PDA

View Full Version : ОК ТОва е Тъпо ,УЖ Има гадже а пък се закача...

NIKZnikz
08-05-2012, 14:00
Има едно момиче с което намерих общ език,неща и общи интереси....ок ! попитах я да излеземе на по бира обаче тя ми каза че си има гадже ...и след това си казах ми ок явно няма нищо към мене..обаче постоянно се закача с мене,флиртува ала бала. казах и миналия път да ми пусне една стока в ръцете да не я мъкне тя,и тя вика ..аа не пускам трябва да си поискаш както трябва....за какво си мисли...длед това и казах че ми е топло тя ми вика ами това е щото аз съм тука ,,некви такижа а не е надута...за това я харесах ...постоянно се закача ,гаделичка ме шегува се с мене,смееме се...но не иска да съм с нея не мога да я разбера....какво става?? пробва ли ме??? или какво?? дори една колежка ми каза даваи ,да не я изпуснеш ,защото тя видя как флиртува с мене...не мога да и бъда играчка харесвам я...

scandalousLady
08-05-2012, 14:03
Тогава не и бъди играчка. Или и кажи какво мислиш или се отдръпни от нея да видиш какво ще направи.

filmimilmi
08-05-2012, 14:13
Осъзнала е, че постоянно ходиш отчаян след нея и сега й супер забавно да си играе с теб. Имай малко достойнство и се доверявай на усета си, когато забелязваш, че ставаш нечия играчка преди да питаш приятели или хора по форумите, за да ти го потвърдят и те...

NIKZnikz
08-05-2012, 14:26
Осъзнала е, че постоянно ходиш отчаян след нея и сега й супер забавно да си играе с теб. Имай малко достойнство и се доверявай на усета си, когато забелязваш, че ставаш нечия играчка преди да питаш приятели или хора по форумите, за да ти го потвърдят и те...

не знам защо но все още имам някаква надежда че ме харесва..не знам

filmimilmi
08-05-2012, 14:33
Човече, надежда има единствено, ако разбереш кое е гаджето й и на колко %-та то е по-готино от теб или до каква степен се обичат, така че да си прецениш шансовете. Иначе колкото повече я гониш, толкова по-кисело ще ти става всеки път, когато те отрязва. А и колкото повече жестове правиш за нея, толкова повече ще й изглеждаш като путка отстрани и тя няма да се умори да те разиграва. Разиграва те, защото всяко момиче обича да има обожатели около себе си, независимо дали е обвързана или не. Това я кара да си вдига самочувствието, а и да се забавлява с наивността ти.

NIKZnikz
08-05-2012, 14:36
Човече, надежда има единствено, ако разбереш кое е гаджето й и на колко %-та то е по-готино от теб или до каква степен се обичат, така че да си прецениш шансовете. Иначе колкото повече я гониш, толкова по-кисело ще ти става всеки път, когато те отрязва. А и колкото повече жестове правиш за нея, толкова повече ще й изглеждаш като путка отстрани и тя няма да се умори да те разиграва. Разиграва те, защото всяко момиче обича да има обожатели около себе си, независимо дали е обвързана или не. Това я кара да си вдига самочувствието, а и да се забавлява с наивността ти. Това съм си го мислил и аз,за разиграването,и за това повече няма да и говора и да и свалям звезди....просто приятелски пък ще видим какво ще стане,току виж е изпитала нещо към мене...

FuCKkK13
08-05-2012, 14:36
дръпни се малко и вий.. ако те търси те харесва,но имам чувството че те е взела за приятел.. т.е. има момичета,които се държат просто така с добрите си приятели,но казват нещата на бз.. а нейното не ми изглежда точно така..абе както и да е.. просто се дръпни и виж какво ще стане.. ако те търси,поговорете и това е.. абе всеки вариант е по-добър от положението в което си в момента :)

fenastz
08-05-2012, 19:21
Закачай се и ти, ама нищо няма да стане

mechone
08-05-2012, 19:25
Осъзнала е, че постоянно ходиш отчаян след нея и сега й супер забавно да си играе с теб.
Така е! Остави я. Представи си , че някои ден тръгнеш с нея. От къде ще си сигурен, че няма да прави такива неща с други момчета , каквито прави с теб докато е "обвързана" ?

Anichkaxxwee
08-05-2012, 22:40
Не й играй по свирката
Видяла е, че може да се възползва от теб, и го прави
Отдръпни се

petetyyy
08-06-2012, 06:07
Ми, курва... само на такива обръщате внимание, много тъпи парчета сте ;)

Amore-Mio*
08-06-2012, 07:41
Не се занимавай с нея и не й позволявай да си играе с теб. Не може да си й играчка, с която да си играе, когато й скимне. Сам виждаш що за стока е, щом когато си има гадже - флиртува с друг.

LadyTerrible
08-06-2012, 09:05
Така е! Остави я. Представи си , че някои ден тръгнеш с нея. От къде ще си сигурен, че няма да прави такива неща с други момчета , каквито прави с теб докато е "обвързана" ?

+
Зарязвай я.Такава не ти трябва.