View Full Version : интересна тема (:
veri313131
07-25-2012, 20:22
Момчета, разкаже вие малко за секс с девственица ! Има 39746154 теми, които момичетата разказват за своя първи път .. Давайте (:
Кофти работа .. "ама не ти ли е много голяяяямм" , "чакай сегааа" , "искаш ли да си починем за 5 минутки" "айде след малко"... и на нас не ни е лесно . Аз с моите слаби нерви не съм за отваряне :x
hubavo napravih go i ne sujalqvam ne me boli priqtelq mi tvurdi che sum mazohist no ne mi puka pravim go i go zadovolqvam i az ne chuvstvam bolka vsiko e ok
prosto_chovek
07-25-2012, 21:31
кирилица. Що не съм и аз един модератор... :)
Отварял съм 2 момичета.. С 1то имаше малък прболем - болеше я,но всичко мина гладко - малко почивка и леко по леко стана. С 2рото момиче никакъв проблем заболя я малко стисна ме по-силно и това беше :)
lubo_4yka
07-25-2012, 23:28
и аз съм отварял две.. първата малко я боля ама после разбра че си заслужавало.. при втората нямаше такива проблеми за щастие имаше само кеф
IseeDEADbodies
07-25-2012, 23:46
OMG, FFS, FML, DAFUQ, JEEZUS.. BITCH PLEASE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Пък аз не съм бил с девствена. Засега не съжалявам.
ПС: Темата ти не е особено интересна.
IseeDEADbodies
07-25-2012, 23:53
Темата й никак не е интересна ако питаш мен.. ама кой съм аз да съдя хората, лол !
Amore-Mio*
07-26-2012, 09:52
О, на приятеля ми ще да му е било много трудно сигурно, макар да го отрича. Адски много ме болеше и го карах да почака през 1 минута. Той си беше много внимателен и търпелив, и накрая всичко се получи.