View Full Version : Гадна работа...
fifito19
08-04-2012, 15:03
Здравейте..
С любовта на досегашния ми кратък живот излизахме година. После нещата се объркаха и сега сме на приятелство, след като изрично се разбрахме без никакви глупости и лигави любовни истории повече. Лошото е, че се страхувах да не го загубя като човек, за това предпочетох да сме приятели. Въпреки това все още го обичам- това е лошото. Лятото той отсъства- беше си на село, но когато най- после го видях всички страхове и всички чувства, които толкова потисках се върнаха! Още го обичах до полуда... Аз бях и най- добрата му приятелка, но имам чувството, че това лято той ме е забравил- вече не говори с мен, не ми пише... Не, няма нова приятелка- не е от това.. Но аз го губя..
Онзи сложен период на постоянно разделяне и събиране май усложни нещата... Не исках за пореден път да му се кълна че го обичам и после да правя грешка и за това обещах да бъда до него като сестра, като приятел. А сега, след като и той обеща същото.. бяга.. отказва се. Губя го- не ми споделя, не ми се доверява...
Липсва ми. Предполагам, любовта някой ден някак ще я преодолея. Но няма да преодолея това да го загубя!
SisiStrange
08-04-2012, 15:07
Рядко хората остават приятели след връзка... При мен се получи с най-добрия ми приятел, но там нещата са по-особени. И си имаше известен период на отчуждаване. Въпросът е да мине време, да размине всичко, да се забравите напълно по този начин и тогава вече да започнете като приятели на съвсем чисто, с напълно изживяна основа.
scandalousLady
Може би бяга, защото и той все още те обича ? Трудно е, след като си бил с даден човек толкова време после да сте като брат и сестра.. да не кажа невъзомжно. Вижте се и си поговорете на тази тема.
YoAnA_kiiss
Защо се разделихте, тогава и не мога да разбера ти като гадже ли го искаш или като приятел, на който да се довериш?
И в двата случая, едно и също трябва да направиш (според мен) просто поговори с него обясни му как се чувстваш, а е се измъчвай като се чудиш дали те харесва :)
fifito19
08-04-2012, 15:13
Мина време от както се разделихме. Разделихме се защото и двамата минавахме през трудни периоди и проблеми със семействата- карахме се и решихме, че е по- добре така. Винаги много сме си говорили. И той винаги ми е казвал чувствата си, аз моите също. В крайна сметка вече 4 месеца сме приятели. И от 2 месеца насам той просто не е същият човек... Отговаря ми с половин дума, избягва контактите ни... Не ми прилича на човек, който би искал да говори с мен, камоли на човек който още ме обича. Питам се защо... Къде сбърках? Толкова е важен за мен!
scandalousLady
08-04-2012, 15:17
Може би и сега е в някакъв труден период ? Абе казвам ти, излезте и ПОГОВОРЕТЕ, не по скайп.
YoAnA_kiiss
08-04-2012, 15:19
Може би и сега е в някакъв труден период ? Абе казвам ти, излезте и ПОГОВОРЕТЕ, не по скайп.
+1 само така ще разбереш какво чувства :)
LadyTerrible
08-04-2012, 16:05
Аз никога не оставам приятелка с бившите си.Което е минало си е минало.
Поговорете си.Не го притискай,просто прекарайте някакво време заедно, припомнете си хубавите моменти заедно и си изяснете чувствата. :)
Били сте най-добри приятели ... станали сте гаджета ... искаш пак да сте най-добри приятели
Еми няма как да стане. Много е просто. Приятелството за него не е достатъчно, той не може да те приеме като просто приятелка, колкото ти да го искаш като такъв.
Извод: Приятелство между мъж и жена не съществува и не може да съществува и в случая няма изключения.
Заблуждавайте се, но поне един от двамата ще изпитва по-силни чувства от приятелските. Да, приятелството е хубаво нещо с момиче или момче, все е хубаво, НО да си с някой е нещо по-висше.
Да сте само приятели е невъзможно, да сте гаджета и приятели по-може, но това е нещо, което малко двойки постигат, да не кажа мнооого малко.
И аз се чувствам така,искам да го запазя като човек до себе си ,но с всеки изминал ден все повече се отдалечава...Може би чувствата ще си отидат,но това да го загубя няма да го понеса.През това време беше най-близкият ми човек,освен гадже беше и моят най-добър приятел,а сега се получава същото като при теб.Вяроятно иска да те забрави,защото е решил ,че живота му би потръгнал напред без теб.Но,знам какво е и какво е чувството.Подкрепям те ,но не мога да дам решение на проблема....
Anichkaxxwee
08-04-2012, 19:45
Много трудно може да сте приятели след връзка
Но излезте и си поговорете
Нека да бъдет наясно с чувствата си
SisiStrange
08-04-2012, 20:09
Извод: Приятелство между мъж и жена не съществува и не може да съществува и в случая няма изключения.
Това пък просто не е вярно. Най-добрия ми приятел (момче) е обвързан, и аз съм обвързана и сме си точно приятели без какви да е задни помисли и съм на 100% в това. Изключения има за всичко.
Amore-Mio*
08-05-2012, 10:13
Много рядко си остава приятелството след връзка. Така, че приеми го това за нормално и това е.
Някак е супер невъзможно да си приятел с човек, към който изпитваш чувства. Съзнателно или не, ти му го показваш и ако той не изпитва същото, но забележи за това, е нормално да бяга.
Приеми факта, че вече не сте заедно. И насочи вниманието си към друго момче. Този няма да е нито първия, нито последния. И не можеш цял живот да седиш в страх, давайки си празни надежди. Спри да се нараняваш сама и продължи напред.