View Full Version : Имам един въпрос,на който доста съм се чудела!!
barbiffqq
07-29-2012, 13:59
Според вас подходящо ли е на първа среща да дъвчиш дъвка? От една страна напомня за добра хигиена и свеж дъх,но от друга все едно крещи "ИСКАМ ДА СЕ НАТИСКАМЕ" .. Какво е вашето мнение?? :D
xXxPETYAxXx
07-29-2012, 14:11
Има хора, който дъвчат съвсем нормално и не парадират, че имат дъвка. Има и такива, които мляскат толкова шумно и грозно.. Ако си от първите не е голям проблем, ама ако си от вторите 100% ще те помислят за див/а селянин/ка.
LadyTerrible
07-29-2012, 14:15
Хаха дъвката си е просто дъвка. Предполагам,че са доста малко хората,които размишляват върху дъвченето като теб.Аз дъвча дъвка постоянно,в час,в къщи,навън,на срещи,понякога и като правя секс :D Това за свежия дъх ми е в главата през цялото време,а и като съм нервна се успокоявам т.е изкарвам си нервите върху дъвката. :D
Може да съм задръстена, но това за дъвката го чувам за първи път !!! Wow
SisiStrange
07-29-2012, 14:25
Защо пък да крещи: "Искам да се натискаме"? Аз ли одъртях или дъвката по-скоро ми говори, че е ял кисело зеле на обяд и не ще да мирише? Дъвка като дъвка. Не бих джвакала на първа среща. Искам да си говорим без да си премятам нещо между зъбите.
barbiffqq
07-29-2012, 14:35
Хаха,всеки има различно виждане за дъвката.. някои,че е знак за добра хигиена,друг че си ял нещо с неконфортен аромат,трети че не трябва да се джвака..аз пък,че изглежда все едно му викам "Целуни ме,за това си взех дъвка" :D
Amore-Mio*
07-30-2012, 00:56
И защо да не е нормално, питам аз.
Дъвката в никакъв случай не означава, че искаш да му се нахвърлиш, я! Дъвчи си я спокойно, без да парадираш и демонстрираш, че дъвчиш. Надали ще му направи някакво значение и надали ще си помисли това, което всъщност мислиш ти.
По-добре да знае, че ще се натискаме, отколкото дъхът ми да смърди.
Значи по тази логика не трябва и да се къпеш. Да не си помисли човекът,че миришеш добре,защото ти се прави секс
justasmile
07-30-2012, 11:10
Ами.. зависи си изцяло от начина, по който дъвчеш дъвката.. ако си е съвсем нормално... хмм какво толкова? (дори и да изглежда, все едно искаш да се натиската) ;рр
Teenhelp1
07-30-2012, 19:32
What the ... ?