View Full Version : Дооооста объркана :(((
Здравейте!Пиша ви относно един мой "проблем" (ако мога да го нареча така),точно преди четири години ходих на екскурзия (нека така да го наречем) с наште и там случайно се засякохме с един стар приятел на баща ми.Тогава съм била малка и изобщо не съм гледала на него по по-специален начин.. безразлично ми беше (напълно нормално като се има в напредвид на колко съм била) ,та както и да е миналата седмица баща ми си разцъкваше из фейсбук и гледаше някакви снимки и когато се загледах видях,че и въпросния негов приятел-да го наречем Д. беше на снимките, и по-късно седнах и му намерих фейсбука.. ииии... казано накратко е СУПЕР ГОТИН!!! Вече близо седмица аз само за него мисля и не мога да си го избия от главата, другите ми говорят разни неща,а аз пак за него мисля където и да съм и квото и да правя!Не съм му писала нито дори покана не съм му пращала (съмнява ме и да го направя) ,но се питам откакто стана тва дали е нормално мъж който е набор на баща ми тоест да е на 40 години да ме привлича по такъв начин?И кво да правя изобщо иска ми се да му взема номера.. ии да му пиша.. АБЕ НЕЗНАМ АДСКИ ОБЪРКАНА И РАЗДВОЕНА СЪМ!!!Нека отбележа,че сме и от различни градове.. той живее в един град,а аз в друг :(( Моля ви за съвет, кво да правя?
Съвсем нормално е да имаш симпатии към по-голям мъж, спокойно. Всички ние сме имали.
Нека обаче да бъдем реалисти, сигурна съм, че и ти самата знаеш, че нищо няма да стане между вас, той най-верояно си има жена и семейство, също така е от друг град и едва те помни коя си, колкото и гадно да ти звучи. Имай си симпатии и надежди към него, никой не ти е забранил. С времето ще ти мине. (: А и щом си го харесала само от снимки едва ли са тооолкова силни чувствата ти.
slivergold
08-04-2012, 14:00
Споко и аз мисля че един на 23 е много як и понякога си мисля за него ;д Иначе съм влюбена в едно момче на моята възраст ;3
bijou -да, и ти си права донякъде съвсем нормално е,но ако са само симпатии,а не и ако прераснат симпатиите в нещо по- голямо и сериозно .. говоря ти от моя страна, естествено.И да точно, че е женен има и дете! Явно най-добре ще е да изчакам да мине извесно време, а не да се впрягам сега излишно за глупости.. мерси все пак : (
YoAnA_kiiss
08-04-2012, 14:57
Според мен не прави НИЩО не му пиши не се опитвай да се свързваш с него по какъвто и да било начин! Опитай се да го забравиш не си мисли за него :) знам че ти звучи невъзможно, но когато се сетиш за него си помисли, че той има семейство, той има дете и съпруга, които го чакат след работа и т. н. Помисли си ако случайно стане нещо м/у вас как ще се почувстват те ? Помисли си как ще се почувстваш ако баща ти си хване някоя мацка на твоите години? :) И спокойно сега мислиш, че няма да можеш да го забравиш, но бързичко ще ти омръзне да му гледаш снимките и ще намериш подходящия за теб :)
Изчакай докато всичко утихне.Опитай да не мислиш за това, съсредоточи се върху друг.Рано или късно ще го забравиш, а и той все пак е доста по-голям от теб.
SmiLe_iSs_my_LiFe
08-04-2012, 21:35
Според мен не прави НИЩО не му пиши не се опитвай да се свързваш с него по какъвто и да било начин! Опитай се да го забравиш не си мисли за него :) знам че ти звучи невъзможно, но когато се сетиш за него си помисли, че той има семейство, той има дете и съпруга, които го чакат след работа и т. н. Помисли си ако случайно стане нещо м/у вас как ще се почувстват те ? Помисли си как ще се почувстваш ако баща ти си хване някоя мацка на твоите години? :) И спокойно сега мислиш, че няма да можеш да го забравиш, но бързичко ще ти омръзне да му гледаш снимките и ще намериш подходящия за теб :)
Това..
Всяка тръпка отминава с времето. Като си в пубертета хормоните ти бошуват и ще има да си падаш по хора на различни години. Аз както съм си падала по по-малки от мен примерно 12/13 годишни, така и съм си падала по мъже на 30/40/50. Това не значи, че съм ги обичала, а само че хормоните ми са ме карали да съм привлечена към тях. И все пак има си нещо секси в един мъж на 40. Напълно развит, умен, повечето са с хубаво тяло. Не се изненадвам, че си си паднала по него. И все пак и това ще отмине. Не се задълбочавай много в тези отношения.
Amore-Mio*
08-05-2012, 11:27
Не знам дали е нормално или не. Но за мен не е. Не мога да се представя с човек, който е колкото баща ми. Още повече е време да се откажеш от него и да спреш да си даваш надежди, ако го правиш, де. Само ще се нараниш и това ще е.
Anichkaxxwee
08-05-2012, 11:47
Не му пиши, даже покана не му пращай.
Защото по-късно може и да съжаляваш.
Това е временна тръпка
Ще мине (:
filmimilmi
08-05-2012, 14:24
Щом си мислиш, че има нещо нередно, значи най-вероятно и сама разбираш, че е така. Недей да се занимаваш. Може да е женен или най-малкото да ти обърка живота. Един мъж на 40 в никакъв случай не би имал сериозни намерения към ученички. Ще те ползва само за секс, а ти само по снимките му вече изглеждаш влюбена...
LadyTerrible
08-06-2012, 11:35
Това ме навежда на спомени...аз откакто навърших 7 много си харесвах бащата на едно момиче,което е 3 години по-малко от мен :D Всяка година ходехме с тях на море и аз и моите приятелки въздишахме по него...сърфист,перфектно тяло,нудист...абее як си беше :D :D :D :D но и за миг не е ставало дума за нещо друго освен гледане.Ще ти мине ,споко.Не започвай контакт - нищо няма да стане.
Лелее.. колко мнения и всичките негативни (така си и знаех),но въпреки всичко сте прави :) Аз пак тайничко ще си мечтая за него щот е СУПЕР ЯКИЯЯЯ!!!Както каза по-нагоре една потребителка един по-зрял мъж може да бъде много привлекателен.Както и да е,мерси много за съветите :)
и аз имам определени симпатии към приятел на чичо ми , който е 10-тина години по-млад от него (24-5-6 някъде)
и на баща ми (на 26 е пича)
ама няма лошо 8-)
помечтай си
пък помисли реално после как ще си с него, като той може да ти е баща
ще ти стане гадно и ще ти мине привличането :/
scandalousLady
08-06-2012, 16:26
Ще мине и това. Огледай се за някой на товята възраст.
FunkyPie
08-06-2012, 16:42
а,споко :D напълно е нормално-та аз се кефя на певеца на любимата ми група ;) то доста хора му се кефят де,но просто имаше момент дето исках да се убия задето не го познавам (сега ми изглежда тотално абсурдно де) таа той е на 40 сега и няма измъкване от симпатиите ми към него
http://www.youtube.com/watch?v=r00ikilDxW4&feature=relmfu <<ето този пичага :D
iwweto98
08-08-2012, 06:13
Това е нормално да бъдеш привличана от човек, който е недостижим - т.е. по-голям, от друг град и т.н. Просто не си намерила подходящия човек на твоите години... Според мен, излез с приятелки, идете в мола , на кино, или на друго място, където ще видите готини момчета, запознайте се и мисля, че все някой ще ти хареса. :) :)
Skullcrusherka
08-08-2012, 14:10
Забрави го! Трудно или не, точно това трябва да направиш. Пък и реално погледнато нищо не може да се случи между вас. Човекът си има жена и дете, живее в друг град и е набор на баща ти. Избий си го от главата и се опитай да си съсредоточиш вниманието върху някое момче на твоята възраст.