View Full Version : Любов и хазарт !
С приятелят ми сме заедно почти две години вече.. Живеем заедно от 1година до днес. От няколко месеца постоянно играе карти ! Днес аз се прибрах защото ме излъга 3пъти до обяд заради картите . И от 1 седмица е така. Искам да го накарам да чувства някаква вина ! Как !? Или не да чувства вина а да разбере че не трябва да ме лъже ?
scandalousLady
08-01-2012, 16:03
Той ако не осъзнае,че е виновен няма как да чувства вина.Кажи му го в очите, това което мислиш.
Поговори с него. Даже скандал му вдигни за дето те е излъгал. Ако си го приела по-спокойно няма как да си мисли, че е направил нещо грешно.
filmimilmi
08-01-2012, 17:07
И какво, не може да понесеш, че в не може да си центъра на неговото внимание 20/7 ли? През останалото време нямаш ли си свои неща, с които да се занимаваш?
SisiStrange
08-01-2012, 17:12
^ Хазарта е извънредно лош и нездравозловен навик. Може би иска да го предпази от затъване. Не мисля, че е до внимание. Не я познавам де.
Amore-Mio*
08-01-2012, 17:35
Пробвала ли си да говориш с него?
Познавам доста хазартни типове и всеки крие по нещо. От отношението му към картите е. Но хазартните хора трудно дават на някой друг да им дава акъл.
Пристрастил се е,малко трудничко ще го откажеш.
Краста и половина е,говори с него. Ако е почнал и да залага....
Седнете и поговорете за това. Най-малкото те лъже, което е проблем и то не малък. Не е въпросът да почувства вина, а да стигнете до положение, което устройва и двама ви ;).
Няма бивш наркоман,алкохолик и хазартен тип.. това се превръща в навик.
Няма бивш наркоман,алкохолик и хазартен тип.. това се превръща в навик.
Ако има воля, има и край.