PDA

View Full Version : Първият път

nichilori
08-08-2012, 23:23
Имам няколко въпроса към вече направилите го от тук хора. Попринцип не ме е срам да се съветвам с майка ми, но тя няма да ме разбере до такава степен и ще започне да ме съветва и за куп други неща, закоито не му е дошло времето. На 14 съм, но спокойно не мисля да започна да го правя от сега. Аз всъщност и първа целувка съм нямала още. :D Както и да е! Въпросите ми са относно болките и действията. Просто искам да разбера нещата много преди да започна да действам. Първо-Боли ли много и защо? Второ-Има ли начин да не боли? Трето-Обезкосмяването на половите органи, как трябва да се направи и с какво? Майка ми ми е казвала, че гениколожката ѝ ѝ казвала, че космите предпазват влагалището от бактерии, които се пренасят от члена на мъжа. Знам, че при бръсненето там, космите започват да се разнасят така да се каже. Боже колко ме е срам!!!

nichilori
08-08-2012, 23:26
И още нещо-срамът от това да си гол пред чуждия пол вечен ли е??? Смисъл нали знаете в това време, в което съм аз е много притеснително поне за мен, някой да ме види гола...:D

lamer4e7o
08-08-2012, 23:27
Порасни още малко и няма да те е срам. Все още си малка.

nichilori
08-08-2012, 23:42
Е дано!!! И да знам както казах все още изобщо не мисля да си лягам с някой!!!

granger
08-08-2012, 23:48
Първо-Боли ли много и защо?Боли,защото ти се разкъсва ципата, не е задължително да боли, до човек си е, също,ако е нежен и си достатъчно навлажнена няма да има проблем,хубаво е да има и лубрикант. Второ-Има ли начин да не боли? пак казвам до човек е,но ако имате лубрикант и той е нежен може и да не боли или да се намали дискофортът.[b]Трето-Обезкосмяването на половите органи, как трябва да се направи и с какво? [b]Най-хубаво ,ако още не си се обезкосмявала да идеш на кола маска- косъма няма да е дебел , ще боли първите 2-3 пъти,после се свиква.Майка ми ми е казвала, че гениколожката ѝ ѝ казвала, че космите предпазват влагалището от бактерии, които се пренасят от члена на мъжа. Знам, че при бръсненето там, космите започват да се разнасят така да се каже. Определено е по-добре да няма растителност там долу Боже колко ме е срам!!!
:)

Amore-Mio*
08-09-2012, 05:36
Нормално е да боли и да има кръв, все пак той ти откъсва девствената ципа. Но не е задължително да има и крив, и болка. Може да го има само едното, двете или нито едното. Но в повечето случаи ги има и двете. При мен: болеше ме не баш доста, но то е от това, че имам нисък праг на болка. Той беше изключително търпелив и внимателен, и накрая се получи. След като го направихме, измих се и по гащичките забелязах, че имаше малко кръв. Следващите няколко пъти , най - вероятно, пак ще те боли, тъй като си в процес на разширяване. След това ще започнеш да усещаш удоволствие.

И когато започнете да го правите: винаги с презерватив.

PS: Възможно е космите да предпазват от бактерии, но определено е по - добре да няма нищо долу. От хигиенична гледна точка прави по - добро впечатление. А и смятам, че наистина е по - добре така. Но не съм специалист.

DisappointedDreamer
08-09-2012, 06:34
Просто искам да разбера нещата много преди да започна да действам. Първо-Боли ли много и защо? Второ-Има ли начин да не боли? Трето-Обезкосмяването на половите органи, как трябва да се направи и с какво? Майка ми ми е казвала, че гениколожката ѝ ѝ казвала, че космите предпазват влагалището от бактерии, които се пренасят от члена на мъжа. Знам, че при бръсненето там, космите започват да се разнасят така да се каже. Боже колко ме е срам!!!

Болката е различна при всяко момиче. За да те боли по-малко е добре да си достатъчно възбудена, отпусната и овлажнена преди да започнете. Наблегнете на оралните ласки, пръстчета и езичета преди да стигнете същинската част. Хубаво е и да си вземете и лубрикант, но не е задължително. Боли, защото девствената ципа се разкъсва, а не "откъсва" както се изрази предишната потребителка. Девствените ципи са различни, затова и някои момичета ги боли повече/по-малко от други. Възможно е и да прокървиш леко. Дискомфорт и болка можеш да усещаш и в следващите няколко сексуални актове. Чак след няколко такива, ще започнеш да изпитваш някакво удоволствие.

Обезкосмяването е хубаво да бъде с кола маска, тъй като тя прави космаците по-малко и по-тънки. Може и с епилатор, ако си мазохистка. Ще те боли много първите няколко пъти, но след това ще свикнеш. Със самобръсначка също можеш, но космите се удвояват, стават по-черни и по-дебели, абе грозна гледка. Пък и ще трябва да се бръснеш всеки ден.

От хигиенична гледна точка прави по - добро впечатление.

Това са глупости. От ЕСТЕТИЧЕСКА гледна точка прави по-добро впечатление там да си голичка. От хигиенна гледна точка е точно обратното. И все пак - разни мъже, разни идеали. Има момчета които не харесват голи катерички, други пък обожават. Допитай се до твоето момченце, пък и бъди така както на теб ти е комфортно.

Колкото до срамът - с времето, годинките и опитът той напълно ще изчезне. И като те хване твойто момченце за ръчичките, целунете страстно и допре своето възбудено тяло до твоето, въобще няма да мислиш за срам. ПОвярвай ми.

anonymous708973
08-09-2012, 15:06
От ЕСТЕТИЧЕСКА гледна точка прави по-добро впечатление там да си голичка. От хигиенна гледна точка е точно обратното.

Абсолютно вярно, браво за забележката.

Няма да те е винаги срам, повярвай ми. И аз така си мислех, ама... не :)

mir4eto93
08-09-2012, 15:44
Боли съвсем малко, това зависи от момчето. Ако е нежен и знае какво прави, няма да е болка за умиране, а лек дискомфорт за кратко. Както казаха по-горе по-лицеприятно е ако няма косми. Най-ефикасният начин е коламаската. Срамът от голотата минава, срам ще има първия път, после ще свикнеш. Пък и няма само ти да си гола. Кръвта не е задължителна, най-често е 3,4 капки. Спокойно, дишай и избери правилния човек, преди да стане и ще видиш, че не е толкова страшно :)

lamer4e7o
08-09-2012, 15:46
Е, ако я кефи може да остава по прашки, по чорапки, по токчета и т.н. Това е супер яко. ;p ^^

bloodyF
08-09-2012, 16:18
Първо-Боли ли много и защо?-чак много-не, но си е индивидуално, теб може и да не те боли изобщо; защото има ципа, която се разкъсва и оттам се получава евентуалната болка и кървене (леко)
Второ-Има ли начин да не боли? -ако си по-чувствителна ще те боли при всяко положение, но може и изобщо да не усетиш болка
Трето-Обезкосмяването на половите органи, как трябва да се направи и с какво? -най-добре с кола маска, друг вариант е сама ,внимателно със самобръсначка
Майка ми ми е казвала, че гениколожката ѝ ѝ казвала, че космите предпазват влагалището от бактерии, които се пренасят от члена на мъжа. Знам, че при бръсненето там, космите започват да се разнасят така да се каже-майка ти те лъже, за да не се обезкосмяваш, но определено е по-'красиво' и удобно да си обезкосмена там долу

И още нещо-срамът от това да си гол пред чуждия пол вечен ли е??? -не, като пораснеш повече няма да те е срам
а пък ако все още ти е неудобно отначало може да не се събличаш съвсем (въпреки че силно се съмнявам)

.