откажат да бъдат санкционирани и принудени да работят МИслиш ли, че като помагаш другите, това те прави по-добър човек? Да, а и те кара да се чувстваш по-добре, по полезен за обществото. МИслиш ли, че като таиш омраза и ненавист към хора, които нищо не са ти направили и с нищо не са ти навредили - отделни субекти, причислявани към дадена общност - това те прави пълен дебил или поне деградант в личностен план? По скоро да, но едва ли има човек, на които стериотипите наложи от обществото да не влияят поне малко Мислиш ли, че физическата саморазправа или решение тип 'натискам червеното копче и всички, дето не ме кефят изчезват от лицето на Земята' е правилното? Не винаги това помга, дори и да елиминираш един, ще дойдат други като него. А кой ти позволява да квалифицираш всички под общ знаменател? Никога не квалифицирам под общ знаментел, защото изключения винаги има. А кой ти позволява да погледнеш с предубеждение и вродена ненавист човек, който има семейство и се грижи за децата си също така, както твойте родители за теб? Не е нужно някой да ми го позволява, но до голяма степен това се налага от обществото и дори възпитанието ни като малки. Имам в предвид когато си малък и кажеш на майка си " мамо защо тази кака/този батко е с по тъмна кожа " а тя ти отвърне " той е циганин миличък/миличка, те са лоши хора и крадът, стой далеч от тях "

Моля, в отговорите си да се разграничиш от стандартните бла-бла-бла 'мързи ги да учат, най-лесно е с надбавки'.. мърша има навсякъде. Искам реални мотиви и доводи за нагласите ти.

Отговорите в цитата

machoka
08-23-2012, 20:24
ПФ. Ами аз разбрах каквото ме интересуваше. Мисля, че и от останалите всеки си е извадил изводи. Всички групово ти благодарим за участието. Въпросът ми

НО5

е

какво мислиш за мен в декада от изречения :smile:

DragonLady
08-23-2012, 20:29
ПФ. Ами аз разбрах каквото ме интересуваше. Мисля, че и от останалите всеки си е извадил изводи. Всички групово ти благодарим за участието. Въпросът ми

НО5

е

какво мислиш за мен в декада от изречения :smile:

Не си като повечето администратори, не се имаш за нещо повече от потребителя, помагаш при нужда. Вършиш си съвестно работата. Обичаш да гледаш сейр, но качат ли ти се на главата, ги качваш на рогата :D Иначе мисля, че проявяваш нужното търпение към потребителите. Знаеш как да се забавляваш ( поне това показваш в постовете си ). Като цяло те определям като добър човек, които съвестно си върши работата.

И аз благодаря :)

ShtrudeL
08-23-2012, 20:36
ох не искам да спамя много, ама не мога да се сдържа

Не е нужно някой да ми го позволява, но до голяма степен това се налага от обществото и дори възпитанието ни като малки. Имам в предвид когато си малък и кажеш на майка си " мамо защо тази кака/този батко е с по тъмна кожа " а тя ти отвърне " той е циганин миличък/миличка, те са лоши хора и крадът, стой далеч от тях "

Сама го каза: "когато си малък"..
Е пък ти вечно малка ли си стоиш, че да си нямаш изградена лична представа за това и онова? Аз ако слушах мама, сега щях да съм с ебати тъпото мислене (не че нейното е такова, но е адски консервативна и се води по клишенца и банализми, в които също няма лошо, знам ли, но мисля, че хората, които се водят по тях са роботизирани и програмирани да вярват в нещо, което може би дори не разбират напълно. И някак не искат да мислят, а не се кефя на хора, които не мислят.)
Защо позволяваш някой да ти налага нещо? Не мислиш ли, че по тоя начин се примиряваш с много неща и се превръщаш именно в онея човечета, които плюят по нещо и са все недоволни, само щото много други преди него правят същото. И разбираш ли щом това явление е масово, значи е правилно. Ти общувала ли си с цигани, без да си мислиш, че срещу теб стои черен и мръсен човек (каквато е всеобщата представа за тях)? На базата на какъв опит с тях ги отписваш от графата 'човеци'? Или просто защото мама, татко, Генчо или Ани Салич са ти казали, че цигани са ограбили жиците от улиците, то значи, че всички са лоши?
/някакво раздразнително ми е, не го приемай ъъ като враждебен пост от моя страна../

DragonLady
08-23-2012, 20:41
ох не искам да спамя много, ама не мога да се сдържа

Сама го каза: "когато си малък"..
Е пък ти вечно малка ли си стоиш, че да си нямаш изградена лична представа за това и онова? Аз ако слушах мама, сега щях да съм с ебати тъпото мислене (не че нейното е такова, но е адски консервативна и се води по клишенца и банализми, в които също няма лошо, знам ли, но мисля, че хората, които се водят по тях са роботизирани и програмирани да вярват в нещо, което може би дори не разбират напълно. И някак не искат да мислят, а не се кефя на хора, които не мислят.)
Защо позволяваш някой да ти налага нещо? Не мислиш ли, че по тоя начин се примиряваш с много неща и се превръщаш именно в онея човечета, които плюят по нещо и са все недоволни, само щото много други преди него правят същото. И разбираш ли щом това явление е масово, значи е правилно. Ти общувала ли си с цигани, без да си мислиш, че срещу теб стои черен и мръсен човек (каквато е всеобщата представа за тях)? На базата на какъв опит с тях ги отписваш от графата 'човеци'? Или просто защото мама, татко, Генчо или Ани Салич са ти казали, че цигани са ограбили жиците от улиците, то значи, че всички са лоши?
/някакво раздразнително ми е, не го приемай ъъ като враждебен пост от моя страна../

На никой не съм позволявала да ми налага каквото и да било. Виждала съм и от 2та типа цигани. Виждала съм такива, които за малко да оберът една прителка, както си вървяхме по улицата, и такива от които съм си купувала цигари, и са се държали с мен като нормални търговци с клиент, които желаят да им стане постоянен такъв.

ShtrudeL
08-23-2012, 20:42
мхм
окей

DragonLady
08-23-2012, 20:49
За сефте никой да не се натиска да сяда на стола. Преди един през друг пишеха Аз, че даже се сърдеха защо са ги преварили, а сега мераклии нещо липсват.

ShtrudeL
08-23-2012, 20:50
мда бе, ти да видиш
странно

paradosou
08-23-2012, 20:55
аз искам ; P

machoka
08-23-2012, 20:57
като не щат', ни па с мацката ше си направим събеседване ; P

я ми кажи само едни години и град на местоживеене, ако не е някаква дълбока тайна ест ))

paradosou
08-23-2012, 21:11
От плитките е тайната 8-)
17, Казанлък, ама планирам като завърша местене :)

anonymous708973
08-23-2012, 21:26
Почваш ли я paradosou?

machoka
08-23-2012, 21:32
Днес почивка, после почваме с първия тек .. въпроси ))

paradosou
08-23-2012, 21:51
лека от мен, въпреки че няма да се ляга скоро 8-) Утре не съм много сигурна кога ще успея да седна, ама все трябва да се вредя някак. хД

machoka
08-23-2012, 22:01
Ти си си седнала вече, просто мен ме цепи главата и ше взема да пия една бира по въпроса.. хаха по некое време ще ис задам въпросите, пък ти гат' влезиш, шА отговаряш :D

paradosou
08-24-2012, 07:22
:ДДД на компа имах предвид, правилата на темата ги знам. Смешно ми стана 8-).

machoka
08-25-2012, 06:56
Добреем

НО1

Разкажи ни нещо повече за себе си, аз поне не те 'познавам' хаха. Какво правиш тия дни, как си прекарваш свободните дни по часове - в колко ставаш, в колко си лягаш..
Защо оставам с впечатление, че някак си не ти допада града ти, в смисъл щом няма да ти липсва с нищо, като го напуснеш? Нямаш ли си приятелиии, компанияяя, бурни нощии хаха.. няма ли да ти липсват всички познати лица? Нещата, които правиш обичайно в свободното си време? Разходките в паркаа, любимото кафене?

Какво за момчетата? Сменяш ли ги често или имаш връзка от 16 години и половина? :D Те ли те свалят или ти тях? Мислиш ли, че момчето трябва задължително да те свали, дори много да го харесваш? В смисъл, ако много го харесвша, не трябва ли ти да предприемеш първата крачка? Обичаш ли да те стискат и да ти мачкат дупето? Като цяло 'отворена' ли си? имам предвид освободено ли се държиш, склонна ли си към импулсивни, импровизирани решения на секундата тип 'айде да тръгваме където ни видят очите'...

какво завършваш сега и какво искаш да кандидатстваш? Ще ни пуснеш ли някоя своя рисунка? Какво мислиш за секса като цяло хаха ) Прашки или боксерки?

Кажи ни в какво си добра и в какво не чак толкова? Ако искам да си стана приятел с теб, да си говорим по телефона с часовее или пък по никое време, да се разхождаме напред-назад, да си споделяме - лесно ли ще ме допуснеш до себе си, или ще изискваш да се доказвам с времето като искрен и добър човек...

paradosou
08-25-2012, 08:44
В колко ставам и в колко си лягам... графиците са последното нещо, с което бих се съобразявала, правя го само като се налага :Д. Обичам да си се разполагам във времето свободно, ама не и да го пилея. ; P
Градът вярно не ме кефи кой знае колко. Ще ми липсват някои неща и особено хора, ама като цяло не е място, където се чувствам в свои води. Скучничък е, живва само покрай празника на розата, не предлага кой знае какво, отделно повечето хора се чудят по какъв начин да се набъркат в ставащото около тях, обикновено по най-неподходящия начин :Д. Не си въобразявам, че като се преместя разликата ще е чак някаква титанична, ама мисля че определено няма да е същото.
Приятели си имам, излизаме си с тях редовно, правим различни неща, говорим си за какво ли не, вдетиняваме се даже от време на време, но и се подкрепяме и се стараем да си помагаме като имa нужда. Компания не знам дали може да се каже че имам, от време на време излизаме доста стабилна група хора, друг път сме по-малко...
В парка хич не липсват разходки, даже често ни се случва да се грабнем и да заминем някъде извън града, има интересни места и определено има какво да се види. Това лято трябваше да се ходи и на лагер, обаче се съсипа организацията, за което много ме е яд. Щеше да е страхотно, шестото ми чувство ми го нашепваше. Хъх. Любимо кафе нямам. 8-)
В свободното си време какво правя обичайно... ами рисувам, напоследък много съм се запалила и музата не ме напуска. Винаги ми е харесвало де. Обичам и да чета също, ама сега са ми свършили запасите от книги и съм на сухо. Ролерите и федербала много ги уважавам :Д. Преди се занимавах и с танци, обаче от известно време ги спрях. Фотошопът също ми беше интересен, но и с него вече не се занимавам. Излизаниците с приятели не мисля че има смисъл да ги споменaвам, подразбират се.
За момчетата... сега нямам връзка, ноо може би тва скоро ще се промени 8-). Основно те ме свалят. Правила съм и аз първатa крачка, обаче си предпочитам инициативата да е у момчето, поне в началото. Стисканиците ги обичам, ама зависи по какъв начин са. Хаха.
Импулсивна съм, но гледам тва да не граничи с безразсъдство. Импулсивност проявих в историята с лагера. Предложиха ми ей така просто, на мен ми прозвуча готино като идея и се съгласих. :)
Всъщност не завършвам, есента се гмурвам в предизвикателствата на 11 клас. Историята ми е интересна и мисля да се занимавам с това, т.е историческа специалност, която не съм решила със сигурност каква ще е. В СУ само са 23. Преди исках медицина и всъщност още ми е интересна, ама химията не е предмет, в който блестя и това ме спира.
Рисунка ще постна, но по-късно.
Какво да мисля за секса като цяло :Д .. ами да речем, че има различни измерения. Огледало е на самата връзка, ако изобщо има такава. И боксерки, и прашки. Разнообразие.
Напоследък съм станала страхотен толеранс, което определено си е полезно. И привлича също. Не знам, повече по тая тема не мисля да разтягам. Със сигурност не съм добра в точните науки :Д, също понякога ми липсва търпение. Разпиляна съм. За последния въпрос - по принцип не съм мнителна към хората като цяло, старая се да не подхождам с предразсъдъци и да ги разбирам, ама пък и не съм от типа хора, които много лесно се отпускат. Да ми се доказва някой изобщо не ми звучи привлекателно. Или ще си допаднем и ще искам да сме близки, или съответно не. Има елемент на предразполагане и напасване тук. :)

bebeemalko
08-25-2012, 08:50
Ее paradosou ще се видим в СУ след 3 години и ще се изпитваме по история :P между другото какво значи ника ти?

paradosou
08-25-2012, 08:57
След 2 бе :Д От една гръцка песен е - http://www.youtube.com/watch?v=UKKS6yquECk ;п
Всъщност значи "предай се" :Д, което гледам да не ми се случва.

bebeemalko
08-25-2012, 10:51
Да де 2 ... :D

machoka
08-26-2012, 07:08
НО2

Добрее, не разбрах за момчетата сега язе ;P нещо потайна ми се видиш, развържи го това езиче малко дееее.. РАзкажи ни за последната си връзка. Как те свали той? С какво те спечели? Какво те привлече у него? Всъщност, абе за кво да си говорим за минало.. я след тия въпросчета ми кажи какво търсиш от тук нататък у бъдещото си момче, стъпвайки така вече на някаква база от предишен опит.. какво искаш да притежава момчето ти? Важнаааа ли е усмивката, бицепса, прическата, стила на обличане? Има ли всъщност достатъчно 'избор' в Казанлък? ДО колко важна е външната привлекателност?) Какво намираш за 'привлекателно'? Отпускаш ли се веднага в секса, или ти трябва време да се напаснеш с някой? По-скоро 'важно' преживяване ли е или може да си правиш секс ей така за удоволствиеее в колатаа, в асансьораа, ей така за спорта?

Постни ни рисунка.
Постни ни и снимка в ЦЯЛ РЪСТ, пък!

Можеш ли да правиш пържолки? А някакви други неща с месоооо?? Всъщност какво можеш да правиш за хапване, обичаш ли да готвиш? А обичаш ли KFC??

Къде извън България искаш да отидеш на почивка, ако гаджето ти те изненада с ваучери за двама за самолетни билети и хотели където ви душа иска? )

Искаш ли да ми разкажеш за някоя своя смела мечта, която си имала, но която уви не си успяла да сбъднеш? Можеш ли да ми кажеш какво искаш от все сърце да се случи покрай теб?

paradosou
08-26-2012, 09:36
Хм. Последното не съм съвсем сигурна дали беше връзка :Д. Пф, само като го пиша звучи мега глупаво. Ама... факт. С него се бяхме запознали покрай излизания с общи познати, но тогава нямаше нищо специално, пък и той си имаше приятелка. Симпатичен ми беше и външно, и като поведение. След доста време се намерихме случайно и той ми прописа, та от там тръгнаха нещата. Бързо си пренесохме контакта в реалния свят. Привлече ме основно със спокойствието, което излъчваше, също с амбициозността си, с искреността, с това, че е широкоскроен и има готино чувство за хумор, което може да те накара да се разсмееш даже и когато не ти е особено весело. Доста си пасвахме, като се заговорим нямахме спирка 8-). Абе, много неща са, но първо тези ми направиха впечатление.
Рядко, наистина рядко някой ме грабва истински. Ще се повторя с писанията си в една друга тема - едно момче би ме привлякло, ако се чувства добре в кожата си и е самоуверено. Те двете неща си вървят в комплект де хД. Динамика търся, жизнерадостност, жажда за живот, искреност, смелост да се изправя пред проблемите и да нарича нещата с истинските им имена, разчупено мислене, отвореност към новото, амбиция, самоуважение, толерантност, разбиране, любопитство в градивния смисъл :Д и не на последно място социална интелигентност. Ако сме на едно мнение за важните неща, НО ни е интересно заедно и имаме за какво да спорим/какво да научаваме един от друг и същевременно гледаме в една посока, са ок нещата. Искам детско да има у момчето. Да се целим със снежни топки, да си организираме бой с възглавници... такива неща :-D, за сериозност винаги има време.
Външният вид си е важен, дам. Една връзка не може да бъде качествена, ако няма привличане.
Има си избор тук, ама ми се иска все пак да беше по-голям :Д. Иначе навсякъде има свестни и заслужаващи внимание хора, които само с присъствието си могат да ти направят цветен деня. :)
Излъчването ме привлича основно. Съчетава в себе си много неща. Една хубава усмивка може да изглежда не само физически привлекателна, но и да издава самоувереност, да речем. За секса е относително и много зависи от партньора. Някои просто умеят да предразполагат, на други не им се получава толкова... Сексът може да бъде нещо повече от удоволствие, обаче може да си е и чисто и просто задоволяване на нагон. Мога да го възприемам и по двата начина.
рисунка - http://i.imgur.com/Ija8h.jpg * доста е аматьорска, но е и супер стара. Неподготвена ме хващате тук, понеже старите снимки са ми някъде из архивите и би паднало егати търсенето, пък сега няма как да снимам нещо ново.
снимка - http://i.imgur.com/IypeS.jpg ** фонът е убийствен просто хД
Пържолки сигурно мога да правя :Д, но не бих хапвала. С месо .. нямам идея, не съм му почитателка. Царица съм на палачинките и спагетите :Д. Малко неща мога, ама пък са качествени. Работи се по въпроса да си разширя уменията, любовта на мъжа минавала през стомаха. хаха 8-)
Ами ще бъда скучна и ще кажа, че сигурно ще оставя избора на него. Иначе аз винаги съм искала да отида в Египет, супер привличащо ми звучи като идея. Сигурно бихме се гмуркали, бихме карали сърф, бихме си наели балон... все такива раздвижени неща. Където и да е. :) Ау, размечтах се.
За супер смела мечта, която супер много съм искала, ама не съм успяла да осъществя не се сещам. егати хД.
В момента един близък има здравословни проблеми и ще кажа, че от все сърце искам нещата да се оправят и да няма сериозни последствия.

ShtrudeL
08-26-2012, 09:44
*с тънкописец ли си я рисувала? Хубавичко е.

paradosou
08-26-2012, 09:53
тва си е чисто и просто молив, от меките. и благодарско :)

djipsito
08-26-2012, 23:20
paradosou, съгражданка :)
Ама не се познаваме, или поне на мен не ми изглеждаш позната ;р

:*

prosto_chovek
08-27-2012, 05:54
уж влезнах само да кажа здрасти, но трябва да отбележа, че рисунката на парадосу наистина е хубава :)

paradosou
08-27-2012, 08:36
Джипси, помня че преди доооста време беше постнала снимки и вярно и на мен не ми изглеждаш позната. Не е толкова странно де хД.
:*

LadyDi
08-30-2012, 08:12
бахти темата... и аз да я открия след 50+ страници

май трябва да се завърна в Секса...

machoka
08-30-2012, 08:17
бахти темата... и аз да я открия след 50+ страници

май трябва да се завърна в Секса...

е, рано ти е да напускаш секса 8-)

а пък аз е крайно време да 'продължа напред'.. и така, задава се следващата партида към казанлъшката роза Парадосю ;P

LadyDi
08-30-2012, 08:19
е, рано ти е да напускаш секса 8-)
ти най-добре трябва да знаеш, че говорех за раздела :lol:

machoka
08-30-2012, 08:28
НО3

описваш един идеален мъж, който всичко може да прави, отговорен ама и малко детски настроен, бла бла .. да, ама ИДЕЛАНИ МЪЖЕ НЯМА ;P кои са нещата, с които можеш да направиш компромис в изискванията си? Как си представяш един мъж, след 10-тата ви година връзка, когато сигурно вечер сте женениии, имате си близначета и т.н. .. как си представяш половинката си след толкова време на съжителство, вече показал истинската си същност и онези малки нещица, които ти вадят душицата понякога..

вярваш ли в късмета? Разчиташ ли на него? Повече на него или повече на това, което сама си постигнеш?

Коя поза в секса най-те възбужда? Какво считаш за НЕприятно в секса? Какво би отказала на партньора си?

С какво си по-напред и с какво си по-назад от връстниците си? Какво самочувствие, айде да го наречем мнение имаш за себе си? Потавяш ли се ПРЕД останалите? ДО каква степен си готова да направиш жертва със себе си, на сметката на някой около теб, който заслужава доза добрина?

В процентно отношение, колко от момчета, с които си била се е случвало само заради сексуалната основа, и колко от тях е било сериозна връзка? Падаш ли си купонджийка? Разкрепостена ли си? Би ли се изчукала с някой готин свеж младеж, ск ойто се запознаваш същата вечер на парти у някой приятел? Ей така, просто да се усамотите за половин-един час в някоя от стаите, да се заключите отвътре и да се изтряскате? )

Какъв си представяш живота си след 10 години)