View Full Version : сексът непосредствено преди менструация
замислих се днес по следната тема и не можах да си дам логичен отговор . ситуацията е следната .. извършва се сексуален акт , не безопасен ! със всичките си рискове... и няколко часа (1-2 часа примерно) след него на момичето и идват червените гости .. та въпроса ми е възможна ли е бременност или щом има цикъл няма опасност :? мерси предварително :)
ShtrudeL
08-02-2012, 16:34
:smt012
има опасност преди цикъл, няма опасност след..
Amore-Mio*
08-02-2012, 17:26
Редовен цикъл или не?
Иначе принципно мисля, че риск има само при нередовен цикъл. При редовния не би трябвало да има проблем, тъй като овулацията няма как да съвпадне с деня на менструацията.
Риск като си в цикъл няма (само при гореспоменатия случай, когато М и О съвпадат)
DragonLady
08-02-2012, 19:27
Редовен цикъл или не?
Иначе принципно мисля, че риск има само при нередовен цикъл. При редовния не би трябвало да има проблем, тъй като овулацията няма как да съвпадне с деня на менструацията.
+1
Ако не ти е редовен цикъла, само тогава имаш повод за притеснение и то не особенно голям, т.е от предеякулационната течност дори и да си овулация шанса пак е минимален, даже нищожен.
Nadislawaa
08-02-2012, 21:23
" Принципно по правило 10 дена преди и 10 дена след цикъла е невъзможно да се забременее, но всяко правило си има изключения. "
sugargirl94
08-02-2012, 22:49
Само аз ли си мисля, че спермата ще изтече заедно с менструацията ?!
Е тя и с урината може да изтече, не е в това въпроса изтича или не изтича. И не, опасността от бременност при тази ситуация е твърде малка.
bella143
08-02-2012, 23:28
еми дори и преди ( по време) на цикъл има риск от забременяване ;)
Е тя и с урината може да изтече, не е в това въпроса изтича или не изтича. И не, опасността от бременност при тази ситуация е твърде малка.
С урината ли?
С урината ли?
Шегувам се, бре...То ако изтичаше така, нямаше нито презервативи да ползвам, нито противозачатъчни, а след секс направо в тоалетната...чиста работа. 8-)
Ама урината не тече от там
ShtrudeL
08-02-2012, 23:46
може и през носа, ако стоиш надолу с главата като в рекламата за дамски превръзки
Ама урината не тече от там
Знам естествено. Просто и чрез менструацията няма как. Както и през носа, да хахаха. Причината, поради която не се забременява повреме на цикъл, не е че изтича. (това ми беше мисълта)
С пикаене не става, щото не изтича от там. С менструацията изтича. Няма нужда от притеснения.
Още малко и ще кажете, че и с измиване под душа не става...
С пикаене не става, щото не изтича от там. С менструацията изтича. Няма нужда от притеснения.
Още малко и ще кажете, че и с измиване под душа не става...
Един от начините, за предпазване освен прекъсването, е миене под душа, да. Ама е несигурен и не вярвам разумни хора да разчитат не него. А за менструацията - вече се каза, че ако съвпадне с овулацията е възможно...ако има отделена яйцеклетка съответно, което значи, че изтичането също не е вариант.
Едит: А и има жени, които са забременяли по време на менструация. Вероятно на общия фон не са толкова много, но не са и 1-2...Защо не им е изтекло ?
^Шегувах се. Разбира се, че е неразумно.
dream1707
08-03-2012, 05:14
" Принципно по правило 10 дена преди и 10 дена след цикъла е невъзможно да се забременее, но всяко правило си има изключения. "
Това не зависи ли от цикъла о.О какво е тва правило
Трябва да се образовам :D
И аз все се чудя за този прословут 'един(два) ден преди менструацията', защото искам веднъж да пробваме и без презерватив, но пък и да съм сигурна че няма да има последствия..Иначе съм с много точен цикъл. :)
Чачо е най -съксесфул тролът,който имам честа да познавам :lol: