- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов и хазарт !
С приятелят ми сме заедно почти две години вече.. Живеем заедно от 1година до днес. От няколко месеца постоянно играе карти ! Днес аз се прибрах защото ме излъга 3пъти до обяд заради картите . И от 1 седмица е така. Искам да го накарам да чувства някаква вина ! Как !? Или не да чувства вина а да разбере че не трябва да ме лъже ?
Последно редактирано от s1m0na : 08-01-2012 на 14:30
Той ако не осъзнае,че е виновен няма как да чувства вина.Кажи му го в очите, това което мислиш.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Поговори с него. Даже скандал му вдигни за дето те е излъгал. Ако си го приела по-спокойно няма как да си мисли, че е направил нещо грешно.
nigga stole my bike
И какво, не може да понесеш, че в не може да си центъра на неговото внимание 20/7 ли? През останалото време нямаш ли си свои неща, с които да се занимаваш?
^ Хазарта е извънредно лош и нездравозловен навик. Може би иска да го предпази от затъване. Не мисля, че е до внимание. Не я познавам де.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Познавам доста хазартни типове и всеки крие по нещо. От отношението му към картите е. Но хазартните хора трудно дават на някой друг да им дава акъл.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Пристрастил се е,малко трудничко ще го откажеш.
Краста и половина е,говори с него. Ако е почнал и да залага....
Седнете и поговорете за това. Най-малкото те лъже, което е проблем и то не малък. Не е въпросът да почувства вина, а да стигнете до положение, което устройва и двама ви.