Влез

View Full Version : Горещият КЪТ

Страници : 1 2 3 [4]

machoka
12-08-2012, 14:15
НО2

нямаш гадже, ок. А секс за една вечер? Как си искаш секс? Отказвали ли са ти секс и с какво обяснение / при какви условия? Някога правил ли си (опити) анален секс? Как беше? Обичаш ли да ти правят свирки? Къде обичаш да свършваш?

Какво мислиш за простотията като явление? Обичаш ли да простееш? До каква степен? Не те ли е срам като простееш? Какво е нивото ти на интелигентност спрямо собвствените ти виждания?

Правил ли си нещо важно и значимо до сега? Какво е то? Ако мислиш, че няма - кое е най-значимото нещо, което си постигал в живота си? Каква е себеоценката ти? Помагал ли си някой човек сега и как точно?

Разкажи ни за последното си гадже? Защо скъсахте и чия беше вината? 'убавица ли беше? Сексът с нея как е? Яд ли те е, че вече не сте заедно? Мислиш ли, че е може с бивши приятелки да се срещаме само за по един секс?

Кое е нещото, в което вярваш силно? Последователен ли си? Правиш ли често грешки и какви точно?

IseeDEADbodies
12-09-2012, 09:29
НО2

Нямаш гадже, ок. А секс за една вечер? - Да, че може и за повече от една вечер.
Как си искаш секс? - Еми, примерно - гледаме някой филм и започвам да я "налазвам" (не ми харесва тая дума, ама в момента за по-подходяща не се сещам), докато я вкарам в настроение. Пък ако сме някъде навън, случвало се е направо в прав текст да си го кажа, че ми се ебе и като се приберем...
Отказвали ли са ти секс и с какво обяснение / при какви условия? - Е, отказвали са ми. Обяснения - "сега не ми се прави секс", "в цикъл съм"... няк'ви такива.
Някога правил ли си (опити) анален секс? Как беше? - Не, не съм правил. Споменах вече, че не съм особен фен на аналния секс.
Обичаш ли да ти правят свирки? - Мисля че всеки обича да му духат, в това число влизам и аз.
Къде обичаш да свършваш? - Уста, цици, но все пак нямам няк'ви "претенции" къде точно трябва да бъде.

Какво мислиш за простотията като явление? - Ами, простотията, не смятам че е нещо лошо. Стига човек да знае кога може да го прави и до каква степен. Макар че много мразя някой да ми се лигави/простее, когато не съм в настроение. Като цяло има разлика м/у това да си простак и това да изпростяваш от време на време.
Обичаш ли да простееш? До каква степен? - Явно обичам, щото често ми се случва, особено когато се съберем една определена група. Но като цяло винаги знам кога да спра или кога изобщо не трябва да започвам. За мен т'ва е начин да разпусна, да забравя за негативните неща. До каква степен... ами случвало се е наистина да изгрубяваме, дори имаше 1 случай в който ни помолиха да напуснем заведението. Но като цяло, мисля че се държа в рамките на нормалното и поносимото.
Не те ли е срам като простееш? - Не :D. Защо да ме е срам ? Нещата за които би могло да ми стане неудобно, не ги правя по обществени места (или поне мноооооого рядко). Иначе не виждам нещо срамно в т'ва да се смееш и да ти е забавно. А и в крайна сметка, не ми ебе Сульо и Пульо, какво ще си помислят за мен. Хората с мнение, което наистина ме вълнува, много добре знаят какъв ТОЧНО съм.
Какво е нивото ти на интелигентност спрямо собвствените ти виждания? - Да кажем нормално. Не съм кръгъл идиот, но определено и не се имам за няк'ъв "всезнайко" или няк'ъв тип вундеркинд.

Правил ли си нещо важно и значимо до сега? Какво е то? - Значимо за кого ? Струва ми се доста абстрактно това понятие и не знам как точно да отговоря на този въпрос. Може би т'ва, че помагам за семейния бизнес е нещо което наистина значи нещо и като цяло има смисъл.
Ако мислиш, че няма - кое е най-значимото нещо, което си постигал в живота си? Каква е себеоценката ти? - Че съумях да стана човек. Разбирайте ме както искате.
Помагал ли си някой човек сега и как точно? - Винаги бих помогнал на човек изпаднал в беда, разбира се ако имам възможността да помогна. Не мога да стоя безучастно като знам, че мога да направя нещо. Иначе - дарявалал съм дрехи на сиропиталища. Често изпращам смс-и за благотворителни каузи, такива неща. За приятели не говоря, защото там е ясно, че дори и човек ще убия за тях. И мисля че много добре знаят, че винаги могат да разчитат на мен.

Разкажи ни за последното си гадже? Защо скъсахте и чия беше вината? - Съфорумка, съответно запознахме се във форума. Ходихме няколко месеца и скъсахме, защото нямаше перспектива, беше връзка от разстояние. Не мисля че имаше "виновен" , просто както казах, нещата нямаше как да пребъдат. Все пак, за мен не е било "загуба на време", защото запазих доста хубави спомени, за макар и краткото време.
'убавица ли беше? Сексът с нея как е? - Ами, да. И продължава да бъде ;д. Секс, нямаше. Другото беше добре.
Яд ли те е, че вече не сте заедно? - Не ме е яд.
Мислиш ли, че е може с бивши приятелки да се срещаме само за по един секс? - Зависи как е приключила връзката, но мисля че може. Дори ми се случи един път.

Кое е нещото, в което вярваш силно? -В себе си, в родителите си, в приятелите си.[/b[
Последователен ли си? - [b]Ами да. Имам си правила и си ги спазвам. Като кажа нещо - правя го.
Правиш ли често грешки и какви точно? -Грешки всеки прави. Работата е там, да не повтаряш една и съща грешка N-пъти. В т'ва отношение, може би единствената грешка която често повтарях, беше да се доверявам много лесно на хората. Друг проблем в близките години (да кажем 3-4) беше, че често оставях нещата на самоток. Но както казах, важното е човек да се поучава от грешките си. Аз мисля че го правя.

-----

Dark_Angel_
12-09-2012, 13:26
-----

tldr :D

machoka
12-12-2012, 18:21
НО3

Как разбираш понятията:

1. Смелост
2. Предрасъдъци
3. Гордост
4. Самочувствие
5. Самосъхранение
6. Битовизъм
7. Интелигентност

Трябва да съществува Европейският съюз като такъв? Какво е мнението ти като цяло за Щатите.

Ще се 'оправи' ли България? Какво мислиш за поколението тийнейджъри? Какво мислиш за възпитанието като цяло? Трябва ли да се почитат по-възрастните от нас? Трябва ли да се подиграваме и въобще да си позволяваме на говорим на въпреки на по-зрелите от нас? В автобус ставаш ли на баби и дядовци? Превеждаш ли през пешеходни пътеки възрастни хора?
По какъв начин чувстваш, че си полезен на обществото? Че правиш нещо положително? Какво мислиш за бръснатите глави с качулките?

IseeDEADbodies
12-13-2012, 22:21
НО3

Как разбираш понятията:

1. Смелост - Да имаш смелост да посрещнеш последствията от действията си.

2. Предрасъдъци - Не мога да разбера хората с предразсъдъци (или поне в повечето случаи). В смисъл такъв че, странно ми е как можеш да кажеш "т'ва не ми харесва" или нещо от сорта, при все че дори не си опитал. Но т'ва сякаш е най-прост пример за предразсъдък. Друг пример, мислиш си че познаваш хората толкова добре, че никой с нищо не може да те изненада, всичките им мотиви и цели (към теб или не само към теб) са ти кристално ясни... докато не дойде момента в който става нещо "неочаквано" и разбираш в колко голяма заблуда си живял. Тъп пример, ама не мога да измисля по-читав (боли ме главата ;д)

3. Гордост - Гордост... Гордостта е недостатък. Гордостта е моментно задоволство от нещо постигнато от нас или от наш близък човек. Но в сравнение с огромният свят в който живеем, този наш успех е само един миг от времето, един малък незначителен миг, за това човек не трябва да спира в "този" момент и да си казва "О, колко съм велик". Трябва да продължи, да продължи да се развива и учи. Възгордяването пречи на развиването !

4. Самочувствие - Самочувствието е малко по-различно. За Самочувствието имам по-положително мнение. Самочувствие е да си уверен в себе си, да вярваш във собствените си възможности, че имаш силата да успееш. Както се казва "Да си повярваш е половината от успеха, защото ако сам ако не вярваш в себе си, как очакваш някой друг да го стори ?" . Друг е момента когато хората почват да имат ПРЕКАЛЕНО голямо самочувствие - такова без покритие, там нещата са противоположни, но няма да го обсъждам. В заключение ще кажа, че е хубаво човек да има самочувствие, стига то да не надвишава реалните му възможности.

5. Самосъхранение - Ами лично за мен т'ва са няк'ви крайни/екстремни ситуации в които човек започва да мисля само и единствено за себе си, а всичко останало остава на заден план. Подчертавам крайни/екстремни, щото всичко останало е проста форма Егоизъм.

6. Битовизъм - Битовизъм, бит... нещата от ежедневието ни, как да го разбирам друго яче?

7. Интелигентност - Х

Трябва да съществува Европейският съюз като такъв? - Ами едва ли аз съм човек който да каже "трябва ли да има ЕС, или не", но все пак ще се опитам да отговоря на въпроса : Навремето като са го създавали пустия му ЕС, замисълът е бил много добър. Държавите членки да си помагат една на друга и прочее (няма нужда да изреждам цялата същност на ЕС...), обаче в днешно време "малките" държави по-скоро започват да робуват на "големите". За пример България. Брюксел казва затваряйте АЕЦ Козлудуй - ние затваряме. Изсипаха ни 4385734389 "препоръки", които трябва да изпълним, щото иначе...
Но пък от друга страна колко неща в България станаха реалност, благодарение на европейски пари. Така че не мога да ти отговоря на този въпрос. Още повече, че по другите държави не знаем к'во става, само к'вото чуем от Новините. Като цяло има предимства, има и недостатъци.

Какво е мнението ти като цяло за Щатите. - Aми в интерес на истината, никак не е добро. Изключително алчен, арогантен, надменен ииии не знам още к'ъв народ са. Имат се за Богове ходещи по тоя свят и едва ли не Света се върти около тях. Бе, няма к'во да се разливам в 8934758 реда обяснения, не ме кефят.

Ще се 'оправи' ли България? - Искрено се надявам да се оправи. А още повече се надявам да доживея да го видя т'ва нещо. Въпреки всичко, смятам че някой ден ще настъпи времето когато българина ще се светне за някои неща (няма смисъл да изброявам всичко поотделно) и ще си промени мисленето, защото според мен в това се коренят много от проблемите у Нас. Също съм на мнение, че докато можещите и знаещите хора продължават да напускат страната, положението ще си е все такова. Това е една от главните причини поради които не бих напуснал. Не че аз сам бих могъл да променя нещо, но нали знаеш лафа - "с един стават двама, с двама стават 5 и т.н. и т.н.".

Какво мислиш за поколението тийнейджъри? - Днешната младеж - пълна леш ! Не знам на какво се дължи тоталното им... нека го наречем Дебилство. Може би всичките тези технологии и в частност компютрите имат огромно влияние. Макар че и Ние (поколенито от което аз съм част) израстнахме с компютрите, ама не бяхме ЧАК толкова ЗЛЕ. Пълна неграмотност, липса на умение да се води реален разговор, а не виртуален. И форума го доказва, постоянно теми от сорта на "как да я/го заговоря", "харесвам иванчо/марийка, к'во да правя?" и т.н и т.н. Липса на елементарна ценностна система, морал... ох, ще спра до тук, щото наистина е много тъжна картинката и просто няма смисъл да говоря неща които на всички са ясни. Естествено не всички днешни деца са такива, но за жалост са единици.

Какво мислиш за възпитанието като цяло? - Еми, какво да мисля. Възпитанието е повече от важно и наложително. Поради липса на добро възпитание срещаме индивиди като тези изброени от мен в предния абзац. Естествено едно дете не е виновно, че родителите му не са го възпитали (не са му обяснили някой неща когато е трябвало) правилно, но пък и вината никога не е само в родителите. Комплекс между двете е.

Трябва ли да се почитат по-възрастните от нас? - За мен нещата стоят по малко по-различен начин. Аз мога да уважавам както по-малки хора от мен, така и по-големи. Уважението се заслужава, не е нещо което трябва да го има просто на някаква база. Боклуците не заслужават уважение, а боклук можеш да бъдеш на всякаква възраст.

Трябва ли да се подиграваме и въобще да си позволяваме на говорим на въпреки на по-зрелите от нас? - Абсолютно не. Едно е да не ги уважаваме, съвсем друго е да им се подиграваме и какво ли още не.

В автобус ставаш ли на баби и дядовци? - Ми, аз от много време не ползвам градския транспорт xD

Превеждаш ли през пешеходни пътеки възрастни хора? - Няма да лъжа.. не го правя.

По какъв начин чувстваш, че си полезен на обществото? Че правиш нещо положително? - Честно казано не ми пука дали съм полезен на обществото или не. И не ме е срам да го заявя. Колкото до полезните неща - чак нещо положително едва ли правя, но поне мога да кажа че не преча на никого. И винаги си хвърлям боклуците (било то хартийка от вафла, фас, етц.) в кошчетата :lol:. Полудявам когато видя някой да си хвърли боклука на улицата... а после всички хленчат и мрънкат колко е мръсно.

Какво мислиш за бръснатите глави с качулките? - Нищо не мисля за тия хора. Просто страня от тях. На са ми приятни.

---------

LadyDi
12-14-2012, 06:12
Аз само искам да попитам нещо странично, ако г-н мачока ми позволи.
IseeDEADbodies, правиш ли разлика между гордост и горделивост? И защо удоволствието, че си постигнал нещо трябва да е недостатък?
Приемам отговор и на ЛС, ако тва е против правилата на темата :cool:

IseeDEADbodies
12-20-2012, 13:16
Мачока излезе във ваканция ? ;д

piffacota
12-20-2012, 17:19
:D

xgirl11
12-28-2012, 16:19
Момиче на 17 , сядам

NomNomNom
12-28-2012, 16:34
Момиче на 17 , сядам

.. върху нечия пишка

granger
12-28-2012, 16:36
Момиче на 17 , сядам

Никой не те пита, има си ред.
Мачока като дойде и си зададе въпросите и ,ако улучиш момента може и ти да седнеш

IseeDEADbodies
12-29-2012, 18:53
Може да обича на колчета да сяда, ти пък сега...

ShtrudeL
12-29-2012, 19:49
.. върху нечия пишка

8-)

machoka
05-03-2013, 19:13
и такааа здравейте отново във форумния ефир. аз съм вашият диско водещ и вие сте с предаването 'сядам в топлия кът и ме разкостват от въпроси' .. рестартираме тая овехтяла тема ииииииии си търсим първата жертва. часът и мястото на срещата са известни, правилата също. първият, разписал се в темата с нещо егоистично от сорта 'аз искам да ви се похваля колко съм умен, морален бла бла' ще бъде разпнат със серия малко, кратки, но искрени въпроси, бъркащи в дълбоките му и зарастващи рани.

ПРАВИЛОТО е едно - който не иска да отговаря на неудоибни въпроси ДА НЕ СЕ ЗАПИСВА ЗА УЧАСТИЕ.

и така, първият е:

ShtrudeL
05-03-2013, 19:17
Аз искам ПЪК!

ledenakrasota
05-03-2013, 19:18
Ей, че си ненаситна. :D

ShtrudeL
05-03-2013, 19:23
Ей, че си ненаситна. :D

Не съъм, интересно ми ее и деТ се вика "това ще да е голямо предизвикателство за мен' :д

ledenakrasota
05-03-2013, 19:25
Не съъм, интересно ми ее и деТ се вика "това ще да е голямо предизвикателство за мен' :д

Не мина ли поне два пъти през това предизвикателство? :D

machoka
05-03-2013, 19:25
ама че си щруделина ммммммм въпроЗ НО1

с колко момчета си спала.. каква е разликата в секса между тях..случвало ли си да се целуваш с някой, а да виждаш друг.. правиш ли сравнение в интимните моменти между тях (ако е повече от 1).. изпитвала ли си оргазъм.. какво мислиш за секса на открито.. какво би направила с 1 милион лева..какво в себе си не харесваш (само външност) .. свалят ли те непознати .. използваш ли външните си дадености с цел облага .. какво мислиш за морала .. а какво мислиш за един сочен и мокър член.. какво мислиш за самовтълпяването на глупости.. какво мислиш за себезаблудата .. мислиш ли трезво .. реалист ли си

отговорите кратки и ясни, без фермани пЪлЪсЪ

ShtrudeL
05-03-2013, 20:05
ама че си :3 (ще се постарая да не разпъвам чаршафи, НО не обещавам.. :3

-----------------------

с колко момчета си спала.. 3..

каква е разликата в секса между тях.. Мисля, че огромна.. Не мисля, а си е огромна..

случвало ли си да се целуваш с някой, а да виждаш друг.. Да и ме е срам от онзи ми период. Имах си момченце и правех някакви ужасности.. Преди си втълпявах, че съвестта ми е чиста и няма какво да ме гризе, щом ми е харесвало и щом съм го правила съвсем ясно, амаа с времето имам чувството, че ставам все по-голямо дърво и все по-голям романтик.. което не знам дали е хубаво.. но на моменти определено ми вреди.. Не че искам да се върна към онова минало (дори ме отвращава), но и не искам да се превърна в една огромна консерва..

правиш ли сравнение в интимните моменти между тях (ако е повече от 1).. Естествено, че правя. И сега като се сетя изпитвам наистина огромен срам и отвращение от себе си.. Дори ако се опитам да се поставя на мястото на някой, на който би му се случило нещо такова (каквото правех), бих се погнусила още повече..
Имах един кратък период, в който изобщо не бях 'детенцето' и ги нямах онея мисли за еднорози и облаци и като цяло.. мисля, че хората са пълни с всякакви качества, като задължително НЕ бива да отключват всичките такива.. Та в онзи ми период, в който явно подсъзнателно винаги съм искала да игнорирам облаците и романтиката, не мислех много за интимността, онази хубавата, която включва гушките, това да си споделиш с човечето си какво ти е, някой да хване ръката ти и просто да усетиш, че не ти трябва нищо друго.. и т.н..

изпитвала ли си оргазъм.. Нем. Т.е. с друг човек - не, сама - всеки път.. 8-)

какво мислиш за секса на открито.. Че съм бъзлива и трябва да ме 'натиснат' повече, т.е. 'абе то някой ще ни видииии, абе май не е добра идея', докато вътрешно си мисля 'искам, искам!' 8-) Та.. мисля, че е вълнуващо, но ако е спонтанно и страстно, а не просто да отидеш на място, за да правиш секс..

какво би направила с 1 милион лева.. Първо и най-важно - бих си купила близалка/дъвка, абе нещо от сорта, за да си напомня и отбележа, че парите не са щастие, а средство и човек не трябва да се забравя. После ще си направя някакъв огромен план как да си ги разпределя, в който най-вероятно ще са включени близките ми (със сигурност), ще си взема някакво мое жилище, ще си направя огромна екскурзия, ще си взема хубав фотоапарат! 8-), ще си отворя студио, ще си изкарам книжка, ще си взема кола и каквото остане (нямам идея дали всичко това се вмества в 1 мил, хич ме няма в сметките :д), не знам.. както дойде.. :3

какво в себе си не харесваш (само външност) .. Носа, дупето, коремчето (всичките са големи, но вторите могат да се поправят :3), доста работи не си харесвам (наистина.. не го казвам ей така, аз съм бая комплексирано човече), но не е и като да се хейтвам 8-)

свалят ли те непознати .. Случва се. Но 98% от тях ме дразнят. Наистина. Изпитвам непоносимост понякога. Веднъж минава един покрай мен и си сваля очилата, за да ме огледа от - до.. ама направо главата си изкриви и толкова ме издразни, че бях готова да го ударя, ако не бях човека, който съм.. И не мога да си обясня защо съм го развила това нещо.. преди сякаш се кефех, когато ми се усмихват, поглеждат и т.н., но сега в повечето случаи ме дразнят..

използваш ли външните си дадености с цел облага .. Каква облага? Не. Дори да исках, не мисля, че бих била добра в това.. Дори се дразня искрено, когато ме заглеждат/ми подсвиркват като на кученце/ми изтъкват прекалено много външността.. (която не е кой знае какво)

какво мислиш за морала .. meh.. все едно да ме питаш 'Какво мислиш за любовта/приятелството/живота?'.. *По-долу ще кажа..

а какво мислиш за един сочен и мокър член.. Какво има да му мисля? 8-)

какво мислиш за самовтълпяването на глупости.. че съм спец в това 8-) Сериозно.. не трябва да оставам сама със себе си за повече от час.. I mean.. започвам самичка да се вкарвам в някакви глупости.. и.. искам вниманието ми постоянно да е заето с нещо, за да не ми остава време да мисля..

какво мислиш за себезаблудата .. че е нещо много страшно, защото обикновено не го осъзнаваш.. но пък още по-страшното е, ако го И осъзнаваш и нищо не правиш по въпроса..

мислиш ли трезво .. виж ми долния отговор.. (отговарям наобратно) ..И всъщност.. мисля, че мисля доста трезво и адекватно, когато съм под влиянието на някакви силни емоции.. т.е.. дори да съм ядосана (РЯДКОСТ), разплакана като магаре, щастлива и т.н., мисля, че мога да мисля трезво.. но според зависи ест и от други неща..

реалист ли си.. абсолютно не, но на моменти и в дадени ситуации - няма по-голям. Честно казано не искам да съм реалист..

Едит: Забравих да кажа за морала. :3

Свръхзвярът. — Бесът, който бушува в нас, трябва да бъде лъган. Моралът е необходимата лъжа, за да не бъдем разкъсани от него. Без заблудите, залегнали в признаването на морала, човек би останал животно. А така той се е почувствал като нещо по-висше и си е наложил по-сурови закони. Ето защо той изпитва омраза към стъпалата, останали по-близо до животинското начало: това обяснява и някогашното презрение към роба, смятан не за човек, а само за вещ.

До някъде подкрепям това, НО..
Аз съм такова същество, че.. наистина разбирам 'аморалните' неща, разбирам и аморалните хора дори, мога да бъда наистина широкоскроена, но.. не ги искам тези неща за себе си.. Т.е..
Много пъти се е случвало да подкрепям нещо 'грешно', или.. хайде не да го подкрепям, по-скоро да го разбирам напълно, но.. просто да не го искам за себе си.. да не ми се случва.. да не го правя..
Аз съм риба и мисля, че символа ни с две рибки, плуващи в различни посоки, означава именно, че едната е.. онази чистата и добричката, а другата - ..ужасна, отвратителна, всичко лошо и НЕморално, което се сетиш и.. и се радвам, че тази ми страна е само плод на подсъзнанието ми (може и глупости да говоря, но мисля, че хората са способни да бъдат ВСИЧКО, което си поискат)

Ако не бях това, което съм, си представям абсолютната си противоположност (всеки човек има такава, която винаги е искал да бъде.. точно като в 'Боен клуб' с Брад Пит и Едуард Нортън! АМА ТОЧ-НО!), а именно - някаква отворена, хладнокръвна персона, която не че не вярва в любовта, а вярва в това, че може да е с няколко човека и да ги обича по един и същ начин, еднакво. И не само това. Ако бях този човек, който описвам, сигурно щях да имам купища паралелни връзки, най-вероятно бих правила секс с който си харесам (и който ме иска ^), най-вероятно щях да искам да съм свободна повече от всичко и хората около мен да ме разбират. Най-вероятно нямаше да съм грам ревнива и сигурно бих била щастлива, ако хората, с които съм в близки интимни и т.н. отношения, правят същото като мен. Най-вероятно бих вярвала, че хората, които убиват други хора, изпитват щастие и се чувстват пълноценни от това. И бих ги разбирала. Сигурно бих разбирала и подкрепяла много неща, ако бях онзи човек, който си мисля, че мога да съм. Само че не искам и сега мисля всичкото това за нещо ужасно и нараняващо.. което не искам да ми се случва. Всъщност и сега си разбирам всичко, знам че на света има всякакви хора с всякакви ценности, но просто не искам нищо от това за себе си..

Не твърдя, че съм ебати моралната, но държа всичко около мен да е.. чисто. Старая се да съм добра и искрена и да си казвам всичко каквото ми е (е.. признавам си, понякога си послъгвам, когато някой примерно ми предложи да се видим, пък на мен не ми се излиза, или пък не искам, но това е част от слабохарактерното ми Аз..)

оф.. понякога не мога да се спра да пиша и прелитам от тема в тема..
а сега като се чета.. всичко ми се върти около едно и също (това че ми е романтично и приказно) и не мога да спра колелото..
тъй..

ShtrudeL
05-03-2013, 20:06
Не мина ли поне два пъти през това предизвикателство? :D

Тук е различно.. :3

Fisherman
05-03-2013, 20:15
Но админке дупето ти е перфектно:/

scioquoniamsuccedere
05-04-2013, 08:56
аз съм след който е преди меееен :D искам въпросииииии :D

babity
05-04-2013, 11:06
Искам и аззззз!

nosferatu23
05-04-2013, 14:02
Искам и аззззз!

колко много ГО искаш :?:

Fisherman
05-04-2013, 14:07
колко много ГО искаш :?:

живота ти сигурно е изпълнен с приключения и продуктивност,щом целуваш краката на всяка втора мадама в интернета

nosferatu23
05-04-2013, 15:58
живота ти сигурно е изпълнен с приключения и продуктивност,щом целуваш краката на всяка втора мадама в интернета

xaxaxaxa тва не е целуване , лек :!: тва се казва лизане
демек ти си по целуването , аз съм по лизането :smt077
разбра ли , ди джей мангасарян :smt077 кое е по яко според теб :?: питай ги :smt077 хахах

machoka
05-04-2013, 16:31
NO2

какво ще направиш, ако:
*нахраниш бездомник, а той те удари
*погалиш улично куче, а то те ухапе
*преведеш старица през улицата, а тя те напсува (по няква си причина)
*заведеш в приют намерено котенце, а те го приспят вечно

какво мислиш за токчетата като тип обувки.... какво за теб е 'секси' облекло....ако попандеш на необитаван остров за неопределено време, какви 4 предмета ще вземеш със себе си...коя е по-силната магия бяла или черна......какво мислиш, че са паралелните вселени... има ли извънземни...

scioquoniamsuccedere
05-04-2013, 17:52
Ама аз не схванах много :D Моите въпроси ще си пише, че са за мен нали? Ислед колко време ще си ги получа? :D

machoka
05-04-2013, 17:56
ами прочети пак първият пост с правилта на темата и ако пак не схванеш, ще те препратя към някой тест за интелигентност първо с него да се справиш :D като задам петият си въпрос към даден човек, тогава първия който напише 'аз съм следващ' се задават въпроси към него.

ShtrudeL
05-04-2013, 18:02
NO2

какво ще направиш, ако:

*нахраниш бездомник, а той те удари - Ще ми стане тъжно.. Сещам се за един случай.. Правехме безплатни прегръдки в 10 клас съвсем спонтанно по моя идея.. и се събрахме 20 човека и гушкахме хората на улицата.. и тръгнах да гушкам един човек, а той едва не ме удари, т.е. посегна, ама се дръпнах.. ядоса се сякаш, а на мен ми стана тъпичко, защото това го правехме с кеф и си помислих 'какво толкова лошо щях да му направя?'.. и така..

*погалиш улично куче, а то те ухапе - Може би същото.. и мисля, че знам на къде биеш, но мисля, че няма да го напсувам едва ли не и да се ядосам.. Не съм човек, който се ядосва лесно и си го изкарва на неща и предмети, които не са виновни.. А и вярвам, че.. всеки човек/животно, който/което се смята за зло или едва ли не не заслужаващо да живее.. мисля, че вътре в себе си притежава частица добро, което просто е скрито.. било то от страх, неодобрение, или каквото се сетиш.. В случая кучето, което ще ме е ухапало, не е звяр, който заслужава да го убия с камъни и вярвам, че с правилния подход, може да е същото онова куче, което маха с опашка в краката ти и ти се радва..
Както и с бездомника.. защо мислиш може да ме удари? Един човек, на който не му е обръщано внимание, който е отритнат от всички, който си няма близки, който си няма нищо.. как да вярва и да се довери на някой си непознат, че иска да му стори добро? Да.. на пръв поглед може да ти изглежда като някой психар, който иска ще ти се изплюе на 'добротата', ама ако седнеш и си поговориш с него като нормален човек?
Преди около година може би ми се случваше през месец-два да се запознавам случайно все с някакви странни хора, които някой друг би помислил точно за психари, но никога не съм се страхувала, че могат да ми направят нещо..
И се дразня, когато чувам от хората около мен "Абе махни се бе, не виждаш ли го какъв е тоя?!"..
Дразня се и на същите тея хора, когато кажат "Тоя пес/котка кой знае какви болести има" или "Бягай, ще ти се нахвърли".. Хората са готови да отрекат всичко което им изглежда 'опасно' и такова, което би им 'навредило', а после се оплакват, все казват, че нещо или някой им е виновен, а самите те не дават шанс на 'различното' (да, знам колко клиширано звучи), да се покаже и да го разберат..

*преведеш старица през улицата, а тя те напсува (по няква си причина).. Ще си помисля, че е неблагодарна (не че ще очаквам благодарност), но няма да съжаля заради това, че съм я превела..

*заведеш в приют намерено котенце, а те го приспят вечно ..Тук вече не просто ще ми стане тъжно.. Ще поискам да ми обяснят дали това е единствения начин и ако не е, няма да им го оставя просто. Ако е - ще разбера, няма да искам да се мъчи..

какво мислиш за токчетата като тип обувки.... Че са красиви и елегантни и ми харесва как стоят на някоИ момичета/жени, придават съвсем различна визия, стойка и т.н., но НЕ се виждам на токчета като.. себе си. Не обичам и не нося токчета. Чувствам се глупаво, захлупвам се още повече в себе си, защото не се чувствам.. себе си и от там всичко ми куца още повече и преносно и буквално.. ^ Мисля, че бих носила единствено, ако цялата ми визия е някаква коренно различна от сегашната (което да кажем е постижимо хем на мен да ми харесва и да има част от мен в новото, хем да е.. нещо ново).. Мога да си се представя в някакъв стил, съчетаващ в себе си токчета, дънки и нагоре нещо спортно-елегантно И развлечено, с много аксесоари.. 8-)

какво за теб е 'секси' облекло.... Дънки с ниска талия (и правилно поставени на тях джобове! 8-) ), кецове, нагоре някакъв готин потник/тениска, които може да са впити, може и да са супер широки, а много ме кефят блузките с паднали рамене.. ^ (по долу ще покажа, ако намеря картинки :3) Но като цяло аз лично се чувствам ъъ секси (до колкото може да е възможно), когато дрехите ми са по мен, когато съм сигурна, че не ми се вижда корема и цепката на дупето и като цяло неща, които не са за показване и когато не ми се налага да ги подръпвам и оправям, или пък не са някакви, в които се чувствам като в човал.. Едно момиче/жена, трябва да е секси И облечена.
Има и друг вариант пък, който ми е много сладурски и си падам по всякакви ефирни роклички с флорални елементи, всякакви флорални и животински аксесоари, топли цветове, като цяло виждам някаква приказна визия, която се старая понякога да поддържам, ама все не ми се получава нещо както искам.. 8-) И всячески се старая всъщност да избягвам по магазините дрехите, които ми харесват на пръв поглед, защото искам да внеса някаква огромна промяна в себе си, а мисля, че начина, по който човек изглежда, говори много за това как се чувства.. и тъй.. ох стана много дълго..

ако попандеш на необитаван остров за неопределено време, какви 4 предмета ще вземеш със себе си... леле, ама колко необитаван? :3 Много кофти ситуация.. Сигурно 2 от тях ще са нещо от първа необходимост, а другите, за да задоволя ъъ психическите си нужди.. 8-) Някакви неща, с които да се успокоявам, ако съм сама и т.н.. абе голяма чуденка ще да е за тея 4 неща.. :3

коя е по-силната магия бяла или черна...... Никаква идея.. 8-) Даже не знам какви са точно тея магии, но предполагам няма 'по-силна'.. :3

какво мислиш, че са паралелните вселени... има ли извънземни... Оо, много мисля.. 8-) Страшно интересно ми е и да, мисля, че има извънземни, но не си ги представям като малки зелени човечета, които летят с летящи чинии, дори не си ги представям като човечета.. може да са нещо съвсем, съвсем различно, някаква съвсем различна форма на живот.. Като цяло всичко окултно и мистично ми е интересно..

*За въпроса с дрехите:
Тези неща ми харесват:

http://data.whicdn.com/images/57695556/tumblr_mkudjeK4JT1qhqlluo1_500_large.jpg
http://data.whicdn.com/images/49070076/8376794452_b41ece7720_z_large.jpg
http://data.whicdn.com/images/43365239/tumblr_mb3y9qi56K1ryht1uo1_1280_large.png
http://data.whicdn.com/images/57767661/399553798161010510_tfD5idlH_c_large.jpg
http://data.whicdn.com/images/57713216/9d10f2f3d58057584a57cd43a7ecd8ad_large.jpg това г/д
http://data.whicdn.com/images/51440246/c9ce0eee1eQABGSWR_66734_8a137bdb11_large.jpg
http://data.whicdn.com/images/58886243/164685_459746327436960_547672516_n_large.jpg мффф <3
http://data.whicdn.com/images/58695305/tumblr_mlcst1Ak0O1s9gb24o1_500_large.jpg
http://data.whicdn.com/images/57973895/image001365283999862pcheoz_large.jpeg
http://data.whicdn.com/images/58837579/tumblr_mlfvvsoS4T1rdy9mjo1_500_large.jpg <3
http://data.whicdn.com/images/58431087/tumblr_ml7sbt4DET1rklopmo1_400_large.jpg
http://data.whicdn.com/images/57886162/5b559a31c3ad990e8a5520ae3422dc1d_large.jpg
http://data.whicdn.com/images/57963536/a76dabeb4d2948d515d29dbf17aeeaa5_large.jpg
http://data.whicdn.com/images/60292467/large.png <3
http://data.whicdn.com/images/60266711/large.png

и така.. мога и още, ама стана много 8-)

scioquoniamsuccedere
05-04-2013, 18:12
Слава богу разбрах, няма да ти се налага да ме препращаш :D Просто бях прочела първия пост прекалено невнимателно.

machoka
05-04-2013, 18:26
НО3

какво в миналите векове на света те кефи и какво не ... един път 60 минути или 3x20 в леглото... кой предмет ти беше най-силен в училище.... разкажи случай, в който някое момче ти се лепи, явно те харесва, а ти го режеш ли режеш милия.. какво мислиш за поговорката 'прекаленият светец и Богу не е драг'.... дразниш ли се на хора, които не мислят теб..умееш ли да приемаш чуждо мнение, без да го опровергваш... как си представяш бъдещето след 100години....... мислиш ли се, за интелигентна....на какво ниво определяш интелектуалните си способности....

ShtrudeL
05-04-2013, 19:57
[QUOTE=machoka;10684930]НО3

какво в миналите векове на света те кефи и какво не ... Изобщо не съм запозната с историята на миналите векове. Да кажем, че ме кефят рокличките в "Елиза" (филма), който не знам през кой век се е развивал.. И да кажем, че ме дразни това, че съпрузи, братя, сестри, майки, бащи са си говорели на 'вие' ^ макар и да е било знак на уважение.

един път 60 минути или 3x20 в леглото... Сигурно 3х20.. не.. определено това, защото не си представям 1 час лашкане (може би само ако съм в някакво утопично състояние :д), но да кажем, че искм ъъм 'любовната игра' да е по-дълга.. 8-)

кой предмет ти беше най-силен в училище.... Изобразително изкуство, труд и техника, музика, етика и право, философия, психология и биология ми бяха най-интересни и ми беше най-кеф да съм в тея часове.. 8-)

разкажи случай, в който някое момче ти се лепи, явно те харесва, а ти го режеш ли режеш милия.. Ами.. обикновено винаги нещата протичат по един и същ начин, който просто ми е досаден, а именно:

ENERGY_DANCE: na teb liubimiat ti cviat violetov li e ?
[4/17/2013 10:10:35 PM] - Mish: какво значение има ?
[4/17/2013 10:11:15 PM] ENERGY_DANCE: Taka kazva horoskopa
[4/17/2013 10:14:20 PM] - Mish: не вярвам в хороскопа
[4/17/2013 10:14:48 PM] ENERGY_DANCE: E, kak
[4/17/2013 10:14:54 PM] ENERGY_DANCE: 80-90 5
[4/17/2013 10:14:56 PM] ENERGY_DANCE: %
[4/17/2013 10:15:01 PM] ENERGY_DANCE: kvoto pishe tam\
[4/17/2013 10:15:05 PM] ENERGY_DANCE: togovaria na li4nostta
[4/17/2013 10:17:00 PM] - Mish: ..
[4/17/2013 10:18:17 PM] ENERGY_DANCE: Положителни: милосърдие, пожертвователност, силна интуиция, състрадателност, емоционалност, безкористност, артистичност, впечатлителност, смирение.

Отрицателни: стеснителност, меланхоличност, отвлеченост, тревожност, затвореност, прекалено мълчание, изолираност, бягство от действителността
[4/17/2013 10:18:37 PM] ENERGY_DANCE: ii tuk nqma nishto istinno napisano za teb ?
[4/17/2013 10:20:27 PM] - Mish: ако ти кажа, че съм убила човек, на кое повече ще повярваш?
[4/17/2013 10:20:54 PM] ENERGY_DANCE: v otricatelnite pishe - melanholi4nost
[4/17/2013 10:20:58 PM] ENERGY_DANCE: vuzmojno e ;)
[4/17/2013 10:24:23 PM] - Mish: к
[4/17/2013 10:25:22 PM] ENERGY_DANCE: pishe artisti4nost
[4/17/2013 10:25:34 PM] ENERGY_DANCE: az sum ti slushal dosta ot pesni4kite
[4/17/2013 10:25:46 PM] ENERGY_DANCE: i gledam, 4e si padash po photografiata ...
[4/17/2013 10:33:11 PM] ENERGY_DANCE: Iskash li da spodelish, zashto ne iskash da korespondirash s men ? :D
[4/17/2013 10:33:28 PM] - Mish: Искам, но няма да ти хареса
[4/17/2013 10:33:31 PM] - Mish: за това няма
[4/17/2013 10:33:42 PM] ENERGY_DANCE: a zashto ne opitash
[4/17/2013 10:34:01 PM] - Mish: защото после не искам да се обяснявам защо не съм надменна и надута
[4/17/2013 10:34:07 PM] - Mish: за каквато ще ме помислиш
[4/17/2013 10:34:24 PM] ENERGY_DANCE: opitvash se pak da gadaesh ot moita strana
[4/17/2013 10:34:35 PM] - Mish: аз не гадая
аз знам
[4/17/2013 10:34:46 PM] ENERGY_DANCE: predstavi , 4e obi4am takvia hora .. predstavi , 4e az samiat sum tukuv
[4/17/2013 10:34:54 PM] - Mish: какви хора?
[4/17/2013 10:34:54 PM] ENERGY_DANCE: takuv*
[4/17/2013 10:35:04 PM] ENERGY_DANCE: nadut i t.n.
[4/17/2013 10:35:11 PM] ENERGY_DANCE: ili kakvoto si pomislish, 4e shte si pomisla za teb
[4/17/2013 10:35:17 PM] - Mish: мхм
[4/17/2013 10:35:22 PM] ENERGY_DANCE: ot kade znaesh, 4e az ne obi4am takiva li4nsoti
[4/17/2013 10:35:42 PM] ENERGY_DANCE: az obi4am vsi4ki hora, imam priateli ot dosta tipaji
[4/17/2013 10:35:49 PM] ENERGY_DANCE: stereotipi po -skoro
[4/17/2013 10:36:16 PM] - Mish: к
[4/17/2013 10:36:47 PM] ENERGY_DANCE: imash strashno harizmati4noo izlu4vane
[4/17/2013 10:37:01 PM] ENERGY_DANCE: i dosta inteligenten vid
[4/17/2013 10:37:21 PM] ENERGY_DANCE: a puqcite , koito se naduvat sa s maluk kapacitet v glavata
[4/17/2013 10:38:37 PM] - Mish: И как трябва да ти отговоря на това? Не знам как да ти отговоря на всичко, което ми казваш. Изтъкваш ми някакви прехвалени качества, говориш ми за изкуство, музики и хороскопи и аз какво трябва да кажа? 'Да, слушам това, да правя това и да, как позна, че съм такъв човек?'
[4/17/2013 10:39:36 PM] - Mish: дори да ми изредиш още 20 100%тови факта за мен, как трябва да ти отвърна на неща, които знам? Все едно да ми кажеш 'ти имаш кафяви очи' ..и?
[4/17/2013 10:40:15 PM] - Mish: мога да кажа 'мерси' на някои от любезност, но не е там въпроса
[4/17/2013 10:40:29 PM] ENERGY_DANCE: Az ne sikam blagodarnosti
[4/17/2013 10:40:36 PM] ENERGY_DANCE: daje nishto ne iskam ot teb
[4/17/2013 10:40:39 PM] - Mish: ами ок
[4/17/2013 10:41:51 PM] - Mish: мога да се държа кучкарски в момента, но предпочитам да говоря за картофи и марули, пред това колко съм харизматична и артЪ, защото просто е досадно и не се имам изобщо за нищо от изброените
[4/17/2013 10:42:55 PM] - Mish: Не съм коледна елха, играчките върху която играят ролята на качества и хобита..
нещата които харесвам и качествата които притежавам са като скучен фон за мен и не ги изтъквам пред никой щото е тъпо
[4/17/2013 10:42:57 PM] - Mish: и т.н.
[4/17/2013 10:43:03 PM] - Mish: досадно ми е дори да се обяснявам
[4/17/2013 10:43:07 PM] - Mish: за толко' тъпи неща
[4/17/2013 10:43:31 PM] ENERGY_DANCE: Misla, 4e se izraziavash iskrenno i dosta dobre
[4/17/2013 10:43:51 PM] ENERGY_DANCE: za tova govoreh , strahotna korespondecia moje da se vodi s inteligenten 4ovek
[4/17/2013 10:43:58 PM] ENERGY_DANCE: vkriana smetka ti go pravish perfektno
[4/17/2013 10:44:21 PM] - Mish: и аз мисля, че се опитваш да бъдеш мил и да опознаваш хората, просто тоя вид разговори са ми досадни
[4/17/2013 10:44:48 PM] ENERGY_DANCE: a koi razgovori obi4ash da vodish ti
[4/17/2013 10:45:30 PM] ENERGY_DANCE: prava si na sto procenta
[4/17/2013 10:45:58 PM] - Mish: ами нямам си списък с разговори лол : >
[4/17/2013 10:46:06 PM] - Mish: всичко става импулсивно както сега
[4/17/2013 10:46:06 PM] - Mish: : >
[4/17/2013 10:46:31 PM] ENERGY_DANCE: :)
[4/17/2013 10:47:06 PM] ENERGY_DANCE: az misla, 4e si strahoten 4ovek
[4/17/2013 10:47:18 PM] ENERGY_DANCE: i znam, 4e i moje bi ne ti puka kakvo mislia az
[4/17/2013 10:47:26 PM] ENERGY_DANCE: oba4e si Nice
[4/17/2013 10:48:14 PM] ENERGY_DANCE: kak to4no se zapali po photografiata
[4/17/2013 10:48:38 PM] - Mish: купих си апарат и снимах цветенца както всички други : >
[4/17/2013 10:49:05 PM] ENERGY_DANCE: i ne mojeshe da spresh v edin moment dastrakash , taka li
[4/17/2013 10:49:24 PM] - Mish: от къде да знам ? :3
[4/17/2013 10:49:46 PM] - Mish: не мисля върху тея неща
[4/17/2013 10:49:48 PM] - Mish: : >
[4/17/2013 11:06:47 PM] ENERGY_DANCE: az ne se pravia na mil, prosto sum blagodaren, 4e otdeliash ot vremeto si za 4ovek, koito naistina ne tirabva da ti puka
[4/17/2013 11:07:33 PM] - Mish: на мен не ми пука (т.е. не мисля за това дали ми вярваш или не : >)
[4/17/2013 11:07:50 PM] - Mish: а ти трябва да си по твърд
[4/17/2013 11:08:13 PM] - Mish: какво значи, че отделям от времето си за теб? Аз да не съм мис свят, а ти да не си някой от улицата?
[4/17/2013 11:08:21 PM] - Mish: нямаш ли самочувствие/самоуважение
[4/17/2013 11:09:04 PM] - Mish: ох.. държа се тъпо в момента и ако не ти харесва, не ми пиши, просто в момента ми е такова и изобщо не се съобразявам какво казвам..
[4/17/2013 11:09:16 PM] ENERGY_DANCE: super si ;)
[4/17/2013 11:09:23 PM] - Mish: за това и в такива моменти страня от хората, за да се си го изкарвам на тях и да не се обиждат

какво мислиш за поговорката 'прекаленият светец и Богу не е драг'.... Ами.. сигурно е вярна, НО ако.. мм.. по-скоро се отнася за онези, които прекалено много се стараят да са добри и прекалено много парадират с това.. И мен ме дразнят.. Фалшиво ми е..

дразниш ли се на хора, които не мислят теб.. м? Всмис? Които не мислят като мен ли? Дразня се, но се старая да ги разбирам и да уважавам мнението им. Мисля, че всеки се дразни. Ако не се дразнеше, нямаше да съществуват споровете. Въпроса е да ги водиш спокойно и да се опитваш да влезеш в обуквите на човека, с който спориш.. Вече е съвсем различно, ако почнете да се заливате с нападки..

умееш ли да приемаш чуждо мнение, без да го опровергваш... Ест, че умея. Рядко, но умея. 8-) Особено ако е добре представено и много убедително. Имам едно приятелче, което изключително много пъти ми е изтъквал отрицателните ми страни и съм го приемала спокойно и съм се вслушвала в това, което казва. Последно ми каза, че съм егоист и такива неща ми наговори, на които се издразних и с които не бях съгласна, но накрая се успокоих и го оставих да ми обясни защо.. :3 Много пъти не сме били на едно мнение, т.е. аз на моето си, а той в абсолютно противоположния полюс, но все се е случвало така, че накрая да се съгласявам с него..
Всъщност като се замисля, прилича по това на Chacho от форона ни.

как си представяш бъдещето след 100години....... 100 години ли? :о Мъртва? Кремирана?! :о Да не си искал да кажеш 10? :3

мислиш ли се, за интелигентна....на какво ниво определяш интелектуалните си способности.... О, за нива не мога да говоря, а дали съм интелигентна не мога да определя.. Със сигурност не се мисля за перманентно тъпа или некадърна.. ^ На моменти в дадени ситуации се чувствам като първобитна, но тваЙ друга тема..

machoka
05-04-2013, 20:54
НО4

какво мислиш за:
интимните прически - мъжки/женски
мики маус
фондовата борса
тийнпроблем
емо-тата
дет метълистите
фийлдс ъф голд
диЙ пърпъл
международния валутен фонд
Mercedes CL 630 AMG
50 годишният брак
ядрената програма на Иран

разкажи как протича идеалната за теб вечер

nosferatu23
05-04-2013, 21:06
НО4

какво мислиш за:
интимните прически - мъжки/женски
мики маус
фондовата борса
тийнпроблем
емо-тата
дет метълистите
фийлдс ъф голд
диЙ пърпъл
международния валутен фонд
Mercedes CL 630 AMG
50 годишният брак
ядрената програма на Иран

интимните прически - женски - нищо против тях , стига да са оформени с внимание и стил :smt077

мики маус - сигурно идол на хлапетата до 5 годишна възраст :?:

фондовата борса - всички фондови борси и уолстрийт съществуват за една единствена цел , да контролират обществото , да вставят раздор , бедност , изкуствени икономически кризи и прочее когато е необходимо олигарсите да се облажат с акции или да предизвикат някой сериозен батак , за пример борсите , банките , федералните резерви са били винаги пряко свързани с воденето на войни :smt023 хората практикуващи тази дейност трябва да бъдат наръгани :smt023

тийнпроблем - готино място със забавни хора

емо-тата - младежи с проблем нуждаещи се от подаване на ръка

дет метълистите - нямам мнение

фийлдс ъф голд - не знам какво е това

диЙ пърпъл- не слушам такъв тип музика :smt023

международния валутен фонд - същото мнение като по горе

Mercedes CL 630 AMG - предпочитам да е отново АМГ тъй като фабричния тунинг винаги ще е максимално прецизен и изчислен за разлика от гаражния такъв , но предпочитам малко по друг модел амг :smt023

50 годишният брак - трудно осъществим

ядрената програма на Иран - изкуствен опит да се генерира напрежение , за да бъдат смачкани , обезоръжени и след това ограбени от богатствата им т.е. петрол и т.н.

machoka
05-04-2013, 21:18
тва е чудесо, ама не си ти на ход

ledenakrasota
05-04-2013, 21:19
пу съм аз после

machoka
05-04-2013, 21:19
няма пу бе, четете.. петият въпрос не съм го задал още :smt071

ledenakrasota
05-04-2013, 21:20
няма пу бе, четете.. петият въпрос не съм го задал още :smt071

ако искаме [-(

ShtrudeL
05-04-2013, 21:23
НО4

какво мислиш за:

интимните прически - мъжки/женски - Женските не ме кефят (т.е. без косъмчетаа), мъжките - стига да не е някаква огромна джунгла.. :3
мики маус - Ами нищо.. В 7ми клас в един доклад по англ. писах за него. Бля.. :3 А до колкото си спомням от малкото филмчета, които съм гледала с него, ми изглежда дебилен.. :3
фондовата борса - абсолютно нищо
тийнпроблем - Мисля, че винаги ще се радвам, че съм го открила и регистрирала в него. <3
емо-тата - 'Емотата' са депресари, или по-скоро 10 до макс 16 годишни, които си мислят, че света ги мрази, че те самите също трябва да се мразят, че нямат приятели, че никой не ги обича и нам си какви глупости.. Не обичам слабохарактерни и мрънкащи хора. + това всичките емота (добре че им мина модата в Бг) са мега фалшиви, превзети и хиперболизират абсолютно всичките си 'проблеми', които сами си вадят сякаш от ръкавче на фокусник.. Сякаш приемат за нормално това, че живота им е 'нещастен', а всъщност далеч не е такъв.. и т.н. и т.н.
дет метълистите - Абе прекрасник, какви са теЗ скучни въпроси? :Р 8-) Мисля, че ако си слушат звуците, на които можеш да си биеш главата в стена, но без да се обличат като траурни агенти, с Ариана в ръка, седнали на пейка в парка и кланящи се пред 'света на мрака', биха били много по-готини.
фийлдс ъф голд - <3 ^_
диЙ пърпъл - Не ги слушам. Не съм се интересувала от дискографията им (нали така се казваше), историята им и т.н.
международния валутен фонд - нищо
Mercedes CL 630 AMG - Сигурно ще да е някоя мега лъскава кола, която присъства по-често в сънищата ти, от колкото каквото и да е друго. 8-) Сега сериозно.. Значиииии мисля, чее 6208 кубиковиЯТ двигател му е мноЛ добър, 8те цилиндъра също, 'ма може и по-добре, разхода е голям, ама всичко останало ще компенсира.. 8) ............. 8-)
50 годишният брак - ох.. не искам да пиша романи, защото ще се разочаровам от собствените си размисли.. Иска ми се да вярвам, че дори и след 50 годишен брак, двама души могат да си кажат 'Обичам те', че могат да се прегръщат и да се подкрепят и т.н..
ядрената програма на Иран - Абсолютно незапозната съм и не се интересувам..

е.. няма някаква универсална такава..
Идеалната вечер може да включва хубаво филмче, пуканки/нещо за ядене, да си сгушен в човечето си, навън да вали дъжд и т.н. в този ред на мисли..
Може да е и среднощтна разходка докато те подухва приятно вятъра, или пък да се събереш с приятни хора и да играете ТВ/комп игри, всякакви игри (аз си падам детенце и понякога искам буквално да си играя с хората 8-) )
Идеалната вечер ще да ми е просто вечер, в която със с любим човек и си прекарваме хубаво..

machoka
05-04-2013, 21:51
НО5

обичаш ли захарен памук.....какво мислиш за вдетеняването...това пречи или помага в живота.....понякога не си ли мислиш, че се държиш твърде детски и навино за възрастта си, вълнуват те неща, които вълнуват 14 годишните, мирогледа ти е на 14 годишна, разсъждаваш, говориш и се държиш като 14 годишна.... не мислиш ли, че се отдалечаваш от понятието за 'жена'... какво мислиш, че търсят мъжете за сериозна връзка - дете или жена, момиче, на което могат да се опрат..... как мислиш да продължаваш напред с философията си - още ли ще подскачаш да хванеш дъгата или ще се държиш като зрял човек.... какви са целите ти в живота.

мерси за участието )

tireheb
05-04-2013, 21:58
абе, да не развалям тука кефа, ама кво става тука ? :Д
в смисъл, разбирам основната идея, ама само един човек ли задава въпросите ?

ShtrudeL
05-04-2013, 22:30
НО5

обичаш ли захарен памук..... Ами.. не честно казано.. или може, но в малки количества

какво мислиш за вдетеняването... Че е сладко?

това пречи или помага в живота..... пречи, ако си постоянно 'дете'.. Иначе смятам, че ще е супер готино да познавам човек, постигнал нещо в живота си, имащ си бизнес, всичко.. и в същото време да е ебати детето. Изключително ме дразнят сериозните и делови хора, които не могат да бъдат деца от време на време.

понякога не си ли мислиш, че се държиш твърде детски и навино за възрастта си, вълнуват те неща, които вълнуват 14 годишните, мирогледа ти е на 14 годишна, разсъждаваш, говориш и се държиш като 14 годишна.... Ами не. Не си мисля. И не разсъждавам/говоря като 14 годишна. Аз се интересувам и от другите неща, от които е нормално да се интересувам на 21. Искам да си намеря работа, смятам, че мога да съм сериозна в това отношение и т.н. И какво? Дори да съм супер успешна бизнес дама, пак ще се радвам на нещата, на които се радвам сега. Наистина си мисля за бъдещето, за 'сериозни' неща, просто не споделям тея си мисли с никой, или поне не са ми основата, не са нещата, които хората могат да видят в мен на пръв поглед.. Дори да проходя на токчета, да изглеждам като жена, да си имам работа, деца и т.н.. аз пак ще си се радвам на кученцата и котенцата, пак ще обичам пикниците, пак ще ми е готино да си изгася лампата, да се завия през глава и да си пусна фенерче в 'най-прекрасната и луксозна къщичка на света' и пак ще обичам приказките. Разбираш ли.. дори да постигна нещо супер велико в живота си, дори да съм някаква оправна 'жена' и всичко онова, което се очаква да бъда, аз пак ще искам да си притежавам онова.. детското..

не мислиш ли, че се отдалечаваш от понятието за 'жена'... Мисля. Но не се и старая да се доближа до него. Не изпитвам нужда. Защо да го правя, щом не ме кара да се чувствам добре? Какво значи да си 'жена'? Ако това да си носиш в чантата един куп неща, които няма да ти трябват, да се гримираш, да се интересуваш от това как изглеждаш, с какво се обличаш, да четеш от време на време женски блогове, пълни с маски за лице/коса/етц шитни.. ако неща като тези ме правят 'жена', ок.. жена да съм.. Но не мисля, че е само това.. Аз не харесвам много от качествата на моя пол. Не харесвам класическата представа за жената. Както и за мъжа де, но това е друг въпрос.

какво мислиш, че търсят мъжете за сериозна връзка - дете или жена, момиче, на което могат да се опрат..... Знам какво искаш да кажеш..
Всеки търси нещо различно. Мъжете не знам какво търсите.. тотално съм объркана в това отношение.. Какво търсите?!
Защото ако средностатистическия мъж търси жена, която да му е опора, която да му чисти и готви, която от време на време да си затваря очите за някои неща и т.н., а средностатистическата жена търси.. също упора в мъжа си, стабилност, сигурност, закрила и т.н., то аз може да искам нещо различно от това? Така че какво търсите? Не.. какво търсиш ти? Какво търси Драган, Иван и т.н.? Защо всички трябва да вървят в един коловоз? Това ме дразни пък. Двама души да се вземат и да градят връзката си въз основа на някакви стереотипи и примери от минали поколения и т.н. и т.н.. И си казват:
Ооо, скъпи/скъпа, имаме годишнина, хайде да отидем на ресторант! ****** Миличко, заедно сме от 3 години и нали разбираш, всички връзки търпят промени и е нормално, т.е. трябва да го приемем за нормално, че се приемаме за даденост.. ******** *по име*, искаш ли да се оженим и да си народим дечица? ********* Какво има за ядене? ******** кръговрат ***

...

как мислиш да продължаваш напред с философията си - още ли ще подскачаш да хванеш дъгата или ще се държиш като зрял човек.... Ама защо си мислиш, че подскачам да хвана дъгата и че нямам желание да постигна нещо? Или защо пък да не мога да подскачам да хвана дъгата и в същото време да мисля като зрял човек? Защо мислиш, че това е невъзможно? Или просто не искаш да признаеш (както и всички, които ми повтарят какво дете съм), че просто не ти харесва образа на човек, който дори да е успял, си е дете по душа и се лигави, дори да е на 20-30-40 години?
Какво мислите всички вие, които сте много зрели и мислещи трезвено, за Майкъл Джексън, който е вярвал в Питър Пан и който е изрусувал стените си с приказни сцени? Който е 'крал на поп музиката' и постигнал толкова много и в същото време самия той се смяташе за дете?

какви са целите ти в живота. - да имам хубава работа, свободно време, семейство (приказно и щастливо), да се занимавам с нещата, които обичам, да пътувам, да съм независима и щастлива..

мерси за участието )

подобно *сърчице*

NomNomNom
05-04-2013, 22:33
Аз? :D // баси късмета

machoka
05-05-2013, 06:21
абе, да не развалям тука кефа, ама кво става тука ? :Д
в смисъл, разбирам основната идея, ама само един човек ли задава въпросите ?

точно така, само аз задавам въпросите и само един отговаря - този, който е наред да му се задавт 5 въпроса. След като задам петият въпрос на даден човек, дори да не е отговорил все още, всеки който иска да бъде следващ казва 'аз', изчакваме от уважение отговора на 5-я въпрос на предходния участник и го започвам него (който се е записал)

номном ти ли си бе слънце :D почваме след малко

anonymous708973
05-05-2013, 07:42
Щруди, ти сериозно ли се занимаваш с такива индивиди? Как им отделяш от времето си наистина?
Просто не отговаряш и тваЙ/

ShtrudeL
05-05-2013, 09:28
Щруди, ти сериозно ли се занимаваш с такива индивиди? Как им отделяш от времето си наистина?
Просто не отговаряш и тваЙ/

Принципно не. Този винаги съм го игнорирала, ама тоя път ми писна и си му казах всичко..

NomNomNom
05-05-2013, 10:50
подобно *сърчице*

Щруд, на работа кога съм, съм точно като теб - не разбирам защо трябва да приличам на жена по онези стереотипи, и винаги съм била - детето, фефе, детето чудо :D Лигавя си се, бутам столовете на всички, закачам ги, питам ги защо не са щастливи, усмихвам се, пък и аз изглеждам много малка, и клиентите, посещаващи центъра, са ме запомнили така.

Това не прече нито на кариера, нито на нищо, стига да знаеш кога колко можеш да се отпуснеш.
И стига от време на време да напускаш розовия балон и да си даваш сметка за реално случващите се неща.

ShtrudeL
05-05-2013, 11:05
Щруд, на работа кога съм, съм точно като теб - не разбирам защо трябва да приличам на жена по онези стереотипи, и винаги съм била - детето, фефе, детето чудо :D Лигавя си се, бутам столовете на всички, закачам ги, питам ги защо не са щастливи, усмихвам се, пък и аз изглеждам много малка, и клиентите, посещаващи центъра, са ме запомнили така.

Това не прече нито на кариера, нито на нищо, стига да знаеш кога колко можеш да се отпуснеш.
И стига от време на време да напускаш розовия балон и да си даваш сметка за реално случващите се неща.

нали! МНого е сладко!

nosferatu23
05-05-2013, 18:44
добре , казвам "аз" . кога и на кой въпрос да отговоря :?:

scioquoniamsuccedere
05-06-2013, 19:55
Хайде де.. заряза темата нещо machokche аз само я следя, че ми се отговаря на въпроси, ама нещо си несериозен :D

NomNomNom
05-06-2013, 19:57
Хайде де.. заряза темата нещо machokche аз само я следя, че ми се отговаря на въпроси, ама нещо си несериозен :D
Хахухуа, аз съм наред, вързия съм

ShtrudeL
05-06-2013, 19:58
стига сте го врънкали пък вие бе
атешън ..човеци

ledenakrasota
05-06-2013, 20:06
айди, докато дойди да наспамим темата. :oops:

paradosou
05-06-2013, 20:09
На мен пък ми е странно, че не си довърши въпросите към IseeDEADbodies.

machoka
05-08-2013, 09:37
айде како НомНомНом дойде и твоя ред хаха

NO1

има ли достатъчен избор там където живееш откъм мъжки индивиди.. някога липсвало ли ти е разнообразие в тая връзка ... искаш ли нещо ПО-ДОБРО, оот това, което имаш в момента ... сексуално задоволена ли си... постоянно ли ... някога имала ли си чувтво, че искаш повече секс от колкото ти дават ... съгласна ли си, че живеем в мъжки свят..... самозадоволяването по-добро ли е от секса... някога фантазирала ли си си, че си с двама мъже едновременно в леглото .... падаш ли си по по-грубите изпълнения ... знаеш ли какво е: VPN, пос терминал, proxy, web proxy ..... какво мечтаеш да работиш - опиши мечтаната работа за теб

NomNomNom
05-08-2013, 15:49
айде како НомНомНом дойде и твоя ред хаха аз, аз :D

NO1

има ли достатъчен избор там където живееш откъм мъжки индивиди.. Да, в средата ми има недостиг на жени :D

някога липсвало ли ти е разнообразие в тая връзка ... Не бих казала -- разнообразие има, но е друга тема до колко това разнообразие ме удовлетворява. Но пък не мога да кажа, че някога съм се ограничавала в нещо.

искаш ли нещо ПО-ДОБРО, оот това, което имаш в момента ...
Да, но трудно мога да открия. Все е така, с някого съм, не ме удовлетворява напълно, след месец, максимум два - писва ми и продължаваме нататък. Не мога да повярвам как съм откривала match-ове преди, че чак връзки по 1-2г. да имаме, сега изобщо не ми е до такива неща + не мога да се влюбя и да се почувствам под мъжко крило.

сексуално задоволена ли си...
Да речем, че съм

постоянно ли ...
Понякога сексуалните взаимоотношения с партньора не ме удовлетворяват, но от гледна точка на честота - в живота си голяма суша съм имала само веднъж, 3 месеца, и то защото врътках един, с когото не исках да спя, защото много ми се правеше на тарикат. Опитваше се да омаловажава всичко, що правя и що съм като човек и "професионалист". Аз бях с тъкмо разбито сърце ( само веднъж ми се е случвало, не вярвах, че може да съм толкова смазана), та го държах 1-2 месеца на сухо, игнорирах и го врътках, докато накрая се размекна и спрях да комуникирам с него. Може някой да се зачуди защо изобщо съм му обръщала внимание - защото реших да видя дали може да се държ адекватно, но - не.
Пък и при мен тези взаимоотношения отнемат много малко време. Ако имам свободна вечер, предпочитам да съм с колеги навън, или да си чета нещо, или със съквартирантките да се веселим - не обичам да си пропилявам цяла вечер и нощ за някого, който не може да ме забавлява повече от единия секс ( макс 2-3 часа ). И поради този повод не винаги обичам мъж да преспива у нас, или аз в тях.

някога имала ли си чувтво, че искаш повече секс от колкото ти дават ...
Да, в пубертета. Да речем, че и сега искам повече, но няма как - работа, работа, четене
съгласна ли си, че живеем в мъжки свят.....
Да, но се чувствам чудесно - единствените мъжки качества, които имам са издръжливост, почти моментно взимане на решения в критични ситуации, поемам много отговорност и емоционалността си я пазя само за семейството. Не скачам да защитавам женски права, изобщо не дискутирам тези неща всъщност. Както, когато някой се опитва да ме провокира, или да ме натиска психически, винаги, ама винаги се правя, че не чувам или се смея, просто не ми дреме.
Получавам задоволителна за мен оценка и като специалист и като жена, та в мъжкия свят ми е добре.

самозадоволяването по-добро ли е от секса...
Нее, скучно е

някога фантазирала ли си си, че си с двама мъже едновременно в леглото ....
Мислела съм си умишлено, но ми харесва единствено идеята, където двамата мъже са бисексуални и си разменят с другия само орални ласки.
падаш ли си по по-грубите изпълнения ...
Не съм хард по принцип, харесвам психически хард нещата, не физически

знаеш ли какво е: VPN, пос терминал, proxy, web proxy .....
Хахауаху, говори ми за l2&l3 vpn-и

какво мечтаеш да работиш - опиши мечтаната работа за теб
Хее, аз почти я работя, надявам се до 2-3г. да съм конкретно на точно мечтаната работа.
Сега започнах като втори левел администратор, ще си дам много зор, за да мога до 1г. + няколко месеца да съм 3-ти, или секюрити левел 2, и желаната от мен работа е да проектирам мрежовите инфраструктори, не да ги поддържам.

ShtrudeL
05-08-2013, 16:08
Не съм хард по принцип, харесвам психически хард нещата, не физически

*Може ли на лично да го разтелиш малко това, че ми е интересно.. :3

NomNomNom
05-12-2013, 17:07
*Може ли на лично да го разтелиш малко това, че ми е интересно.. :3

Миш, сори, че сега чак.

Ами, психически хард - след някакви дълбоки теми, някъде на майната си - примерно сами по пътя за някоя хижа през нощта ( мен много ме е страх) и той ме пази, и аз съм зависима от неговото присъствие ( случвало ми се е ).
Или дразненето, много обичам да дразня, понякога обичам да се заяждам и да дразня, понякога мило дразня.

Абе, някакви такива емоционални неща, не мога да го опиша :D

SpiritInBlack
05-12-2013, 17:13
Горещият кът преди не беше ли темата с порно картинките ? Лол , втф

ShtrudeL
05-12-2013, 17:45
Миш, сори, че сега чак.

Ами, психически хард - след някакви дълбоки теми, някъде на майната си - примерно сами по пътя за някоя хижа през нощта ( мен много ме е страх) и той ме пази, и аз съм зависима от неговото присъствие ( случвало ми се е ).
Или дразненето, много обичам да дразня, понякога обичам да се заяждам и да дразня, понякога мило дразня.

Абе, някакви такива емоционални неща, не мога да го опиша :D

разбирам тее и подкрепям с всичките си крайници.. 8-)

NomNomNom
05-28-2013, 13:10
Мачоо, прибрах се :D:D

machoka
05-28-2013, 15:11
идвам кака малко по-късно довечера

machoka
06-01-2013, 11:37
НО2:

каква е мечтата, която преследваш
какви са дългосрочните ти планове
искаш ли деца и колко / какви
какво мислиш за сурогатното майчинство
имаш ли се за мъжко момиче, някой има ли те за такава
какъв е идеалът ти за жена
кола маска / епилатор / лазер?
приемаш ли, че живеем в мъжки свят
имаш ли управленски качества

NomNomNom
06-01-2013, 13:03
НО2:

каква е мечтата, която преследваш Да се добера до гранични състояния на живота, да съм близо до това, което не се счита за реално, да осъзная неосъзнатото, да възприемам всичко наоколо, до колкото мога. И противно на очакванията, пътят за мен не е ограничения, наказания, морал, отвращение, вина - искам да изпитам всичко, да разбера всичко - тогава вече не е интерес за мен и го оставям. Така съм се оттървала от няколко броя "страсти"
какви са дългосрочните ти планове Сертифициране, работа, собствени проекти
искаш ли деца и колко / какви Не искам, по-скоро се виждам в манастир и да се възнасям по някакъв култ. Не мога да отгледам дете, както би могъл да направи нормален човек.
какво мислиш за сурогатното майчинство За някои жени е полезно, но за жените, които го износват - съжалявам, че се подлагат на това.
имаш ли се за мъжко момиче, някой има ли те за такава По-скоро ми липсват типично женски качества, от колкото да имам типично мъжки. Иначе, повече хора ме възприемат като майка, по-голяма сестра, от колкото като мъжко момиче. Но винаги е нещо от трите, от както гимназията си отиде и както в момента не съм в университет, съвсем съм забравила какво е да си толкова млад.
какъв е идеалът ти за жена Не мога да кажа, за мен идеалът за човек е този, който се слее с природата и за него няма значение нищо земно. Мъже, жени - това са все разграничения, които ни свалят на земята, в плътското.
кола маска / епилатор / лазер? Кола маска, лазер
приемаш ли, че живеем в мъжки свят Всъщност вече не мога да кажа, ако бях мъж, щеше да ми е много по-трудно, защото щеше да се изисква много от мен ( ако се върнем на земята и избягам от идеите за сливане с природата)
имаш ли управленски качестваДа, в частност мога да се се сближавам с хората и да разбирам как точно работят и от какво имат нужда, за да се развият, както и много лесно мога да запаля по идея. Организирам лесно благодарение на тези две неща и взимам бързо завъртяни решения като цяло. Менажирам една мъничка организация в момента, както и неформални групи, в които присъствам

machoka
06-01-2013, 15:08
NO3

бягането от реалността ли ще ти помогне да достигнеш мечтаните състояния на духа
какво мислиш за духа и тялото
какво мислиш за Бог и религиите
вярваш ли в научните тълкувания за всичко около нас
какво е мнението ти за Библейските закони, нрави, начин на поведение и живот
склонна ли си да приемаш вещества, субстанции, които да са твоето транспортно средство към паралелното духовно битуване
одобряваш ли световноизвестни личност, повече музиканти, да употребяват кока/херо. това с какво им помага/пречи

NomNomNom
06-03-2013, 20:44
NO3

бягането от реалността ли ще ти помогне да достигнеш мечтаните състояния на духа За мен бягане от реалността е нормалното ни ежедневие - работа, кариера, учене, веселие, секс. Като се затрупвам с ангажименти, бягам от мисълта за това, че не знам защо съществуваме
какво мислиш за духа и тялото Общоприетите схващания, нищо кой знае колко различно. Общо взето, че духа е затворен в тялото, с което се борим, защото то има нужди.
какво мислиш за Бог и религиите Стандартното мнение, че са средство за манипулиране, защото масовите религии са точно с такъв овчи механизъм. Не се интересувам от бог като идея.
вярваш ли в научните тълкувания за всичко около нас Много правилно използваш вяра + научно тълкуване, защото нещо колкото и логично да се вижда, вероятно е просто илюзия, та общо взето вярвам на по-негативните тълкувания, защото така се презастраховам и очаквам по гадно нещо, от колкото може да е. Но не съм песимист, винаги съм много усмихната и енергична.
какво е мнението ти за Библейските закони, нрави, начин на поведение и живот Не бих живяла според книга, ако напълно не асимилирам защо трябва така да живея и не съм опитала иначе. Не е адекватно за мен.
склонна ли си да приемаш вещества, субстанции, които да са твоето транспортно средство към паралелното духовно битуване И да, и не. Взимала съм веднъж, не съм готова да опитам пак. Твърде много ескалира проблема с екзистенциалната криза.
одобряваш ли световноизвестни личност, повече музиканти, да употребяват кока/херо. това с какво им помага/пречи абсолютно не ми дреме кой какво прави

Mitizaro
06-06-2013, 19:14
@NomNomNom - изчистия я тая поща, бре, мацко! ;)