PDA

View Full Version : Съвет

zvezdichka00
08-05-2012, 10:33
С приятеля ми и двамата сме на 16, заедно сме от доста време, но напоследък връзката ни не върви особено добре. Караме се всеки ден, вече като че ли не се чувствам така, както в началото на връзката ни. Понякога се чувствам задължена да се виждам с него, ако не се видим някой ден ми прави проблеми, настоява всеки ден да сме почти по цял ден заедно, аз ако му кажа че трябва да отида на зъболекар примерно, той ще го извърти един вид всеедно не искам да се видя с него. Да не говорим ако отида с приятелки на плаж какво става. Вече започвам да си мисля за раздяла, и зная, че ще е по-добре да сме разделени поне за известно време, въпреки че и двамата много се обичаме и държим един на друг. Но просто не знам как да му го кажа, как той ще го приеме. Ще започне да драматизира и да ми говори как смята да се самоубие, как няма да може да продължи напред. Моля ви дайте ми някакви съвети :( Благодаря предварително

scandalousLady
08-05-2012, 10:35
Не късайте. Просто си поговорете, като нормални хора и си дайте малко време на спокойствие. Нищо не губите.

DisappointedDreamer
08-05-2012, 10:35
Сигурна ли си че си на 16? Да не си на 12?

И, заяви му го в прав текст. Бъди твърда, пряма и рязка. Не му позволявай да те баламосва с приказки за самоубийство и други. С такъв не ти трябва да бъдеш.

Amore-Mio*
08-05-2012, 10:46
Недей прибързва с решенията си. Казваш, че сте заедно от дълго време и именно , заради това трябва да седнете и да говорите като нормално зрели хора. Не веднага да тръгнеш да го скъсаш, само защото ... И аз не разбрах защо. Поговори с него. Разберете се. Разяснете си чувствата. Възможно е да си дадете кратка почивка, макар голяма част от тия завършват с раздяла.

LadyTerrible
08-05-2012, 10:54
Ако наистина се обичате и държите един на друг,един разговор ще може да повлияе.Просто му обясни как се чувстваш.

Love Sucks
08-05-2012, 11:08
Първо поговорете, кажи му, че те задушава и, че имаш нужда да се виждаш и с други хора. Ако не подейства-късайте, само без да му се хващаш на глупостите от сорта на т'ва, че щял да се самоубие и тем подобни.

Anichkaxxwee
08-05-2012, 11:27
Поговорете си
Кажи му, че не може да се виждате 24/7
Искаш да се виждаш с приятелки, той да е известно време с приятели
И така (: