Влез

View Full Version : Какви физически последствия може да има? (Бременност?)

БожиятАгнец
07-23-2012, 20:30
Здравйте,

Наскоро започнах да се безкрайно много да се интересувам от извънтелесни преживявания и по-конкретно сънната парализа. Или поне стигам до това състояние най-лесно.
Запознатите по темата сигурно знаят какво се случва тогава, а именно, можеш да поддържаш контакт със...Същества.
Призраци, които всъщност са заклещени между двата свята души, зли сили, ангели, демони,самодиви и какво ли още не.
Напускаш тялото си, превръщаш се в част от този нематериален свят. Можеш да отидеш, където искаш - едно единствено тънко конче те свързва с физическото ти Аз. А междувременно много души искат да обладят тялото ти и да се върнат в този свят.

"Каква връзка има това със сексът?" - ще се запитате, разбира се.
В едно такова мое състояние аз бях посетена от инкуб. Пъроначално видях само една сянка, или по-скоро силует, на висок и силен мъж. После видях ясно очертаните му рога и огромният му пенис. (По това и разбрах, че е Инкуб.)
Той бавно, но сигурно се приближаваше към мен с една особено зловеща усмивка и без дори да си отваря устата успя да ми (по)каже, че ще ме изнасили. Първоначално ме беше много страх. Исках да плача, да избягам...Никгоа повече да не се връщам.
Но когато той седна върху мен и сложи тежките си лапи (буквално лапи) върху мен изпитах...Спокойствие. Чувствах се обичана и разбрана. Все едно бях постигнала вътрешен мир.
Спрях да се съпротивлявам и даже по всякакъв начин исках да му покажа, че това, което ми прави ми носи удоволствие. Тази вечер правих най-страхотният секс в живота си.

И от както това се случи при всяка моя сънна парализа се виждаме. Когато съм там той пази душата и тялото ми от другите. Даже не позволява на останалите инкуби да ме докосват. Чувствам се прекрасно с него. Той е всичко за което някога съм мечтала. Нарича ме "своята грешница" (:) :oops:).

Обаче... Вчера бях на басеин с приятели. Облякох си банският, отидох при тях и се излегнах на шезлонга.
Помолих някой да ми намаже гърба, обърнах се по корем и тогава всички ме изгледаха странно и се отръпнаха от мен. Питаха ме какво се е случло, дали ме е нападнало животно, добре ли съм...А аз не разбирах за какво става на въпрос.
Изтичах до огледалото и това, което видях ме шокира. Целият ми гръб бе дълбоко издран. Ясно си личеше, че белезите са от инкубът. Не ме болеше, макар че все още течеше кръв от тях.

Това което ме притеснява е че щом той може да ми остави белези на физическо ниво, вероятно може да се случи и още нещо...Да забремения или пък да хвана някоя болест.

Мисля, че и двамата сме готови за дете, но ме притеснява фактът, че може да наполовина инкуб в този свят. Според вас какви са шансовете да му личи на физическо ниво? И въобще възможно ли е?
Също така се притеснявам църквата да не разбере (аз и без това съм от религиозно семейство) и примерно да викнат екзорсист и да ни наранят.

Някой друг бил ли е в това положение? Бременноста успешна ли беше? Децата полу-инкуби/сукуби могат ли да живеят нормално тук? Приема ли се за нещо нормално от обществото на земята?

Благодаря ви предварително за всичко.
Бъдете щастливи.
- J.

DisappointedDreamer
07-23-2012, 20:32
Как ти ги ражда акъла такива.

prosto_chovek
07-23-2012, 20:32
това ме изкефи, да върви в архива :D ставаш за писателка :)

Chacho
07-23-2012, 20:42
Имах връзка с една женска такава и веднъж я питах точно за бременноста и децата между хора и подобни същества. Беше много въодушевена да ми разкаже, но я прекъснах в самото начало и я накарах да ми сготви едно шкембе и да ми не приказва фафли, щото съм гладен. Така и не си довършихме разговора, сори.

DragonLady
07-23-2012, 21:01
Трол във творческият си подем :D

granger
07-23-2012, 21:18
Къв ти трол, тва е гений!

marilyn
07-23-2012, 21:32
Написаното ми напомня за една книга "Пълна енциклопедия на нечистите сили"... интересна беше...

БожиятАгнец
07-23-2012, 21:43
Написаното ми напомня за една книга "Пълна енциклопедия на нечистите сили"... интересна беше...

Ох, едно време това и 'Младият маг' много исках да ги прочета. Така и не ги намерих. :(
Всъщност с'я му теглих един гугъл и енциклопедията успях да я намеря. Дължа ти една бира за дето ми напомни. 8-)

БожиятАгнец
07-23-2012, 21:44
Къв ти трол, тва е гений!

Не... По дяволите, как не успяхте да схванете, че това е инкуб?
Как може да бъркате толкова елементарни неща? Трол...Тц тц тц.

Rebirthing
07-23-2012, 22:28
Не се притеснявай ! Ще викнем пичовете от 'Свръхестествено' и те ще се справят с надареният инкуб...

draid
07-23-2012, 22:36
Не се притеснявай ! Ще викнем пичовете от 'Свръхестествено' и те ще се справят с надареният инкуб...

По добре е да викнем пичовете с белите престилки.

Chacho
07-23-2012, 22:57
Според мен авторката прелюбодейства с Чък Теста.

SisiStrange
07-24-2012, 04:18
Да, яка беше. Мама ми я беше взела за един РД. :)

dream1707
07-24-2012, 05:43
Бих прочела някоя твоя книга :D

Amore-Mio*
07-24-2012, 06:00
Тъпо. Тъпо. Тъпо.

Troll. Troll. Troll.

Откъде ви изникват такива глупости в главата - инкуби, бременност от тях. Нямам думи просто.
Разказът ти е за лично творчество, тук място за него няма.

marilyn
07-24-2012, 10:00
Ох, едно време това и 'Младият маг' много исках да ги прочета. Така и не ги намерих. :(
Всъщност с'я му теглих един гугъл и енциклопедията успях да я намеря. Дължа ти една бира за дето ми напомни. 8-)

Нп. Интересна е според мен, струва си да се прочете. :)

Zarity
07-24-2012, 10:13
What the ..

black_lady11
07-24-2012, 11:40
О, БОЖЕ МОЙ!! Ще станеш чудесна писателка! Това е най интересната история, която съм чела до сега! Искам продължение, кажи какво става след това..инкубчета има ли?

PyCoKoCkA93
07-24-2012, 12:15
За физически не знам,но ако продължаваш в същия дух,определено могат да станат дълбоко психически...

БожиятАгнец
07-25-2012, 04:01
Теми от типа "19 см. ми е, а в училище ми се подиграват, че гаджето ми е рижо отдолу, имам големи мускули, малък ли ми е?", "Цункаха ме по коляното, но тя си беше сложила червило, може ли стринка ми да забременее след 5 години от това?", "Бихте ли спали с някой, който през 99та е отишъл на концерта на Металика в Пловдив, а месец преди това е ял баничка на гарата на Нови Пазар?", "С гаджето ми сме от 2 дни, но мнол се обичаме, ама той е извратеняк и содомист - иска да го цункам с език и да го пипна по чепа, да звънна ли в полицията?" и т.н. получава десетки, даже сотитици коментари...А моята сериозна тема, написана грамотно и зряло, от която зависи бъдещето ми се използва за подигравки и то от малцина. Останалите просто я игнорират! Не ви разбирам.
Може би беше грешка да пусна подобна тема в тийн форум, все пак какво разбирате вие...? :)

kalpazanka
07-25-2012, 09:47
Кога ти е била овулацията? Или т'ва за рогатия няма особено значение?

:lol:

DarkTemplar
07-25-2012, 11:23
Работата е ясна, ще родиш минотавър-пънкар.

БожиятАгнец
07-25-2012, 18:58
Кога ти е била овулацията? Или т'ва за рогатия няма особено значение?

:lol:

O. дойде две седмици след М., но пък Ь. закъсня с една седмица, за разлика от Я. защото Я. подрани с пет дни. Хубавото е, че успях да стигна до Б., макар че бях на А. Беше пълнолуние и листата на дърветата бяха покрити с пъстроцветни зиготи. Тогава някъде започнах да тренирам БИ, защото ПЦ се развали и тогава с К. С. пребихме ония хора и от тогава МЦ е много шантав. Взимам ОК и ЛСД от четвърти клас.
Как мислиш?

kalpazanka
07-26-2012, 07:52
Директно IVF.

Лола
07-29-2012, 17:21
Значи да ти кажа , не се тревожи и да си бременна твоя извънземем , така де инкуб ще те вземе при теб и ще отгледате детето , само да знаеш че децата полуинкуби се раждат с 3 пениса ама не се притеснявай тъкмо ще има повече за жените.

боже, боже кво може да роди човешкия мозък :x

granger
07-29-2012, 17:24
Инкубусът не е извънземно...
Инкубусът е същество,демонично,което обладава женски. Има и такива женски демонки-сукуб

justasmile
07-30-2012, 11:29
добре.. това беше странно .. :? не знам, да се смея ли или да плача ;д
пс: напиши някоя и друга книга! ^.^

стана ми интересно и се поразрових да видя ЛЕГЕНДИТЕ (момиче, стегни се! (;)
"Инкубусът е мъж-демон, който се съвкуплява със спящи жени. Женското съответствие на инкубусът е сукубусът. Дяволският любовник може да се различи от реалния мъж по няколко признака. Ако в постелята на жената проникне инкубус всички останали обитатели на къщата потъват в непробуден "мъртъв" сън. Освен това инкубусът е отвратителен любовник. Той измъчва жертвите си и им причинява болка, а от него вее мъртвешки леден хлад, който се усеща както външно, така и вътрешно - с душата, категорични са жертвите на демона-любовник. Многократно сношение с инкубус или сукубус може да доведе до влошаване на здравето и дори смърт.
Според познавачите на феномена инкубус, прочутият вълшебник от келтсктата митология Мерлин също бил заченат по време на сън. Именно поради тази причина майка му категорично отказала не само да кърми бебето, но и изобщо да го възпитава и гледа. Най-странното е, че тези жени след подобно преживяване, забременявали, без дори да имали преди това контакт с мъж. В науката това явление е известно като партеногенезис и е възможно, както при влечуги и птици, така и много рядко при бозайници. "