Влез

View Full Version : Какво да правя ?

varna_77777
07-25-2012, 14:09
Здравейте, аз съм на 16 години ... Днес видях някакви снимки на компа на които майка ми се целува с някакъв друг мъж и се е събличала пред него ... с 2 думи майка ми е изневерявала на баща ми ... имат над 20 години брак... кажете ми какво да правя...мислех да кажа на баща ми, но това ще е грешка защото сигурно ще се разделят ... незнам какво да прая... моля дайте съвети ?

nIkEnCeTy_bE
07-25-2012, 14:41
Поговори с майка си. Кажи и, че знаеш и тя ще реши какво да те предприеме. Не отивай веднага да казваш на баща си, защото ще стане голям скандал. Голям си, мисля, че можеш да разсъждаваш разумно. И в такъв случаи е по-добре да се разделят.

awe_mahaise
07-25-2012, 15:41
И аз мисля, че трябва първо да говориш с нея:)...и наистина, ако вече не са отдадени на връзката си (или поне майка ти), ще е по-добре да се разделят:(

Amore-Mio*
07-25-2012, 15:49
Аз пък бих показала на баща си това, което съм видяла и аз. Тъпо е да говоря с майка ми, от една страна, но пък от друга - това също е разумно решение, стига майка ти да не е от този тип, който да направи всичко възможно, за да не кажеш на баща си.

Не знам.
Щом се е стигнало до изневяра , то няма смисъл да са заедно.

awe_mahaise
07-25-2012, 15:58
При всички положения, говори с майка си...но0O баща ти трябва да разбере :)

Violenza
07-25-2012, 16:15
На колко години си, ако не е тайна? Първо реши дали изобщо искаш да говориш с тях за това, и ако ще го правиш, първо поискай обяснение от майка си, а после помисли дали или какво да кажеш на баща си.

Щом се е стигнало до изневяра , то няма смисъл да са заедно.
Много ми е интересно как се взимат такива радикални решения за други хора?

xXxPETYAxXx
07-25-2012, 17:41
На колко години си, ако не е тайна? Първо реши дали изобщо искаш да говориш с тях за това, и ако ще го правиш, първо поискай обяснение от майка си, а после помисли дали или какво да кажеш на баща си.

Много ми е интересно как се взимат такива радикални решения за други хора?

И мен ми е чудно, това не са някаква тийн двойка, а семейство. Възможно е бащата да знае, но да се стремят да си запазят семейството. Поговори с майка си. Не е трябвало да виждаш подобни снимки, грешката, че ги пази е нейна. Охх много гадно и извратено ми звучи да видиш майка си в подобни снимки... не ти е лесно и на теб.

notlike
07-25-2012, 18:25
Някои от вас наистина са сериозно сбъркани. Как се разваля 20-годишен брак - това не са ви лапешки истории - казваш "Чао" и си заминаваш - тук става въпрос за брак, деца, отговорност. Излезте от филма и мислете реално. Авторе, дръж си устата затворена и когато ти дойде време да си биеш шута, кажи на майка си, че знаеш всичко с дати, че имаш доказателства и това е. Ако трябва баща ти да знае, ще го научи от майка ти. А тези разбирачи не ги слушай - като нищо ще ти кажат и да скочиш от моста. По-добре няма да се почувстваш, повярвай ми!

PyCoKoCkA93
07-25-2012, 18:52
Да,брак не се разваля лесно,но предпоставките малко по малко се натрупват.При положение,че тя знае е редно да поговори с майка си.Но не да и тръгваш на бургия,обиждайки я.Разпитай я защо го е направила,какви са намеренията и към този мъж...Поговорете си като жена с жена,като приятелки.Дай и да разбере,че няма да кажеш нищо на баща си преди да си разбрала нейната гледна точка.Ако е жена на място,ще оцени факта,че не си клюкарка,която да издрънка всичко на баща си,преди да се е позаинтересувала от причините.Понякога хората грешат и имат нужда от малко чужда намеса,за да се осъзнаят.Не знаете и какъв е човекът отсреща.Ако тя е допуснала мимолетна грешка,а баща и е горд и не може да прости такова нещо,зор заман ще разбият всичко,което са имали,защото една тийхейджърка не е говорила с първоизточника на проблема и не е изслушала човека.

ПС:Не забравяйте,че монетата винаги има две страни.Не можеш да виниш само единия за нещо,без да си се позаинтересувал от предпоставките. :)

magita
07-25-2012, 18:57
Не се бъркай, те са големите те трябва да се оправят. Просто кажи на майка ти, че си го видяла и как се чувстваш и мислиш, че трябва да престане да лъже баща ти. Ще е много глупаво да отидеш 1-во при него без да знаеш причините на майка ти. Всичко може да се е случило