View Full Version : АКНЕ
КАКВИ ДОМ.МАСКИ МИ ПРЕПОРЪЧВАТЕ ПРОТИВ АКНЕ?????
FuCKkK13
08-02-2012, 12:41
с хума,с кисело мляко,с мед..
Amore-Mio*
08-02-2012, 15:49
Никакви. Предприемаш сериозно лечение, защото акнето е нещо наистина сериозно и самолечението най - вероятно ще влоши състоянието. Отиваш на дерматолог и там ще ти предпишат подходящо лечение: подходящи продукти, маски и подобни. Не действай на собствена глава, че ще си изпатиш. От лице до лице , и от акне до акне има разлика.
Colombia
08-02-2012, 16:23
+ 1 с горния пост!
Не си губи времето с глупости,ами отиди да си вземеш направление за дерматолог.
дерматолога нищо не направи
strawberry88
08-13-2012, 12:51
Отиди на друг дерматолог.
А някакви кремове,лосиони ,които да помагат?
Bonbonchencetyy
08-13-2012, 14:36
^Acne Out помага.Ето ти сайта: http://biotrade.bg/?p=48 .Един съвет от мен:за лятото си купувай лосион,а за зимата-крем.
Иначе маски не препоръчвам,защото не помагат.
Най-добре отивай на друг дерматолог.
strawberry88
08-13-2012, 14:53
Иначе маски не препоръчвам,защото не помагат.
Не е вярно.Може да пробва някоя от домашните маски във важната тема.Дори и да не помогнат,със сигурност няма да навредят.:д
kalpazanka
08-13-2012, 15:01
дерматолога нищо не направи
Нищо ли не ти изписа?!
Колко пари можеш да отделиш за лосиони, гелове и кремове?
Не е вярно.Може да пробва някоя от домашните маски във важната тема.Дори и да не помогнат,със сигурност няма да навредят.:д
Да ,пробвах доста маски от важната тема за свиване на порите и за мазна кожа.Благодаря!
Нищо ли не ти изписа?!
Колко пари можеш да отделиш за лосиони, гелове и кремове?
Изписа ми антибиотици,които изобщо няма да си купя.Също така крем нивеа универсален .
Изписа ми антибиотици,които изобщо няма да си купя.Също така крем нивеа универсален .
Тогава защо казваш, че нищо не прави?! Ти какво очакваше? Да си размаха магическата пръчица и лицето ти да се изчисти ли? Или реши, че тук знаем повече за кожата ти от дерматолога ?
Финансова възможност ли нямаш да купиш каквото ти е предписал? Ако е така може да си купиш най-евтиното кремче от всички или там каквото е най-евтино и да видиш дали има някакъв ефект.
kalpazanka
08-16-2012, 10:41
Какво ти изписа? Защо няма да купиш медикаментите?!
Runaway11
08-16-2012, 13:15
И мислиш, че домашните маски ще ти помогнат повече? Това не са пъпчици, а акне ако си купуваш ей така каквото ти препоръчат в някакъв си форум най-много да влошиш състоянието, защото всякак кожа е различна и това, което помага на едни може да навреди на теб. Или отиди на друг дерматолог или послушай този - това е моето мнение.