View Full Version : Момичета и момчета,дайте да видим какво мислите вие?
Може темата да ви се стори глупава и банална,но искам да ви попитам.Първо момичетата:Хващали ли сте приятелят ви да заглежда други момичета,казвали ли сте му нещо,как сте се чувствали?Момчета:А вие защо го правите,когато си имате приятелка?Мислите ли,че момчетата,които го правят,не им стига само приятелката им,а им трябва и други момичета да оглеждат?И още едно нещо:Когато си имате приятелка,възбуждало ли ви и друго момиче?Знам,че е малко глупаво,но бих искала да разбера. :D Ако имате нещо да добавите,кажете. :) Става въпрос за онова заглеждане,с което продължително време следи момичето.
Гледам, щото ми е вродено. Възбуждат ме други много ясно. Аре не се прави, че не бройкаш пакети периодично. Не си центърът на света, преглътни го.
Чакай малко,знам че не съм,пределно ми е ясно....просто исках отговори
Забелязвала съм да го прави ,но не ми пречи и аз се заглеждам какво толкова... човешко е :Д
xXxPETYAxXx
07-25-2012, 18:30
Даже ги обсъждаме заедно :D С бившия ми като бях го забелязах да оглежда едната сервитьорка...Аз му викам - в лице е грозна(така си беше), той вика: има яко дупе :D
Човещинка си е...И ЗА ДВАТА ПОЛА!!!
ioannidis
07-25-2012, 18:31
Напишете в youtube Голые и смешные, и всички ще видите че никой нормален мъж не става безразличен, когато пред него се появи жена с хубаво дупе или цици.
Аз гледам - той гледа. Даже ми се сърди, че гледам жените повече от него. Стига да не е го прави демонстративно и грозно няма проблем. Всеки е любопитен. Обсъждаме ги. Тоест аз обсъждам жените "я гледай я тая ква е яка" "гледай я тая не е хубава" т'ва че ги заглежда не означава, че иска непременно да ги чука.
Glamour92
07-25-2012, 19:22
Да,и е нещо съвсем нормално,тъй като по улицата гъмжи от красиви момичета.
Това,че той е избрал да бъде в двойка с едно от тях,не променя факта,че останалите продължават да си бъдат все така привлекателни.Тия неща трябва да се приемат спокойно,иначе стават безсмислени скандали.
Тая тема имам усещането,че за ен-и деветнайсети път я дъвчем...
sugargirl94
07-25-2012, 19:31
Гледаме заедно и ги обсъждаме.
Грозно е да заглеждаш други, когато си с гаджето. Аз не го правя.. тези, с които съм била също.. най-малкото от уважение.
Delilah.Him
07-25-2012, 19:50
от уважение.. да нали, но забелязвала съм, че се заглежда, но се правя на "чукната/ударена" или пък просто обсъждаме двамата. Дори на мен ми се е случвало да се загледам. :D :)
Violenza
07-25-2012, 19:51
Сигурно оглежда чат пат по някоя, но не го прави явно. На мен не ми пречи, и аз си заглеждам, но не влагам нищо в това, както и той, така че не ми е никакъв проблем. Ако се заглеждаше редовно от горе до долу по разни сигурно щеше да ме дразни.
ShtrudeL
07-25-2012, 19:57
Грозно е да заглеждаш други, когато си с гаджето. Аз не го правя.. тези, с които съм била също.. най-малкото от уважение.
Аз пък съм забелязало следното при себе си:
Когато нямам чувства към никой, ако видя някое прекрасно момченце и почвам да си мисля: 'омг дали ще можем да се гушкаме, дали пък може да стане нещо, какъв ли е, дали си има гадже' и т.н.
Когато имам, виждам просто някой с привлекателна външност и просто... просто ми минава като картинка през съзнанието, импулс, дори не си мисля нищо. Не си мисля дали бих могла да имам някакви шансове с него и т.н.
А иначе заглеждането само по себе си не е кой знае какво, би ми станало гадно, ако има флирт/някакви закачки, дори шеговити и несериозни.
xXxPETYAxXx
07-25-2012, 20:08
Е не може и да минаваш покрай непознати и да си като кон с капаци - да не ги поглеждаш, щото видиш ли се окажат красавици/ци. Грозно е да го правиш прекалено явно или иначе казано грозно е да ти текат лигите по чуждото.
моя приятел има 50 000 снимки на компютъра си на хора който даже и не познава има такива снимки че ако ги постне някъде хората може да потънат в дън земя :Х даже може да ги изнудва има толкова много снимки на момичета но това не ме притенява от както сме заедно не си е писал с нито едно мимиче и не е харесал снимка на друга
xXxPETYAxXx
07-25-2012, 21:36
^WTF is wrong with you?
"даже може да ги изнудва" , "не е харесал снимка на друга" - второто е мнооого важно.
Въпрос на доверие.. Това,че около мен има адските - цици или задник не означава,че аз ще стана и ще ходя да се забия с нея :) Щом съм с моето момиче не е за 1те цици ;)
С бившия си приятел с който бяхме не сме се заглеждали по други мъже или момичета.Той имаше очи само за мен и гледаше само към мен.Но наистина намирам че е естествено да заглеждаш някого за няколко секунди а не да се вторачиш като хипнотизирам в него и постоянно него да гледаш когато отсреща ти е половинката ти или някоя твой приятел той да ти говори а ти да кимаш с глава и да гледаш примерно блондинката с големите балкони неуважително е и това би ми засегнало.Не е възпитано като вие се заглеждате някъде да го сочите с пръст да правите някви движения с глава и да ми се присмивате за това ка кизглежда открито и ако се случи дадения човек да ви види вместо да се хихикате би трябвало да спрете и да продължите пътя тъй като ами би засегнало непознатия човек това и ако е по наках да ви каже две думи и да се стигне и до скандал има такива момичета тинеджърки и това е наистина ужасно.
С бившия си приятел с който бяхме не сме се заглеждали по други мъже или момичета.Той имаше очи само за мен и гледаше само към мен.Но наистина намирам че е естествено да заглеждаш някого за няколко секунди а не да се вторачиш като хипнотизирам в него и постоянно него да гледаш когато отсреща ти е половинката ти или някоя твой приятел той да ти говори а ти да кимаш с глава и да гледаш примерно блондинката с големите балкони неуважително е и това би ми засегнало.Не е възпитано като вие се заглеждате някъде да го сочите с пръст да правите някви движения с глава и да ми се присмивате за това ка кизглежда открито и ако се случи дадения човек да ви види вместо да се хихикате би трябвало да спрете и да продължите пътя тъй като ами би засегнало непознатия човек това и ако е по наках да ви каже две думи и да се стигне и до скандал има такива момичета тинеджърки и това е наистина ужасно.
Къде ви копат такива сбъркани, бе? Мани, че не знаете кво искате да кажете, ми и нормален български не можете да приказвате. Един дол дренки сте половината коне с капаци тука.
chushkopek
07-26-2012, 07:10
Аз пък съм забелязало следното при себе си:
Когато нямам чувства към никой, ако видя някое прекрасно момченце и почвам да си мисля: 'омг дали ще можем да се гушкаме, дали пък може да стане нещо, какъв ли е, дали си има гадже' и т.н.
Когато имам, виждам просто някой с привлекателна външност и просто... просто ми минава като картинка през съзнанието, импулс, дори не си мисля нищо. Не си мисля дали бих могла да имам някакви шансове с него и т.н.
А иначе заглеждането само по себе си не е кой знае какво, би ми станало гадно, ако има флирт/някакви закачки, дори шеговити и несериозни.
Това.
dimitar_ak
07-26-2012, 07:16
Това, че си вече поръчал не означава, че не може да преглеждаш менюто.
Винаги оглеждам. Независимо дали съм обвързана или не. Жени много често коментирам с момчетата, но те нямат умението да коментират мъжете и затова се налага да си бройкам самотно...
Ние с приятелката ми ги гледаме и обсъждаме коя има добър задник и коя не :Д
Винаги оглеждам. Независимо дали съм обвързана или не. Жени много често коментирам с момчетата, но те нямат умението да коментират мъжете и затова се налага да си бройкам самотно...
да много е скучно да няма с кой да обсъждаш готиния пичага ;д
embraceme
07-26-2012, 10:26
Това си е в кръвта и не може да бъде спряно ,дори не се усещам :Д иначе нямам нищо против и приятелката ми (като имам такава) да гледа.Не мисля че това е повод за скандал и т.н.
SisiStrange
07-26-2012, 10:34
Пред мен не го е правил май никога. Или поне не си спомням. Сигурно му се случва попринцип. Но и аз мисля, че е най-нормално уважение да не го прави много явно в мое присъствие. Обикновено аз съм тази, която сочи момичета, които са ми направили впечатление и той ми се смее. :p
toshkovr
07-26-2012, 14:11
Аз не заглеждам други момичета и нямам приятелка. По цял ден седя вкъщи пред компютъра и ми е супер интересно. Не мисля да излизам близките 1-2 години. Майка ми ми дава храна и вода и ми е СУПЕР! Не заглеждам никакви момичета и незнам какво им е на тези тъпци дето го правят!
:D:D Ее,браво бе,toshkovr. :D
dream1707
07-26-2012, 14:16
Нека си гледа човечеца.. хич даже не ме и бърка.. аз как се заглеждам :D .. в интерес на истината аз гледам много повече от него.. и момчета и момичета :D
Като го хвана, че се е зазяпал най-много да го бъзикна малко .. или и аз да се загледам :D
Хващали ли сте приятелят ви да заглежда други момичета,казвали ли сте му нещо,как сте се чувствали?
Не си спомням да е ставало на въпрос. Аз също се заглеждам, така че ..
Както казаха по нагоре,наистина е грозно да заглеждаш други,когато вървиш под ръка с твоето момиче.Нека си заглежда,докато ме няма,но в мое присъствие да не го прави.Той това си го знае и наистина не съм забелязала да се обръща подир някое момиче,за да и види дупето,или да се вгледа в циците на някоя по-надарена.Пък и аз имам достатъчно,дори в излишък за разлика от доста момичета,така че за какво му е да гледа :D
justasmile
07-27-2012, 12:03
Първо момичетата:Хващали ли сте приятелят ви да заглежда други момичета,казвали ли сте му нещо,как сте се чувствали?
Ами.. смсил.. с приятеля сме в 'отворен връзка' (апфф.. мразя това означение.. но както и да е) и смисъл.. как да ти обясня - не ми прави впечатление като загледа някоя.. стига да не е 100 кила ;дд
Поне в едно съм сигурен - моя приятел никога няма да се загледа по някоя чужда мацка :) Гейове сме :D