- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ОК ТОва е Тъпо ,УЖ Има гадже а пък се закача...
Има едно момиче с което намерих общ език,неща и общи интереси....ок ! попитах я да излеземе на по бира обаче тя ми каза че си има гадже ...и след това си казах ми ок явно няма нищо към мене..обаче постоянно се закача с мене,флиртува ала бала. казах и миналия път да ми пусне една стока в ръцете да не я мъкне тя,и тя вика ..аа не пускам трябва да си поискаш както трябва....за какво си мисли...длед това и казах че ми е топло тя ми вика ами това е щото аз съм тука ,,некви такижа а не е надута...за това я харесах ...постоянно се закача ,гаделичка ме шегува се с мене,смееме се...но не иска да съм с нея не мога да я разбера....какво става?? пробва ли ме??? или какво?? дори една колежка ми каза даваи ,да не я изпуснеш ,защото тя видя как флиртува с мене...не мога да и бъда играчка харесвам я...
Тогава не и бъди играчка. Или и кажи какво мислиш или се отдръпни от нея да видиш какво ще направи.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Осъзнала е, че постоянно ходиш отчаян след нея и сега й супер забавно да си играе с теб. Имай малко достойнство и се доверявай на усета си, когато забелязваш, че ставаш нечия играчка преди да питаш приятели или хора по форумите, за да ти го потвърдят и те...
Човече, надежда има единствено, ако разбереш кое е гаджето й и на колко %-та то е по-готино от теб или до каква степен се обичат, така че да си прецениш шансовете. Иначе колкото повече я гониш, толкова по-кисело ще ти става всеки път, когато те отрязва. А и колкото повече жестове правиш за нея, толкова повече ще й изглеждаш като путка отстрани и тя няма да се умори да те разиграва. Разиграва те, защото всяко момиче обича да има обожатели около себе си, независимо дали е обвързана или не. Това я кара да си вдига самочувствието, а и да се забавлява с наивността ти.
дръпни се малко и вий.. ако те търси те харесва,но имам чувството че те е взела за приятел.. т.е. има момичета,които се държат просто така с добрите си приятели,но казват нещата на бз.. а нейното не ми изглежда точно така..абе както и да е.. просто се дръпни и виж какво ще стане.. ако те търси,поговорете и това е.. абе всеки вариант е по-добър от положението в което си в момента![]()
Закачай се и ти, ама нищо няма да стане
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Не й играй по свирката
Видяла е, че може да се възползва от теб, и го прави
Отдръпни се
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Ми, курва... само на такива обръщате внимание, много тъпи парчета сте![]()
Не се занимавай с нея и не й позволявай да си играе с теб. Не може да си й играчка, с която да си играе, когато й скимне. Сам виждаш що за стока е, щом когато си има гадже - флиртува с друг.