View Full Version : Проблеми с гаджето
lepilooo1
07-29-2012, 12:51
Начи има едно момиче което обичам и искам да съм с нея НО! една бивша ме провокира като върти интриги рязане на вени пиене на хапчета обръщания с коли куп игри с съвестта ми!
Трябва да реша да ли бившата да почина и аз да съм с момичето което обичам или да зарежа момичето което обичам и да се върна при бившата :) ПЛС помогнете ми!!!!
ShtrudeL
07-29-2012, 13:18
Не се връщай при филмираната си бивша.
бтв може ли скайпа й? ^
не си ти този,който ще успокоява момичето(бифшата) тя просто иска внимание,психически е нестабилна и затова се реже и тем подобни....за нея някой друг трябва да се погрижи (а не основно ти,тя родители няма ли?) бъди с момичето,което обичаш, не е честно спрямо теб и твоята любов тази психо да вземе своето....
druzilla
07-29-2012, 13:39
Сигурна съм,че го прави просто от липса на внимание ;) Ако нямаш чувства към нея е абсурдно да се съберете,само за да и угодиш.И както каза патенцето - тя няма ли си родители?Те не виждат ли дъщеря им какво прави? :D
Бившата ти ще те разиграва така за всяко нещо ако се върнеш при нея.
Ако наистина обичаш другото момиче въобще не бива да се чудиш какво да правиш..
xXxPETYAxXx
07-29-2012, 14:06
Оффф НЕ ги разбирам тези хора, които се опитват да задържат другите със заплахи за самоубийство! Толкова е долно да си играеш по този начин с психиката на хората...
SweetV1025
07-29-2012, 14:09
Бившата ти просто отчаяно иска да се върнеш при нея,затова ти дрънка такива неща.Едва ли ще ги направи наистина,най-много да се напие до безпаметност 2-3 пъти и да обвини теб :D Казваш,че си обичаш новото момиче - отивай си при нея и зарязвай параноята. :)
SisiStrange
07-29-2012, 14:31
Оффф НЕ ги разбирам тези хора, които се опитват да задържат другите със заплахи за самоубийство! Толкова е долно да си играеш по този начин с психиката на хората...
Пък да не говорим колко е жалко.
Остави я да си гледа работата. Ако се хвърли от някъде - шанс. Явно е прекалено лабилна. Ама съм 100% сигурна, че няма да го направи.
Гледай си щастието.
lepilooo1
07-29-2012, 16:22
Начи тя наистина се самонаранява но всеки път ми звъни и там е филма :) Според моята любима ако иска си ходи ще реши проблема за секунди а не да ми звъни.Последният филм беше преди 2 дена с 15 хапчета аспирин уш а последният случаи вчера показа ми превързана ръка :) техни те са в германия на 20 август разбрах че ще се си идват в България и последният разговор с бившата беше че родителите и са имали проблеми на път към раздяла и баща и казал че който нарани децата щял да го убие това ГО приех като лична заплаха.Начи аз си мислех на 20 август когато се върнат родителите да я игнорирам напълно но момичето което обичам вика ако не успея да се спася от бившата си ще тръгне с друг и аз не мога да си позволя това.Вече съм в много лошо състояние не знам какво да правя...
Охх тези деца значи с тия сериали. И двете момиченца са още малки май. Едната иска внимание,а другата те заплашва че ще тръгне с друг ако не спасиш първата лигла.Детска история. Не оставяй и двете да те разиграват така. Жалко е,че първото девойче така те провокира, но е само защото знае че си прекалено добър и няма да я оставиш така. Сигурна съм,че щом маминка и тате се върнат от екскурзия тия опити ще спрат. То не съм и напълно сигурна,че се е рязала като хората.Така само те манипулира. Обясни й сериозно,че между вас е свършено.Ако трябва до 20-ти и намери нов приятел.Ще й мине със сигурност, но време трябва.А на второто моме й кажи да почака малко, защото ако наистина иска да сте заедно и й пука за първата, ще трябва и тя да послуша съвестта си и да те подкрепи, а не да ти дава ултиматуми. Успех с мелодрамата
xXxPETYAxXx
07-29-2012, 18:05
^Не е "...ще тръгне с друг ако не спасиш първата...", а "...ако не успея да СЕ спася от бившата си..."
Тея и двете къде си ги намерил толкова манипулативни лигли...
lepilooo1
07-29-2012, 21:16
Начи момичето което обичам е на 16 години аз съм на 20 а бившата е на 20.И в момента съм на 3 бири и 1 мастика :) Мене живота ме прецака здраво всички които четат да взимат поука :) мисля че проблемите с бившата психологични нормален човек колко и да обича не би правил такива глупости :)..
DragonLady
07-29-2012, 23:48
Съгласна съм напълно с Cloud9
Явно и двете нещо не са стока. Едната е луда, другата ти поставя ултиматоми при условие, че дори не сте заедно все още.
Amore-Mio*
07-30-2012, 01:05
Надали ще тръгне да се самоубие. Просто търси внимание, не друго.
Но ако се притесняваш толкова: говори с родителите й.
И избери момичето, което обичаш.
Просто, кратко и ясно.
lepilooo1
07-30-2012, 08:11
Начи според мене не може да се очаква че блъфира :) Изхода е там какво точно трябва да стане че бившата да се осъзнае че има и други момчета на този свят.Пробвах с лошо държание не става :Ж.В крайна сметка тъй като ми е писнало ако някой не измисли едно добро решение ще видим да ли блъфира.И ако говоря с родителите и те ще и звъннат и тая пак ще тръгне да се реже :) Някой да предлага по разумно решение?
trollface.
07-30-2012, 08:33
ДА си реже вените.. да не ти пука брат.. Гледай си живота.
sugargirl94
07-30-2012, 09:44
Не знам какво още се занимаваш с лудата. Новото момиче има право. Тъпо е да я пренебрегваш заради няква психарка
Ядосай бившата толкова, че да се самоубие. Бонус точки ако го заснеме
http://imgur.com/tCp90.gif
Може ли да попитам защо се разделихте с бившата ти?Какви са тези ултиматуми и чудесии?Кога точно се разделихте и колко време бяхте заедно?
justasmile
07-30-2012, 11:19
Ооо .. я й тегли една майна на бившата ;) Тя да прави к'вото ще.. ти си бъди щастлив!!!
lepilooo1
07-30-2012, 16:18
Може ли да попитам защо се разделихте с бившата ти?Какви са тези ултиматуми и чудесии?Кога точно се разделихте и колко време бяхте заедно?
Ходихме 2 години + още 1 с заплахи за смърт Връзката ни беше като приятелска помагахме си в нужда като аз не се влюбих истински ,установиш че нещата са плачевни :)
lepilooo1
07-30-2012, 16:55
Най новото с бившата изпила 60 хапчета и била в болница :) Звъни и ми вика да ида да я видя аз и казах да ходи на психиатър аз ще и платя :)Ще си счупя тел картата и няма се занимавам :)
Оrdinary
07-30-2012, 17:02
Е - и ? Да се реже , да пие хапчета , да се търкаля с коли , каквото иска да прави ... да не мислиш ,че ще направи кой знае какво :D Като и покажеш, че не ти пука ще изгуби смисъл да прави тези филми. Стой си при момичето което обичаш и не го пускай. Лудата я оставяй да крачи смело към психятрията !
Тегли й една и не й обръщай внимание (на бившата), ще спре да ги прави тия номера. Бъди с момичето, което обичаш. Щастието е най-важно :)
lepilooo1
08-01-2012, 09:36
Начи разбрахме се с бившата но сега момичето което обичам ми предава чалъми :@ кви са тия момичета е :@