View Full Version : Кога разбраха?
smiley974
07-24-2012, 23:06
Не знам дали го има този въпрос но все пак да попитам- Кога родитлте ви разбраха че сте правили секс и как реагираха?
Когато бях на 15 и реагираха нормално - Малко поучително,но не питаха прекалено много :)
Не знам.
Аз лично не съм им казвала, но са се сетили сами.
Не задават въпроси, не коментират.
Само веднъж майка ми подхвърли нещо, че не иска да става баба на тези години. :D Казах й да бъде спокойна и това беше целия разговор относно сексуалния ми живот.
И аз не помня кога. Не сме говорили нищо конкретно. Предполагам се е усетила още при пъврия ми приятел, когато започнах да прекарвам повече време у тях и да преспивам. И все пак малко съжалявам. Може би е трябвало да говорим. Добре, че съм достатъчно информирана, но има хора, които не са и родителите трябва да си поговорят с тях по-скоро за безопасния секс.
Ами разбраха 2 месеца след това. (Аз съм почти на 18) Не беше кой знае какво. Ние с този, с когото бях, си говорихме по скайп и му казвам: "аз съм на път да им кажа". Майка ми пита какво- "че си спала с него ли?" и аз казах да. Само пита дали ползваме презервативи и това беше всичко. Очаквах да мине по- зле, но съм доволна от реакцията им.
xXxPETYAxXx
07-25-2012, 06:36
Не знам.
Само веднъж майка ми подхвърли нещо, че не иска да става баба на тези години. :D Казах й да бъде спокойна и това беше целия разговор относно сексуалния ми живот.
И аз така.
DisappointedDreamer
07-25-2012, 06:53
Още не знаят.
TheBeliever
07-25-2012, 07:05
Не знам.
Същото. Въобще не са повдигали въпроса и аз не съм се натискала да им казвам.
Още не знаят.
да.
Но пък вуйна знае.
Знаят, то е близко до акъла. Даже преди време в последната ми сериозна връзка, майка ми отвори въпрос, дали правим само с презерватив. Аз съответно я попитах те дали все със са правели, от там баща ми се обади че то дори не е имало такива екстри и ми каза да внимавам, че ако случайно стане гаф ще си нося отговорността и че махането на дете не е вариант и така.
Като цяло винаги са ме подкрепяли. Баща ми никога не се меси, а майка дори да се опита да се намесва в личен план я отрязвам на секундата.
Не знам.
същото
само че имахме кайнда уиърд разговор за презервативи и т.н.
5 минути
толкоз
GreenFairy
07-25-2012, 07:11
Малко след като започнах да излизам с първото си гадже една вечер майка ми ме попита до къде сме стигнали, знаем ли как да се пазим и от този сорт неща. Нямам притеснение да говоря с нея за това.
sugargirl94
07-25-2012, 07:19
Около месец след случката. Първоначално беше адски ядосана, но след някво време го прие.
complicated_
07-25-2012, 07:34
Не знам.
и при мен същото ;дд
Да. Първоначално майка го прие що-годе нормално, после имаше някво "мали, на мойта спалня ли!?!?", в крайна сметка реши бързо-бързо да смени темата.
Supermassive____
07-25-2012, 07:52
Родителите ми знаят всичко за мен.. Свикнал съм да им споделям.. Мисля,че те са хората,които най-добре могат да ме разберат,посъветват и помогнат в труден момент.. Вярвам им напълно,както и те на мен.
black_lady11
07-25-2012, 09:08
Мисля, че все още не знаят, но пък и аз не съм готова да им кажа. Майка ми винаги е очаквала, че ще го направя на най-малко 17 години, а сега съм на почти 16. По принцип си споделяме всичко, но за това не мога да и кажа! :)
Майка ми разбра няколко месеца след като бях започнала да правя секс. Не съм й казвала, сигурно е подслушала някой разговор или ми е ровила в чантата и е намерила презервативи. Много голям скандал направи... щото за нея е неморално да правиш секс на 16... отрови ми живота. А баща ми май се досеща вече ама си трае.
chrisy26
07-25-2012, 12:17
Аз не съм правила, но сме говорили и майка ми каза, че няма да ми се кара, ако е по любов, а ако забременея нямало да го махам, а тя ще го гледа докато завърша, тва беше разговора. Но ако го направя и няма последици не изпитвам нужда да и казвам!
И моите не знаят.Надявам се да не узнават скоро.
elito0o0o0
07-25-2012, 17:36
Ми не знаят. Ама както и да реагират - вече се е случило, така че.. :D
Amore-Mio*
07-25-2012, 17:38
Никак не са реагирали, защото не знаят. И не мисля, че някога ще разберат.
Просто това си е било моето решение.
Моят живот, което тях не ги засяга, та дори и да са ми родители.
Всеки си има малки тайни.
Никак не са реагирали, защото не знаят. И не мисля, че някога ще разберат.
ето тук грешиш
като забременееш един ден няма да минеш с номера ''ми той ма цилуна и беше непорочно зачатие''
:lol:
PyCoKoCkA93
07-26-2012, 17:15
По стечение на обстоятелствата няколко часа след това.Не бяха очаровани.А темите за предпазни мерки и т.н сме ги дъвкали,дъвкали...
dream1707
07-26-2012, 19:20
Мамито знае от като бях на 15... обаче знае, че съм го направила на 14, щото тогава ми беше първата сериозна връзка (уж сериозна де ;д) .. Татито, не знае, пък и не му трябва ;д
Мамито знае от като бях на 15... обаче знае, че съм го направила на 14, щото тогава ми беше първата сериозна връзка (уж сериозна де ;д) .. Татито, не знае, пък и не му трябва ;д
Ти така си мислиш.
dream1707
07-26-2012, 19:45
Еми и да знае.. не ми е повдигал тоя въпрос, така че ;р .. пък и едва ли би ми се бъркал в личния живот
пък и едва ли би ми се бъркал в личния живот
Много ясно. Да ти не е баща? :D
Абе не знам, ама си представям как имам дъщеря и е на 14-16 и ми довлича някъв цървул. Това сигурно мноооого калява нервите :D
dream1707
07-26-2012, 20:36
Ми не.. то момчето не беше цървул просто ;д ..
В интерес на истината пък не мисля, че майка ми му е казала .. може да си споделят, ама това са си мои лични работи, а тя не е такава
В очите на бащата, всеки които иска да посегне на невръстната му щерка би бил такъв :P
dream1707
07-26-2012, 21:06
Всички родители са различни .. И майките по принцип често не са много щастливи от подобен факт.. Ама моята, даже като и казах и казах, защото имах едни проблеми .. даде ми съвет, говорихме си, даже не ми е мрънкала, все еднос и говорих с някоя приятелка.. И баща ми е подобен по принцип
Както и да е де.. то си зависи от човека сега, защо оспамваме темата :D
Всички родители са различни .. И майките по принцип често не са много щастливи от подобен факт.. Ама моята, даже като и казах и казах, защото имах едни проблеми .. даде ми съвет, говорихме си, даже не ми е мрънкала, все еднос и говорих с някоя приятелка.. И баща ми е подобен по принцип
Както и да е де.. то си зависи от човека сега, защо оспамваме темата :D
Чакаме да ни разкажеш за сексуалния си живот... Duh..
prosto_chovek
07-26-2012, 22:58
ми татко като разбра и ми вика - еее, най - накрая, тъкмо си викам - гаджи няма да доведе тоя човек... бях на почти 16 :D Мама само каза - да не е на моите чаршафи и това беше :)
Shiiverss
07-26-2012, 23:56
Не знаят ;дд ..
SisiStrange
07-27-2012, 04:24
Е, не съм водила специално разговори по въпроса. Тя не е глупава, че да не се досеща.
dream1707
07-27-2012, 05:28
Чачко.. той липсва
Чачко.. той липсва
Послушно Б. :/ Ама Чачко кво да чете сутринта с кафенцето?
Violenza
07-27-2012, 06:06
Ама много сте ми интересни като кажете "тях това не ги засяга". Как няма да ги засяга бе, деца? Всичко свързано с вас ги засяга, независимо вие как ги виждате нещата.
Аз като си хванах първия сериозен приятел, майка ми само ме разпитваше кога съм щяла да спя с него, даже мислеше, че е станало доста по-рано. Като видя, че нещата вървят и продължаваме да сме си заедно, й е станало ясно. Не ми е мрънкала, ама аз бях сравнително голяма (макар че от сегашна гледна точка 17 пак ми се вижда рано, ама свършило е вече). С баща ми не съм си говорила тогава за това, ама при положение, че с момчето изкарахме 2 години, няма как да не му е било ясно.
Не съм им казвала, не сме говорили на тази тема, нормално е сами да се сетят.
FreakBitch
07-27-2012, 08:05
Бях на 14, когато си хванах уж сериозно гадже. Бяхме година и половина заедно, бях безкрайно влюбена, а майка ми не пасе трева. Преспивах у тях и ѝ беше ясно какво се случва. Една вечер, като се прибрах, просто ме пита дали вече сме "стигнали по-далеч в отношенията си". Мисля, че просто я погледнах и се усмихнах свенливо и лукаво. :D Говорили сме за кондоми, дали тя и баща ми са използвали, с колко мъже е спала, даже сме обсъждали християнската гледна точка относно аборта. Общо взето няма табута. Даже последния път ѝ се обадих специално да ѝ се похваля, че съм спала в чуждо легло и съм много доволна. Тя беше просто рофл. :D
Баща ми не го касае сексуалния ми живот.
dream1707
07-27-2012, 08:09
Послушно Б. :/ Ама Чачко кво да чете сутринта с кафенцето?
Охоо.. цял форон си имаш да четеш ;д моите истории никога не сабили интересни ;d
Аз не съм правила, но сме говорили и майка ми каза, че няма да ми се кара, ако е по любов, а ако забременея нямало да го махам, а тя ще го гледа докато завърша, тва беше разговора. Но ако го направя и няма последици не изпитвам нужда да и казвам!
Хахахах и при мен имаше подобен, по-странен разговор. И аз още не съм и въпреки, че й казах, че не съм, тя като че ли си мисли, че вече съм го направила или скоро ще го направя. Един път ми обясняваше "еее какво толкова, не бих имала нищо против да гледам едно малко човече, ще е много сладко"... моята реакция беше потрес и смях, но тя си има малко изкривено чувство за хумор и това определено беше бъзик, с който смятам, че пробва да ме откаже да правя секс, ако случайно имам такова намерение. :D:D
Мен мама сама ме пита и аз и казах. Не се е ядосвала, нито нищо подобно.
SlowDownBaby
07-27-2012, 09:35
Аз като си хванах първия сериозен приятел, майка ми само ме разпитваше кога съм щяла да спя с него, даже мислеше, че е станало доста по-рано. Като видя, че нещата вървят и продължаваме да сме си заедно, й е станало ясно. Не ми е мрънкала, ама аз бях сравнително голяма (макар че от сегашна гледна точка 17 пак ми се вижда рано, ама свършило е вече). С баща ми не съм си говорила тогава за това, ама при положение, че с момчето изкарахме 2 години, няма как да не му е било ясно.
Същата история съм.....
Майка ми разбра точно на следващия ден :D просто ме пита "дали вече съм спала с него" и аз просто казах "да вчера" .. пита ме просто как е било,имало ли е кръв и тн..нормалните неща,малко ми мрънка и да внимавам,че ако станело нещо той да не ме остави,дали е сериозен и тн,а и ние бяхме 2 години заедно,така че поне го познаваха..
По много глупав начин.С една приятелка бяхме спали с 1 и също момче,а тази моята приятелка (бих казала от доста време само позната) обичаше да си ляга с който и хареса.Така един ден дойде при мен и ми каза,че мисли,че има трипер и го била хванала от това момче,с което бях и аз.След това айде всички в болницата (както се бяхме събрали 5-6 момичета) :D И не знам кой какво е казвал,но майка ми и бабата на едното момиче дойдоха в болницата и бяхме принудени да им кажем за какво става на въпрос. :D И така излезе,че въпросното момиче наистина имаше трипер,но не го е хванала от това момче,а от някой друг с който се е въргаляла.
justasmile
07-27-2012, 12:08
мм не знаят още.. а честно казано, бих искала да им кажа (по-точно на сестра ми и майка ми).. но ме е страх ужасно много ;(
Спрете с тия глупости : Тях не ги интересува личният ми живот; Баща ми не го интересува. Това са родители, отгледали са Ви, дават Ви пари и сте това, което сте благодарение на тях. Тях всичко свързано с вас ги ИНТЕРЕСУВА и двамата.