PDA

View Full Version : Аз и той

Tedi_17
08-02-2012, 13:55
Здравейте и от мен :) Исках да ви разкажа една история, мен и за едно момче което обичам изключително много дори и да не го заслужава. Казвам се Теодора на 17 години съм. Преди една годин по същото време започна всичко. Тогава ходех с едно момче , но се разделихме понеже замина да работи в Лондон, а връзка от растояние не е връзка - мое мнение ! :) Както и да е.. След една седмица с една приятелка се качихме на село и тоава точно се падна събора там и излезнахме с приятелите ни там. На вечерта дойде едно момче на име Велин той също е на 17 . До тогава аз не го познавах, но се оказа, че бабите ни и дядовците ни са от едно село и са приятели. Запознаха ни и започнахме да си говорим с него много. Той тогава ходеше с едно момиче. Започнахме всяка седмица,всеки ден през лятната ваканция да излизаме и на 28.08.11г. пак бяхме излезнали компанията и нямаше къде да се съберем, и решихме да се съберем в нас. Аз и той и още двама наши приятели заедно тръгнахме към вкъщи и по едно време той ме хвана за ръката и ме целуна,въобще не очаквах! След това цяла вечер се целувахме, гушкахме и т.н. След тази вечер всичко започна. Не мина много време и се влюбих в него, с течение на времето го обикнах. Опознахме се твърде бързо и твърде добре, следователно започнахме да се караме много . Той все още не се разделяше с приятелката си и аз се чувствах като любовницата,въпреки че той ми обясняваше колко съм важна за него че вече към другата, няма нищо с нея е защото тя го заплашвала че ще се самоубие и такива глупости .. Абе детска история ! Започнахме да излизаме постоянно в продължението на 5 месеца бях едва ли не ''резервата''. Един ден поговорихме и ми каза , че ме обича и че иска да е с мен. След разговора ни една седмица след него той се раздели окончателно с другото момиче. Но след това пак поговорихме и решихме , че ще е по - добре да сме приятели само , защото бил гадняр и знаел че напиел ли се е ще ме нарани и нямало след това да може да ме погледне в очите а не искал да ме загуби и аз му казах нали ок щом това искаш ще уважа решението ти . Ноо ние няма как да сме просто приятели той ме ревнува от всички мои приятели момчета, постоянно налита на бой , звъни ми да излизаме, като се видиме винаги продължаваме с целувките и гушканията просто някак си не можем да се гледаме отстрани само като приятели супер объркано е. Обичам го супер много каквото и да стане , ще го обичам казала съм му го , но вече не съм сигурна дали на него му пука за мен и дали все още ме ''обича'' както твърди. Нормално е да се караме от време на време, но в останалото време съм наистина много щастлива с него. Не сме имали сексуален контакт , но дойде ли му времето съм напълно сигурна в него и знам че ще е внимателен и нежен. Искал е разбира се да го направим, но аз съм девствена все още и ми е каза,че когато съм готова и искам тогава, нямало да ме кара на сила, за което изключително му благодаря! Най- вече за разбирането. И така, може ли вашите мнения , съвети ! Благодаря ви предварително :)

scandalousLady
08-02-2012, 14:04
Според мен и двамата си имате силни чувства. Не знам какво има предвид той, може би го е страх от официална връзка ? Поговорете си на тази тема, защото е ясно че не можете да се гледате само като приятели. Въпреки че това че не ходите " официално " не е нищо особенно щом правите всичко, което се прави в една връзка. Много любов пожелавам аз ;) !

Tedi_17
08-02-2012, 14:06
Благодаря ти :)

Amore-Mio*
08-02-2012, 14:14
Личи си , че имате силни симпатии, ако не и чувства.
Пробвайте!
Щом го е страх като се напие какво ще стане - нека не пие. Кратко, просто , ясно.
Някак тъпо ми се струва да не сте заедно, само заради това.

HatersGonnaHate
08-02-2012, 14:14
Секс за сдобряване. хаха

Tedi_17
08-02-2012, 14:18
Личи си , че имате силни симпатии, ако не и чувства.
Пробвайте!
Щом го е страх като се напие какво ще стане - нека не пие. Кратко, просто , ясно.
Някак тъпо ми се струва да не сте заедно, само заради това.

и според мен е тъпо д ане сме заедно зараади това ,, ноо колкото и да говориме стигаме до това, че напиел ли се е става голямо лайно ( извинявам се за израза)

Wednesday666
08-02-2012, 17:58
И защо го е казал това за напиването? Смисъл обяснил ли ти го е .. Това само не го разбирам.

Иначе - абсолютно явно е за чувствата ви един към друг. Вече друг е въпроса, че на мен ми мирише на страх.
Все пак е приключил друга връзка наскоро, няма значение имало ли е чувства или не. Връзката си е връзка. Това е ангажимент, по един или друг начин ограничава свободата. Мисля, че иска малко да поостане сингъл. Разбираемо е от една страна.

Моя съвет е да почакаш малко. Но наистина малко. След примерно 2-3 седмици, месец ли, де да знам, му кажи, че искаш да сте заедно. Притисни го малко, ако наистина иска да е с теб ще се съгласи. Ако ли не .. Значи никога не го е искал.

Tedi_17
08-02-2012, 19:38
И защо го е казал това за напиването? Смисъл обяснил ли ти го е .. Това само не го разбирам.

Иначе - абсолютно явно е за чувствата ви един към друг. Вече друг е въпроса, че на мен ми мирише на страх.
Все пак е приключил друга връзка наскоро, няма значение имало ли е чувства или не. Връзката си е връзка. Това е ангажимент, по един или друг начин ограничава свободата. Мисля, че иска малко да поостане сингъл. Разбираемо е от една страна.

Моя съвет е да почакаш малко. Но наистина малко. След примерно 2-3 седмици, месец ли, де да знам, му кажи, че искаш да сте заедно. Притисни го малко, ако наистина иска да е с теб ще се съгласи. Ако ли не .. Значи никога не го е искал.

Той скъска с онова момиче февруари месец, но тогава се скарахме супер жестото и не си говорихме два месеца някъде ... ии едва през май започнахме отново да си говорим,да се виждаме,чуваме и т.н. Относно пиенето обяснил ми е , че като се напие става друг човек ( което наистина е така в лошя смисъл за жалост ) ии вече незнам дали искам да съм с него прави ги едни такива.. Всичките ми приятелки ми казват не си заслужава,наранява те,махни го , ноо някак си иманещо в него което ме кара да не го оставя. С мен когато сме заедно се държи уникално - няма спор ! Но напие ли се .. даже веднъж като се скарахме съм му казвла и да потърси няква помощ с този алкохол не се понася !! И не се шегувам ..

horacio
08-02-2012, 20:10
Нали уж те обича... той така едва ли не избира алкохола пред теб. Вместо да престане да се напива, той оставя теб. Не знам, прави си сметка за такъв човек става на въпрос.

fenkaaa
08-02-2012, 23:46
Щом се е разделил окончателно с приятелката си,значи си има нещо към теб,но за останалото (това с алкохола) просто не го разбирам.

BrokenInnocence
08-03-2012, 09:45
Тоя младеж според мен хем го сърби, хем го боли - не иска да е в сериозна връзка с теб, 'щото видиш ли ставал лайно като пие, но не те и пуска да си с някой друг, бие се и те ревнува. И не, не иска да сте заедно уж да не те нарани, но няма проблем като си готова да спи с теб... Ам, нещо да ти звучи не както трябва? Говори с него и се разберете - или сте заедно, или не сте, това с алкохола е толкова абсурдно, че чак е смешно.

~DesertRain
08-03-2012, 11:50
Тоя младеж според мен хем го сърби, хем го боли - не иска да е в сериозна връзка с теб, 'щото видиш ли ставал лайно като пие, но не те и пуска да си с някой друг, бие се и те ревнува. И не, не иска да сте заедно уж да не те нарани, но няма проблем като си готова да спи с теб... Ам, нещо да ти звучи не както трябва? Говори с него и се разберете - или сте заедно, или не сте, това с алкохола е толкова абсурдно, че чак е смешно.

+1

balu4ka
08-03-2012, 12:07
Само аз ли не виждам чувства?!Хъх,момиче представи си какъв е ,когато има приятелка и 5 месеца я залъгва докато се развява с теб.Ще ме извиняваш ама това е толкова долно,а ти доброволно си участвала в тая цялата шитня.Страхотно е оправаданието с алкохола,ако може ще му пуснеш след време,но той така не иска ангажираща връзка с теб,дали не си просто винаги план Б?>.<"

Anichkaxxwee
08-03-2012, 12:39
Личи си, че имате чувства един към друг
Ама това с напиването, дето ти го е казал и аз не го разбирам защо ти го е казал - да те загуби ли, ако направи нещо, докато е пиян
Не е хубаво, че уж те харесва, а пък има и друга приятелка.
Говори си него, да си по-наясно с нещата. Някакси не може да си му като любовница и тва да го oдобряваш

LadyTerrible
08-03-2012, 12:53
И с моя приятел е подобно.Просто го е страх и не иска връзка според мен.Ако се вижда само с теб,не и с други и ти е верен дори пиян,нямаш проблеми.Значи държи на теб.Но ако излиза и с други,като се напие се натиска с други момичета и използва алкохола като оправдание,значи изобщо не смята,че има нещо с теб.При втория вариант просто трябва да го зарежеш,повече никакви целувки,милувки и тнт.Ако пък е първия вариант,виждайте се,дай му време,може да се престраши за нещо по-сериозно.Важното е да си щастлива.Успех! :)